Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Łoł 10 koła w kole fortuny fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Manekin napisał: Fajnie mi się leży i nic nie robi, ale później będę musiał ruszyć pupcie na biegi i zrobić miejsce na michę bobu oł je Ty fitnesiarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Fajnie mi się leży i nic nie robi, ale później będę musiał ruszyć pupcie na biegi i zrobić miejsce na michę bobu oł je Bób już chyba po sezonie już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Już za późno na formę. Chyba że wypełniły sobą lezanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Manekin napisał: Ja chyba ostatnio widziałem znowu pierwszą część, albo dostałem oczojebu, bo w kółko raczej tego nie puszczaj. Ja chyba 3 maks widziałam albo i to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Nie chcę tego słyszeć! Brzydko wyglądał i pewnie konsystencja ziemniaka, ale co zrobić. Mi już od 2 tygodni brzydko wyglądał na tych straganach. Ale smacznego, anyway Dużo białka ma, niech ci pójdzie w bicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Dopchnij się bejba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu My chcemy być sobom bez presji i innych obsesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu A ile można tej masy budować tam dejta spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Kochani teraz czeresienki wjechały ktos mi potwierdzi ile to bedzie białaczka w gramach? Zapytałabym treneiro, ale chyba mnie zalokowal Śladowe ilości białka i to pod warunkiem, że trafi Ci się czereśnia z robakiem. Fruktoza w czystej postaci plus woda jeśli są z Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Och nie! Uciekam pod biurko na bieżnie Kalorie z czereśni są nieusuwalne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Manekin napisał: mi to chyba wszystko w tyłek idzie I tak zrobię, a co! Nowa technika jedzenia - przez odbyt? Ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Jak to? To co ja teraz pocznę. A może usuwają sie wraz z jadem? Jeśli chcesz coś począć to są inne techniki niż jedzenie czereśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 3 godziny temu Jedni muszą ćwiczyć a inni są piękni i idealni od urodzenia, taki lajf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 857 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Kalorie z czereśni są nieusuwalne! Podobno trzeba je popić litrem potu z siłowni i dopiero wtedy można spać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 3 godziny temu Autyzm liczbowy jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Jeszcze za sucha jestem. Czekam aż poczuje sie bezpiecznie z nowym małzem In vitro nie wymaga wilgoci tylko menzurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Najlepsze białko to wiadomo louda coś wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 3 godziny temu Ktoś wam coś nakazuje czy histeryzujecie na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Kolejna ciaza geriatryczna? Oszalaly macice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Zniesmaczył mnie twój komentarz. Powtórzę za koleżanką: cóż mam począć z tą informacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Pipusia a ty skaziłaś kiedys truchło ruchem? Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu I tak zdechniecie przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo Dopchnij się 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Podobno trzeba je popić litrem potu z siłowni i dopiero wtedy można spać spokojnie. Swojego? Jeśli pytanie Cię zniesmacza to nie odpowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Kochana fabryka już zamknieta teraz tylko palmy i odcinanie kuponów fotowoltaicznych Musisz urodzić dziecko młodszemu aby go zatrzymać. Nie możesz być kochana taka samolubna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Kochana fabryka już zamknieta teraz tylko palmy i odcinanie kuponów fotowoltaicznych Się ustawiłaś, kochanieńka. Edytowano 3 godziny temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 3 godziny temu wyobraz sobie lepiej ze dinozaury nie zyly jakies miliony lat temu ale jeszcze 200-300 lat temu ludzie uzywali je jako zwierzeta pociagowe oraz bojowe, legandy pelne sa historii o dzielnych rycerzach latajacy na smokach, ktore w rzeczywistosci byly dinozaurami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: I tak zdechniecie przykro mi Żartujesz, że Ci przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach