Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Wskaż fantazje i pomówienia w moim poście, to proste zadanie co nie jest prawda - czy to, ze trzymasz sie z największymi pajacami tego forum, czy to ze szczekasz o rzeczach o ktorych nie masz pojęcia i bezrozumnie powtarzasz kłamstwa czy może to, ze Magda wypięła sie na ciebie a wcześniej jeszcze ze wstydem komentowała twoje pijackie poczynania?;) proszę śmiało, co nie jest tu prawda. A ciebie już konkretnie powaliło, jeśli myślisz, że będziesz mi zadania wyznaczać. Stul japę, bo śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jest, ale nie mam tego zamiaru rozkminiać. To mnie nie wywołuj jesli nie masz zamiaru czegos związane z moja osoba. Ty jak i twoja podopieczna z aa, Gienek. Bo potem przygłupi jezyk sie gubi, chce błysnąć a jak zwykle mu nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Kolejny światły analityk tego forum. Cofnij sie i zwróć uwagę, kto na kogo sie rzucił. Ja rozumiem, ze twoja kreacja na słodka tepaczke wryła sie w ciebie mocno, ale jak masz zamiar łżeć, to będziesz pojaśniana niezwlocznie, słodki jezyku. a twoja kreacja jaka jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Kolejny światły analityk tego forum. Cofnij sie i zwróć uwagę, kto na kogo sie rzucił. Ja rozumiem, ze twoja kreacja na słodka tepaczke wryła sie w ciebie mocno, ale jak masz zamiar łżeć, to będziesz pojaśniana niezwlocznie, słodki jezyku. Powiedz mi, do czego i komu te pojaśnienia są potrzebne? Co Ty chcesz osiągnąć tym ciągłym dzieleniem ludzi na głupich i mądrych? Libed za bardzo wjechał na czachę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Outlawed napisał: A ciebie już konkretnie powaliło, jeśli myślisz, że będziesz mi zadania wyznaczać. Stul japę, bo śmierdzi. Koniecznie dołącz ten post do pisma, w którym zażądasz wyjaśnien jak dama z taka klasa może być codziennie banowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Forum to głównie emocje. Jeżeli zabraknie emocji to pobyt tutaj mija się z celem. Zostaje nuda. Ściemniasz, Brum. Lubię się nudzić z Pokraką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: A ciebie już konkretnie powaliło, jeśli myślisz, że będziesz mi zadania wyznaczać. Stul japę, bo śmierdzi. Ssij pento ścieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a twoja kreacja jaka jest? Sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: To mnie nie wywołuj jesli nie masz zamiaru czegos związane z moja osoba. Ty jak i twoja podopieczna z aa, Gienek. Bo potem przygłupi jezyk sie gubi, chce błysnąć a jak zwykle mu nie wychodzi. Ciebie nikt nie musi wywoływać, bo sama się wywołujesz, pajacówo. Najpierw wspomniałaś o mnie, potem obraźliwie o Qwerty, a potem ryczysz, że dostajesz bęcki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Jakubone napisał: wyślij Nie, bardziej się przydadzą bezdomnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: To wersja oficjalna. Jeśli wiesz lepiej to ja się spierać nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Moim zdaniem to bardzo słuszna zasada i godna naśladowania. Moje mebelki już są pod domkiem chłopaki rozładowują, z tona tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Powiedz mi, do czego i komu te pojaśnienia są potrzebne? Co Ty chcesz osiągnąć tym ciągłym dzieleniem ludzi na głupich i mądrych? Libed za bardzo wjechał na czachę? Haha dziadzia jaki śmieszny xD zapomnial co sam robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Powiedz mi, do czego i komu te pojaśnienia są potrzebne? Co Ty chcesz osiągnąć tym ciągłym dzieleniem ludzi na głupich i mądrych? Libed za bardzo wjechał na czachę? Pojaśnienia sa potrzebne jak ci ktos wlezie na odwłok. Moze ty lubisz gwalcic fakty i logikę oraz chronologie (w sumie lubisz), ale jak mi jezyk farmazony będzie plótł, to powiem mu sprawdzam. Ja nie ogor ze mi gadka szmatka o batonach wystarczy. Edytowano 4 godziny temu przez Kawusia na CPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: To mnie nie wywołuj jesli nie masz zamiaru czegos związane z moja osoba. Ty jak i twoja podopieczna z aa, Gienek. Bo potem przygłupi jezyk sie gubi, chce błysnąć a jak zwykle mu nie wychodzi. Mój post nie był skierowany do Ciebie, prawda? AA to początek drogi ku lepszemu, Ty póki co, staczasz się ku dnie. Potem odbijesz się od niego, albo i nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Lubię się nudzić z Pokraką. Cóż mogę napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie, bardziej się przydadzą bezdomnym jak Polskę obiegnie nius o grupie bezdomnych w szpilkach to będę wiedział skąd się wziął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Moje mebelki już są pod domkiem chłopaki rozładowują, z tona tego jest Czyli one teraz będą czekały miesiąc na montaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Sraka I poległaś w tym momencie haa haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Cóż mogę napisać? A co tam sobie chcesz. Najlepiej coś sarkastycznie błyskotliwego z nutka stoicyzmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Outlawed napisał: Ciebie nikt nie musi wywoływać, bo sama się wywołujesz, pajacówo. Najpierw wspomniałaś o mnie, potem obraźliwie o Qwerty, a potem ryczysz, że dostajesz bęcki. Dobra płyn już, znudziłaś mi sie. Poczekaj na tego ur0kliwego pana erudytę ktory w okolicach północy lubi sobie popisać o masturbowaniu dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: I poległaś w tym momencie haa haa. Ssij pento meneloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Pojaśnienia sa potrzebne jak ci ktos wlezie na odwłok. I co dalej? Ta osoba zniknie z forum, więc Ty będziesz musiała znaleźć sobie inny obiekt wzdychania, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jak Polskę obiegnie nius o grupie bezdomnych w szpilkach to będę wiedział skąd się wziął ...enki wieczorowe, w które się nie mieszczę też oddam wiec oprócz szpilek mogą śmigać w ...enkach do ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: I poległaś w tym momencie haa haa. Dokladnie. Zostałam pojaśniona i zapędzona w kozi róg. Tylko znowu kierwa nie przez ciebie. haaaa haaa tany tany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jak Polskę obiegnie nius o grupie bezdomnych w szpilkach to będę wiedział skąd się wziął Te czarne to będą moje. Sandałkowate są ze skóry węża. Na upły w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: I co dalej? Ta osoba zniknie z forum, więc Ty będziesz musiała znaleźć sobie inny obiekt wzdychania, prawda? Od kiedy jesteś takim kaznodzieja zdystansowanym? Masz slabosc do menelic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: ...enki wieczorowe, w które się nie mieszczę też oddam wiec oprócz szpilek mogą śmigać w ...enkach do ziemi To jest myśl! Ja mogę oddać jedną bez pleców z brokatem. Albo i dwie. Tylko ta druga jest taka bardziej nobliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Czyli one teraz będą czekały miesiąc na montaż? I tak i nie bo my się tak dogadaliśmy z ekipą, że zamawiamy wszystko i czekamy jak ktoś będzie miał obsuwę na budowie to my wskakujemy na jego miejsce, bo jesteśmy gotowi o każdej porze dnia i nocy na ten montaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Dobra płyn już, znudziłaś mi sie. Poczekaj na tego ur0kliwego pana erudytę ktory w okolicach północy lubi sobie popisać o masturbowaniu dzieci No tak. Najpierw robisz urwę z logiki, rzucasz się do ludzi a jak się pali pod nogami to nagle ''płyń''. Osraj się i zakrztuś się swoim jadem i zacietrzewieniem. Ohydna kreatura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach