Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Nie chce nic przejąć, skoro to forum i ‚tak to wyglada’ moje wypowiedzi sa tego elementem. Skup sie na tym co napisał ‚chwilunia’ i na co odpowiadam. I te same posty wraz z luz klaritą wystosujcie do niego. tak wiem, mnie kochacie bardziej i mój tyłek jest ładniejszy i chętniej sie tu do niego kleją ? Czy może być jeszcze gorzej? Może. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Banik wjechał na pełnej? Ach ci moderatorzy w ogóle sie nie znają na klasie i lingwistyce stosowanej. Nie wiem jak ty, ale ja w takiej sytuacji wystosowałabym jakies pismo. A ty jesteś nikim i ludzi to sobie możesz próbować rozstawiać na nerwicy. Podkreślam próbować, bo twoja sprawczość oscyluje w okolicach zera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Mam przesyt samogonu. Ostatnio trafiałam na średniej jakości. No i ciągle mam w pamięci ten o smaku kiwi. Nie pij, nigdy nie pij, perfumowanych świństw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Bez tych beznadziejnych Jezy i innych mieczów nie byłoby kogo obgadywac i nie byłoby ludzi na tle których można by gwiazdorzyc i się wywyższać 🫠 A bez Ewek i tutek nie byłoby komu kazać isc sie wieszać jako 30paroletnia nastka o edgy mentalu. Och jesteś taka artystyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: mój kolega Masz kolegę, kopiecie sie na wzajem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To nie tak. Nie chcę czytać maili w stylu: Pokraka stwierdziła, że jesteś Koralgolem, a Doktor to podchwycił żeby Ci dokopać. Problem w tym, że ja chcę tutaj od czasu do czasu tylko uskutecznić zwykłe pitu-pitu, bez sensu i składu. To uskuteczniaj pitu pitu. Dziękuję, że się o mnie troszczysz ale zaiste Doktor to nie wiem, co by musiałby więcej zrobić, żeby uważał, że mi dokopuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Z chęcią cię kopnę serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: A ty jesteś nikim i ludzi to sobie możesz próbować rozstawiać na nerwicy. Podkreślam próbować, bo twoja sprawczość oscyluje w okolicach zera. Powiedziała pani codziennie banowana szybko redaguj pismo, zanim sprawa sie przedawni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Zrenesansuje mnie ktoś litościwie kto to jest Kawusia z CPN? krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Masz kolegę, kopiecie sie na wzajem? Ty nas skopiesz obu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: serio? Ja napisałam, że Cię nie kopnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: serio? Nie dla jaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Masz kolegę, kopiecie sie na wzajem? Jedni latają na paralotni inni się kopią po jajka. Ja nie wiem dlaczego Cię to dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: krejzi Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: Ty nas skopiesz obu Jednego mi się nie chce kopać a jeszcze dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: To nie tak. Nie chcę czytać maili w stylu: Pokraka stwierdziła, że jesteś Koralgolem, a Doktor to podchwycił żeby Ci dokopać. Problem w tym, że ja chcę tutaj od czasu do czasu tylko uskutecznić zwykłe pitu-pitu, bez sensu i składu. Quweta ci takie rzeczy relacjonuje? Czy nie cierpi na tym śląskie imperium fotowoltaiki i pkb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jedni latają na paralotni inni się kopią po jajka. Ja nie wiem dlaczego Cię to dziwi. Różnorodność ludzkich preferencji nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Lussesita napisał: Mam przesyt samogonu. Ostatnio trafiałam na średniej jakości. No i ciągle mam w pamięci ten o smaku kiwi. ale desperacja - zrobić samogon na paście do butów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Nie pij, nigdy nie pij, perfumowanych świństw. Teraz już to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Jednego mi się nie chce kopać a jeszcze dwóch. jedno kopniecie = 50zł skopanie = 300zł co ty na to? Już Ci się opłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Quweta ci takie rzeczy relacjonuje? Czy nie cierpi na tym śląskie imperium fotowoltaiki i pkb? Ty się dziwisz, że co chwilę obrywasz i nikt cię tu nie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Ja napisałam, że Cię kopnę szpilką. wzruszylem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Quweta ci takie rzeczy relacjonuje? Czy nie cierpi na tym śląskie imperium fotowoltaiki i pkb? Nikt na mnie nie ma takiego wpływu jak Libed na Ciebie. Te jego mądrości w końcu pogrążą Wasz duet. Już z siebie robisz głupka. Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: jedno kopniecie = 50zł skopanie = 300zł co ty na to? Już Ci się opłaca Lodzik za 80 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Ty się dziwisz, że co chwilę obrywasz i nikt cię tu nie chce? Co chwile to ty bany dostajesz a ciebie ktos tu chcez? Jawisz sie jako pionek i mieso armatnie dla największych ulomow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ale desperacja - zrobić samogon na paście do butów... Myślę, że gdyby to było na paście do butów, byłoby mniej zjadliwe w skutkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nikt na mnie nie ma takiego wpływu jak Liber na Ciebie. Te jego mądrości w końcu pogrążą Wasz duet. Już z siebie robisz głupka. Mówiłeś to już 4 lata temu ze mnie coś w przyszłości pogrąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Teraz już to wiem. Na przyszłość pytaj u źródła. Wystarczy: Mieczu, co o tym sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: jedno kopniecie = 50zł skopanie = 300zł co ty na to? Już Ci się opłaca No nie, teraz to już mnie podwójnie obrażasz, raz sugerując, że mogłabym brać za takie rzeczy kasą 2, że tak mało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach