Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Preludium.

Polecane posty

3 minuty temu, HHefner napisał:

Nie wyobrażam sobie by np 12latek czy 10 latka mogli zrobić cos tak zlego. Dla mnie zle to gdyby roztrzaskali psu łeb ceglowka

Dla mnie to dziwne co piszesz ale nie wnikam. Może to kwestia że nie masz dzieciaka na co dzien

Córka lesbijka czy syn gej to nic takiego ale jakby chcieli zmieniac płeć to nie wiadomo czy nie będą tego żałować i czy są na tyle swiadomi siebie 

Wszyscy są przekonani o swoich racjach ale efekt zobaczymy na koniec. 

Nawet na koniec jak będzie efekt to każdy ten efekt oceni po swojemu. Np. Rym ocenia źle wychowanie HHefnera. Natomiast uważa że sam jest świetnie wychowany a ja nie podzielam zachwytu nad wychowaniem Ryma. 

No takie, życie 😂

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

Ale przecież byś go unieszczęśliwiła, miałby depresję i by się zaabbił.

Czym? Uważna obserwacja i zapewnieniem wsparcia gdy skończy 18 lat i sam będzie mógł decydować o sobie? Twoje podejście jest dla mnie oburzające wręcz. Jak zwykle sprowadzasz sprawę do ekstremum i skrajnego przypadku. 

Wiedząc że twój dzieciak i tak ma juz przeyebane pod kopułą dokladalabys mu jeszcze pjerdolac swoje teorie? Chore 

4 minuty temu, szmul napisał:

Córka lesbijka czy syn gej to nic takiego ale jakby chcieli zmieniac płeć to nie wiadomo czy nie będą tego żałować i czy są na tyle swiadomi siebie 

Trzeba iść za słuchem serca. Jeśli coś jest nie tak to dziecko to wie.

8 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

A jeśli twoje dziecko zmontuje filmik, w którym koleżanka z klasy jest divką robiącą loda, to odetniesz internet lub zabierzesz smartfona czy nie?

Nie. Ale spróbowałbym załatwic problem.

1 minutę temu, Tweed Lush napisał:

Trzeba iść za słuchem serca. Jeśli coś jest nie tak to dziecko to wie.

Mi by było ciężko to zaakceptować ale bym nie protestowała jakby naprawdę była potrzeba.. 

Przed chwilą, szmul napisał:

Mi by było ciężko to zaakceptować ale bym nie protestowała jakby naprawdę była potrzeba.. 

Najważniejsze jest szczęście Dziecka i jeżeli zdecyduje tak, to trzeba to zaakceptować. Tu chodzi o czyjeś życie. Tylko i aż. 

7 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Czym? Uważna obserwacja i zapewnieniem wsparcia gdy skończy 18 lat i sam będzie mógł decydować o sobie? Twoje podejście jest dla mnie oburzające wręcz. Jak zwykle sprowadzasz sprawę do ekstremum i skrajnego przypadku. 

Czyli mniej więcej robię to samo co ty, piewco powszechnej patologii.

Dobrze że nie mam dziedzi nie umiem w emocje. To wygląda tak, zryj schabowe i spadaj jesteś najedzony aż się upasles dziedzko to spadowa, z chorym łbem i bólem duszy to możesz wyprdalac ode mnie huh bo w tym ci smiecioku nie pomogę 

Edytowano przez szmul

5 minut temu, pokraka napisał:

Wszyscy są przekonani o swoich racjach ale efekt zobaczymy na koniec. 

Nawet na koniec jak będzie efekt to każdy ten efekt oceni po swojemu. Np. Rym ocenia źle wychowanie HHefnera. Natomiast uważa że sam jest świetnie wychowany a ja nie podzielam zachwytu nad wychowaniem Ryma. 

No takie, życie 😂

Rym ma nieco sztuczną poze na prawdziwego faceta. Takie trochę wyobrażenie z dawnych lat. Kobiety są dumne z feminizmu, ale zaden facet nie osmielil sie jeszcze przyznać, ze facet tez człowiek. 

9 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

Ale przecież byś go unieszczęśliwiła, miałby depresję i by się zaabbił.

Akurat znam matkę dziecka, które poddało się tranzycji i teraz to dziecko jest szczęśliwe, ma partnera, który je akceptuje. Przed tranzycja brzydziło się siebie, nie wychodziło z domu i ogólnie nie było wiadomo czy skończy nawet  szkołę. 

11 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Dla mnie to dziwne co piszesz ale nie wnikam. Może to kwestia że nie masz dzieciaka na co dzien

Mam bardzo czesto. Zwyke tydzień na tydzien. Właśnie córka jest u mnie. 

Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał:

Czyli mniej więcej robię to samo co ty, piewco powszechnej patologii.

Ja jestem tylko egoistyczna posiadaczka kota. Wymagania spoczywają na tobie jako posiadaczce potomstwa. 

Jakieś pomysły na szybko?

Przede wszystkim spotkanie w większym gronie. Z udziałem bohaterki itd 😉

Jakieś pomysły na szybko?

Tak korzystanie pod kontrolą i ograniczenia w dostępie na okres próby np 3 miesiące. 

• Like 1

Przed chwilą, HHefner napisał:

Mam bardzo czesto. Zwyke tydzień na tydzien. Właśnie córka jest u mnie. 

To dlaczego jako dorosły chlop uważasz że zabranie konsoli to znęcanie się nad dzieckiem? Czasami zwyczajnie na to zasluguje

• Like 1

1 minutę temu, WywâloneJaja napisał:

Ja jestem tylko egoistyczna posiadaczka kota. Wymagania spoczywają na tobie jako posiadaczce potomstwa. 

Bo to jest tak, że ja mam urodzić i ponosić tego wszelkie ciężary, ale wychować pod dyktando takich lambadziar jak ty. A takiego wała, zrób se swoją kalekę i pokaż światu za wzór.

• Haha 2

Przed chwilą, HHefner napisał:

I w jakim celu ponownie upokarzać ofiarę? Już była taka sytuacja i dziecko wącha kwiaty od spodu. Ty masz swojego guwniaka ukarać a nie szukać winy w ofierze.

• Like 1

2 minuty temu, HHefner napisał:

Rym ma nieco sztuczną poze na prawdziwego faceta. Takie trochę wyobrażenie z dawnych lat. Kobiety są dumne z feminizmu, ale zaden facet nie osmielil sie jeszcze przyznać, ze facet tez człowiek. 

Ja akurat bardzo negatywnie oceniam mężczyzn z dawnych lat 😂

Bo to jest tak, że ja mam urodzić i ponosić tego wszelkie ciężary, ale wychować pod dyktando takich lambadziar jak ty. A takiego wała, zrób se swoją kalekę i pokaż światu za wzór.

A wychowuj se jak chcesz. Nie moj garb. Smiesza mnie jedynie te górnolotne myśli na temat wychowania gdy przychodzi co do czego i okazuje się że jednak fifonz nie jest taki jak by chciała matka. Ja nie wiem czy właśnie nie bede miała kaleki dalekiej od wzoru i najpierw muszę z tym dilowac zanim zostanę matka. I tak nie czaisz o czym pisze

1 minutę temu, HHefner napisał:

Po pewnej grubej aferze w szkole w okolicy zrobiono spotkanie ofiar i sprawcy z rodzicami. Siedli sobie w kółeczku, mieli sobie podać rączki i żyć tak jak by się nic nie wydarzyło. Cudowne. Zwyrol wyszedł z afery bez szwanku, najważniejsze było żeby zamieść sprawę pod dywan i nie zgłaszać do organów nadzorujących. A ofiary niech sobie radzą ze swoimi lękami same.

To jak niektórzy starzy są nieobiektywni wobec swoich bachorow to się w pale nie mieści. I to też jest chore. Fifonz nietykalny a jak już w tle jest kasa to w ogóle 

• Like 1

7 minut temu, szmul napisał:

Dobrze że nie mam dziedzi nie umiem w emocje. To wygląda tak, zryj schabowe i spadaj jesteś najedzony aż się upasles dziedzko to spadowa, z chorym łbem i bólem duszy to możesz wyprdalac ode mnie huh bo w tym ci smiecioku nie pomogę 

Nie oceniam innych matek, ale jeśli nia zostanę, to cchaialabym być taka jak moja dla mnie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się