Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona syna swojej teściowej

Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojej teściowej

Polecane posty

Gość moja niedoszła teściowa....
1. "źle robisz" - ten tekst Pani Mądralińskiej podnosił mi ciśnienie lepiej niż dzbanek espresso. Ona zawsze wszystko wiedziaął lepiej. 2. "Facet co nie pije to nie facet". 3. "Facet może pić, brać narkotyki, awanturowac sie, ale bić nie może" I potwierdzam - samotne matki wychowują swoich partnerów, z którymi nie mogą przeciać pępowiny.... Oby moja przyszła teściowa była lepsza...

Gość moja niedoszła teściowa....
a na ślubie swojego drugiego syna zawołała o jego świeżo upieczonej żonie: "Agnieszka to welonu zapomniała, jak tak można" - a młoda welonu nie miała tylko stroik wpiety we włosy.

Ja w lipcu mam swój ślub i zastanawiam się co jeszcze się wydarzy do tego czasu z teściowej strony.....

Gość ccccccccclllllllllllllllasdghy
ja mam beke z przyszłej teściowej siedzi całymi dniami w domu i niby ciągle coś robi a to obiadek dla rodzinki jak wszyscy z pracy wroca a to sprzata cały dom... tylko, żę jakoś nie widać tego porządku, w sumie brzydzi mnie takie zachowanie gdyż uznaje czystość jako podstawę egzystencji... żal mi jej czasami w każdym temacie wie lepiej choć nie przedstawia poziomu średniego sobą najlepsze ostatnio schodzę z gory domu na dół i słysze jej rozmowe córką zakonnicą była i o mnie jadą o studiach o pracy...choć one nic nie wiedza co najwyżej z plotek ludzi których sam nie znam:) lol nic nie powiedziałem tylko przeszedłem obok.... ale tak myślę raz coś jej dopiec bo nerwy mi na nią siadają powtarzam mojej kobiecie pracuj nad sobą gdyż każdy inteligentny człowiek całe życie pracuje nad sobą by być lepszy byś nie stała się jak Twoja stara bo wtedy pożegnamy się...

Gość Paryzankaaa
esciowa jak narazie jest do zniesienia:) Ale tesciowa mojej mamy jest niezla:P 1 na slub rodzicow przyniosla koperte, rodzice mysleli ze jakies pieniazki badz kartka z zyczeniami( sami wyprawili swoje wesele) Ale okazalo sie za babcia wsadzila liste rzeczy ktore kupila tacie do 17ego roku zycia w tym rowniez ile sztuk majtek i skarpet w przyblizeniu:P 2 Moja mama pojechala do senatorium po operacji a mlodsza siostra opiekowala sie przez ten czas babacia, tata siedzial za granica wiec nie mial jak jej odebrac. Na kuracji byl jakis starszy facet bardzij w wieku babci niz mamy ktory mieszkal w okolicy wiec odwiozl mame. Babcia wypaila do mojej mamy jesli zdradzilas W.... to powiedz ja poprosze W....zeby Ci wybaczyl moze sie uda wszystko jeszcze naprawic ja nie mam juz sily na rozwody w tym wieku he:P

Gość dfhhjhjj
" Moja przyszła teściowa powiedziała mi,że nauczy mnie gotować. Jestem szefową kuchni w sheratonie.' Spierdalaj, kłamczucho, nie jesteś, bo ci brakuje jaj i fiuta. Szef kuchnia w Sheratonie to facet.

Gość ssssdf
podnosze

Gość synowkww
:)

Gość dobre ........
moja teściowa ma barta w USA który żyje tam od lat ....ona każdy prezent od nich nawet największy bubel traktuje jak relikwie ....parę lat temu przylecieli do Polski i my synowe dostałyśmy od tego wujka zegarki na złotych bransoletkach problem w tym że to koło złota to tylko leżało ja mam taka skórę że żadnej biżuterii nie szlachetnej nosić nie mogę bo zaraz dostaję uczulenie ....kiedyś teściowa pyta mi się dlaczego nie noszę tego zegarka od wujka ja odpowiedziałam zgodnie z prawda że próbowałam ale niestety uczulenie a swędzi tak że żyły sobie mogę powyrywać :)....a ona na to przywaliła taki tekst ...przywieź ten zegarek ja ci podszyję jakąś szmatkę i będziesz mogła nosić to grzech nie nosić prezentu od wujka :D

Gość dobre z tą szmatką
:D:D:D

Gość dziewczyna wloczykija
moja na razie nie tesciowa (moze kiedys) jest niezle pier***nieta:O ostatnio zaciagnela mnie dopokoju, zamknela drzwi, tak zeby moj chlopak nic nie widzial, i zaczela mi pokazywac skarby jakie znalazla w ciucholandzie. byla na maksa podniecona, a mi jakos jej entuzjazm sie nie udzielil, gdyz wyjela snieznobiale kozaki, takie z megadlugim czubem i na szpilce i sie zaczela nimi zachwycac. potem wyjela identyczne, tyle ze razaco zlote... i bez przerwy tylko pyta ,,sliczne co? podobaja ci sie? jaki masz numer, to jak znajde to i tobie kupie..."

Gość Inkka 24
moja jaj jej dupsko schudło , ubrala w wieku 53 lat skórzane spodnie he he:D

Gość Inkka 24
mądzraała sie na temat antykoncepcji, tylko tabletki!!!! wtracała sie w to i jak jej druga synowa i syn jeszcze jeszcze przed slubem, zabrali na spacer by powiedziec że chcą slubu, to ona powiedziala: '' ja wiem ze wy wspolzyjecie, znalazłam prezerwatywy'' he he komedia!:D ale jakby tego bylo malo to do mnie powiedziala zupelnie bez powodu, ze nie musze sie jej wstydzic, bo ona w pokoju u K(jej druga synowa i J(jej drugi syn ) znalazla trezerwatywy! po chuj mi to mowila?? zmuszala K ( jej druga synowa) do brania tabletek, mimo ze ta padala, zle sie czula i lekarz chcial wymienic, to K zdecydowala ze nie bedzie brac zadnych, tylko wroca do wyzej znalezionych przez mamuske prezerwatyw HE JE. jakoś do dziś dziecka nie maja mimo ze tylkoprezerwatywy stosuja:) mi nigdy sie nie wtracala w seks bo nie dalam:)

Gość Inkka 24
naszym slubem jak sie zastanawialam czy brac nazwisko meza, czy sobie dwuczlonowe wybrać tesciowa powiedziala, ze trzeba isc do numerologa i sprawdzic jakie nazwisko bedzie korzystne! POWAZNIE :D

Gość Inkka 24
za bledy klawiatura sie buntuje:D

Gość Inkka 24
aha farbowała kwoka włosy na ruddo, sorry henna robila i sie podniecala ze dla niej specjalnie aprowadzaja taki kolor:D dziw bierze bo naturalnie powinna ruda być menda falszywa:D

Gość hjihjksa
up up

Gość Inkka 24
znajomi sie smiali z niej bo jej prydupas dawal w palnik, mila ja w dupie a ta latala na meline bila jego i jego kumpli od picia:D albo mowila ze go nie zostawi ,,bo ona go kocha'' kiedys jej druga synowa, je sniadanie w kuchni, i przyszedl maz tesciowej pijany. a ona zaczela go bić przy synowej, lala go drewnem do kominka, krew sikala. boze jak dobrze ze to eks tesciowa

Gość Inkka 24
wyzyskiwała wlasnych synow by ratować swego przydupasa, gdy ten chlał i nie pracował, przepil rower nie obchodzilo jej ze dzieci nie maja kasy, ze sami dpoiero dorabiaja sie po slubie, przydupas byl number one

Gość Inkka 24
aha bezczelnie miala klucze do naszego mieszkania, przychodziła jak nas nie bylo, tyle razy jej te klucze zabieralam!!!!!!! kiedys zostawilam na stole obrączke, bylam w pracy,obraczka znikla, byla wtedy tego dnia tesciowka(znow sucz klucze miala)i obroczke zajebal być może jej przydupas! jak juz wczesniej pisalam po mojej wyprowadzce wprowadzila sie do mojego ex meza, kompletnego debila i mamincyca. terazma dwa domy suka, kiedys pojechala do swego domu , gdzie mieszka drugi syn i zribila afere, a wlasciwie jej przydupas zrobil awanture drugiej synowej ze kurze nie poscierane:) a ta suka tesciowa poprzestawiala wszystko po swojemu. Małzenstwo drugiego syna wisi na wlosku przez nia

Gość Inkka 24
z sie wyzylam ale suki nie trawie:(

Gość hjihjksa
wiecej:))

Gość ssssdf
up up

Gość Inkka 24
ja bym chetnie napisala więcej ale tego nie zrobie bo ktoś uzna mnie za wariatke

Gość Inkka 24
teraz niech kto inny pisze :)

Gość Nikt nie przebije mojej bylej
tesciowej :) Kiedys poklucilam sie z moim mezem ( teraz juz ex) i spakowalam jego rzeczy, a do rzeczy wrzucilam "luzem" obiad, miedzy innymi mizerie z ogorkow. To byl poczatek marca. Po 2-3 godzinach dzwoni tesciowa i zamiast zapytac sie co sie stalo, czy cos takiego to ona do mnie z tekstem " czy ty wiesz ile kosztuja ogorki o tej porze roku?!" Nawiasem mowiec wiedzialam, sama na nie pracowalam :).

Gość Inkka 24
no dobra niech będzie:) jak sie wyprowadzilam od jej synusia, straszyl mnie rozwodem , zamiast probować cos naprawic, nawet zlożyl pozew(dowiedzialam sie w sądzie), ale sprawy ni widu ni slychu no to ja po 9 miesiacach ,,separacji'' zlozylam sama pozew. ostatnio ta stara kwoka, zadzwonila do mojej mamy z awanturą, że jak ja smialam zlozyc pzew, co ja sobie wyobrażam, zgonila wszystko na moich rodziców(dodam tylko ze mimo ze moich rodzicow wkurzylo postepowanie mojego meża, nigdy nie powiedzieli ,,bierz rozwod'', nie namawiali mnie na skladanie pozwu, powiedzieli ze to moja sprawa i sama musze podjąc decyzje, a oni z kazda sie pogodza) wieć o co chodzi????? dowiedzialam sie niedawno, ze to tesciowa kazala zlozyć pozew synusiowi, by mnie postraszyć:)specjalnie nie uzupelnili brakow formalnych w tym pozwie , zeby sad go oddalil:) ponoć powiedziala ,,zobaczysz ona wroci'' komedia

moja tesciowa " to złota kobieta " jak ci czegos nie wygada - a ze pys*** jej sie nie zamykał to wygadywała zawsze , wtracała sie we wszystko , no i kiedys usłyszałam , ze " ma takie synowe" ze jej 2 synusiów nie zasłużyło na tak żony ,TO po 12 latach zycia "takze z tesciową" juz 1 synowej nie ma. Zycie w "trójke" naprawde moze stac sie upierdliwe . Zastanawia mnie tylko dlaczego mamy naszych mezów sa takie? Przeciez kiedys i one miały tesciowe !