Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4madzia4

Bielizna MIRIALE

Polecane posty

Gość leno
Złożyłem zanówienie na komplet za ok. 39 zł 20 września br. Czekam... na rozwój wydarzeń. Brawo stokrotka5555 "Kazdy rozsadny czlowiek powinien zasmiac sie im w twarz i nawet nie odpisywac na te ich zalosne prowokacje, poniewac nie majac zadnego dowodu, iz bielizna rzeczywiscie zostala odebrana moga sie za przeproszeniem wysrac."

Gość Kalinka_malinka
Witam wszystkich bardzo seredcznie! Ja również dałam się \"uwieść\" niskiej cenie i zgodziłam się na paczkę powitalną, ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi od razu złapałam za telefon zadzwoniłam, powiedziałam, że rezygnuję, a dla pewności wysłałam też maila. Mam nadzieję, że nie będę miała z ta firmą większych problemów. Pozdrawiam wszystkich \"walczących\"!

Gość Kalinka_malinka
Witam wszystkich bardzo seredcznie! Ja również dałam się \"uwieść\" niskiej cenie i zgodziłam się na paczkę powitalną, ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi od razu złapałam za telefon zadzwoniłam, powiedziałam, że rezygnuję, a dla pewności wysłałam też maila. Mam nadzieję, że nie będę miała z ta firmą większych problemów. Pozdrawiam wszystkich \"walczących\"!

Gość Kalinka_malinka

Gość Kalinka_malinka

Gość Kalinka_malinka

Gość karolka00000
Witam. Teraz to ja sama w strachu jestem.Właśnie czekam z niecierpliwością na bieliznę która powinna przyjść w tym tygodniu. Myślałam ze wszystko będzie ok.Ale piszecie tu takie rzeczy... Mam nadzieję że jakoś się to ułoży. :) Pozdrawiam

Gość karolka00000
do Kalinka_Malinka Czy zrezygnowałaś z przesyłki jeszcze przed jej otrzymaniem? Bo teraz najchętniej też bym tak zrobiła... tylko nie chce potem dostać rachunku za coś, czego nie mam....

dzięki wam nic nie zamówie:) cena kusząca i bielizna tez niezła ale lepiej dołozyć i kupić w dobrym sklepie bez problemów i zawsze można odrazu przymierzyć i sie doradzić.pozdrawiam

Gość MNIE TEZ NEKAJA
To jakis koszmar,masa telefonow od tej firmy,propozycja zakupu bielizny,przeslania darmowego na moj adre a jak mi sie nie spodoba to mam z wlasnej kieszeni wylozyc pieniadze na odeslanie im towaru.To jakis zart? Na pewno nigdy nie skorzystam z uslug firmy promujacej sie w tak zenujacy sposob,nekajacej telefonami,wciskajacej swoj produkt mimo ze mowie ze nie zycze sobie przeslania.ostrzegam kolejne kandydatki aby od razu sie rozlaczaly

Gość MNIE TEZ NEKAJA
To jakis koszmar,masa telefonow od tej firmy,propozycja zakupu bielizny,przeslania darmowego na moj adre a jak mi sie nie spodoba to mam z wlasnej kieszeni wylozyc pieniadze na odeslanie im towaru.To jakis zart? Na pewno nigdy nie skorzystam z uslug firmy promujacej sie w tak zenujacy sposob,nekajacej telefonami,wciskajacej swoj produkt mimo ze mowie ze nie zycze sobie przeslania.ostrzegam kolejne kandydatki aby od razu sie rozlaczaly

Gość MNIE TEZ NEKAJA

Gość MNIE TEZ NEKAJA

Gość Wnerw na całego...
hej! to poprostu jacyś naciągacze, bo nie interesowałam się tą firmą, a oni przysłali mi bieliznę. wysłałam powiadomienie, że nie chcę już otrzymywać przesyłek i nic...kolejna znów przyszła. postanowiłam tam zadzwonić z komórki i nawet się z nimi nie połączyłam, a już "zjadło" mi całą kartę. Co mam robić. teraz przysszło mi kolejne powiadomienie, że przyślą paczkę i znów mam za nią zapłacić!!

Gość naciągnięta
Napisz - krótko i zdecydowanie co o tym myślisz i domagaj się wyzerowania fikcyjnego zadłużenia - chyba na str 14-16 forum są przykładowe maile do firmy Provea, jak chcesz to skorzystaj, będzie szybciej :-) Bieliznę odeślij albo sobie zostaw (wg własnego sumienia) - nie mają dowodu nadania ani dowodu odbioru więc ich roszczenia są bezpodstawne. Na odpowiedź możesz poczekać dzień albo dwa. Jeżeli dostaniesz kolejną przesyłkę lub wezwanie do zapłaty wyślij tego samego maila ... i tak do skutku. To pomoże. A jeszcze jedno - nic im nie płać i nie daj się zastraszyć windykacją (to tylko taki straszak). Skąpią na przesyłkę poleconą i próbują naciągać ludzi, a potem masa z tym problemów - wkurza mnie ta firma !!! A na dodatek na forum gdzie nie wypowiadają się osoby zadowolone, z dużym tupetem reklamują swoją bieliznę. Żenada!!!! serwis.klientow@provea.pl

Gość naciągnięta
Napisz co o nich myślisz na adres serwis.klientow@provea.pl i domagaj się wyzerowania fikcyjnego zadłużenia. Na odpowiedź poczekaj dzień lub dwa - raczej odpisują. Jeżeli przyślą Ci wezwanie do zapłaty lub kolejną przesyłkę wyślij tego samego maila - i tak do skutku. To pomoże! Ne telefony do nich szkoda pieniędzy - wiecznie włącza się durny automat. Co do bielizny - to odeślij lub zatrzymaj (wg własnego sumienia). Nie mają dowodu nadania ani dowodu odbioru przesyłki. Skąpią na list polecony, a potem ludzie mają z tego masę nerwów i problemów. Wkurza mnie ta firma!!! A jeszcze bardziej to, że na forum gdzie piszą ludzie niezadowoleni z jej usług z tupetem i bezczelnie reklamuje swoje produkty. Żenada!!! A i jeszcze jedno - gdybyś dostała "ostrzeżenie", że kierują sprawę do firmy windykacyjnej (forowicze wcześniej pisali o czymś takim) - to nie przejmuj się. Moim zdaniem to fikcja. jeżeli nic nie podpisałaś i nie potwierdziłaś obioru przesyłki nie mają podstaw prawnych do takich działań. Życzę cierpliwości w rozstaniu z tą firmą.

Gość naciągnięta
Napisz co o nich myślisz na adres serwis.klientow@provea.pl i domagaj się wyzerowania fikcyjnego zadłużenia. Na odpowiedź poczekaj dzień lub dwa - raczej odpisują. Jeżeli przyślą Ci wezwanie do zapłaty lub kolejną przesyłkę wyślij tego samego meila - i tak do skutku. Pomoże. Ne telefony do nich szkoda pieniędzy - wiecznie włącza się durny automat. Co do bielizny - to odeślij lub zatrzymaaj (wg własnego sumienia). Nie mają dowodu nadania ani dowodu odbioru przesyłki. Skąpią na list polecony, a potem ludzie mają z tego masę nerwów i problemów. Wkurza mnie ta firma!!! A jeszcze bardziej to, że na forum gdzie piszą ludzie niezadowoleni z jej usług z tupetem i bezczelnie reklamuje swoje produkty. Żenada!!! A i jeszcze jedno - gdybyś dostała :ostrzeżenie", że kierują sprawę do firmy windykacyjnej (forowicze wcześniej pisali o czymś takim) - to nie przejmuj się. Moim zdaniem to fikcja. jeżeli nic nie podpisałaś i nie potwierdziłaś obioru przesyłki nie mają podstaw prawnych do takich działań. Życzę cierpliwości w rozstaniu z tą firmą.

Gość naciągnięta
Napisz co o nich myślisz na adres serwis.klientow@provea.pl i domagaj się wyzerowania fikcyjnego zadłużenia. Na odpowiedź poczekaj dzień lub dwa - raczej odpisują. Jeżeli przyślą Ci wezwanie do zapłaty lub kolejną przesyłkę wyślij tego samego meila - i tak do skutku. Pomoże. Ne telefony do nich szkoda pieniędzy - wiecznie włącza się durny automat. Co do bielizny - to odeślij lub zatrzymaaj (wg własnego sumienia). Nie mają dowodu nadania ani dowodu odbioru przesyłki. Skąpią na list polecony, a potem ludzie mają z tego masę nerwów i problemów. Wkurza mnie ta firma!!! A jeszcze bardziej to, że na forum gdzie piszą ludzie niezadowoleni z jej usług z tupetem i bezczelnie reklamuje swoje produkty. Żenada!!! A i jeszcze jedno - gdybyś dostała :ostrzeżenie", że kierują sprawę do firmy windykacyjnej (forowicze wcześniej pisali o czymś takim) - to nie przejmuj się. Moim zdaniem to fikcja. jeżeli nic nie podpisałaś i nie potwierdziłaś obioru przesyłki nie mają podstaw prawnych do takich działań. Życzę cierpliwości w rozstaniu z tą firmą.

Gość naciągnięta

Gość kicia0904
wczoraj zamowilam bielizne mirale cieszylam sie ze znalazlam taka ladna bielizne i przedewszystkim nie drogo ale kiedy zobaczylam wypowiedzi na temat tej firmy to sie przerazilam czy ja czasami sie nie wpakowalam w cos pomozcie czy z ta firma naprawde sa takie problemy?

Gość heh82535
\"czy z ta firma naprawde sa takie problemy?\" Przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty i sama odpowiedz na to pytanie.

dostałam dzisiaj jeszcze raz przesyłkę, którą im odesłałam przed paroma tygodniami. oczywiście, natychmiast im napisałam w mailu, co o tym myślę. nie zmienia to jednak faktu, że mam właśnie w domu po raz kolejny to ich zasrane różowe pudełko, czeka mnie po raz kolejny wydanie kasy na przesyłkę, a potem oni to poślą znowu i kiedy zrezygnuję z odsyłania, zacznę dostawać rachunki. ludzie! jak zakończyć to błędne koło????

Gość terpentynka
Ja dałam się skusić na bieliznę w kwietniu. Miałam ją dostać pod koniec maja... czekałam cierpliwie i się nie doczekałam. Pod koniec października dostałam rachunek do zapłaty, w którym miałam zapłacić za kolejną przesyłkę 72 zł. Wkurzyłam sie niesamowicie bo żadnej przesyłkii z bielizną nie dostałam. Mąż do nich zadzwonił, że dostał jakiś rachunek i nie zna osoby i widocznie zaszła jakaś pomyłka. Wykasowali (podobno) moje konto i jak na razie mam spokój. Potem przez kilka dni ktoś dzwonił do mnie z zastrzeżonego, ale na jego nieszczęście ja nie mam tendencji do odbierania takich telefonów... Zobaczymy jak to będzie. Faktycznie lepiej kupić droższą bieliznę w sklepie bez problemu niz pakować się a takie G.....

Gość Pibinek
Kurcze głupia byłam i zamiast na poczatku przejrzeć sobie takie forum jak to, zamówiłam bieliznę. Zaraz pisze do nich maila z rezygnacją bo po tym wszystkim jestem przerażona i boje się współpracy. Mam nadzieje, że anulują mi to zamówienie. złożyłam je kilka minut temu i zaraz wysłałam rezygnacje. Zobaczymy co mi odpiszą bo poprosiłam o potwierdzenie anulowania zamówienia i wykasowanie mnie z rejestru.

Gość Pibinek
Kurcze głupia byłam i zamiast na poczatku przejrzeć sobie takie forum jak to, zamówiłam bieliznę. Zaraz pisze do nich maila z rezygnacją bo po tym wszystkim jestem przerażona i boje się współpracy. Mam nadzieje, że anulują mi to zamówienie. złożyłam je kilka minut temu i zaraz wysłałam rezygnacje. Zobaczymy co mi odpiszą bo poprosiłam o potwierdzenie anulowania zamówienia i wykasowanie mnie z rejestru.

Gość irenka12
Witam wszystkich :) ja niestety również miałam nieprzyjemności z tą firmą. Straszyli mnie wezwaniami do zapłaty za bieliznę, której nigdy nie otrzymałam. Na szczęście znalazłam to forum i skorzystałam z waszych rad. Napisałam im prosto z mostu, że nigdy nie otrzymałam ich bielizny i nie zamierzam za nic płacić. Dostałam dość nieprzyjemnego meila, w którym nakazywali mi zapłatę. Odpisałam im, że skoro nic nie dostałam, to siłą rzeczy nie mają ode mnie żadnego potwierdzenia odbioru i nie zmuszą mnie do zapłaty, bo nie dam się naciągnąć oszustom i żądam skreślenia moich danych z bazy. Dodatkowo napisałam co myślę o pobieraniu opłaty w wysokości prawie 10 zł za wysyłkę, skoro nie raczą nawet wysłać przesyłki poleconym (napisałam to na podstawie wiadomości z netu, a dodatkowo koleżanka mi o tym opowiadała, ponieważ sama również miała z nimi problemy). Nie pamiętam już co mi odpisali, w każdym bądź razie od tej chwili mam spokój zarówno listowy jak i meilowy. Na razie. Zobaczymy dalej. Tym wszystkim, które się jeszcze od nich nie uwolniły radzę jedno: piszcie meile, bo szkoda kasy na dzwonienie i nie pobłażajcie im. Jeśli nie potraktujecie ich od razu ostro, to oni ciągle będą robić swoje. Pozdrawiam :)

Gość kicia0904
czesc wszystkim ja wlasnie jakies dwa tygodnie temu zamowilam bielizne od nich i teraz czytam to forum i oczom nie wierze czy z ta firma naprawde sa takie problemy pisalam do nich zaraz na drugi dzien po zamowieniu ze nie chce juz tej bielizny i i prosilam o wykasowanie moich danych z rejestru ale nie odpowiadaja na jaki adres mam do nich pisac zeby wkoncu sie odezwali....

Gość Pibinek
Ja jak pisałam zaraz po zamówieniu napisałam maila z rezygnacją. Oczywiście jeszcze mi nie odpisali, ale dzwoniłam do nich w celu rezygnacji. O dziwo się dodzwoniłam ale podobno nie ma mnie jeszcze w rejestrze i nie mogą mnie wykasować. Musze podobno czekać na list powitalny, który ma mi przyjść poczta to wtedy będę już w rejestrze. Nie poddam się tak łatwo. Będę dzwoniła codziennie bo nie mam zamiaru czekać Taki list może nigdy nie nadejść a polecenie zapłaty pewnie tak. W poniedziałek dzwonię ponownie. Musze się od nich uwolnić.

Gość Pibinek
Ja jak pisałam zaraz po zamówieniu napisałam maila z rezygnacją. Oczywiście jeszcze mi nie odpisali, ale dzwoniłam do nich w celu rezygnacji. O dziwo się dodzwoniłam ale podobno nie ma mnie jeszcze w rejestrze i nie mogą mnie wykasować. Musze podobno czekać na list powitalny, który ma mi przyjść poczta to wtedy będę już w rejestrze. Nie poddam się tak łatwo. Będę dzwoniła codziennie bo nie mam zamiaru czekać Taki list może nigdy nie nadejść a polecenie zapłaty pewnie tak. W poniedziałek dzwonię ponownie. Musze się od nich uwolnić.