Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy

GINEKOLOG W OLSZTYNIE

Polecane posty

Gość kasiale80
hej co powiecie o dr Bayat?

Dziewczyny, uważajcie na dr Majewicz. Przez kilka lat byłam jej pacjentką. Wg pani doktor wszystko było w porządku. Różne niepokojące mnie dolegliwości zbywała, twierdząc, że wszysko jest w normie, że taka już moja uroda itp. Niedawno trafiłam do innego lekarza, który za głowę się złapał. Pani Majewicz nie dostrzegła kilku \"drobnych\" szczegółów, przez co być może nigdy nie będę mogła zostać mamą. Wyć mi się chce.

Gość martnka82
O cholera. Całe szczęście że już do niej nie chodzę. ja mam torbil na lewym jajniku. Mam już je 2 lata. A ona to że taka moja uroda. Całe szczęście że leczę się u Przybyłowicza.

Gość To sprawdz jeszcze u kogoś
bo może nie stwierdziła, bo ich nie ma i nie było. Ja ją cenię. A łaziłam do takiej co wymyślała różne pierdoły i tylko kasę brała za wizyty.

coś wam napiszę dziewczyny. koleżanka była już u wszystki "znakomitości" w Olsztynie. Ostatnio była w klinice w gdańsku. nie napiszę Wam dokładnie, ale stara się o dzidziusia od wielu, wielu lat. I tam dopiero się lekarka złapała za głowę. W Olsztynie nie leczą niepłodności, nie ma FACHOWCA, te tabletki, zastrzyki, które dostawała koleżanka były głupotą, bo rano trzeba pobrać krew i określić poziom hormonu, a tak to robienie roboty a bo może się trafi. cały czas łyka jakieś tablet, i rob przerwę, bo tak każą fachwcy z Olsztyna. tam dowiedziała się, że ta przerwa wystarczy, by wyczyścić... nawet jeżeli się udało zajść... to organizm wywala wszystko. Przybyłowicza też zaliczyła.

Gość martnka82
Wiecie co trudno się leczyć w Olsztynie. Zobaczymy jak bedzie u Przybyłowicza. Majewicz kazała zostawic torbiele i teraz juz mam i ch dwie sztuki. Wieć nie wiem czy to była dobra decyzja.....

nie znam nazw leków, terminów, uczestniczę w tym staraniu się o dzidziusia marginalnie, czasami coś powie w pracy, nie pytam, bo to "trudny" temat. Ale wiem, że zmarnowała w Olsztynie kilka lat. Leczyć tu się można, na różne babskie dolegliwości, ja np. cenię Majewicz, a jeszcze bardziej Saczonka. Ale jeżeli chodzi o brzuszek, to radzę - korzystajcie ze specjalistycznych klinik.

Kasiale, ja nie mam o dr Bayacie dobrego zdania! Wyszła mi cyt III na wynikach ostro było coś nabazgrane, cała karteczka, tylko nie mogłam rozczytać. Poszłam do niego i mówię jak do człowieka że mam mi to przełożyć na polski bo nic nie rozumiem. Powiedział tylko że to nic takiego, przepisał globulki i kazał za pół roku powtórzyć cytologię. Poszłam do innego lekarza który zrobił mi kolposkapię, wszystko wytłumaczył, uświadomił o HPV..... Więc jak widzisz różnica piorunująca!!!

Gość kitek_m20
Dziewczyny czytając to co piszecie to znaczy, że w Olsztynie nie ma nawet jednego porządnego ginekologa? Ja studiuje w Olsztynie i potrzebuję fachowca na miejscu bo ostatniej wizycie u dr Rymkiewicza rozryczałam się i nic nie zrozumiałam. Może znajdzie się chociaż jeden normalny lekarz. Proszę doradźcie.

Kitek, ja w tej chwili chodzę do Rymkiewicza - różne są zdania na jego temat..... Jedno dobre że przynajmniej z tobą porozmawia, wytłumaczy, wychodzisz z gabinetu wtedy kiedy uznasz że już wszystko wiesz, sam nie wyprasza. Chociaż znam kilku speców tyle że ciężko się do nich dostać, np Hoppe, Kochanowicz, Wańczyk, to są naprawdę znane nazwiska....

Dziewczyny może sróbujcie dr Przybyłowicza. Trochę kasuję ale mam nadzieje ze jest dobrytm spcjalistą. Zobaczymy u mnie po 3 mc.

Dziewczyny może sróbujcie dr Przybyłowicza. Trochę kasuję ale mam nadzieje ze jest dobrytm spcjalistą. Zobaczymy u mnie po 3 mc.

Gość kitek_m20
Tosia, nie wiem jak długo chodzisz do Rymkiewicza ale szczerze mówiąc nie mam zamiar go polecać bo jak jeszcze chodziłam do niego zaproponowałam koleżance żeby poszła do niego bo dla mnie był na pierwszej wizycie bardzo miły, wszystko wytłumaczył. Z kolei koleżanka jak poszła się zapisać zrobił z nią ogólny wywiad a kiedy przyszła na normalną wizytę chciał na siłę zrobić jej cytologię, gdzie przy wywiadzie stwierdził, że nie może jej tego zrobić bo jest dziewicą. W efekcie się wykłóciła wyjaśniając, że przecież sam mówił że skoro jest dziewicą to nie może jej zrobić cytologii a teraz co to ma być, to zrobiło mu się głupio i powiedział, że w takim wypadku tylko ją zbada. Jeśli chodzi o mnie to ostatnie badanie jakie mi robił to było bez wyczucia, że odepchnęłam jego rękę. Do tego zasugerował mi, że może mi usunąć nadżerkę po godzinach jego przyjmowania na NFZ, miałam mu za to zapłacić. To nie chodzi nawet o kasę bo mogłabym zapłacić ale nie po tym jak nawrzeszczał na mnie, nie po takim traktowaniu. Nie po to idę do lekarza żeby wysłuchiwać jego impertynencji.

Gość Edith27
Niech was nie zwiedzie ładna reklama i wystrój gabinetu.P.BOCZKOWSKA to jeden z najdroższych lekarzy w mieście.Na zachęte bierze 80zł za wizyte a po założeniu karty ciąży podwyższa do 100zł.Mało tego za cytologie kasuje dodatkowo 20zł.Wizyta teoretycznie trwa 30 minut a jak zdarzy ci się spóźnienie nie przedłuzy.Jestes pacjętką tylko kiedy zapłacisz bo po godzinach pracy P.Boczkowska nie odbiera telefonów a jak zachorujesz położna wyśle cię do rodzinnego lekarza.Ponadto P.ginekolog zapewniała ze moja ciaza jest w jak najlepszym porzadku podczas gdy mój synek urodził sie z wadą wrodzoną.NIE POLECAM!Ps.Położna niemiła.

Gość Martix
Witam, Czytam i czytam i za głowę sie łapię. Olsztyn takie duze miasto i nie dobrych ginekologów? Fakt, że kazda z nas ma inne problemy. My z męzem próbujemy zajść w ciąze, nic nowego,co? :) Obecnie chodzę do dr Kopczyńskiego na Jarotach, stwarza pozory bardzo kompetentnego lekarza, ale czy taki jest naprawdę? Może wiecie coś na jego temat? Miałam już dwa poronienia i nie chce już przez to przechodzić... A moze wiecie coś o dr Litepło?

Gość Moze ktos zna numer
Czy ktos zna calodobowy numer do lekarza ginekologa zeby mozna bylo zadzwonic o porade.Obecnie jestem za granica a potrezbuje takiej porady.

Gość iga31
Przeczytałam większość wpisów...i nazwiskiem chyba najczęściej się pojawiającym jest dr Majewicz.Większość dziewczyn wychwala panią doktor..ja swego czasu chodziłam też do dr Majewicz,nie powiem byłam zadowolona...nawet prowadziła moją ciążę...ale z z czasem zmieniłam o niej zdanie. ...wieczne kolejki w poczekalni, mnóstwo pacjentek, pośpiech...niezlecanie niektórych badań...takie są moje spostrzeżenia co do tej dr. Kiedyś może cieszyła się dobrą opinią, ale teraz niestety coraz więcej słysze negatywnych głosów...

Gość repetytorium
Kurcze dziewczyny ale maskara u nas jest z tymi lekarzami:( jak ktos ma jakies problemy to juz chyba naparwde samemu lepiej sie leczyc:( Martix- co do dr Kopczynskiego moja przyjaciolka do niego chodzi i jest zadowolona- jednak ona chodzi na kontorol co pol roku, bo na razie nie stara sie o dziecko i nie ma wiekszych problemow i mowi ze dr fajny, sympatyczny, dokladny, delikatny.... Moja inna kolezanka tez do niego chodzila i tez sobie chwalila jednak dopoki nie zaczela sie starac o dziecko- i jej nie wychodzilo, stwierdzila ze doktro jest dobry jesli sie nie ma zadnych problemow, gdy pojawiaja sie schody sam nie bardzo wie co ma robic... Od spraw z poczeciem u nas w Olsztynie to chyba Wasniewski jest najlepszy na Grunwaldzkiej ma gabinet nie bylam osobiscie ale tyle o nim czytalam pochlebnych opini ze chyba do niego pojde jak bede sie starac;)no albo od razu do jakiejs kliniki w Warszawie czy Gdansku?! A do Majewicz rzeczywiscie kiedys kazdy ja chwalil a teraz spora liczba narzeka!nie dosc ze ceny tez podwindowala w gore:O to faktycznie kolejki sa masakratyczne ale i tak wciskaja na sile kolejne pacjentki na ten dzien:O pani dr sama mila itd. ale tez nie byla zadowolona-nie zauwazyla ze mam PCO, postawila nietrafiona diagnoze i niestety nie moge jej juz polecic:( Mojej kolezance nie mogac odnalezc przyczyny czestych plamien zapisala piguly anty i tyle bylo leczenia:O Jak ktoras znajdzie super lekarza prosze o namiary;)

Gość oleczka9
Ja również polecam dr Waśniewskiego dzięki niemu urodziłam cudną córeczkę Weronikę ma teraz 4 miesiące a ja jestem szczęśliwa!!!! Raz straciłam ciążę a on pomógł mi uratować tą... Dziękuję mu bardzo!!!

Gość Martix
"repetytorium" Widzisz jak narazie dr kazał mi zrobić badanie, stwierdził tez ektopie gruczołową o której zaden z moich poprzednich nie wspomnieli. Zastanawia mnie tylko jeden fakt, jak mógł stwierdzic ektopię, jesli nie przeprowadził kolposkopii?

Gość repetytorium
Olu: gratuluje zdrowiutkiej corci;) Martix: no nie wiem to juz chyba sobie sama odpowiedzialas na to pyt. bo jak lekarz moze cos stwierdzic bez konkternych badan w tym kierunku?! moze podejrzewac ewentuanie ale powinien zrobic badanie, ktore w 100% potwierdzi jego przypuszczenia! A tak to skad masz wiedziec, ze to jest trafiona diagnoza, moze tak palnal bo objawy sie zgadzaly?! Nie wiem co ci doradzic:( na twoim miejscu chyba jednak bym sie wybrala do Wasniewskiego- niemal wszystkie opinie o nim sa super pozytywne, pisze niemal bo znalazlam kilka niezbyt pozytywnych ale to naparwde kilka na kilkaset... Pozdrawiam;)

Gość martix
repetytorium: Dzieki chyba mnie przekonałaś, a gdzie przyjmuje dr Wasniewski? i czy przyjmuje na NFZ, a jak nie to ile bierze za wizytę?

Gość Martix
Przeprowadziłam małe dochodzenie, dla zainteresowanych: Wizyta u dr Wasniewskiego 150zł, ale podono zdrowia sie nie przekłada na pieniazki...

Gość winko
Martix czy mogłabyś napisać mi numer telefonu do dr Wasniewskiego? Z góry dziękuję.

Gość Martix
oczywiscie prosze bardzo, rozumiem,ze chodzi o numer do rejestracji:89-5218066 pozdrawiam

Gość winko
dziękuje:) a na komórkę znalazłam jakiś 601.... ale do rejestracji rozumiem, że dzwoni się na ten stacjonarny.

Gość Martix
Dokładnie tak