Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca20

Objawy ciąży - kto wie niech pisze

Polecane posty

Gość Aniunuia
JA mam pytanie dla wszystkich którzy mogą cokolwiek wiedzieć.Kochałam sie z moim facetem kilkanaście godzin po jajeczkowaniu.Dokładnie wyczuwam kiedy je mam.Na drugi dzień było wszystko ok ale od trzeciego dnia boli mnie lewa część podbrzusza.Tak jak na okres zawsze,tyle,że nie tak mocno.Trwa to już kilka dni.Obawiam sie...Jeśli ktoś może mi doradzić albo odpowiedzieć to bede bardzo wdzięczna.

Gość Aneta18
Mam pytanie jak spóznia mi się miesiączka juz 2 tygodnie mam apetyt czyli jem wiecej niż jadłam czy ja jestem w ciązy i po ilu miesiacach wystempują mdłości.Proszę odpisać

Gość sonmaj
Mam pytanie i mam nadzieje ,że mi pomożcie. A wiec tak kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie skończył we mnie ( no ale zdaje sobie sprawe z tcyh płynów wyciekajacych przed) wydaję mi się,że były to dni niepłodne bo jak się okazało pozniej dwa dni po stosunku dostałam okres. Czy jest jakaś możliwość ,że jestem w ciąży? Bo wbijam do mojej głupiej głowki jakies chore filmy , że brzuch mi urósł itp ale to przezciez niemożliwe chyba 2 tyg po tym zdarzeniu. Ehh już sama nie wiem .Bardzo proszę doradzcie mi =(

Gość nienia12321
dziewczyny prosze nie martwcie sie...za duzo sobie wmawiacie i myslicie o ciąży..obejzycie film w ktorym dziewczyna byla w ciąży a gdy przełączycie na inny kanał zobaczycie wózeczki pieluchy itp.i pozniej zaczynacie myslec i wmawiac ze jestescie albo nie..wszystko to jest psychika a to prowadzi do urojonej ciąży : brzuch sie powieksza, spoznia sie okres piersi rosna itp.jak sie na prade boicie to nie stersujcie sie tylko idzcie po test i dopiero sie matrwcie jak to powiedziec chlopakowi aha no i rodzicom...mi tez sie spoznia okres juz chyba 2 tydzien, nietypowo sie czuje ale wole sie nie zamartwiac bo jezeli jestem w ciazy to to szkodzi na rozwoj dzidziusia, poczekam pare dni i jak nie dostane miesiaczki zrobie test i jezeli bede:) to sie wam pochwale...pozdrawiam

Gość Boje sie
hej! dwa dni temu zrobilismy to z moim chlopakiem bez zapezpieczenia, a wydaje mi sie ze wtedy mialam dni plodne, ale nie spuscil sie, a sluz wyplywa podobno od razu przed wytryskiem a mu jeszcze dlugo brakowalo do wytrysku. Czy to mozliwe ze jestem w ciazy? Teraz mam taki duzy brzuch:( ale watpie zeby po dwoch dniach mi tak urosl.... niewiem co robic prosze o pomoc!!!!!

Gość sonmaj
Dziewczyny proszę odpowiedzcie mi na te moje pytanie bo chyba zwariuje...ehh=/

Gość sonmaj
Proszę odpowiedzcie

Gość nienia12321
nie jestes w ciąży !!! na pewno

Gość aganeska
oj dziewczyny ja mam 24 lata i jestem w drugim miesiacu ciazy...zadnego poparcia ze strony rodzicow ani moich ani jego...obecnie moj narzeczony mieszka w Niemczech ,ale chce uciec od rodzicow dla ktorych wodka to pan domu....u mnie to jeszcze lepiej..ojciec trzaska tekstami ze urodze bekarta a lepiej zebym poronila....poza tym kaze sobie szukac domu dla samotnej matki,..mama wolalaby zebym jechala do niego do niemiec do tych pijakow i tam rodzila,bo sie nasluchala w telewizji o 20tys euro co jest gowno prawda...dadza ci 150 euro na miesiac a lekarz..100euro ehh przeciez to lepiej sie pochwalic ze corka w niemczech siedzi i nie miec rzadnych problemow z nia....bo wstyd i hanba jak zostanie....i ze tak powiem czekam i siedze az moj pan przyjedzie zniemiec..mowi,ze kocha ogromnie ze chce to tyle dobrego...ale musi znalezc tu prace i mieszkanie do wynajcecia jak na poczatek i musimy sami dac sobie rade...wiec dziewczyny nie przezywac ze ciaza czy cos jesli macie wspanialych starych co wam pomoga i mozecie na nich liczyc...bo myjestesmy sami...na gleboka wode rzuceni samym sobie z malenstwem

Gość mała Agunia
czesc wam wszystkim! mam pytanie do ktores z was. uprawialm seks z moim chlopakiem(bylym obecnie) 29 kwietnia jakies 4 dni po okresie to czy moge byc w ciazy?? cykl mam co 28 lub 29 dni! wytrysk zdazyl mu sie juz przy wyjsciu. odrazu pobieglam sie umyc. teraz mam zapalenie pluc i biore antybiotyk czy w takim razie jak bym byla w ciazy to moge poronic?? teraz boli mnie na dole brzucha a to dlatego chyba ze powinnam miec jajeczkowanie!! pomozcie mi prosze was drogie panie. ja mam zaledwie 17 lat a moj byly chlopak 20. zostawilam go bo strasznie sie boje ze jestem w ciazy. jesli tak to chce popelnic samobojstwo bo ze strony rodzicow na jako kolwiek pomoc nie bede mogla liczyc juz dawno temu mi to oznajmili. mieszkam w malej miejscowosci to kazdy sie by ze mnie smial a po drugie zaczelam dobiero w tym roku chodzisz do sredniej szkoly. odpiszcie szybko 3-maj cie sie buzka

zrob test!! to najprostrze rozwiazanie!! nie bedziesz miała pewności zrob drugi raz!! a poźniej idz do lekarza!! sama pragne dziecka ale moj partner stwierdził ze mam jeszcze czas

Gość mała Agunia
tylko wlasnie jest problem bo jesli jestem w ciazy nie chce zeby dowiedziala sie moje mama o tym a ze jestem niepelnoletnia to lekarz by jej o tym powiedzial. co do testow slyszalam duzo ich wad. powiedzcie mi w jakich dniach mozna zajsc w ciaze!!! pociesza mnie fakt ze moj byly ma 50% ze nie moze miec dzieci. odpiszcie mi jak najszybciej na to pytanie Ps a ty ile masz lat ze twoj partner nie chce jeszcze decydowac sie na dziecko??

Gość monia1921

Gość monia1921
cześć mam do was pytanie,o 6 dni spoznia mi się okres,mam bóle brzucha i pleców,a na dodatek brzuch w ostatnim czasie tak mi urusł ze nie wiem co mam robić?czy to może znaczyć ze jestem w ciąży?prosze napiszcie coś...

monia - a czujesz ucisk na pecherz i bol przy oddawaniu moczu?

Gość smallgirl
Jakie są objawy zagniezdzania sie zarodka?czy ktos wie?

Gość do jakiego czasu
a czy ucisk na pecherz i bol przy oddawaniu moczu to objawy zapalenia pecherza czy ciazy? Japrzy odawaniu moczu czulam bol, jakby pecherz mi pekal. To byl ostry dosc bol

Do jakiego czasu - to dkładnie objaw zapalenia pęcherza lub cewki moczowej. A czy w ciąży - to zalezy od tego, czy jest ciąża.Takie zapalenie jest dla ciąży groźne i bezwzględnie trzeba leczyć.

Gość panikara199
dziewczyny, niewiem co ma robic niewiem o czym mam myśleć zeby nie mysleć O TYM, ja chyba popadam w paranoje,to jest juz fobia.Kochałam sie z moim chłopakiem(z prezerwatywą ale była takze palcówka) ostatni raz 13 lipca(pmietam dokładnie) dziaj mamy 7 sierpień,okres dostałam tzn. taki był troche inny ale ja takie jzu wczesniej miewałam bo to chyba efekt odchudzania(tak mi sie przynajmniej zdawało/zdaje),nie mam zadnych omdleń wymiotów, no napady głodu to mam ale mam bulimie wiec to raczej nie od ciazy.Wczoraj zrobiłam test,wyszedł negatywny(tylko ze nie rano a popołudniu ale na tescie pisało ze niema znaczenia od pory dnia,no ale najwieksze stezenie czegos tam ma sie rano,ale emocje wzieły góre i musiałam zrobic odrazu),śluz wczoraj był gesty i biały,dzisiaj przeźroczysty i bardzo skąpy, własciwie niepokoji mnie tylko ten ból piersi,bolą mnie sutki jak je tak dotkne.Bardzo duzo cwicze po 3h na siłowni codziennie,byc moze to dlatego? sama juz niewiem poradźcie cos! w przysżłym tyg. mam umówiona wizyte u ginekologa,myslicie ze po 4tyg. da sie juz okreslic czy kobieta jest w ciazy?

Gość Beybi
hej mam pewne pytanieczy jak 4 mialam okres a 26 sie kochalam z chlopakiem to sa to dni plodne moge zasc w ciaze ? prosze odpowiedzcie bede bardzo wdzieczna :(

Gość a mój problem jest taki
ja tez mam problem... umówiłam sie juz na wizyte do lekarza. kochałam sie przy 2 tabletce (od 5 dnia zaczełam brac) a podobno działają od tygodnia... najlepsze jest to ze mój organizm jest bardzo podobny do mojej mamy... a ona jak była w ciązy miała okres, test nie wykazał nic, zero objawów... czy w 8 dniu cyklu mozna zajsc w ciąze jezeli tabletki nie dzialałyjeszcze? Ala

Gość Lady F
Mała Agunia. Czy ja dobrze rozumię? Masz 17 lat i uprawiasz seks bez zabezpieczenia? Dziewczyno, gumki nie są drogie. Zrobiłaś bardzo głupio. A teraz słuchaj, narazie się nie martw bo to może opóźniać okres. Jeżeli miesiączka będzie się spóźniać kup test, matka nie musi przecież wiedzieć. I nawet nie myśl o takich rzeczach jak samobójstwo. Tyle kobiet się stara o dziecko a nie może go mieć.. możesz zostawić je do adopcji, lepsze to niż zabicie i jego i siebie. Życie jest zbyt drogie by je tak tracić. Mam nadzieję że będzie po Twojej myśli. I że następnym razem pomyślisz o zabezpieczeniu się.

Gość karina29
koniecznie się zabezpieczaj, a takim wieku????? ja czekam właśnie na ciążę bardzo chciałabym mieć dziecko....ale w twoim wieku to nie myslalam napewno o tym....

Gość karina29
apropo tabletek one dzialają od 1 dnia zażywania.....także się nie martw....

Gość beby
witam wszyskie panie niemam okresu od 4 dni dzis robilam test i wyszedl negatywnie.piersi mnie nie bola a zawsze bolaly przed okresem.tabletki odstawilam 5 miesiecy temu i dotej pory okres mialam reguralny .co o tym myslec.

Gość OoOoOoOkasiaOoOoOoOOo
mam pytanie spoznia mi sie okres 2 miesiace ale zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywnie boje sie isc do lekarza bo niechce miec w wtym wieku dziecka chodz mam juz 19 lat mam dziwne objawy kiepsko sie czuje tzn jest i caly czas niedobrze( ale niewymiotuje) boli mnie brzuch co jakis czas apetyt mam normalny piersi mnie niebola ostatnio robilam tzn.jakies 1-1,5 tyg temu wszytskie badania moczu krwi itp wszytsko mam w normie wyszlo mi tylko ze mam jakies tam bakterie dokladnie gliste ludza a co najgorsze zbiera mi sie w buzi duzo sliny i to powoduje ze jest mi niedobrze a zapomnialam dodac ze ten stosunek 2 miesiace tem to byl \"moj pierwszy raz\" byly pozniej inne stosunki czy to moze byc tym spowodowane to \"zatrzymanie okresu\"???? :( bardzo prosze o POMOC bede bardzo wdzieczna pozdrawiam

Gość Yve
Witam wszystkich!bardzo sie boję, bo 3 tyg. spóżnia mi się miesiaczka- co prawda nie mam żadnych objawów ciąży typu mdłości, wymioty, senność, częste oddawanie moczu no nic kompletnie, po prostu zatrzymała się miesiączka i wydziela się z pochwy wydzielina, która jest gesta i ma biały kolor. Boję się bardzo, biorę tabletki Luteine na wywołanie okresu, bo może po prostu sobie coś wkręciłam i się spóźnia bez przyczyny ciązy.Obym dostała w ciągu tego tyg, jak nie dostanę to na pewno zrobię sobie test i udam sie do ginekologa, to byłby dla mnie koniec swiata i załamka:((prosze o jakas radę i podpowiedź czy to może być ciąża, bo bardzoprzeżywamy to ze swoim chłopakiem

Gość marlenacappppp
Dziewczyny w tym miesiącu ostro działaliśmy z mężem.Test robilam 3 dni przed spodziewanym okresem i jedna kreska.Jednak od 2 dni mam lekkie brazowe plamienie,dzis powinam dostac okresu.Czy to plamienie moze oznaczac ciaze?Nigdy wczesniej tak nie mialam a miesiac temu badalam sie u gina razem z cytologia i usg i jestem absolutnie zdrowa.

Gość 5 miesięcy
może okres ci się zaczyna, czasami jest takie plamienie poprzedzające @.

Gość anakee
Witam dziewczyny! Ja mam takie pytanko... Zaczynając od początku - kochałam się z moim chłopakiem przed ostatnią @ z zabezpieczeniem i raz bez, ale nie doszło do wytrysku (to był taki krótki wyskok). @ przyszła tydzień po tym i tydzień za wcześnie, bolesna jak zwykle ale krótsza o 2 dni, co mi się niezbyt często zdarza... od tamtej pory - cisza a i współżycia nie było... spóźnia mi się jakiś tydzień i do tego mam temperaturę ok 37 ale tylko wieczorami... od piątku dokładnie - do tego jestem senna i zmęczona... wiecie jakie jest pytanie :D