Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Olala, tak się zastanawiam co napisać... W twoim tekscie czuje tyle smutku i żalu... Powiem Ci, ze mnie też czasem nadchodzą dni, kiedy mam tego serdecznie dość. Teraz czuje się , jakbym była w jakimś transie, innym świecie spędzonym na oczekiwaniu. Nie ma dnia, w którym nie myślałabym o fasolce. Są okresy, kiedy zupełnie się załamuję i płacze w poduszkę. Potrafię mieć naprawdę okropnego doła z tego powodu. Do tego ciągłe myśli, że to moja wina, że to ja nie mogę... Gdyby nie mój mężuś już dawno byłabym załamana psychicznie. Czasem zastanawiam się skąd bierze się we mnie jeszcze ta wiara? Może to dlatego nie zabrałam się jeszcze za kompletne badania? Po prostu tchórzę. A tak wolę wierzyć na ślepo, że się wkońcu musi udać. To powoduje we mnie że mam w sobie ducha walki :) Nie wiem na jak długą metę ten sposób wystarczy... Może do momentu, kiedy wkońcu uda mi się zobaczyć te dwie kreseczki na teście ??? Mam taką nadzieję. I wiecie co, dziewczyny? Ja naprawdę mocno wierzę w to, że wkońcu każdej z nas się uda. Życie przecież nie może byc aż tak okrutne, mimo, że czasem daje nam ku temu powody, by tak sądzić...

halo, uśmiechnąć się proszę :D:D:D Czy naprawdę nikogo tu już nie ma???? 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Ja tu jestem :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość dorota27
Czesc Kobitki:) Na chwilkę Was zostawiłam, a tu tyle stron do nadrobienia;) Mia, co to za sny i takie brzydkie mysli?? zaraz dostaniesz klapsa:) Myszko, mi tez ginekolog powiedział, ze rok starań przy normalnym współżyciu to norma. Tak wiec musimy sie uzbroic w cierpliość, bo widocznie nie należymy do tych szczęsciar, co od razu zafasolkują. Olala, czytałam o twojej histrorii na topiku Ciąża obumarła. Strasznie smutne sa te historie, bardzo Ci współczuję, ze cos takiego Cię spotkało. Na stronie www.mama-tato.pl, jest forum, gdzie rodzice pisza o niebieskich dzieciach i znalazłam tam link, zapal świeczke Aniołkowi:( Aż serce sciska jak sie tam wejdzie, mi prawie łzy leciały, jak to czytałam:( Co do projektowania, ja mam głównie płytki z gazet, czterech kątów, muratora i ładnego domu. Na stronie www.kolo.com.pl tez znalazłam link zaprojektuj swoją łazienke. Moze akurat Ci sie przyda. Z nasza budowa sprawa była bardzo skomplikowana, gdyz mój mąz zaczął budowę razem z ojcem, który zmarł niestety na raka:( Obecnie jest już wszytsko przepisane na nas, dom był budowany na dwie rodziny i prawdopodobnie na dole bedzie mieszkać moja tesciowa, a my na górze. Ale brakuje nam około 50 000 na wykonczenie:(Sporo troche, ale juz tak blisko konca:)

Mia, Soul - ten link specjalnie dla Was :) www.remembaj.republika.pl Sylwi ma się dobrze, ale cholera tęskni nie mniej niż ja... mam nadzieję, że mnie nie zabije za to, że się pojawiam częściej tutaj niż u Niej :P -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- 👄🌻 Luli - K.C.J.Z.Ch!!! mua :* 🌻👄 -=rRr=-

dziękuję Ci Marcelinko z link. :D No, no , jaka ładna parka na tym zdjęciu :) Ciekawe, kto to??? :D:D:D No właśnie, Sylwi jak nie było tak nie ma. Co się z nią dzieje? Może tak zabalowała na tej studniówce, ze nie może przestać i cały czas imprezuje ??? :D

Mysza, Soul, Kasia, Dorotka, gdzie wy się podziewacie??? To jak wołanie o wodę na pustyni :D

Juz jestem:) marcelinko dzieki za fotkę! Piekna z Was para a Sylwunia wyglądała prześlicznie! A gdzie ona jest teraz? Czemu nas nie odwiedza? U mnie krótko trwa staranie, więc jeszcze nie panikuję ani nie mam fioła na punkcie fasolki, ale to akurat dobrze:)

Gość mysza29
ja juz jestem miałam chwile zamiesznia w pracy ale teraz już moge tu być:) Olala jestem pełan podziwu dla twojego ducha walki o dzidzie wiem ze nie jestem w stanie zrozumieć cie dogłebnie ale czuje że to była straszna rozpacz dla ciebie ale wiesz co w twojej wypowiedzi wyczuwam że juz sie budzisz z tego ogromnego doła i będziesz spokojnie czekać na fasolke:):):)czego bardzo bardzo mocno ci życze:):):):):):)będę mocno trzymać kciczki:):):)i pamiętaj że masz nas:):):)

Gość mysza29
ale fajna fotka:):) i super parka:):)fajnie widzieć jak Sylwia wygląda ze swoim ukochanym:) pozdrowienia dla gołąbków:):)

Gość dorota27
hej, tez jestem, ale mam małe urwanie głowy:) licze pieniążki na jutrzejsza wypłatke :) :) :) Marcelinka bardzo ładna z was parka:) :) Nasza Sylwia faktycznie ma ładny usmiech:):) :) Ja od jutra zaczynam brac duphaston, ciekawe czy cokolwiek pomoze??

Gość mysza29
ale fajna fotka:):) i super parka:):)fajnie widzieć jak Sylwia wygląda ze swoim ukochanym:) pozdrowienia dla gołąbków:):)

Gość mysza29
no i co Mia zwołujesz nas a potem sama myk i cie nie ma halo halo:):)

No własnie Mia zapraszasz a sama ulatniasz sie po angielsku:) Marcelinko gdzie jest SYlwia? Dlaczego do nas nie zagląda?

jestem, jestem Musiałam cos zrobić :) przez to zdjęcie zaczęłam się zastanawiać jak dziewczyny wyglądacie. Nie ciekawi Was to? :)

Oczywiście że nas ciekawi :) rozmawia się tu z tyloma osobami, ale łatwiej kojarzyc nicka z twarzą :) przynajmniej mi :) Kasia

Gość mysza29
mnie bardzo ciekawi :) ja tobym najchętniej sie z wami spotkała tak na "żywca" hi hi no ale mieszkamy tak daleko że hmm

Rzeczywiście fajnie by było sie kiedys spotkać na winku i polotkować:)

no to możemy wysłać sobie zdjęcia :) Co Wy na ten pomysł?

na pewno zaczęłoby się szukanie najlepszych ujęć w swoim archiwum, hihihihihi :D

Myślę, że na forum to może lepiej nie, bo przecież nie wiadomo, kto tu zagląda. A jak jakaś moja szefowa??? :D Jak chcecie to podaję Wam mój nr GG to prześlijcie mi swoje adresy, to Wam wyślę jak chcecie nr GG 4990655

Gość dorota27
Ja juz też o tym myslałam Mia, zastanawiam sie jak wygladacie:) :)

Gość dorota27
Ja tez chce wysłac:) :) i chce dostac wasze fotki. Ale mysle, ze zachowany nasza prywatnosc i przeslemy sobie poza forum:) Moje gg 1631389

Gość mysza29
ale mam teraz dużo koleżanek na gadu:):):):)