Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Gość mayenka
Piwonia- wyszukalam strony ze zdjeciami twojego autorstwa. Zapieraja dech!!!

Elf> pewnie, zem pewna hehe nie zadomowiesz sie, marzenka po 10 godzinach zwiala, tak mnie miala dosyc hihihih

PIWONIA spokoj!!! Tylko pytalam!!! ELFIK ciesze sie, ze ci sie spodobalo i mam nadzieje, ze bedzie wiecej takich spotkan. Dzieki za mily wtore~k!!! :D :D :D Rowniez dzieki Tobie PIWONIA!!!! :D Bez Ciebie ani rusz. Znasz tyle miejsc w Chicago. PIWONIA pokazala mi wiecej ciekawych miejsc niz moj maz! ;) ;) ;) JAY zapraszamy!!! Na pewno dobrze byloby ci z nami. No juz do Chicago!! ;) ;) ;) :D :D :D

Elf> ja mam piatki wolne, wiec piatek, sobota, niedziela;-) ale jesli nie chcesz ze mna przebywac dluzej niz 2 godz w ciagu dnia hihihi to w czasie tygodnia, wychodze z domu o 8 rano, wracam ok 9 wieczorem;-) Marzenka> wiem, ze by mi byloby dobrze w Chicago;-), wiem...

ale ja nie chce w pzreciagu, tak jak Wy;-) pomieszkam se w hotelu, pospotykam sie ze wszystkimi.. ja chce na pare dni.. a w ten poniedzialek zaczynam szkole dziecinko, wiec mam ograniczony czas ;-( ale... w przyszlym roku na wakacje np hihihihih

Marzenka- bylo swietnie:)Ja tez dziekuje:)Napewno jeszcze nie jeden raz wpadne do Chicago:)Wy tez moglybyscie mnie odwiedzic w Springfield napewno by sie kilka rzeczy ciekawych znalazlo do obejrzenia:) Jay- hihihi byloby swietnie:)Ja sprawdze na cheaptickets dokladnie i dam Ci znac:)Ohhh Jay podobaloby Ci sie w Chicago kurcze nawet nie pamietam smaku polskiego chleba tak go szybko zjadlam:) boze mialam sprzatac a znowu w necie siedze.............

Piwonia- wysle wysle badz cierpliwa ostatnio zmienialismy kompa i nie dosc ze nie moge znalesc kabelka do kart to nie widze wejscia zadnego w kompie gdzie moglabym go podlaczyc,musze poczekac na meza niestety:( Jak mnie maz wycalowal po powrocie kochane jeden dzien mnie nie bylo a juz taki steskniony nie mogl sobie poradzic z niczym w domu chodzil skolowany, hihihi

No niezly ten Twoj maz, taki zakrecony :D Ja dzis sie tez nasprzatalam i napralam, zmienilam posciel i siedze teraz i czekam na Frania. :) Czekam na fotki :)

a ja nie zrobilam jeszcze nic;-) siedze w pracy, oprocz kilku zebran, sluchania jakis pierdol i pisania planow lekcji jakos mi sie nic nie chce;-( zaraz jade uczyc moja grupe Rosjanek, przynajmniej sie posmieje na koniec dnia;-) Piwonia> piekne zdjecia, poprosze o wiecej, skrzynia pojemnista jest, jak studnia bez dna.. Elf> to samo, poprosze o zdjecia ze spotkania.. ales rozbestwila meza.. niecale 2 lata i juz sie pogubil we wszystkim hihihih

Gość szadi
Czesc! Ja mieszkam w USA od 3 miesiecy i strasznie teskie za domem marze o tym zeby juz wrocic ale najbardziej chcialabym sie przeniesc do Europy(moze raczej nie do Polski),ale wiem ze jest to raczej teraz niemozliwe Czy jest tak ktos z NY? pozdrawiam

szadi> witaj;-) chyba nikogo nie ma z NY teraz, ale kilka nas w USA siedzi i wszystkie pzreszlysmy to, co Ty teraz... pisz czesto, zagladaj tu do nas.. pomaga, uwierz;-)

Gość mayenka
Fajne zdjecia. Dostalam i upominam sie o wiecej!!!

Gość mayenka
Elfik-chyba sie pomylilas i zamiast do Marzenki wyslalas do mnie na dwie rozne skrzynki. Oba adresy: marzenka7@go2.pl marzenka@yorku.ca naleza do mnie, bo ja tesz jestem Marzenka:-)

upssssssssss Mayenka ma racje,Marzenka juz wysylam do Ciebie na poprawny adres:) Marzenka- przyslij mi tez Twoje te ktore Ty zrobilas:)

Gość mayenka
Dark Elf- moge o cos zapytac? Znam imiona wiekszosci babek zforum ale twojego nie. Jak masz na imie? To samo pytanie kieruje do Bagatelki i Jay.

Mayenka> Ty tu zaraz wszystkie zagadki porozwiazujesz hihihi mam na imie Asia.. matyldo, juz dawno sie tak nie przedstawialam hihi teraz tylko Dzoana;-)

Elfica juz ida do Ciebie foty. JAY Piwonia wyslala Tobie? LUDZIE trzymalam dzis w szkole 7 dniowego Piotrusia. Ale slodziak. Nie moglam sie napatrzec. Po leckji pobieglam po Franka i o dziwo poszedl ze mna i chyba sie mu spodobal, bo sie ladnie usmiechnal ;) Ale kochaniutki. :D :D :D

Gość mayenka
Najwazniejszej zagadki nie moge rozwiazac-jakie bylo haslo do mojego zaczernionego nicka.

Gość mayenka
Nie balas sie Marzenka trzymac takiego malenstwa? Ja ostatnio sie balam potzrymac 6 miesiecznego malucha, zeby nie upuscic.