Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

itaka

kiedy pierwsze objawy?????

Polecane posty

Gość czekamyNAciebieKOCHANIE
no właśnie nic mi nie robiła ,zaczął mnie teraz bardzo bolec brzuch nie wiem co robic:(

Gość Anetybe
cześć dziewczyny :) ale niespodzianka z oknem śnieg a już czuć było wiosnę, a tak aż nie chce sie z wyrka ruszać .... czekamyNAciebieKOCHANIE może do innego gin się przejdź... niech zobaczy czy wszystko ok .....

Gość Anetybe
cześć dziewczyny i jak wasze samopoczucie w pierwszym dniu wiosny ?? ada_82 jak się czujesz ból brzuszka minął ???? czekamyNAciebieKOCHANIE a jak Ty się czujesz?

Witam! Ja również z mężem staramy się o dziecko i mam cichą nadzieję że w końcu się udało. Za dwa dni powinnam mieć @ lecz brakuje podstawowych jej objawów - nie mam bólów piersi ani brzucha, jedyne co mi dolega to wrażliwość sutków i temperatura dziś rano 37. Jak myślicie czy to może być to?

Gość Anetybe
veronika... witaj jak najbardziej można podejrzewać że Ci się udało cichutkie gratulacje składam :)

Gość ada_82
Anetybe...bol brzucha niby minal...za cztery dni powinnam dostac @. Zobaczymy...jeszcze tylko cztery dni niewiedzy :) A jak u Ciebie wyglada sytuacja?

Gość Anetybe
ada_82 o to dobrze że już nie boli i oby te cztery dni szybko minęły i @ się nie pojawiła tylko dwie piękne kreseczki :D a u mnie podbrzusze kuje piersi jak u krówki dojnej (ale i przed @ też takie mam) i czekam czekam jeszcze ze 3 dni ... i się okarze

Troszkę się niepokoję dzisiaj rano temperatura 37,1 a pojawiło się plamienie -co prawda brrzuch boli ale jakoś tak inaczej niż zwykle. Czy to przed okresem? A już miałam nadzieję...

Gość Anetybe
veronika... z tego co pisałaś powinnaś mieć już @ , jak piszą to można dostać plamienia w momencie spodziewanego okresu będąc w ciąży a robiłaś już teścik?

Nie robiłam testu stwierdziłam że dopiero jutro zrobię bo nie chcę być razczarowania - już wolę dostać @ nież zobaczyć jedną kreskę :( Zamiast okresu mam właśnie jakieś plamienie i temperatura dzisiaj rano to 36,8, wiec teraz już nic nie wiem czy tzn cze zaraz pojawi się @???

Gość Anetybe
hmm sama nie wiem jak temp spada to znak na @ ale 0,2 to może być spowodowane że dłużej spałaś lub krócej ..... a jak mówiłam przynajmniej z tego co czytałam to plamienie zwłaszcza lekko brązowe to jest przy spodziewanej @ ale może mieć to związek z niskim progesteronem ech zawiłości...... no nic jutro ew pojutrze okaże się trzymam kciuki za 2 kreseczki jutro :D

Jak do jutra nie będzie @ i rano temperatura wzrośnie to mam nadzieję że będzie to zapowiedzią 2 kreseczek. Dziwne dla mnie jest tylko to że poza delikatnym bólem brzucha nic mi nie dolega...

Gość Anetybe
każdy w zasadzie przechodzi to inaczej, a temp oby nie spadła rosnąć też nie powinna z tego co się orientuje to powinna być włąsnie na poziomie 37 C

Gość Anetybe
pechowa sobota :( niestety mi też tym razem się nie udało i już wątpię czy się kiedyś uda :(((

Gość Anetybe
tylko dopisuje pechowa bo też dziś @@ mnie odwiedziła :(

Mam nadzieję jednak że niedługo się jednak uda i to nam razem :) A zdrugiej strony wszedzie w koło tylko słychać że ktoś się stara a jakoś nie wychodzi co się dzieje??

Gość mmila
Witam. Dziewczyny mam pytanie. Otóż ostatnią miesiączkę dostałam 23 lutego. 11 marca kochałam się z chłopakiem (bez zabezpieczenia). Dziś jest 26 marca i nadal nie mam okresu. Zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch i piersi. Czy to może być ciąża czy po prostu z tego stresu miesiączka mi się opóźnia? Nie wiem czy robić kolejny test, czy czekać. Pozdrawiam.

Gość Anetybe
veronika... też mam nadzieję że się uda bo zaczynam tracić zapał chęci ...... trochę długo to trwa w tym cyklu odpuszczam bo psychicznie nie dam rady..... nie mam sił.... a co do staraczek sporo jednak otrzymuje prezencik w postaci malutkiej fasolki, a na tych forach zostajemy my bo przynajmniej tu można się spokojnie wygadać ..... i spotkać kogoś kto choć troszkę rozumie......

Gość Anetybe
veronika... też mam nadzieję że się nam uda ..... chociaż ja już mam wątpliwości co do siebie........ :( a co do starających się wielu jednak się udaje :) i kiedyś przyjdzie klej na nas...

Gość Anetybe
coś komp mi szaleje mmila trudno powiedzieć poczekaj jeszcze parę dni ....

Gość mmila
Ok.. Dzięki za odpowiedź! : )

Gość karrrla333
wg mnie idz na bete hcg albo zrob kolejny test za 2 lub 3 dni . mialam podobne objawy . pobolewal mnie przuch jak na okres i mnie sutki bolały to wszytsko. test ciazowy wykryl u mnie 3 -4 tyg ciaze

Gość mmila
A robiłaś test ciążowy przed tym? Bo mam świadomość, że testy nie są nieomylne. Wyszedł dziś negatywny wynik. To znaczy, że za kilka dni wszystko mogłoby się zmienić tak?

Gość karrrla333
dokladnie robilam test 24 dnia cyklu i wyszedł mi pozytywny bez wątpienia . za 3 dnie poszlam na bete hcg wyszlo mi 110 czyli wychodzni na to ze bylam pod koniec 3 tyg poczatek 4 .

Gość karrrla333
mmila wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy bo powinien ci wyjsc w tym casie pozytywny ale dla pewnosci zrob 2 :D

Gość mmila
Dziękuję! Strasznie się denerwuję, ponieważ nie jestem jeszcze gotowa na dziecko. O niczym innym nie myślę, tylko o tym, żeby przyszedł okres. Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Czytałam, że bardzo staracie się o dzieci. Życzę powodzenia! :)

Gość ada_82
Anetybe glowa do gory...kiedys w koncu musi sie udac!!! Teraz przynajmniej mozesz wyliczyc kiedy bedzie owulacja w nowym cyklu ;)A ja nadal czekam zeby zrobic test w poniedzialek ale nie mam w sumie zadnych objawow ciazy wiec raczej wiem co na tescie sie pokaze...niestety jedna krecha jak mniemam :)

Ja też mam obawy i to wielkie czy się uda i mimo że co miesiąc postanawiam sobie że nie będę tego tak przeyżywać jakoś mi to nie wychodzi a czasami jak ktoś sobie odpuści to jeszcze szybciej pojawia sie fasolka bo człowiek się odpręża :)