*****Pani Ka***** 0 Napisano Marzec 11, 2007 Moze jestem troche spozniona, ale nie moge sie oprzec pokusie, zeby czegos nie napisac....po co tyle szumu, krzyku i wyzwisk!!! Niech sobie kazdy nosi co chce..podrobki czy oryginalne..kogo to obchodzi...ja widze na codzien kilkadziesiat kobiet noszacych te torebki, oczywiscie tutaj wiadomo , ze oryginalne..i wcale mnie to nie wzrusza...nawet specjalnie mi sie to nie podoba..jak to sie mowi zwisa mi to!Obecnie nie stac mnie na taka torbe, a nawet gdybym miala pieniadze to musialabym sie grubo zastanowic nad jej kupnem ..a tu co chwile jakies komenty, ze ja mam oryginalan, a taka a sraka, a ty to, a ty tamto..bleee niedobrze sie robi...i taka konwersacja na forum zupelnie traci sens!!Kto handluje podrobkami, niech sobie handluje, kto chce kupowac oryginalne, niech sobie kupuje...brak slow!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Te s膮 niez艂e Napisano Marzec 11, 2007 http://moje.aukcje24.pl/urock1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 croppca Napisano Marzec 14, 2007 KUPI臉 TOREBK臉 LV ALMA W MISIE LUB OCZKA.PROSZE O FOTOOFERTY Z WYMIARKAMI NA MAILA ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
*****Pani Ka***** 0 Napisano Marzec 17, 2007 Tak na marginesie, bylam dzisiaj w lumpeksie i znalazlam oryginalny plecaczek LV , czarny z kolorowymi literkami...troche wiocha pomyslalam i go nie kupilam...jakos sama marka na mnie nie podzialala...!I kosztowala zaledwie 6 E hahaha Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Hej wszystkim!Mam pytanie co do lepszych podr贸bek torebek LV speedy br膮zowych,najlepiej 25 lub 30,czym one mog膮 si臋 az tak bardzo r贸zni膰 od orygina艂ow opr贸cz wykonania z jednego kawa艂ka sk贸ry, czerwonym 艣rodku,jasnych r膮czkach???? No nie wiem czym jeszcze? mo偶ecie mi odpowiedziec na to pytanie? Aha i z czego jest wykonana ta oryginalna i ta podrobiona? To jest sk贸ra czy co ???? ;-) Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi. Z g贸ry 艣licznie dzi臋kuj臋!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADRIANA Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Annabolanna Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Zar臋czam Ci, 偶e te br膮zowe torebki LV, dok艂adnie - Monogram Canvas - sa wykonane z mocnego impregnowanego materia艂u. Zar贸wno oryginaly jak i repliki. Nigdy nie sa sk贸rzane. Wszystkie modele z linii Monogram Canvas - Speedy, 25,30,35,40 a takze Alma, Lockit i inne. W zwi膮zku z powy偶szym orygina艂y wygladaja r贸wnie wspaniale (lub r贸wnie obciachowo - niepotrzebne skre艣li膰) jak podr贸by. Naprawd臋 wiem co pisz臋. Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Ale to jest chyba podobne do tej skr贸y,jak to wygl膮da? Chyba musia艂abym wej艣 cna oryginaln膮 stronke LV i zobaczy膰. Czym艣 jeszcze sie r贸偶ni膮 od siebie? Orygina艂y z podr贸bkami,bo naprawde niekt贸re podrobki( nie zagl膮daj膮c im do 艣rodka,je艣li chodzi o czerwone wn臋trze), kt贸re widzia艂am np na allegro s膮 naprawd臋 dobre. W艂a艣nie kupi艂am tak膮 jedn膮 na allegro, ciekawe jak ona wygl膮da w rzeczywisto艣ci-ju偶 sie boj臋 hehehehe ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Poprosru chodzi mi o to,偶e nie potrafi臋 odr贸偶ni膰 chyba tego materia艂u oryginalnego od sk贸ry z podr贸bek,no nie wiem......ale mysl臋,偶e juz nie o to tu chodzi,jak sie komu podoba. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Annabolanna Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Podaje Ci link do stronki LV (oczywiscie oryginalnej). Wejdz w : catalog, p贸偶niej w: women a potem kliknij w city bags & briefcases. Zreszta poradzisz sobie, pozdr. http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=MOYQA2C22DSQCCRBXUDVAFYKEG4RAUPU?buy=0&langue=en_US Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 avi04 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Ja posiadam orgina艂 na sprzedaz, oprocz tego mam kilka slicznych innych torebek Lv moge wyslac fotki :-). M贸j nick na Allegro avi04 sprawdzcie na stronie LV Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 11, 2007 Dzi臋ki za linka,w艂asnie na nim by艂am wczesniej,tam mo偶na sobie por贸wnywac torebki oryginalne z tymi nie. Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 11, 2007 Nie no PIEKNE s膮 CO NIEKT脫RE te torebeczki LV ( na tej oryginalnej stronce Louis'a.....ehhh ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Annabolanna Napisano Kwiecie艅 11, 2007 Zerknij na te repliki, niekt贸re s膮 naprawd臋 super: http://www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/griis.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wiem jak dla was dziewczyn Napisano Kwiecie艅 12, 2007 ale dla mnie te torebki wygladaja... tandetnie... i te zlote wykonczenia, bleee... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 12, 2007 Nom portfeliki takie jedne 2 sa super!!!!!!! Moze kupi臋...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 12, 2007 A poza tym to co si臋 komu podoba,o gustach si臋 nie dyskutuje,wi臋c nie ma o czym gadac-jak si臋 komu podoba ;-) pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 14, 2007 No i jest! Przysz艂a moja d艂ugo wyczekiwana torebeczka zakupiona na allego od pewnej mi艂ej kobietki! I musze przyzna膰,偶e jest 艣wietna!!!!!!Nowa,dobrze zrobiona,prawie (prawie) niczym sie nie r贸偶ni od orygina艂u ;-) JESTEM ZADOWOLONA!!!!!! I HAPPY MIMO,呕E TO PODR脫BKA,ALE NAPRAWD臉 EKSTRA!!!!!!! POZDRAWIAM. ADRIANA Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pink Sugar Napisano Kwiecie艅 14, 2007 No to teraz poluje na portfel/portfelik LV lub nie tylko tej marki /pisa膰 jak co艣 macie dziewczyny. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Fanka LV Napisano Kwiecie艅 22, 2007 czesc wiecie moze gdzie mozna dostac kosmetyczke LV Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Annabolanna Napisano Kwiecie艅 22, 2007 Mam do sprzedania portfel. Kosmetyczek LV nie spotka艂am Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 I love LV Napisano Kwiecie艅 23, 2007 kupie kosmetyczke LV Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 I love LV Napisano Kwiecie艅 23, 2007 a sa bo ja juz sie spotkalam ale niestety nie udalo mi sie jej nabyc :/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 GracjaD Napisano Kwiecie艅 27, 2007 Ja chcia艂am powiedzie膰 偶e kupi艂am prze艣liczn膮 torebk臋 LV w lumpeksie i to za 20 z艂!(jestem pewna ze to orygina艂 bo kto jak kto ja znam si臋 na rzeczy) Mam same markowe cichy i czasami lubi臋 pochodzi膰 po lepszych lumpeksach bo mo偶na tam znale艣膰 du偶o markowych ciuch贸w np. next, czasami ale bardo rzadko mo偶na nawet spotka膰 chanel! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 diabik Napisano Maj 7, 2007 Kupi臋 torebk臋 LV !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 avo04 Napisano Maj 7, 2007 wiadomosc dla Diablika oto moj nr gg 6443269 jezeli chcesz kupic LV to napisz :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 avi04 Napisano Maj 7, 2007 Posiadam orginaln膮 torebk臋 LV, model CITY, monogram canvas. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 croppca Napisano Maj 7, 2007 kupie torebke LV duza w oczka z serii Eye Need You lub w misie pandy. ma ktos????????????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 angluka Napisano Maj 9, 2007 kupie torbe LV "speedy 30 multicolore black"!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
hawajka25 0 Napisano Maj 11, 2007 GracjaD - ja te偶 mam du偶o rzeczy markowych z lumpeks贸w - torebka br膮zowa LV, portfel br膮zowy LV ... marynarka D&G ... bluzki diora czy versace ... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
-hellokitty- 0 Napisano Maj 14, 2007 Witam mam kilka modeli torebek LV oraz kosmetyczki. Jak co艣 to piszcie na kasiekchm@tlen.pl , to wy艣l臋 zdj臋cia! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach