Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faneczkka

torebki louis vuitton

Polecane posty

Gość diablik
Co to za forum, że nawet nie można napisać "wymach.. ując" bo wzięto to za bluźnierstwo. Przecież jeszcze ani razu nie bluzgnęłam ( choć się powstrzymuję ) :( uhhh

Nie wiesz, że na tym forum malo co się podoba ? ladna dziewczyna, tipsy, torebki versace ... Wszystko jest bee a najgrosi to tacy którzy mają 300zl na tipsy i 400 na replike torebki. Zobacz jakie jest zainteresowanie przy torebkach (może raczej szmacianych worach) kwiatuszka za 25zl. Masz odp kto tu siedzi.

Gość psychodoll90
cześć ja jestem i za oryginałami i za podróbami tyle ze powinny być fachowo zrobione. a tak poza nawiasem czy ktoś ma do sprzedania kuferek LV? jeśli tak to proszę pisać na maila izunia.w90@wp.pl

Gość diablik
Sory ale o co chodzi z tymi tipsami, torbami - szmacianymi worami , kwiatuszkiem i ładną dziewczyną? Nie kumam

Gość diablik
Ale zobacz, jak ta "znawczyni" jedzie z tą dziewczyną co sprzedaje repliki - właśnie dlatego że są chyba za tanie ja bym powiedziała. Znajdzie się zawsze taka co jej przeszkadza że ktoś dał za torbę 300 zł a nie 3000 zł. W ogóle szkoda gadac, już nie można w tym kraju normalnie porozmawiać tylko zaraz wyzwiska itp.. Pozdrawiam

Gość basiaw04
witam wszystkie dziewczyny, mam do sprzedania torebke LV: zamieściłam tu zdjęcia, cenę itd. zainteresowanych proszę o kontakt http://ale.gratka.pl/ogloszenie/641732_louis _vuitton_trouville_monogram.html pozdrawiam was dziewczyny

Gość znawczyniiii
diablik ty debilko zaucz sie czytac ze zrozumieniem nie napisalam ze jestem przeciw podobka !! tylko zeby ta sprzadajaca repliki nie pisala mi ze nie sa robione ze skory naturalnej bo tylko z takiej sa robione ja pierdole tak trudno ci to zrozumiec glupia bladzio??

Gość znawczyniiii
orginaly robione zawsze sa z skory naturalnej a ona ze chce wciskac swoje to mowi ze orginaly sa ze skory eko !! i jeszcze jedno widzialam porobki ze skory naturalnej swietnie zrobione za ponad 200 zl wiec niech ona nie wciska tych podorb z eko co raczki sie po miesiacu rozwala

Gość diablik
hehe - dobra jesteś "znawczyni", lepsza jesteś od "czułego wojtka" z forum, znacie go ?? Świetny jest, ale on udaje debila a po tej labadziarze widać że jest sobą, wychodzi słoma z butów, współczuję. Miłego dzionka życzę dziewczynki - idę dalej pić whisky bye bye :P

Gość diablik
aha, czytam wszystko z największym zrozumieniem jeżeli o to chodzi, ale razi mnie Twoje zachowanie i od razu zwróciłam uwagę na Twoje teksty i wyzwiska, poza tym NIE obraziłam Cię, myślisz że nie władam gorszym słownictwem? Nie chciałabyś usłyszeć, ale nie o to chodzi - tylko tyle, a nie z czego są zrobione torebki, niech sobie mówi dziewczyna co chce, ja swoje wiem, dla mnie mogą być zrobione z krowiego łajna - jak mi sie nie podoba coś to po prostu nie kupuję. A z ciekawości spróbuję znaleźć z czy faktycznie są oryginały zrobione ze skóry, chociaż mnie to nie interesuje, ale zobaczę która z Was ma rację, mam replikę za 300 od maja i nie urywają mi się rączki ( też nie skórzane ) od maja, zobaczymy co będzie dalej, wygląda na solidnie zrobioną. A tak a propo's - skąd w Tobie tyle jadu dziewczyno??

No oryginalu z eco skóry jeszcze nie widzialam LOL :) Tak na marginesie mialam torebkę Versace za 450zl bardzo ladną, lakierowaną (oczywiście podróbe) i wytrzymala jakieś 3 lata. Noszona prawie codziennie. Niedawno poszly dopiero rączki i spód. Jakby któraś miala fajną Versace czarną ze zlotymi dodatkami proszę pisać : rosalinda-paczeko@wp.pl Mogę dać do 600-700zl. Moja koleżanka również jest zainteresowana torebkami Versace i szuka czegoś fajnego.

Gość diablik
Sprawdzałam na allegro na szybkiego i tak: owszem w aukcji z oryginalną z numerem seryjnym jest opis że skórzana ale też replika była opisana jako skóra więc nie wiem już co o tym myśleć. Urwanie głowy.

a po ile byly te na allegro ? Na ebay można znaleźć oryginaly za 2 tyś USD i więcej. Na allegro nie wystawia się oryginalów, bo Polki po prostu nie mają na to kasy :) No chyba, że mowa o jakiejś używanej ale wtedy też pewnie cena jest od tysiąca zl wzwyż ...

Gość Annabolanna
Do Diablika: naprawdę oryginalne modele LV multicolor speedy oraz canvas monogram sa z impregnowanego materiału. Nigdy i nigdzie nie napisałam że są z ekologicznej skóry. Nie są.IMPREGNOWANY MATERIAŁ- to jest cos innego niż skóra, nawet skóry nie udaje.Dotyczy to 2 modeli: 1. LV multicolor speedy 2. LV canvas monogram. A LV ma w sumie kilkanascie modeli, sprawdź na ich stronce: http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=YTT4GHWT0BUE2CRBXUDVAFYKEG4RAU Na Allegro kasują konta z replikami, szczególnie LV. Piszę do Ciebie i tych dziewczyn, które nie pluja w zaciszu pokoju na klawiaturę aż z daleka cuchnie.Nie są jak to Coś, które zżera frustracja, bo nie wzięło rano swojej porcji i mózg mu się lasuje z braku dopalacza a słownictwo ma na etapie rozwojowym larwy. Dobry Bozia nie dała mu normalnego domu albo okaleczyła w inny sposób. Często na swojej drodze spotykam takie Coś i zawsze omijam szerokim łukiem tak jak omija sie spotkane na swojej drodze g...

Gość lilou
do basiaw04 a co tak tanio ta torebka? jak taka sliczna i w ogóle ekstra to po co sprzedajesz?zwłaszcza że sama się interesujesz tematem?

Gość basiaw04
o, nareszcie ktoś się odezwał do mnie do lilou-kupiłam ją dla siebie przed wakacjami jeszcze, niestety juz nigdzie z nią nie wyjde, jak w ogóle wyjde, miałam wypadek i zbieram kase na rehab. i zaczełąm od szafy, mam jeszcze kuferek damier canvas-czarny, nie zamierzałam ale chyba jego tez sprzedam a torba jest prześliczna-zdjecia same za siebie nie?

Gość lilou
o to sorki, chyba że na litość bierzesz...cha cha

Gość basiaw04
nie na litość, jak ktoś potrzebuje to kupuje-ja sprzedaję, po prostu naprawde potrzebuje kasy i tyle a wracajac do tematu: może ktos się odezwie w sprawie tych oryginałów jakktoś ma?

Gość 555666
MAM DO SPRZEDANIA SUPER TOREBKI, RÓŻNYCH MAREK, ZAITERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT, POZDRAWIAM

Gość patrzcieeeeee
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3720 nawet doda nosi podrobki tzn nosila na 1 zdjeciu w bialej multicolor od vuitton logo nigdy nie przebiega przez szwy w orginale no i orginal jest szyty z calosci materialu a nie skrawkow ...(patrzcie na dol)

Gość SaNdI *
Mam nadzieje że wszyscy przeciwni podróbom wiedzą, żę nie wszyscy mają 100000000 zł na kącie i na prawde nie wszystkich na nie stać.. Przykro mi się robi jak widzę osoby patrzące na innych zza okólarów od Gucciego z taką pogardą... Mam nadzieję , że w końcu to zrozumiecie. Ja mam podróbkę, ale kupiłam tą torebkę nie dlatego, żeby szpanować, tylko dlatego, że najnormalniej w świecie mi się podoba.

Gość diablik
Do Sandi !!! Ja też nie mam nic przeciw replikom ale "koncie" przez N a nie Ą, "okularów" przez U a nie Ó - proponuję kupić słownik ortograficzny :P

Gość nataliar
hEJ tez mam na sprzedaz torebke LV Monogram. Zainteresowanym moge przeslac zdjecia na maila. Torebka jest nowa, nigdy nie uzywana. Naprawde sliczna, sprzedaje ja poniewaz bedac na wakacjach znalazlam inny model LV ktorego w Poznaniu nie moglam nigdzie dostac. Prosze o kontakt mailowy , moge ja wyslac za pobraniem z mozliwoscia zajrzenia do paczki lub wystawic ja na aukcji. Jak bede miala wiecej czasu to wrzuce zdjecia na wrzute. Pozdrawiam :P

Gość nataliar
Gość ja jestem przeciwna podrobkom
to jest zwykla kradziez poza tym za przemyslem podrobkowym czesto stoi mafia i to imnabijasz kabze zreszta kto, mial raz oryginalna torbe dobrej markib w zyciu nie spojrzy na podrobke