Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ostro

NoVYNETTE czy ktoras z Was zazywala?

Polecane posty

Go艣膰 upupupupu
Ja sie nie myle:) Mam zaprogramowan膮 w g艂owie godzine przyjmowania. Biore ponad dwa lata i nigdy nie zapomnia艂am. Zaczynam zawsze od tabletki przy ktorej pisze START a nie tam gdzie osnaczone dni tygodnia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 snoopfy
Robcie jak chcecie ale moim zdaniem te tabletki sa do du...., nie mowie tego dla tego ze chce je wam odradzic ale wiem to z wlasnego doswiadczenia.... wcale nie sa najlepsze na rynku...sa koszmarna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margeuritte
no ja jednak wracam do logestu, moj mezczyzna bedzie mi je kupowac a ja nie bede kombinowac bo vzuje sie jak balon po tych tabletkach i wogole jakies paskudne sa,migreny zle widze... a na novynette moge oddac odpis recepty na jedno opakowanie. Apteka w Warszawie na natolinie jakby ktoras chciala.

Udost臋pnij ten post

Stosowa艂am je przez przesz艂o rok i 偶adnych niepokoj膮cych oznak nie zauwa偶y艂am. Jestem bardzo szczup艂a i swego czasu nas艂ucha艂am si臋 jak to si臋 tyje po tabletkach ale w moim przypadku nic takiego si臋 nie zdarzy艂o. Samopoczucie jak najlepsze. Tylko piersi troch臋 si臋 powi臋kszy艂y - ale to zdecydowanie pozytywna strona brania pigu艂ek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snoopfy
Moze i jest pozytywna, ale tylko tak ci sie wydaje.... mi tez sie powiekszyly piersi na poczatku i co z tego potem zaczelam sie cala powiekszac.... od 2 miesiecy juz ich nie biore i co??? wrocilam do figury:) teraz znowu waze te 55 kg a nie 63!!! Moze kazdy organizm jest inny, ale te pigulki w kazdym organizmie zatrzynauja wode i puchniesz od niech!! A poza tym ktos tam napisal ze sa one teraz nalepsze na rynku....nieprawda... lekarze tak mowia i daje je wszytskim bo maja procent od niech!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoijk
ja je stsowa艂am p贸艂 roku i nigdy wi臋cej bym si臋 na nie zdecydowa艂a. schud艂am po nich, biust mi ur贸s艂 ale czu艂am si臋 fatalnie. codziennie mia艂am b贸le g艂owy, nudno艣ci, zmiany nastroj贸w, a do tego krwawienia, to by艂 koszmar. teraz nie biore nic i tak czuje si臋 najlepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mireczka
ja biore novynette. co prawda przez 1 miesi膮c mia艂am plamienia ale jest ju偶 ok. nie przyty艂am po nich, a m贸j ch艂opak m贸wi 偶e ur贸s艂 mi biust. jak dla mnie s膮 super, ale mam pytanie czy palenie papieros贸w wywo艂uj膮 jakie艣 skutki uboczne? albo zmniejszaj膮 skuteczno艣膰? prosz臋 o rad臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snoopfy
przy braniu pigulek nie mozna palic:( mozw nastapic zakrzep krwi i to szkodliwe.... poza tym nie bede sie sprzeczala z tymi pigulkami, bo kazdy jest inny. Ja wiem tylko tyle ze mi one nie odpowidaja i ze nigdy ich nie bede juz uzywac. Jesli tylko wam zaczely rosnac [piersi po tych pigulkach to jest juz pierwszw oznaka tehgo ze wasz organizm zatrzymuje wode i ze musicie je odstawic.... mowi wam to przyszla pani ginekolog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mireczka
to dlaczego nie kt贸re dziewczyny chudn膮? je艣li zatrzymuje si臋 woda... to jaki艣 odwrotny skutek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mireczka
a dlaczego snoopy polecasz yasmin (czy jako艣 tak) ja widzia艂am du偶o ulotek o tych tabletkach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aanka1986
Hej dziewczyny mam pytanie bo wlasnie tez zacz臋艂am brac te tabletki pierwszy raz, a dosta艂am okresu jak by艂am na wyje藕dzie niespodziewanie i jak wr贸ci艂am do domu to wzi臋艂am j膮 dopiero 3 dnia okresu... nic sie nie dzieje co nie?? i mam pytanie co to tego palenia co na ulotce pisze bo ja pale du偶o papieros贸w... hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewli
Tabletki s膮 super! bior臋 ju偶 5 opakowanie- ZERO EFEKT脫W NIEPRZYJEMNYCH- super libido, apetyt, cera, chumorek:)) nawet waga i brzuszek. Kochali艣my si臋 ju偶 od 7 tabletki, okres uregulowany- POLECAM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhhhogata
bra艂am dwa lata, libido w d贸艂 strrrrrasznie, humory od super radosci do wkurw*** i z艂osci po 3 minutach, dziwne duze czerowne syfki jakby bez "zawartosci" ale wszystko to PO CZASIE. ale zmieni艂am i jest super:) na razie...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhh
dla mnie najlepsze tabletki jakie bra艂am a bra艂am;tri minulet,cilest,yasmin

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehco
dla mnie tez s膮 super i biore juz kilka miesiecy i nie przyty艂am ani grama, cycuszki mi uros艂y ale to nie tylko po novynette ros膮 po wi臋kszosci tabletek tak jest........i to nie jest oznaka ze trzeba je juz odtsawic bez przesady.... dla mnie naprawde s膮 ok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vivitam
Biore Novynette juz przeszlo 2,5 roku. I do tej pory bylam b.zadowolona. Cera super, okres krotki i nieobfity, przeszly koszmarne bole brzucha, libido wzorslo, waga ta sama, cycuszki troche urosly...wszystko ok. A tu nagle niespodzianka... tydzien wczesniej dostalam okres, z bolem glowy i brzucha.. i nie wiem co z tym fantem zrobic? Czy ktor膮s z Was to spotkalo?

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny :) wlasnie wrocilam od ginekologa i zaczynam brac novynette :) zmienilam z yasmin ktore bralam 5 miesiecy z ktorych nie bylam zadowolona ( potowrne bole glowy, zwlaszcza w 7-dniowych przerwach) mam nadzieje, ze po tych tabsach wszystko bedzie ok :) tylko jakies takie dziwne opakowanie maja :/

Udost臋pnij ten post

a co do tego czy sie po nich tyje to wed;ug mnie to indywidualna sprawa bo bralam tez kiedys diane o ktorej slyszalam o wiele wiecej negatywnych opini i nie przytylam ani kilograma pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

a ja jestem bardzo zadowolona biore 4 miesi膮c i jest ok .... czasem moze troche g艂owa mnie boli ale nie wiem czy to od tabletaek czy tak poprostu od czego innego ;/

Udost臋pnij ten post

cos jakos malo slychac o tych tabsach :/

Udost臋pnij ten post

dzieki za komentarz bo wlasnie zmienilam yasmin na te tabsy i w sumie nigdy wczesniej o nich nie slyszalam :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka1986
Witam, bra艂a te tabletki 3 miesiace i powiem szczerze ze to by艂 m贸j najlepszy wyb贸r (wczesniej diane, logest...) no a po tych ani nie przyty艂am, ani nie czu艂am si臋 藕le. Moj organizm mia艂 wr臋cz dziwn膮 si艂e:) ale ka偶da kobieta jest inna i wszytsko zale偶y od tego, jakie hormony i w jakij ilosci w niej drzemi膮...ja powiem 偶e mam sporo testosteronu :(( i te tabletki s膮 jak dla mnie idealne:)

Udost臋pnij ten post

no ja bralam diane i yasmin - diany nie mozna brac dlugo a przy yasmin meczyly mnie bole glowy :/ mam nadzieje, ze to jest w koncu to czego szukam :) i jeszcze jedno - jak z cera po tych tabsach ?? pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny- mam pytanie mo偶e g艂upie ale... zastanawiam si臋 czy mozna rozpocz膮膰 branie pigu艂ek np.20 dni po okresie.Wiem o tym,ze mo偶na zacz膮c 5dnia ale czy mo偶na przyspieszy膰 jakos branie.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny a jak to jest z ta zawartoscia hormonow w tabsach ? novynette podobno maja niska dawke, a czy ma to jakis wplyw na skutecznosc ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koszmar
ja biore juz drugie opakowanie.pierwsze to jeden koszmar krwawienie 13 dni czyli do 13 tabletki i potem zn贸w okres od 29 tabletki strasznie bola艂a mnie g艂owa i piersi kreci艂o mi sie w g艂owie i bola艂a brzuch potem przy drugim opakowaniu juz nie by艂o plamien ale piersi nadal bol膮 bardzo w czasie 7 dniowej przerwy ca艂y czas plamienie i jeszcze 2 dni wczesniej!!!!!!!!!!!!!! jeen koszmar:( nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mireczka
ja biore juz p贸艂 roku te tabsy,jest wszystko ok. ale mam pytanko czyky贸rej艣 po tych tabletkach mniej si臋 chce kocha膰? bo nie wiem czy zlapa艂a mnie rutyna czy spad艂 mi poziom libido. rozmawia艂am z kole偶ank膮 i ona twierdzi 偶e po ka偶dych tabletkach jakie u偶ywa艂a nie chcia艂o si臋 jej ju偶 kocha膰.dlatego przesta艂a wog贸le bra膰 by znowu odzyska膰 pop臋d. prosz臋 o odpowiedz, b臋de wdzi臋czna pozdrawiam! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daryjka
hej:) ja biore novynette juz polotra roku i jest bardzo ok:) ochota na seks zawsze taka sama..( tzn duza u mnie ;)) mireczka- moze po prostu potrzebujesz w lzoku odmiany :) cos nowego... troche fantazji... fantazjuj miej wizje czesto sama - to pomaga ;) bedziesz rzadzic w lozku :P a efekty tabletek.. ladna cera, kragle piersi..to co mowily moje zadowolone poprzedniczki...tylko zaczelam sie zastnawiac czy po novynette mozna miec problem z zajsciem w ciaze..????? moja gin mowila ze one maja mala ilosc hormonow i nie powinny... to nei sa te leki starej generacjoi po ktorej trzeba bylo sie starac wiele miesiecy...ale i tak lek pozostaje..wiecie cos na ten temat? pozdrawiam :) !!

Udost臋pnij ten post

biore juz ponad rok i jestem bardzo zadowolona. na poczatku wieczorami bolala mnie glowa ale po prostu zaczelam brac ok. polnocy i niedlugo potem szlam spac wiec przesypialam. przy pierwszym opakowaniu plamilam, teraz juz nie. na poczatku okres byl po prostu krotszy o jeden czy dwa dni ale brzuch ciagle mnie bolal, choc nie tak jak przed rozpoczeciem brania ich. kiedys bralam opakowanie 24 tabletki panadolum, zeby jakos funkcjonowac przy okresie, ostatnio nie musze brac nic. czuje sie swietnie, miesiaczki sa lekkie i nie mecze sie, choc zaznaczam, ze trzeba je dluzej brac. w ciazy raczej nie jestem, ale zawsze tez uzywamy gumki, tak dla pewnosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mireczka
dzieki ze odpisa艂a艣 daryjka na moje pytanko,pewnie masz racje,zrobi臋 tak jak piszesz i zobaczymy,a co do twojego pytania to moja gin. to samo mowi艂a,ze te nasze tabsy maja bardzo tolerancyjna dawke hormon贸w ale jak planuje sie dziecko to dla pewnosci warto je odstawic na jakies pol do roku (ale dla pewno艣ci rok), by organizm zdazy艂 si臋 oczy艣ci膰 i wtedy si臋 stara膰 o dzidziusia. pozdrawiam buzka :)

Udost臋pnij ten post