Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ostro

NoVYNETTE czy ktoras z Was zazywala?

Polecane posty

Go艣膰 Sinaya
Po pierwsze powinna艣 by艂a wczoraj wzi膮膰 tabletk臋, mimo op贸藕nienia, s膮 to jednak hormony! W takim przypadku do ko艅ca opakowania tabletek powinna艣 si臋 zabezpiecza膰 dodatkowo w inny spos贸b. To jest wszystko zreszt膮 napisane na ulotce wewn膮trz opakowania z pigu艂kami, czytajcie to dziewczyny! Bo potem s膮 niespodzianki na zasadzie: "Mi艂o艣膰 to dr贸偶ka co prowadzi do 艂贸偶ka, z 艂贸偶ka do szpitala...i przynosi krasnala".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jolaa*
hej mam ma艂y problem bo jestem w trakcie brania tabletek biore juz trzecie opakowanie i po 19 tabletce dostalam krwawienie czy to jest normalne acha i czy tabletki te pozostale dwie kt贸re mi zostaly brac dalej czy je odstawic...tabletki bralam zawsze regularnie wiec nie wiem o co chodzi pomozcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda19999
Chyba musisz i艣膰 do lekarza, biore 2 lata i nigdy takiej sytuacji nie mia艂am. na Twoim miejscu posz艂abym do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja2568
dziewczyny trafi艂o i na mnie wczoraj bylam tak zajeta ze zapomnia艂am wziasc tabletki wzielam dzis mine艂o 12 godz. i 10 min by艂a to 8 tabletka 4 opakowania.. ostatnio nie kocha艂am sie z ch艂opakiem choc dzis moze sie to zdarzyc jedziemy na biwak powiedzcie mi musze sie zabezpieczac dodatkowo teraz czy nie ma takiej potrzeby? dobrze j膮 wzielam czy 藕le prosze o pomoc czekam czekam buzka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sinaya
11:10 Jolaa* 10:14 Magda19999 Jolu, takie krwawienia mog膮 si臋 zdarzy膰. S膮 one normalne przy braniu pigu艂ek. Je偶eli jednak si臋 powtarzaj膮 cz臋sto, przy ka偶dym opakowaniu to powinna艣 si臋 zwr贸ci膰 o porad臋 ginekologa. Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sinaya
12:43 maja2568 (maja2568@interia.pl) Maju, do ko艅ca tego opakowania powinna艣 si臋 zabezpiecza膰 jeszcze dodatkowym 艣rodkiem antykoncepcji. Niezale偶nie od tego ile godzin mine艂o zanim wzi臋艂a艣 tabletk臋. Przy nast臋pnym opakowaniu ju偶 wystarcz膮 same tabletki. Czytajcie dziewczyny ulotk臋, tam naprawd臋 jest to napisane. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adulla
bior臋 novynette od 9 dni i przytylam :( czy moze mi kto艣 powiedzie膰 czy to jest normalne i czy to ju偶 tak na zawsze czy wr贸c臋 do swojej wagi? od 3 dni robie po 300 brzuszk贸w dziennie i prawie nic nie jem a efekt贸w p贸ki co nie wida膰:( je艣li mozecie to powiedzcie mi jak to jest z tym tyciem... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sinaya
22:49 adulla S艂uchaj, s膮 to jednak hormony. Na ka偶d膮 z nas dzia艂aj膮 inaczej, nie da si臋 jednoznacznie stwierdzi膰 jakie s膮 ewentualne efekty uboczne, to kwestia indywidualna. Widocznie tak dzia艂aj膮 tak Tw贸j organizm, aczkolwiek nigdy nie wiadomo- Twoje przytycie nie musi by膰 spowodowane pigu艂kami. Spr贸buj diety a jak nic to poprostu id藕 do lekarza rodzinnegoi powiedz mu o tym. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skope
czy kt贸ra艣 z was mog艂aby mi powiedzie膰 jaka jest cena tych tabletek?? Bo w艂a艣nie mi je zapisano i nie wiem prosz臋 odpiszcie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silvera
Hej dziewczyny.jestem przy 5 tabletce 3 opakowania. Od 3 dni zarzywam antybiotyk bedzie to trwalo jeszcze 2 dni. Poza tym dzis rano zapomialam wziac tabletke i wzielam dopiero 2 godz 40 minut pozniej.po jakim czasie moge kochac sie z moim chlopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silvera
Hej dziewczyny jestem przy 5 tabletce 3 opakowania. Od 3 dni bior臋 antybiotyk b臋dzie to trwa艂o jeszcze 2 dni. Poza tym dzi艣 zapomialam wzi膮膰 tabletk臋 i wzi臋lam j膮 dopiero 2.40 h p贸藕niej. Po jakim czasie mog臋 kocha膰 si臋 z moim ch艂opakiem bez dodatkowego zabezpieczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariaannna
Mam pytanie bo wzie艂am pierwsz膮 tabletk臋 o dzie艅 za wcze艣nie czy co艣 sie mo偶e przez to sta膰??Jest jakie艣 zagro偶enie??To juz moje 7 opakowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnoocio
dziewczyny ile p艂acicie za opakowanie tabletek???

Udost臋pnij ten post

ja za jedno opakowanie zap艂aci艂am 28 z艂 z groszami(wroc艂aw).nie s膮 zbyt tanie,mo偶e z czasem staniej膮.

Udost臋pnij ten post

ja za jedno opakowanie zap艂aci艂am 28 z艂 z groszami(wroc艂aw).nie s膮 zbyt tanie,mo偶e z czasem staniej膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiulaaaaaaaaaaaaaaaa
silvera-nic sie nie stalo,ze wzielas 2 godziny pozniej... !!!!!! co innego 10 godzin lub 12nascie!! mozesz sie kochac bez zabezpieczenia dodatkowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mahta
ja biore novynette juz od 5lat non stop i powiem wam ze rewelacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HADAAHA
Hej Nie zazylam dwoch ostatnich tabletek zamiast 21 wzielam 19 a te dwie mialam odciete z listka poniewaz gdy bralam z porprzedniewgo opakowannia gdy nie wiedzialam czy zazylam bralam ponownie . Wiec tak zazylam te 19 zrobilam 7 dniowa przerwe gdzie wystapilo krawienie i myslalam ze jestem zabez. i robilam to z moim na calego . I teraz nie wiem czy znowu brac tabletki po tej przerwie czy moja plodnosc odrazu wrocila gdy zazylam 19 a nie 21 .Czy ktoras z was wpadla zapominjaac tabletki?Po ilu dniach moge zrobic test? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkhhhhhhhhhhhhhh
ja zapomnialam kiedys wzi膮艣c tabletke,ale minelo 3 godziny, i kochalam sie w tym dniu, w kt贸rym wzielam NOVYNETTE 3godz pozniej i nie bylam w ci膮zy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia.lew
Bior臋 novynette od 7mc, przez ten okres mia艂am b贸le brzucha m贸wi艂am lekarzowi ale nie chcia艂 mi zmieni膰 tabletek, potem te b贸le ust膮pi艂y, a teraz przyty艂am, bra艂膮m ju偶 inne tabletki i nie mia艂am takich skutk贸w jak przy tych , piersi mi uros艂y , ale nie ci臋sz臋 si臋 z tego przytycia , lekarka mi ci膮gle powtarza艂a 偶e od nich si臋 nie tyj臋 i niechcia艂a mi zmieni膰 tabletek - chyba b臋d臋 musia艂a zmieni膰 lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia.lew
Rozmawia艂am z kole偶ank膮 i te偶 nie czu艂a sie po nich dobrze , nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Ja rowniez zazywalam novynette przez piec lat i sluzyly mi jak najbardziej, nie mialam zadnych ojawow niepozadanych, plamienia byly jak to bywa tylko w pierwszym miesicu brania jak zaczynalam:) niezawodne sa to fakt:) teraz juz skonczylam z nimi poniewaz staram sie o dzidziusia (w koncu!!!!!) ale polecic moge:)

Udost臋pnij ten post

to zalezy od organizmu wiec jak nie sprobujesz to nie wiesz jak bedzie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelia90210
czesc dziewczyny!! wlasnie zaczynym brac tabletki i mam kilka pytan:) wiadomo wakacje, imprezy...czy cos mi sie stanie jak przy tych tabletkach zapale sobie od czasu do czasu papierosa, ziolo albo wypije troche wiecej alkoholu??;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelia90210
no i boje sie ze przytyje i tego ze libido moze zmalec a bardzo bym tego nie chciala skoro zdecydowalam sie juz na tabletki ...mam nadzieje ze bede w tej grupie ktora takich skutkow ubocznych nie ma:) pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelia90210
no i jeszcze jedno! wiem ze to nie bedzie latwe przez apetyt ;D ale czy jak bede sie odchudzac to czy skutecznossc tabletek moze sie obnizyc?? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piwo karmi
z tym zmniejszonym libido to nie wiem... biore rok i mam ochote na seks... mozliwe ze troche mniejsza niz kiedys ale czy ja wiem... ciezko powiedziec na pewno nie jest tak ze mi sie wogole nie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelia90210
i jeszcze jedno pytanie..czy tyje sie tak poprostu przez tabletki czy wynika to z tego ze zwieksza sie apetyt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natini
Biore te tabletki pare miesi臋cy i na pocz膮tku mia艂am nudno艣ci,zmiany nastroju i plamienia...ale apetyt mi sie nie zwi臋kszy艂,a ka偶de tabletki powoduj膮 zatrzymanie wody w organizmie,wiec my艣l臋,ze kwestia tycia,to kwestia predyspozycji,a poza tym chyba troche ur贸s艂 mi biust. I zdecydowanie moja ochota na sex jest wi臋ksza;)

Udost臋pnij ten post