Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ostro

NoVYNETTE czy ktoras z Was zazywala?

Polecane posty

Go艣膰 biedrona_007
a ja mam takie pytanko. w marcu bedzie przesowany czas czy w zwiazku z tym tabsy mam lykac normalnie o tej samej porze czy jakosinaczej?????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 biedrona_007
jeszcze jedno pytanko. pierwsza tabetke wzielam pierwszego dnia okrecu. Jestem juz po 11 tabletce i dzisiaj kochalam sie z moim facetem do konca czy moge byc spokojna ze jestem w 100% zabespieczona? biore tabletki o jednakowej porze i nigdy zadnej nie pominelam. Biore Novynette

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007
jeszcze jedno pytanko. pierwsza tabetke wzielam pierwszego dnia okrecu. Jestem juz po 11 tabletce i dzisiaj kochalam sie z moim facetem do konca czy moge byc spokojna ze jestem w 100% zabespieczona? biore tabletki o jednakowej porze i nigdy zadnej nie pominelam. Biore Novynette

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noooada
Tabletki dzialaj膮 od pierwszego dnia..w ten dzien co we藕miesz to dzialaj膮.. Dzisiaj bylem z dziewczyna u lekarza dostala te tabletki i spytala od kiedy dzialaj膮..;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
hmm chcia艂abym ciut zdementowa膰 i owszem tabletki zaczynaj膮 dzia艂a膰 od pierwszego dnia ale nie w '100%' !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007
carolashow: ale jak po 11 tabletce sie kochalam dokonca to dzialaja w 100% czy mam sie czegosobawiac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
biedrona_007 szczerze wydaje mi si臋 偶e nie masz si臋 czego ba膰 !! Moja ginekolog gdy zaczyna艂am bra膰 wprost powiedzia艂a abym dodatkowo si臋 zabezpiecza艂a od to !! nawet jest taka wzmianka na ulotce .... pisze to co wiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
a z tym 'przesuwaniem czasu' to godzina pozostaje bez zmian tzn jak bierzesz o 20 to dalej b臋dziesz bra艂a o 20 !! ja czasem bior臋 tabletki z po艣lizgiem godziny czy dwie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007
carolashow: a Ty kiedy pierwszy raz sprobowalac jak moge zapytac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
biedrona_007 :) je艣li chodzi o sex bez ogranicze艅 to w sumie jak zacz臋艂am drugie opakowaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedrona_007
carolashow mam nadzieje, ze ja nie zalicze przykrego incydentu ale jakos specjalnie sietymnie martwie.zaczelam brac od1 dnia okresu zawszeo tej samej porze :) owszem zdarzaja sie wpadki alewtedy gdy nie biora regularnie. Mam nadzieje, ze sie nie za martwie na smierc. ja to do tego mam talent

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atu艣
za偶ywam NOVYNITTE ju偶 d艂ugo ostatnio wyjecha艂am i zapopmnia艂am wzi膮艣膰 nowego opakowania. Przewrw popmi臋dzy braniem z 7 dni wyd艂u偶y艂a mi si臋 do10 dni. Co robi膰 wzi膮艣膰 podw贸jnie na pocz膮tku, czy pomin膮膰 te tabletki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
biedrona_007 te偶 my艣l臋 偶e nie ma si臋 czym martwi膰 !!!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
Atu艣 podw贸jnie nie ma sensu !! najlepiej pomin膮膰 te trzy tabletki i bra膰 jak zwykle !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atu艣
dzi臋kuj臋 za rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0lga
To moje pierwsze opakowanie novynette dzis wzie艂am 10 tabletke przy 3 kocha艂am sie bez zabezpieczenia.. Ale mam problem okres skonczy艂 mi sie po 4 dniach przy czym do dzis mam delikatne krwawienie bardzo bardzo malutkie ale jest i obawiam sie bo gdyby to krwawienie nazwc okresem toten trwa juz 10 dni nigdy tak nie mia艂am ale tez nigdy wczesniej nie bra艂amtabletek. Moja ginekolog wie chyba mniej odemnie wiec nawet nie mam po co sie jej pytac dlatego prossze was forumowiczki o pomoc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malute艅kaa
Witam Wszystkich :) jestem nowa tutaj i mam pewne pytanie do Was.. ot贸z biore tabletki Novynette, tzn jestem podczas siedmiodniowej przerwy, a tak jeszcze dokladniej piszac to jutro powinnam wzi膮膰 pierwsz膮 tabletke drugiego opakowania... mam pewne pytanie.. na jednym z forum przeczytalam ze dziewczyna miala obawy co do tego ze gdy bierze tabletki, i dostala okres to ze jednak moze byc w ci膮zy ? czy to moze byc prawd膮? ja osobiscie w to nie wierze a Wy?jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? gor膮co pozdrawiam :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malute艅kaa
Dziewczyny czy Wy macie tak膮 pewno艣膰 na 99% co do tych tabletek ?? ja jutro zaczynam drugie opakowanie.. gdy bralam pierwsze to po 2 tygodniach kochalam si臋 z moim ch艂opakiem...dosta艂am taki bardzo sk膮py okres.. ale staram si臋 by膰 dobrej my艣li... pozdro for @ll !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0lga
Szczerze to teraz sama ma pewne obawy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
Malute艅kaa jest okres nie ma ci膮偶y :) tabletki s膮 skuteczne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malute艅kaa
hm... zastanawiam si臋 czy mog臋 tak luzacko porozmawia膰 z moim lekarzem? Chodz臋 do faceta ginekologa...nie wstydz臋 si臋 go.. tylko nie chce by pomy艣la艂 sobie o mnie ze jestem jaka艣 ma艂o do艣wiadczona czy cos..ale cz艂owiek uczy sie przez ca艂e zycie.. :):) :D tak jeszcze zapytam... czy liczycie sobie moze dni plodne i niep艂odne pomimo tego ze bierzecie tabletki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malute艅kaa
carolashow Dzieki za pocieszenie...sama wiem ze niepotrzebnie sie pewnie stresuje..ale mam l臋ki ze moge by膰 t膮 jedn膮 na 100 kobiet ktore zachodza w cia偶e bior膮c tabletki ... a tak jeszcze zapytam.. tzn chodzi oto ze tabletki biore o 16:20

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
Malute艅kaa elo szczerze ciut nie zrozumia艂am:) ale moim zdaniem lekarz to najlepsza informacja Po to jest !!! by pyta膰 :) po co ca艂y czas si臋 zastanawia膰 czy dobrze czy 藕le po co w膮tpliwo艣ci !! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malute艅kaa
a chcialabym zacza膰 brac pozniej... moge tak sama zmienic sobie godzine czy musze sie skonsultowac z lekarzem? jutro zaczynam brac drugie opakowanie... i wlasnie mam dylemat ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carolashow
szczerze Ci powiem 偶e nie wiem jak to jest ja sobie zmieni艂am czas tzn bra艂am o 19 a teraz bior臋 o 20... nieraz bior臋 z 2-3 godzinnym po艣lizgiem i jako艣 wszytko jest ok moim zdaniem mo偶esz zmieni膰 godzin臋 tzn gdy zaczniesz bra膰 nowe opakowanie ! a przy okazji zapyta膰 si臋 lekarza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malute艅kaa
do lekarza pojde dopiero w piatek :P mam do niego cal膮 serie pytan, hehe i chcialabym odebrac moj wynik z cytologii.. a co do wyniku najgorszy oznacza sie numerem 4 ?

Udost臋pnij ten post

hej hej to znowu ja.. pewnie sie nie cieszycie co.. zrobilam wczoraj 2 test i znow wuszla czerwona kreska czyli wynik negatywny.. a ta 2 kreska..tak jakby spojrzec na test to wogole nie widac ale jak tak sie pryzaptrzec pod dobrym swiatlem to lekucienko widac cos tam choc to nie jest czerowne tylko tak sie odznacza.. czy to na testach tak poprostu jest i wynik jest negatywny?? i jeszcze 2 sprawa..22 lutego skonczyl mi ise okres a dzis mialam brazowy sluz na majtkach ktory lekutko lecial przez kilka godz i teraz prawie juz go nie ma i strasznie boal mnie brzuch tak jak na okres ale przeszedl bol i okresu nie ma..czy moze ise tak dziac czasami?? (dodam ze nie zazywam zadnych tabletek ) prosze odpsizcie mi dziubenki :*

Udost臋pnij ten post