Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

kiedys mi napisalas ze widzisz wspaniala przyszlosc i milosc czy moglabyc mi to bardziej sprecyzowac... jest to bardzo wazne dla mnie!!!czekam

Wioletkaa21- tak- prawdziwa wróżka kłamie- tylko titanic mówi prawdę

Gość Wioletkaa21
No to prosola bym cie jeszcze raz zebys mi na ten ostatni wpis u gory odpisala ;-)

Gość prawdziwa wrozka
wierzysz w moje slowa czy nie to sprawa indywidualna.... pamietaj tylko ze nie slowa weryfikuja zycie a zycie weryfikuje slowa... w takim razie odchodze...

Gość tez wróżka
do prawdziwej wróżki: napisałam Ci maila

Gość odswieżam

Wioletkaa21 -dużo ode mnie wymagasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawiodłam się na was wszystkich:( Uwieżyliście tej wścipskiej wróżce, która się za mnie podała!!!!

Gość Wioletkaa21
A kto powiedzial ze jej uwierzylam ja?Jak bym jej uwierzyla to bym teraz nie pytala o nic,prosze odpowiedz mi tylko jeszcze na te ostatnie pytanka i pozniej spokoj.

Wioletkaa21 -ale jakie pytanie interesuję cię najbardziej, bo nie wiem????????

Gość odpisz prawdziwa wróżko
proszę...

Gość 4nna
:( Titanic, nie bocz sie na nas! ja sie np w tym wszystkim pogubilam. Ten topic wciaz mi sie podoba i wciaz wierze w Twoje mozliwosci nie mniej jak tam czytam tutejsze ostatnie wpisy to nie wiem o co chodzi :( kto mowi prawde, kto klamie... Naprawde trudno to wyczuc. Pozdrawiam wszystkie wrozki i nie wrozki [w tym i siebie ;)]

nie boczę się ludziki na was:) 4anna-prawdziwa wrozka zna mo kod i się podszyła mówiąć, ze nie jestem kompetentna!!!!!!! wioletka 21 całuchy-pozdrawiam cię:):):):) powiem ci wszystko co chcesz

Gość Wioletkaa21
No to jak bys mogla,ale na wszystki te-Chciala bym tak bardzo sie dowiedziec czy wogole kiedys za maz wyjde,za kogo,czy bede miec dzieci, i co bedzie ze mna w najblizszych latach?Czy bede kiedys niezalezna?Jak sie ulozy moje zycie?Noi o tym chlopaku co sie z nim spotykam?Moze bys mi cos o nim i o tym wszystkim napisala,bardzo cie prosze,nie martw sie niczym,wal prosto z mostu co wieszmja juz tyle zlych rzeczy przezylam ze i to przezyje..Mam nadzieje ze odpiszeszogla to na te pytania??Czy ja kiedys poznam moja prwdziwa milosc??

Gość Szkotka
Ja też bardzo ładnie poproszę o wróżbę... Nie wiem co mam robić? Jestem na życiowym zakręcie....

Gość prawdziwa wrozka..
tak znam twoje haslo a skad znam bo jestem wrozka nieprawdaz?:P tez wrozka odpisze daj mi dwa dni az sie ogarne ...brak czasu... a zahaslowanie moje nicka nic nie da...

Gość Wioletkaaa21
;-)

Gość Wioletkaaa21
Titanic dlaczego nie zmienisz hasla??

Gość też wróżka
ok, czekam cierpliwie w takim razie :)

Wioletkaa21-już zmieniłam- ta podszywaczka już się nie włamie!!!!!!!!!!!!!!! co ona sobie wyobraża- wioletka 21 jesteś z piły czy to są złe przeczucia?????????????????

Wioletkaa21-już zmieniłam- ta podszywaczka już się nie włamie!!!!!!!!!!!!!!! co ona sobie wyobraża- wioletka 21 jesteś z piły czy to są złe przeczucia?????????????????

Rozmydlona -wiesz mogła bym pisać o twoim życiu godzinami. dlatego musisz powiedzieć mi konkretnie o co ci chodzi, bo tak ogólnie to nie mogę brak czasu,a on w tym fachu jest najważniejszy

Szkotka - na zyciopwym zakręcie- polemizowała bym- nie wydaję mi się, aby to był twój życiowy zakręt- bo twoje zycie usłane jest cierpieniem moja panienko i alkoholem:(

prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!!

prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! prawdziwa wrozka..-idź sobię nie potrzebujemy ciebie- zrozumiesz to w końcu czy nie???????????????????????????? nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!! nie chcemy ciebie!!

Gość Szkotka
No to chyba lekka przesada! Ja i alkohol???? Jeżeli rozwód to nie zakręt życiowy to jak to nazwiesz??? I to ma byc wróżba????

Gość Szkotka
Titanic przesadziłaś!!!!!!!!!! Żadna z Ciebie wróżka!!!!!!

Gość teraz przegięłaś
ile Ty masz lat? 13?!:0

Gość Wioletkaa21
Nie,ja mieszkam obecnie w polnocnych Niemczech,a dlaczego?