Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

Gość ona_25
witaj, chcę znać prawdę, a jeśli ona jest przerażajaca to trudno - wytrzymam!!!! Lepsza najgorsza prawda niz najmilsze złudzenia, nie sądzisz? Więc proszę Cię - odpowiedz mi! Pozdrawiam :-)

Gość 4nna
Titianic! iles tam postow wczesniej zadalam pytanie "czy znajde prace". Niestety nie uzyskalam na nie odpowiedzi :( :( jestem akurat na pewnym rozdrozu i nie do konca wiem co mam robic.

Gość maskotka-
Drogi Titanicu chciałbym sie dowiedziec kiedy wyjdę za maż???i za kogo???no i oczywiście czy bede miała dzieci???:)

4nna -przepraszam cię bardzo:) Niestety musiałam zapomnieć- przecież jestem też człowiekiem. Gdy zaczynam medytować myśląc o tobie to widzę tylko niebieskookiego szatyna-bardzo wysokoiego i to najprawdopodobniej będzie two szef, bądz będzie to mężczyzna, który pomoże znaleźć ci pracę bądz wyciągnie cię z depresji...

Rozmydlona -jak żyć??? To pytanie nurtuje ludzi już przez wiele pokoleniem, ba od początku istnienia- jestem tego pewna:) Zycie jest marnością jak mawiał KOHELET-wszystko jest marne, a szczęście tu na ziemi pozorne, bo tak naprawdę to jest przygotowanie do życia z Bogiem, sprawdzenie, czy jesteśmy godni bycia z nim.Swięty augustyn w swoim dziele Państwo Boże także mówi nam o nieidalności państwa tu na ziemi stosująć porównanie do pańśtwa Bożego, podobnie jan kochanowski łącząc stoicyzm z epikureizmem otrzymał filozofie złotego środka mówiacom o ulotności szczęścia i podobnie błażej pascal, który zachęcał nas do wierzenia w boga, bo nawet jeśli go nie ma to nic nie stracimy:):) dLATEGO WARTO ODDAĆ SIE POGU I ROBIĆ WSZYSTKO Z MYŚLĄ O NIM, A NA PEWNO BĘDZIESZ WIEDZIAŁA JAK ŻYĆ POZDRAWIAM

maskotka Jeżeli kiedykolwiek wyjdę za mąż, to tylko aby przyjąć wyzwanie daru z siebie i nowej rzeczywistosci umierania dla siebie i życia dla innego. Nie aby on mną sie opiekował, ale abym ja robiła się coraz mniejsza i pokorniejsza służąc. Tak, służąc z miłości swemu mężowi. Nie dlatego, że on jest kimś a ja nikim, nie bo zarabia więcej, nie bo jeszcze coś tam, ale dlatego, że tak chcę, że tak mi się spodobalo, że taką decyzję podjęłam i zostanę jej wierna do końca życia . To decyzja na całe życie, a nie tylko na chwilę !!!!!!!!!!!!!!!

Gość malinka-
Titanicu nie dawno sie zaręczyłam wiem,ze to mężczyzna na całe życie i będę z nim szczesliwa(przynajmniej mam taka nadzieje)napisz mi proszę co widzisz gdy medytujesz i myslisz o mnie???z góry bardzo dziękuję:-)

Gość do titanic
czy ja kiedys znajde miłosc (lub ona znajdzie mnie)

Gość 4nna
Dzieki Titanic :) ja wiem ze Ty czlowiek i dlatego staralam sie nie byc nachalna. Zycze duzo pogody ducha :)

Gość Szkotka
Tytanic!!! Nie pomijaj mojego pytania. Co z tym alkoholem???? Bo nie rozumiem!!!

Gość Lodowica
Do Titanic ! Mam nadzieje, że mi pomozesz. Od paru lat zaczęłam chorować. Nie wiem co jest tego przyczyna. Czyzby ktos na mnie rzucił przekleństwo? Zaczyna chorowac równiez moja rodzina. Ciagle demon śmierci wisi nad moja rodzina i nade mna. Czy jest jakiś sposób na odizolowanie sie od złego uroku?

Gość molllllly trips
witaj , moje pytanie bedzie krotkie , w moim zyciu znajduje sie dwoch facetow , ktory z nich jest wiecej wart i ktorego z nich powinnam wybrac?

Lodowica -NO wiesz z zauroczeniami to jest troszkę inaczej:) Są one oczywiście możliwe, ale są jeszcze klątwy, mogą być one rzucane od tak sobie nawet dla zabawy. I na przykład jakaś osoba mogła powiedzieć przeklinam panią x i jej rodzinę niech chorują, a nastepnie osoba rzucajaca klątwe umiera i nic nie da sie odwrócić!!!!!!!!!

molllllly trips -nad tobą panuje jakaś dziwna aura- widzę tylko jednego faceta-niezbyt pięknego, ale umieśnionego, inteligentnego i uprzejmego- jest ci z nim dobrze, ale jest jedno ale- nie zawsze potrafi zachować się w miejscu publicznym- co jest dla ciebie nie do przyjęcia, czasem nawet się go wstydzisz, niestety mało wiem o tym drugim-przykro mi, ale jak sama widzisz nie mogęci pomóc, bo nie otworzyłaś się cała na mnie- nie wierzysz w moje umiejetności!!!!!!!!!!!!! a podstawa to uwierzyć

Szkotka -daj mi spokój-nie rozumiesz mojego twierdzenia to ze mną nie dyskutuj

Gość carolllla
hej Tytanic!witam! i o dzidzie pytam?! :):) staramy sie o druga dzidzie,,,zawita u nas w koncu?? a jak tak to kiedy????????prosze bardzo o odpowiedz-porade!!!!!DZIEKUJE Z GORY!

malinka-no to gratuluje ci malinka, ale twój związek nie bedzie udany, bo mu nie ufasz

carolllla-twój partner nie chce mieć dziecka- jest nieszczery rozmawiajac z tobą- uważaj

Gość carolllla
w sumie co mi wiadomo moj maz chce miec 2 dzidziusia ja mam problemki male z hormonami..ale jesli tak mowisz to musze jeszcze raz z nim porozmawiac....:(

Gość rosatia
Pozdrawiam TYTANIC.Mam jedno pytako,podobne do mojej poprzedniczku; otoz chcemy powiekszyc nasza rodzinke o dziecko ,zaznaczam ze moj maz rowniez chce je miec i nie mam problemow zdrowotnych.Chcialabym wiedziec kiedy sie "zaowocuje"i co-Kto to bedzie???

Gość ona_25
Titanic mam nadzieje, ze jeszcze o mnie pamietasz???? Nie boje sie tego co masz mi do powiedzenia wiec pisz smialo. Jesli nie na ten temat to moze chcociaż bardziej ogólnie? Pozdrawiam cieplutko :-)

Gość Szkotka
Właśnie dlatego, że nie rozumiem, więc sie pytam!!! Co to znaczy, że przy mnie cierpienie i ALKOHOL widzisz!!!! ??? Pozdrawiam

Szkotka -jestem wróżka-owszem,ale niestety nie jestem Bogiem, więc nie mogę mówić czegoś czego nie wiem,czuję tylko alkohol i cierpienie-to wszystko-

Gość Szkotka
Nie rozumiem Tytanic - co mam Ci odpowiedzieć. Skoro nie potrafisz więcej powiedzieć, to juz pisałam wcześniej, że w ogóle nie łapie co ztym alkoholem. A cierpienie? No cóz chyba nikogo nie omija.

Gość rosatia
Tytanic???a mi nie odpowiesz??:(

Gość Lodowica
Dzięki serdeczne Titanic za słowa pocieszenia :) Muszę jednak Cie skarcic, bo nie uważam sie za "mięczaka", TYLKO BABKE Z " JAJAMI" Jeszcze dwa pytanka. Szykuje sie na operacje, czy mozesz powiedziec, czy to sie uda, czy powinnam już spisywać testament? Drugie pytanie- W mojej pracy pracodawca każe podnosić kwalifikacje zawodowe. Nie miałam szczęścia do przedsięwzięcia wcześniejszego spełniającego zadość życzeniom pracodawcy. Musze wiec szukać w innym mieście. Czy możesz mi powiedzieć gdzie powinnam, w którą stronę skierować swoje kroki- Katowice, Kraków, Warszawa, czy Lublin? A może jednak poza granice naszego państwa? Wielkie dzieki juz z góry za odpowiedż!! 👄 🌼 👄 🌻

Gość ona_25
Witam Cię Titanic, czy az tak źle wygląda moja przyszłość, że zdecydowałaś się ją przemilczec???? a moze jednak cos napiszesz jak Cie ladnie poprosze :-) :-) :-)

Gość do Titanic
Ale musiesz być zmeczona!!!!, współczuję. . .