Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titanic

Wspaniałe wróżby za darmo-rady jakdobrze żyć Zapraszam

Polecane posty

teraz przegięłaś ile Ty masz lat? 13?! to ty prawdziwa wrozko-próbujesz mnie oczernić, ale nie uda ci się hehehe rozwód nie jest zakrętem życiowym, bardzo dziwne stwierdzenie!!!!!!!!!!!!!!!!! Zastanów się co mówiosz-jeśli nie wierzysz w mije zdolności to siooooo nie pisz i tyle

Wioletkaa21 -miałam wrażenie jakbyśmy pracowały razem w pile- bardzo mi przypominasz tę wioletkę:):):):) taka sympatyczne i pomocna:):):)

Gość Wioletkaa21
Acha,niestety to nie bylam ja.Chcialo by ci sie zajrzec jeszcze na te osttnie pytania u gory czy nie masz ochoty??

Szkotka -hmm wiem , że rozwód to przykre doświadczenie, choć czasem...................przecież uwalniasz się od niego- zaczynasz nowy etap, ale zakręt życiowy- nie pasuje mi to stwierdzenie:) 3maj się, pamiętaj,że facet jest jak(.......................)tramwaj-często ucieka- chyba ,że to ty zaproponowałaś rozwód:):):):)

spróbuję, ale później- wiesz wypisywanie świadect.............to coś strasznego i inne roboty z tym związane, a zarazem pewien żal- usadziłam 10 osób w szkole- to straszne uczucie- poprawiali aż do rady, ale się nie udało- nie zdali:( mieli po 5, 6 gołych jedynek z prac klasowych i jakieś dwie pozutywne z odpowiedzi, czy kartkówek-to jest straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU:(:(:(:(

Gość Wioletkaa21
no okay,ale przypomnij sobie od czasu do czasu o mnie

MOŻE WY TERAZ MNIE POCIESZYCIE, ZARZUCICIE DOBRYM SŁOWEM-BO CHYBA TEGO TERAZ NAJBARDZIEJ POTRZEBUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wioletkaa21 -JASNE POCZEKAJ CHWILKĘ- MOŻE JUTRO............................................ZA GODZINĘ, ZA DWIE:):) POSTARAM SIĘ 3MAJ SIĘ

wioletka21-nie szukaj miłości bo ona sama przyjdzie- jest tuż tuż:):):):) tak to ten facet którego widzisz codziennie i do którego rzekomo nic nie czujesz achhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość Magie
Możesz jeszcze mi ?? Prosze

Gość Wioletkaa21
ten facet ktorego widze codziennie traktuje mnie zle,ten ktorego widze zadziej a chciala bym codziennie -tego kocham......dlaczego??Modle sie codziennie zebym mogla byc z tym ktorego kocham

Gość Welutha
Titanic! Ratuj! Kocham faceta już trzy lata! Zbiorę się kiedyś na odwagę i zacznę walczyć o niego? Wygram tę walkę? Odpowiedz, proszę, bo już mi sił i motywacji zaczyna brakować... :(

Gość Szkotka
Ciekawe Titanic co dla Ciebie jest życiowym zakrętem???? I wytłumacz sie z tego alkoholu..... akurat z tym to nie mam problemu....

Gość bo titanic to jeden wielki
przekret :P a sciemnia jak malo kto...

Gość Wioletkaa21
Titanik-Ja nie wyobrazam sobie zycia z tym ktorego widze codziennie,a z tym w ktorym sie pomalu zakochuje chciala bym ulozyc sobie zycie,a wiec chyba nie powiesz mi ze ten ktorego codziennie widze bedzie moim czzem...albo??Nic z tego nie rozumiem

Gość do góryyyyy
:)

Gość 4nna
Titanic - nie lam sie :) to tylko topic. Odpowiadaj kiedy masz natchnienie a nie kiedy ktos Ci kaze. Powodzenia!

Gość Beatka_25
ja tez poprosze o wrozbe!:)

Gość ofeliaAAAA
jesli to nie sa tylko glupie zarty to skontaktuj sie ze mna prosze na morganaa@interia.pl

Gość też wróżka
No i co Prawdziwa Wróżko, miałaś mi odpisać... Jeśli nie masz na to czasu, nie rozumiem po co w ogóle zaczynałaś się za to zabierać. Jak się mówi a to trzeba powiedzieć też b. Po tym można poznać profesjonalną wróżkę, że nie tylko sygnalizuje o problemie, ale wyjaśnia jak temu zaradzić...:0 Pozdrawiam

oh kochane ludziki przepraszam was, że nie odpisywałam, ale nie mogłam, komputer był w naprawie- piszcie czekam:)

Gość Wioletkaa21
a no to milo znow cie tutaj widziec,dzieki za odpowiedz,tylko troche nie kapuje togo za bardzo :\ niestety

Jaka ma przyszlosc zwiazek w kturym obecnie jestem.? Napisz mi jaka cyfrowke (aparat cyfrwy ) kupie sobie? Na jaki sie zdecyduje.

Gość ona_25
WITAJ,

Gość ona_25
ja równiez chcialabym sie czegos dowiedziec, jesli mozna czy mezczynza w ktorym jestem zakochana od dluzszego czasu jest z kims w zwiazku? Czy moge cos zrobic abysmy byli razem, a moze jednak powinnam sobie darowac......choc nie wiem jak ....

Gość ona_25
czy on cos do mnie czuje, ale moze boi sie to okazac, prosze pomoz, bo juz nie daje rady!

Gość do tez wrozka
cierpliwosc jest duza zaleta.....:) wyslalam

ona_25 - ty również chciałabyś się czegoś dowiedzieć- fajnie. Ale czy chciałabyś znać tęprzearażającą prawdę

Gość Wioletkaa21De
;-)

Gość ale tytanic
ściemnia jak nic, chyba dopiero uczy sie wróżb. A czy wiesz że krzywde moze sz komus zrobic głupia wróżbą???? A wszystko wraca, wraca, wraca we wszechświecie..