Gość IZULKA Napisano Sierpień 30, 2006 Dziewczyny dzieki za wsparcie i za KCIUKI oby do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 31, 2006 czesc dziewczyny, izulka daj znac kochana. Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiunia25 Napisano Wrzesień 1, 2006 oczekujaca1 mi wyszlo dobrze ztym miernikiem robilam to ze 3 razy i wyszedl mi niebieski kwadracik ze nie jestem i wiem ze nie jestem wyszlo dobrze izulka trzymam kciuki wierze wciebie mocno choc nieznam cie ale zycie ci powodzenia buziaki dla was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlene Napisano Wrzesień 1, 2006 a ja mam taki problem jak zapewne wiele z was tutaj .......... chcę mieć dziecko,a mój mężczyzna nie chce. on chce dopiero za 3 lata!!!!!!!!!! ja chcę zajść po nowym roku,już się interesuję badaniami przed (krew,mocz,dentysta,ginekolog) , kwas foliowy kupiony, sytuacja życiowa i finansowa naprawdę przemawia za tym by mieć maleństwo teraz, a on NIE CHCE :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiunia25 Napisano Wrzesień 4, 2006 hej izulka napisz jak tam ci sie powiodlo bo ciekawa jestem trzymam kciuki za ciebie mocno pozdrawiam buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKA Napisano Wrzesień 4, 2006 Jestem juz po zabiegu i czekam teraz efektów. Pozrawiam goraco. Pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 no to teraz czekamy na dobre wiesci, buziaczki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juliaa Napisano Wrzesień 5, 2006 czesc dziewczyny mam pytanie kochałam sie kiedy prawdopodobni pękł mi pęcherzyk grafa jak myslicie czy będe miec dzidziusia bo tego bardzo pragne odpiszcie mi pozdrowionka dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marika 10 Napisano Wrzesień 5, 2006 cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, dawno nic nie pisałam, chociaż śledzę wasze losy cały czas. U mnie na razie bez zmian, @ przychodzi regularnie, a dzidzi ani widu ani słychu. Myszko - jest mi bardzo przykro z Twojego powodu, siedem lat to kawał czasu, wiem jak to boli bo sama przez to kiedyś przechodziłam, ale b edzie lepiej, po burzy zawsze wychodzi słonce, potrzebujesz tylko czasu, wiem ze kazdy ci to powtarza ale niestety innego wyjścia nie ma, trzymaj się! Izulka - za ciebie też trzymam kciuki, być może już nosisz pod serduchem swoją upragnioną kruszynkę. głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKA Napisano Wrzesień 6, 2006 Dziewczyny co jest z wami gdzie ten temperament ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 witam, wpadlam zeby przekazac wam nowine, mianowiciedoczekałam się i jestem w piątym tygodniu ciąży. Idę dochodzic do siebie. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuva Napisano Wrzesień 6, 2006 Czsc dziewczyny Izulka trzymam kciuki weteranko linku:) Mam nadzieje, ze Ci sie wreszcie uda. U mnie radosc wielka, bo dostalismy list z kliniki i za dwa miesiace zaczynamy swoje pierwsze in vitro. Jestem pelna optymizmu i wiary. Mam nadzieje, ze mi pokibicujecie; tuva.blog4u.pl pozdrawiam serdecznie i wszystkim zycze jednego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 tuva, pewnie, ze bedziemy kibicowac, odzywaj sie na bierzaco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 izulka napisz jak po inseminacji ----- 3 testy super czułe ciążowe za 5.99 wysyłka 24 h www.sklep.starania.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nasienie Napisano Wrzesień 7, 2006 moge pomoc moje zolnierzyki 60%ruch szybki liniowy,20%ruch szybki,15%ruch wolny,5%brak ruchu. dawcaspermy@gazeta.pl .ADAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nensy Napisano Wrzesień 8, 2006 Wicia gratuluję i zycze spokojnych 9 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia27 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Wica, Kobieto !!! super !!! Bardzo się cieszę i życzę, żeby fasolka rosła zdrowo No to nowy duch we mnie wstąpił. Ta nowina mnie podniosła, bo ostatnio doła złapałam. Mamy kolejną dzidzię u nas :) :) Wica, wpadaj do nas szczęściaro i czekamy na relacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandra23 Napisano Wrzesień 8, 2006 Wica GRATULUJE!!!!!!!!!!!!:-) i zycze duzo duzo zdrowka tobie i kruszynce:-) Dla pozostalych duzo wytrwalosci i owocnych staran Trzymajcie sie i nie poddajcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 bardzo, bardzo dziekuje. Dzis odbieram wyniki badan i strasznie sie denerwuje. No nic zobaczymy. Kochane skoro mi przy PCO się udało to wy do roboty i tylko czekac na pozytywne rezultaty. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggi* 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Cześć dziewczyny! Wica ogromniaste gratulacje! Powiedz jak zaszłaś natura czy jakieś wspomaganie! daj przepiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniia82 Napisano Wrzesień 9, 2006 Wica a jakie brałaś lekarstwa na te pco?? bo ja tesh sie lecze :(:( pozdrofionka i naprawde ogromniaste GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 10, 2006 ciaza naturalna, mialam stymulowany i monitorowany cykl. Bralam duphaston i clo. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kati27 Napisano Wrzesień 10, 2006 Wica serdecznie Ci gratuluje w koncu Ci sie udalo.Powiedz jak dlugo sie staraliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 W zasadzie nie moglam zajsc w ciaze ok. 3 lat. Diagnozy lekarzy byly bardzo rozne. Tak naprawde na dobrego lekarza trafilam 4 miesiace temu, trafnie rozpoznala schorzenie, robilam monitoring, bralam duphaston i clo no i po 4 miesiacach stało się :) i zycze zeby wam, kochane staraczki tez sie stalo. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggi* 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Kurcze wica może mi też się w końcu naturalnie uda! Pozdrawiam serdecznie trzymaj się ciepło dbaj o malucha i odwiedzaj nas ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggi* 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Izulka napisz co tam u Ciebie, wiesz już coś? trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Oczywiscie, ze wam sie uda :) Ja wczoraj przezylam koszmar, bolal mnie brzuch, poszlam panstwowo na usg, nie chcieli mnie przyjac. Przyjaciolka zrobila awanturke i niezadowolony lekarz mnie przyjal. Zrobil usg i powiedzial, ze pecherzyk jest plaski i opowidal mi o poronieniach, jak przebiegaja i co ewentualnie bede czula. zadzwonilam do swojej dr, stasznie sie zdenerwowala na goscia, powedziala, ze to konowal i ze ona robila usg tydz. temu i wszystko bylo ok. Bylam dzis u niej na usg i wszystko jest ok, poprostu pecherzyk, jak sie patrzy pod pewnym katem nie jest okrągly, poniewaz macica nie jest okragla, natomiast pod innym katem byl okragly. Normalnie sie tak zryczalam, ze nie mogla dojs do siebie, ale juz wszystko jest ok. To jest moja dziwna przypadlosc, ze zawsze przejmuje sie tym co mowia negatywnego lekarze, zamiast zaufac lekarce, ktora mnie zna, prowadzi. Bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiunia25 Napisano Wrzesień 14, 2006 hej myszko dlaczego sie nie odzywasz co u ciebie trzymam za ciebie kciuki ze wszystko sie ulozy pozdrawiam ciepultko odezwij sie buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKA Napisano Wrzesień 14, 2006 WICIA gratuluje i bardzo sie ciesze. Jak Ci dobrze kochana ...........:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach