AnulaS 0 Napisano Październik 13, 2007 sorki za te moje błędasy ale ja ledwo już widzę, dobrej nocki jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Odstawienie tabletek------------witaj i zapraszamy do wpisania sie do tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 jakiej tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Smerfetka/Polska 28 lat, 22 cykle, termin @ 6 listopad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 Dobanoc Anula s dobrej nocy odpocznij dobrze. Ja tez zaraz uciekam za 20 min spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 ja jeszcze nie mam terminu narazie się staramy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Na poprzedniej stronie jest tabelka zerknij i jezeli masz ochote to sie wpisz....chyba ze nie starasz sie o dzidziusia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Odstawienie tabletek, ile to ile sie staracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 Myszka 24 ta tabelka jes super tylko zeby kazda sie wpisala szlo by analizowac itd lepiej by to wygladalo hmmmmm Ale pomysl perfekcyjny Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Smerfetka a mozesz napisac skad dokladnie jestes, byc moze kiedys bedziemy mogly sie spotkac....tzn. z jakiego miasta i wpisze Cie do tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 dwa tygodnie i mam 29 lat.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 Choc czuje sie troszke glupio z jednej strony u was teraz po dodaniu mego wieku bo wiadomo ze malolata bylam gdy mialam 1 moja pocieche w sumie 17 jak zaszlam ale nigdy nauki nie zaniedbalam uczylam ;pracowalam mimio mlodego wieku i za granice wyjechalam 2 lata temu jak skonczylam cala edukacje. I choc bylam tak mloda jestem dumna i szczeliwa choc musze zawdzieczyc to iz mialam wyrozumialych rodzicow. \\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Patinko---------mysle ze powoli wszystkie dziewczyny wpisza sie do tabelki, do czego goraco zapraszam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 my się dopiero staramy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Odstawienie tabletek ---------my wszystkie sie staramy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 i co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 dziewczynki moje kochane,ja uciekam spac bo lapie mnie sen a maz wraca wiec trza sie wyspac i byc pelnym energii :-) Buziaczki i usmiech na twarzy spijcie dobrze.., Wszystkiego dobrego pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Starajace sie: Nick/Skad................Wiek.............Ilosc Cykli............Data @ Myszka/USA..............24....................5......... ..........31.10.07 Patrycja/UK..............25....................3......... ...........25.10.07 Smerfetka/Polska.......28...................22......................6.11.07 Zaciazone: Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Kochane zmykam do pracy.....zajrze jutro.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawienie tabletek... Napisano Październik 13, 2007 papaaapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Ja jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Przepraszam, ale gafa nie Polska, tylko Poznań. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Poznania. Nie było mnie, ale juz jestem, tylko chyba nikogo juz nie ma? Miałam długa rozmowę telefoniczna z mężulkiem,dlatego Was zaniedbałam, przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Jedyny plus, że mogłam trochę się wyżalić mojej drugiej połówce i sobie z nim poświergotać, a tego mi było trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Odstawienie tabletekjak bedziesz pisać to wpisz swój pseudonim, wiek, ile cykli się staraciei kiedy masz mieć okres. Myszka to przepisze do tej tabelki i poóźniej bedziemy wiedziały która z nas ile się stara i kiedy jej się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość c iekawostka Napisano Październik 14, 2007 http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=9805 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauly78 Napisano Październik 14, 2007 czesc dziewczynki dzisiaj rano wrocilam z podrozy poslubnej....... macie jakies dobre wiadomosci? wpisuje sie do tabelki pauly78/Rzym........29..........14..............21.10.07 buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Pauly wróciłaś, poopowiadaj trochę. Zastanawiam się też co z Dimą , Tysią i innymi koleżankami?Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 C iekawostka to okropne, ze matki potrafią rodzić dzieci dla becikowego, a później je oddają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach