sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Kochana Olawd, też Ci tego życzę. I jakie jest Twoje zdanie na temat wspólnej bajki dla naszych jeszcze nie narodzonych dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 26, 2008 witaj olawd:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Monitko kochana, jeśli chodzi o adopcje to jesteśmy na drugim miejscu poniższej listy związanej z adopcją: 1. Znaleźć przyjazny ośrodek adopcyjny i nawiązać kontakt. 2. Rozpocząć kurs dla rodziców adopcyjnych. 3. Zakończyć kurs. 4. Rozpocząć składanie dokumentów do sądu. 5. Rozprawa. 6. Poznanie dzieciątka 7. Adopcja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Wiecie kochane co, jako przyszły rodzic staram się pracować nad swoim poczuciem własnej wartości. Podzielcie się proszę, jakie Wy macie na to sposoby - jak Wam się udaje pokochać siebie, uwierzyć we własne możliwości - bo ja już nie mam pomysłów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 26, 2008 dzięki bardzo ja tez juz trochę patrzyłam w internecie na ten temat strasznie dużo tych dokumentów i ponoć wszystkie badania trzeba zrobić,i najważniejsze ponoć jest rozmowa z psychologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 26, 2008 sylweeczko mysle ze to dobry pomysl!!! tylko ze ja do tego nie mam glowy i w dodatku mam dwie lewe rece do pisania wierszykow :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 A mojemu dzieciątku będzie potrzeba bardzo silnego rodzica, bo przecież będzie potrzebowało wsparcia w każdej dziedzinie życia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Monit - rozmowa z psychologiem to sama przyjemność, żadne z tych ludzi /oczywiście w przyjaznym ośrodku/ nie chce Cię pozbawić możliwości bycia rodziców. Co najpiękniejsze to pomagają. Przynajmniej myśmy z mężem z taką sympatią się spotkali. Jeśli chodzi o badania to u nas nie trzeba było nic takiego przedkładać. Ja mieszkam w Żorach na Śląsku i w Rybniku w ośrodku szczególnych badań nie wymagają. A papierzysk jest okropnie dużo Olawd - możesz pomóc wymyślając postacie do bajki, ich charakterystykę i to będzie przeolbrzymia pomoc. Możesz podsuwać pomysły. Co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 26, 2008 oki sylweczko zobacze czy dam rade hehe . jak narazie to zmykam do mezusia do lozeczka poprzytulac sie . slodkich snow kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 I wzajemnie kochana. Udanych przytulanek życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 26, 2008 dziękuję za odpowiedz to dobrze że taka jest sytuacja myślałam że jest gorzej:):):) zbieram się dziewczyny bo jutro do pracy pędzę pozdrawiam buziaczki dla was kochane zjawie sie jutro papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Śpij dobrze Monita 32 i udanej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 26, 2008 wzajemnie :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania741 0 Napisano Luty 26, 2008 Cześć,zajrzałam co u Was ale oczy same mi się zamykają. DOBREJ NOCKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 26, 2008 Dobrej nocki dziewczynki i aby Wam sie przysnily aniolki:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 26, 2008 Jestem, ale czy ktoś jeszcze jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Witaj Smerfetko. Ja jeszcze jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Kurcze, to już druga strona jaką rozpoczęłam. Ale się rozpisałam dzisiaj. Przepraszam Te, które czekały na ten moment. Co u Ciebie dobrego Smerfetko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Jesteś Smerfetko? Co myślisz o pomyśle na wspólne pisanie bajki, dla naszych, nie narodzonych dzieci ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 26, 2008 Witaj Sylweczko tak długo Cie nie było, że miałam naprawdę co czytać, ale fajnie,że wróciłas do nas.Tryskasz pomysłami, super sprawa, trzeba cos wykombinować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Cieszę się, że Ci się podoba i miałaś co poczytać. Pisanie bajki to nie jest trudne zadanie, a ile przy tym śmiechu? Ale chyba jestem monotematyczna - co u Ciebie dobrego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 26, 2008 Sylweczko u mnie nic nowego poza tym,ze zaczynam monitoring cyklu w marcu, ale walcze cały czas z zapaleniem przydatków, które nie chce się zaleczyć, niestety. Bajkę mozemy pisać, ale to chyba musiałybyśmy się wszystkie spotkac i przy okazji impreze zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Oby dzięki temu monitoringowi udało Ci się począć i urodzić dzieciątko Smerfetko, jeśli chodzi o te imprezkę, jak Wy ją organizujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 26, 2008 Chodzi o imprezkę topikową, czy ta nad morzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 To Wy spotkałyście się nad morzem, ale przegapiłam. Gapa ze mnie. Taką topikową to możemy szybko zorganizować - czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 26, 2008 Ale sobie milo gawedzicie:P:P:P:P:PSuper dziewczyny:):):) Ja to moze kiedys sie spotkam z Wami nad morzem ale chyba za pare lat:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Myszko, ale możemy sobie zrobić spotkanie topikowe - i też może być przecudownie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 26, 2008 No oczywiscie ze tak.....najlepsze sa takie imprezki hihihi:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylweczka78 0 Napisano Luty 26, 2008 Masz rację Myszko. Wyobraźnia to w końcu najwspanialszy dar i trzeba go rozwijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 26, 2008 Nad morzem umawiam się z Misiaczkiem i Aneczką, bo czesto jeździmy właśnie tam na urlop, ale wiadomo, kto chce może dołączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach