Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Soniu zdarza nam się,że chcemy oboje w tym samym czasie siedzieć,ale jakoś dzielimy się troche on siedzi, trochę ja, więc oki. Czasami stuka sobie nawet z dziewczynami na gg i czyta ze mna co nowego na topiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 29, 2008 Moj tez zawsze mi zza ramienia podczytuje, takie ciekwskie te nasze chlopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Oj te nasze chlopy.....z nimi czasami zle a bez nich jeszcze gorzeeeeeeejjjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Niech tam sobie poczytają, teraz dopytuje czy Aneczka juz coś wie, polubił bardzo Misiaczki, Myszkę, Patinkę. No i mówi ty znowu na gg kogoś nowego masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 29, 2008 Teraz chyba ide umyc zeby i spac. Musze wyjac szkla kontaktowe i zalozy aparat. Na starosc rozmontownie sie przed snem bedzie mi chyba zabieralo godzine :) sztuczne zeby, oko, biodro- tak mowi mi moj maz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Myszko a ty to jeszcze pól godziny miałaś byc, a teraz co ściemniasz? Pisz tutaj szybciutko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Wiec dobrej nocki Soniu...i kolorowych snowwww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Jestem jestem caly czas....ale pisac na dwa fronty to nie lada wyzwanie...hehehe Soniu mam nadzieje ze jutro rowniez zagladniesz do nas...:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Oj Soniu chyba przesadza, nie zajmie Ci to tyle, w końcu od czego mąż, bedzie pomagał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Dziewczyny musze leciec do kuchni bo ziemniaki wolaja ...ooo i maz wrocil...papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Soniu apraszamy na pogawędki, szkoda tylko,że inne dziewczyny się nie odzywaja. Sylweczko a Ty znowu zamilkłaś, wieszco do tej bajki to ja się pisze, ale w sobote o 18 mi nie pasuje, ale gdzieś o 20, czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 29, 2008 On ma juz taka skleroze,ze na starosc jak pojdzie do lazienki to zapomni droge do sypialni :) Takze to ja bede siostro oddzizlowa. A tak myslalam, wziac sobie jakiegos z 10 lat mlodszego ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 No to nieżle zapowiada sie Wam starość............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 29, 2008 Po to wlasnie mamy synka, chyba trzeba dorobic bedzie mu rodzenstwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 29, 2008 dobranoc Smefetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Tak właśnie pomyslałam,ze synuś Wam pomoże, a rodzeństwo, czemu nie?Moze bys mam przesyłała fluidki, bo jakos małao ich mamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Uciekam też, pa pa do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 To trzeba miec szczescie na dobranoc moja stronka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 29, 2008 -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> -------> moje fluidki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 29, 2008 Hej kochane co tam u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Luty 29, 2008 Witajce kochane wybaczcie za wczoaj chocmi aczej nie minelo jeszcze zal gniew i wscieklosc. Wstalam 12 w ocy bo tak sie @ ozchulala jak huagan tragedia leci jak z kranu no coz nie pora jeszcze bym miala to szczescie. Pozdrawiam i buziaczki dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 29, 2008 Witam Wczoraj Patrysia plakala cały dzień wiec nie mialam kiedy napisac. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej. W kwietniu mam chrzciny mojej coreczki i zabieramy sie za przygotowania. Jutro jedziemy prosic chrzestną. Muszę znaleźć jakies cudne ubranko dla mojej księżniczki. Ja juz jestem ubrana brakuje mi tylko butow i torebki (z tym moze byc najwiekszy problem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula3332 0 Napisano Luty 29, 2008 Takiego posta walnelam i kicha zjadlo go.... Witam moje kochane psiapsioly:) Przepraszam ze wczoraj juz nie zajrzalam do Was, ale maz zrobil mi niespodzianke i wrocil wczesniej:) :) :) czasem nie ma go nawet tydzien, wiec jak juz jest to staram sie byc blisko niego. W poniedzialek wracam do pracy, bo badania porobione i w sumie wszystko oki, wiec czas zabierac sie za robote:) szkoda, bo nie bede tak czesto udzielac sie na topiku, ale mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie kochane:)!!! Smerfetka Myszka 24 Patinka Sonia olawd Anulka i wszystkie o ktorych zapomnialam uszka do gory i caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula3332 0 Napisano Luty 29, 2008 Smerfetko dzieki za foteczke...tez Ci przeslalam caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 hej sloneczka widze ze z was nocne marki , my niestety chodzimy dosc wczesnie spac bo ok 22ej wiec nie moge poklikac z wami pozna pora . no ale mam nadzieje ze chociaz do wiecora sie odezwiecie . dla was kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 29, 2008 smerfetka -------- wyslalam ci zdjęcia i dziekuje za Twoje olawd------------ doszly moje zdjecia do ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 pani misiowa---oczywiscie ze doszly , dziekuje . a moj link ze zdjeciami doszedl do ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 29, 2008 Witajcie kochane a ja znów mam trochę dziś latania,a le postaram sie być chociaz wieczorkiem. Musze z bratowa tam gdzies pojechac i cos pozałatwiac, a i musze siostrzeńcowi męża kupic prezent. Do tego jakieś spożywcze zakupki i do domu, ale zleci z 2, 3 godzinki jak nic, a później jeszcze chce dom ogarnąc, więc wybaczcie. Postaram się jednak zaglądać do Was jak wrócę. Soniu dziękujmy za fluidki, moze ktoś jeszcze nam przesle? Fajnie,że zdjęcia do Pani Misiowej i Pauli doszły, a ja musze sprawdzic skrzynke. Patinko trzymaj się, Misiaczki, Myszka, Aneczka, Olawd, Sonia i inne dziewczyny. Sylweczko a Ty gdzie się podziewasz? Glut, Alii, Iwa co z Wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 29, 2008 olawd _______ nic nie doszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 29, 2008 czesc:)) oj Smerfeciu Ty zawsze latasz:PP uwazaj na siebie:)) Paula3332 jak dzis sie czujesz?? mam nadzieje ze ok:)) Aneczko a TY gdzie sie podziewasz??? napisz co u Ciebie?? Myszka a Ty cio zaniedbujesz nas:P olawd :))) ja juz 2 gi dzien bole glowy ze uch wczoraj slabo mi sie w prac robilo ledwo dalalm rade:(( nie wiem co sie dzieje:(( moze to stres..sama juz nie wiem leki do konca zycia bedee brala chyba ale po nich napewno jakas poprawa bedzie i szanse na dziecko:)) nic juz nie marudze trzymam kciuki aby sie WAAM UDALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO SIE UDA:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach