olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 no ja wlasnie nie wiem co sie dzieje ze takie pustki znowu sa . a pozniej jak mnie nie ma to sie rozkreca :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Jestem i ja:P:P:P Dzien dobry Dzis sobie troszke dluzej pospalam a co tam.....Od poniedzialku chyba ide so przacy na 2-3 razy w tygodniu....wiec tez niewiem o ktorej bede w domu ....ale zagladac i pisac oczywiscie bedeeee;);););) A teraz pozwolcie ale ide sobie zrobic kawke i sniadanko i za chwile wracam do Was ...takze piszcie ...mam nadzieje ze nie beda takie pustki jak wczoraj...milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula3332 0 Napisano Luty 29, 2008 ellooo kochane podrzucam wierszyk znaleziony w necie:) Moc w słabości Wyzwolona pozwala przetrwać pomimo ciężaru myśli w bezkresach smutku zagubieniu w chwilach słabości dzięki jej sile i potędze jaka jest nagromadzona w naszym wnętrzu pozwala pokonać to, co niepokonane i niemożliwe stworzyć prawdziwe na nieistniejącym i dotrzeć do wnętrza samego siebie aby wzniecić z iskierki potężny ogień ukazujący siłę jaka jest w nas nagromadzona pomimo słabości. misiaczki czuje sie dobrze, ale to dzieki Wam w duzym stopniu...bedzie dobrze caluski musze uciekac, bo mi troche obowiazkow spadlo na glowe, przez to zwolnienie zupelnie wszystko zaniedbalam. trzymajcie sie kochane zabki caluski...potem do was zajrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula3332 0 Napisano Luty 29, 2008 Aha autor wiersza KAZAP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 29, 2008 ale pusciutko ojjjjjj pisac i to predko!!! pozdrawiam KOchanne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Wlasnie pisac pisac ...nie obijac sie..;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 hej podaje wam przepis na ciacho które właśnie mi sie piecze: BUDYNIOWIEC 3.5 szklanki mąki 1 kostka margaryny 1 całe jajko 4 żółtka 4-5 łyżek gęstej śmietany 3/4 szklanki cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 cukier waniliowy zagnieść ciasto i włożyć do lodówki na 2 godz ( ja osobiście nie wkładam z braku cierpliwości :-P ) 3/4 ciasta rozwałkować i wyłożyć na blachę ( blachę posmarować margaryną , wyłożyć papierem i znów wysmarować margaryną ) . na ciasto pokroić ok 1.5 kg jabłek ( w cienkie plasterki ) . posypać cukrem . ugotować 3 budynie ( śmietankowe lub waniliowe ) na 1 litrze mleka i gorący wylać na jabłka . pozostałe ciasto rozwałkować i wyłożyć na budyń . po nakłuwać widelcem . piec w temp. 200 stopni , 40-60 minut. po upieczeniu polać polewą tylko i wyłącznie CYTRYNOWA !!!!!! SMACZNEGO!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 acha jesli ktos lubi moze jablka posypac cynamonem - mi osobiscie nie podchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 a tak w ogóle to znowu cisza czy mi sie wydaje???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 ja narazie zmykam pilnowac ciasta ale zagladne pozniej buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 sorki cosik mi nawalilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 sorki cosik mi nawalilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 ee znowu cos kafe szwankuje albo moj komp :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 ee znowu cos kafe szwankuje albo moj komp :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Hej Kochane! Weszłam tylko Was poczytać-zaległości oczywiście.Jeszcze całkiem nie wyzdrowiałam,ale już lepiej.Dziś byłam w przychodni zrobić ostatnie hormony,wszystkie będę mieć do odebrania dopiero w piątek następny.Od poniedziałku jechałam na antybiotykach,koszmar,czułam sie jakby tir po mnie jakiś przejechał i do tego gorączka 39,38,dopiero dziś sie polepszyło.Tak dużo piszecie ze nie mogłam nadążyć Was czytać,ale już przeczytałam. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego i udanego weekendu,buziaczki,pa. (usta) (usta) (kwiat) (kwiat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Chcialam zeby mi kwiatki wyszly i buziaczki,ale nic z tego,nie wiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Znow nikogo nie ma,szkoda (smutna) ale dzis znow moja stronka a ostatnio byla stronka smerfetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Haloooo jest tu ktos,laseczki odzywac sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Ojjjjjjj chyba sama ze soba pisze,naprawde nie ma zadnej z Was,gdzie sie podziewacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Ja jestem.....jak chcesz zeby Ci wychodzily kwiatki to musisz otwierac inne nawiasy...kwadratowe....o takie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Hej Myszka,fajnie ze jestes.dziekuje,sproboje teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 hej sloneczka nie moge z wami poklikac bo mi cholerny stary komp cos szwankuje . teraz korzystam z nowego ale zaraz mezus wroci z wc i mnie wygoni :-P . zobaczymy moze uda mi sie go przekonac na zamiane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 No super to wyglada,ciesze sie ze mi sie udalo wrescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 29, 2008 Noi udalo Ci sie....gratulacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 olawd-Znalazlam do Ciebie maila i wysle Ci swoja fotke,oczywiscie jak chcesz to wyslij mi swoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 No teraz mi sie nie udalo,szkoda,ale zobacze raz jeszcze,moze zle wpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 29, 2008 xxmadziaraxx -- oczywiscie ze chce a jak chcesz to podaj mi swoj gg to ci wysle linka do mojej galeri zdjec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 Sonia17, Olawd, Misiaczki, Patinka25 wysylam do Was swoja fotke do reszty laseczek nie mam maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Luty 29, 2008 olawd-Podam Ci nr gg mailem,zaraz wysle,razem z fotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach