sonia17 0 Napisano Marzec 1, 2008 czesc smerfetko! co u Ciebie. Ja mysle nad kolacja... ogolnie duzo tu o jedzeniu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Dziewczyny wczoraj jakoś więcej pisałyście, a dzisiaj co jest, odzywajcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Wlasnie rozmawialam z bratem z Polski i pytalam jak tam u nich...ale mowi ze na poludniu juz przechodzi i idzie na polnoc teraz...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Soniu witaj, wiesz sobota to normalne, ze o jedzeniu. Ja mam taką roladę z zółtego sera, zrobiła i kroi się ją na chleb. Poza tym zrobiłam leczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 No no Smerfetko same smakolyki...:P:P:pmniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Marzec 1, 2008 Leczko to lubie... A wlasciwie to czego ja nie lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 No no Myszko na sobote trzeba zawsze cos wykombinować, więc zrobiłam i teraz troche spokoju, mogę więc z Wami poklikac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Ja tam tez lubię .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Dziewczyny co z Wami, bo zakoszę znów stronkę.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Wlasnie dziewczyny chyba spia czy co??? Jak ja mam czas to malo kto jest na topiku...ale jak tylko wylacze komputer to pozniej z 15 minut musze nadrabiac zaleglosci w czytaniu:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Tak Myszko właśnie jest, ale co tam stronka bedzie nasza,jak nikt jej nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Dokladnie.....jeszcze bedziecie sie bily o stronke.....heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Światło mi miga , ojej pewnie znów wyłączą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Z ta stronką to teraz okazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 1, 2008 nie spie czytam o ogladam tv poki moge heh Smerfeciu hehhe trzymaj sie meza hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Smerfetko jeszcze i Ty mi nie uciekaj bo bede na te stronke to chyba sama polowac...hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Trzymam się męża, bo taki wiatr to jeszcze by mnie porwał i mogłabym dolecieć moze nawet nad morze, ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Ostrzegałam, że ją gwizdnę i co mam.moja stronka, cos ostatnio często się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Noi stronka Twoja:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Myszko i Misiaczki co u Was? Jak minęła sobota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Smerfetko u mnie soboty ciag dalszy.....mezulek zaraz bedzie w donku to podgrzeje obiadek mu ...a pozniej troche poleniuchujemy a pod wieczor pojdziemy do brata troche posiedziec...a jutro do pracki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 1, 2008 hmmm po japonsku jako tako........;P :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Oj chyba Smerfetce prad wylaczyli:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Nie smerfetka miała odwiedziny małego brzdaca, ale juz poszła. Prad pewnie i tak wyłączą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2008 Och a juz myslalam:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Jeszcze jest, oj juzmyslałam,ze wyłączą. Jak wyłączą to juz pewnie na dobre, a co mi tam bedzie mniejszy rachunek ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Cos mi się zdaje,ze dzisiaj wyjatkowo wczesnie pójde spać, jak wyłączą prad to ani kompa ani tv, nic , nawet staranek, bo @ jest, ach szkoda słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 No dzięki, ale mnie zrobiłyscie, samą mnie zostawiłyscie, oj nieładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 1, 2008 ja jestem Smerfeciu u mnie tez sie wieje ojejjj:((((( dziewczyn a Wam chyba wylaczyli ze nie piszecie hihihi dacjie znak zcia hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 1, 2008 Ja jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach