Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szukam szukam

Ciekawe zagraniczne imiona - wpisujcie

Polecane posty

Go艣膰 Qlk
ciekawe imiona dla dziewczynki: Eutanazja Aborcja lub... Ejakulacja Polucja :-)a tak serio to mam dziadka Alfonsa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jeremi
M臋skie: Jeremi, Dzajan, Dzijano, Martin, Crystiano, Eryk . 呕e艅skie: Jasmina, Szejna, Diana, Kamelka, Roxana .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ntin
orginalne chinskie imie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 globialicja
Tibo - flandria Hule ale nie pamietam jak si臋 dok艂adnie pisze to imie (Hugarte chyba) ;) Wout - Flandria (艁A艁T si臋 czyta) Inge - Flandria Fiero - Flandria Tarik - Turcja Noel - Francja Kirian - Francja Alian (Alan) - Francja ( anglicy wymawiaj膮 ALA ;)) a teraz zgadnijcie kt贸re to imi臋 dla psa ??!! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulo
Witam. Mam ma艂y problem, poniewaz chcia艂em napisa膰 kartke do krewnych w Niemczech ale nie wiem jak dok艂adnie sie pisze Imi臋 kuzyna. Ma na imi臋 "ilyas" (o ile dobrze napisa艂em), i wiem ze to greckie imi臋. Bym by艂 wdzieczny za pomoc, gdyz nie chce gafy strzeli膰. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulo
Witam. Mam ma艂y problem, poniewaz chcia艂em napisa膰 kartke do krewnych w Niemczech ale nie wiem jak dok艂adnie sie pisze Imi臋 kuzyna. Ma na imi臋 "ilyas" (o ile dobrze napisa艂em), i wiem ze to greckie imi臋. Bym by艂 wdzieczny za pomoc, gdyz nie chce gafy strzeli膰. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poilok
ja mam na imi臋 Jessa -niemieckie i jestem szczesliwa ze mam tak na imie a nie inaczej bo jest to malopopularne imie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣艣艣
Moja siostra ma na imi臋 Carmela ( czyt. Karmela ) ;) jest polk膮 ale jej ojciec jest w艂ochem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ambaramba
Gebhr arabskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CaThMeIfUcAnD
jak dla mnie wszystkie zagraniczne imiona sa ciekawe bo nietypowe ;) Belha, Lamjed, Wassim, Mohamed, Ozgun - arabskie Rosalino, Gabriel Mateus, Breno, Luis Enrique- hiszpa艅skie Marvin, Martin, Josh, Anthony, Francesco, Efrain- a tu taki mix z roznych narodowosci :D heh pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambi D
Noemi ...... Nicola ..... Caterina ....... Yokeshi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DoMaaA
Bardzo 艂adne imiona dla dziewczynek to: Etienette, Vivienne, Livia, Esme i Rosalie. A dla ch艂opc贸w to: Olivier i Quentinn..Ja mam na imi臋 Dominika i to imi臋 te偶 mi si臋 bardzo podoba..;]]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DoMaaA
艁adne jest jeszcze dla dziewczynek: Olivia, Victoria, Virginia, Veronica i Gabriella..;]]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angelika454
Vanessa - prue- phobbe-fibi lukas,mari ,marina!! albo bart -Holenderskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ileh
Mnie podobaj膮 si臋 te imiona: Diego, Santiago, Nataniel, Rafael, Alan, Pawe艂, Rafa艂, Janko ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micol
m贸j kolega ma na imie Umit i jest z turcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NATANIEL i DIEGO
rewelacja!!! Bardzo mi si臋 podobaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZwijMnieJakChcesz
ty cwelu je***ny wyp*******j ze swoim 偶ulerstwem i tym tandetnym serwisem do koleg贸w,bo to pewnie te same progi.najpierw naucz si臋 czytac,co to za temat i nie spamuj ku-ta-sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tabasamu
Moj ex ma swietne imie Evelardo i jest Brazylijczykiem,a obecny ma jeszcze ladniejsze Antonio i jest Portugaliczykiem. Jeszcze fajne imiona to Honorata,Roza,Meg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sasikala Yasira Cekina
Pamela Erica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sasikala Yasira Cekina
Pamela Erica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bahtale ciawe
Mesina. Kay.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tabasamu
zapomnialam o swoim imieniu Tabasamu co oznacza ''piekny usmiech" moj tata ma naimie Paris i jest Wlochem a mama Liliana i nosi sliczne Polskie imie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydula833333
Leyla jest bardzo 艂adne ale i te偶 stare Defne i Dilay

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 djzot
Jonattan (czytane przez "jot"), Vincent, Armand, Jitze,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj kolega
mial na nazwisko Balazs, a pani w szkole czyta艂a go zawsze balas i sie wkurzal niemi艂osiernie 偶e on nie jest 偶aden balas. SERIO!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millu
Ja znam m臋ski Haralabos nie wiem jak sie dokladnie piszi Eftimilia strasznie mi sie podoba wolaja na nia Efi

Udost臋pnij ten post