Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kangureeek

skakanka dobra na wszystko???

Polecane posty

Go艣膰 Ciii
AAA....jak mnie 艂ydy bol膮....ach te zakwasy...wczoraj skaka艂am odrazu na starcie godzine i wcze艣niej p贸艂 godziny...ale mam teraz zakwasy....dzisiaj mia艂am dwa podej艣cia...po oko艂o 25-30 min...ale strasznie si臋 przez ta skakanke poce....mam nadzieje 偶e schudne wimiare szypko...przed wakacjami muszem mie膰 p艂aski brzuch .,...a nie taki wa艂...wsumie nie jem a偶 tak strasznie du偶o ostatnio....reptem dzisiaj zjad艂am pare owoc贸w p艂atki i 2 liony...to i tak nie jest 藕le skoro potrzebuje 2700 kalori dziennie i jeszcze spali艂am troche skacz膮c...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adoosienka
Pomocy! czy skakanka pomaga WYSZCZUPLI膯, WYSMUKLI膯 艂ydki, uda?? PROSZE.... napiszcie swoje spostrze偶enia po dluzszym czasie... Na pewno 艂ydki sie nie rozrosn膮???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam wstr臋t
do skakanki!! kiedy艣 skaka艂am i to naprawde kr贸tko,kilka minut i dosta艂am takiej kontuzji nogi ze p贸艂 roku trwa艂o odzyskiwanie dawnej sprawno艣ci dopiero teraz moge biegac,skakac ale i tak musze uwazac bo jak za bardzo potancze na dyskotece to b贸le wracaj膮 dziewczyny uwazajcie:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam wstr臋t
i 艂ydki mog膮 sie rozrosn膮膰 ja wlasnie dlatego cwiczylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raz dwa i Ja
Hej wszytkim! Czy poskr臋ceniu kolana codzienne skakanie na skakance mo偶e mi zaszkodzi膰? Bo ch臋tnie bym si臋 przy艂膮czy艂a do tego skakania ale wol臋 si臋 upewni膰.

Udost臋pnij ten post

och a ja po maturce kupuje hula-hop i skakanke:D aaa i jeszcze rower by mi sie przyda艂 hehe bo mam jeszcze z kumuni:O i chyba w tym roku sie rozleci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciii
Wiecie com dziewczyny...bardzo wsa prosze ...zapodajcie mi jakiego艣 linka na 膰wiczenia ...albo gdzie mo偶na pobra膰 filmik ...wci膮gu trzech dni wyskaka艂am 3 godziny i zauwazy艂am 偶e moje 艂ydki s膮 jakie艣 takie mi臋siste...jak kucne tak 偶e noga jest zgi臋ta w kolanie to mam noge umi臋艣nion膮 jak strongman....prosze ratujcie mnie ...;(

Udost臋pnij ten post

Potwierdzam:) Mi wystarczy艂y 2 miesiace (ubiegle wakacje) skakania na skakance (oraz niejedzenia slodyczy) a schud艂am z 10 kilo a kondych臋 sobie tak膮 wyrobi艂am 偶e nie pogadasz:d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciii
Hmmm....10..??No wow....to biore zaraz skakanke ...mimo 偶e skaka艂am juz dzisiaj godzine....oko艂o...ale mnie zmobilizowa艂as...A ile dziennie skaka艂a艣 ??Jakim sposobem??Pisz tutaj szypciutko :) no ja wsumie nie chce du偶o schudn膮膰 ...mam 165 i wa偶e 55-56 kg....chce tylko spa艣膰 do 53 ....ale kondycja si臋 przyda...w艂a艣ciwie to teraz mam lepsz膮 kondycje ni偶 niegdy艣 za dzieciaka...:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciii
No nie podacie mi jaki艣 sposob贸w 偶eby 艂ydki nie by艂y umi臋snione??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia xD
No fajnie.. ale nie wiem czy zauwa偶y艂y艣cie, ale wci膮偶 kto艣 pisze ze zacz膮艂 b膮d藕 偶e zacznie. Nikt nie napisalam czy to przynios艂o jakie艣 efekty. Na jednym z postu jaka艣 kumpela napisa艂a ze schud艂a 15kg przez miesi膮c i bez diety, a inna 10kg i przez d艂u偶y czas to ciekawe co nie..?? a w贸g贸le to jak radzicie skaka膰?

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 wam. Trafi艂am tu przez przypadek i tak si臋 nakr臋ci艂am na skakank臋, 偶e jutro biegn臋 z samego rana zakupi膰 to cudo :D Mam nadziej臋, 偶e troszk臋 mi zejdzie z n贸g...a no i przy okazji kupi臋 hula hop bo pono膰 te偶 daje rewelacyjne efekty ;P Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Zakupi艂am tylko hula hop. Skakanek nigdzie nie by艂o... jak na z艂o艣膰. P贸藕niej skocz臋 gdzie艣 do supermarketu :D Ju偶 troszk臋 kr臋ci艂am ko艂em i jestem z siebie dumna :P Jak na pierwszy raz przesz艂o 3 minuty!!! Nie wiem tylko co robi膰 z r臋cami hehe :) Fajnie czuje sie mi臋艣nie brzuszka :D Pozdrawiam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MMMMIIIII
NO CO?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecka
OSTRZEZENIE !!! skakalam przez miesiac bo bardzo chcialam przed wakacjami schudnac (szczegolnie z nog) !! dziennie po 1000 skakanek (500 jedna nozka i 500 druga) i wiecie co zauwazylam ze moje lydki wcale nie zmniejszyly sie tylko sa wieksze niz byly!! teraz wygladaja gorzej niz przed dlatego ja na swoim przykladzie odradzam skakanie na skakance Dlatego prosze was jezeli znacie jakies cwiczenia na zgrabne nogi napszcie mi cos o nich pozdrawiam:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anecka
tam wczesniej nawet macie moje wypowiedzi (wtedy mialam jeszcze "zgrabne" nogi)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia828
Heh nom fajnie. Tylko mo偶na wiedzie膰 dlaczego nie schud艂am tylko mam du偶e 艂ydki?? No ja rozumiem ze sie powi臋kszaj膮 itd ale jednocze艣nie sie gubi kilka kg a w moim przypadku sie tylko 艂ydki powi臋kszj膮 ;/ wie mo偶e kto艣 czemu tak sie dzieje??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gooosiaaa
ja wczoraj zacze艂am skakac mia艂am sobie poskakac tylko 20 min a jakos d艂uzej mi to zesz艂o bo mia艂am mp3 na uszach i cwiczy艂am 60min :P masakra dzis 艂ydki strasznie mnie bal膮 , ale dalej bede cwiczyc 15 min rano i 20 min wieczorem :D :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia828
no w艂asnie...;/ ja juz tez nie radze.. a z tymi 艂ydkami mozna cos zrobi膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anecka
JA TEZ SIE TERAZ CIAGLE ZASTANAWIAM JAK MAM SIE PPOZBYC TYCH WIELKICH LYD!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kika261
a ja zakupilam skakanke i teraz nie wiem czy skaka膰 na niej czy nie???pozdrawiam:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia828
Chcia艂a bym Ci pom贸c ale ja tez nie wiem co masz zrobi膰.. Bo tak robi膮 si臋 wielkie 艂ydki i zbytnio nie chudniesz ale je偶eli np. bedziesz chcia艂a sobie kupi膰 spodnie i bede troche za ma艂e to nie bedziesz mia艂a sobie nic do zarzucenia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kika261
dzi臋ki. w takim razie nie b臋de zaczyna膰 przygody ze skakank膮:)bior臋 sie za rower i hula hop tylko musze sobie go dopiero kupi膰:)pozdrawiam:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia828
Hehe zycze Ci udanej przygody;)) z rezultatami :P;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVAA
hej :) skacze miesiac na poczatku 500 przez dwa tygodnie .. pozniej zwiekszylam do 1000 a od 5 dni skacze 1500 .. nozki juz nie bola i sie tak nie poce jak na poczatku :P troszke mnie ramiona bola od krecenia skakanka..no i czasami sie "uderze" skakanka o noge albo o rece i to boli :P ale na szczescie zdaza sie to coraz rzadziej.. co do rezultatow : brzuch troche mniejszy, lydki szczuplejsze, mniejszy cellulitis, lepsze samopoczucie i ramiona bardziej kobiece.. jesli chodzi o wage -2.5 kilo bez diety.. mysle, ze nie jest zle..skacze systematycznie.. zawsze po pracy czyli ok godziny 18 .. naprawde warto..czasami mi sie nie chce ale jest mobilizacja jesli wchodzi sie na wage i widac efekciki nawet te pol kilograma ;) mialam tylko 3 dni przerwy (dolegliwosci kobiece:P) trzymam za Was kciuki .. pa sloneczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tommar88
Witam i mam pytanko wczoraj mialem sprawdzian w szkole ze skakanki praktycznie skakalem pierwszy raz w zyciu chyba ze jakos w dziecinstwie zrobilem 143 skoki przez 60 sekund to dobry wynik ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVAA
Tomar88 Bardzo dobry :P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tommar88
No to chyba sie wezme za skakanie:PP bo mam troche brzuszek nienadaj膮cy sie na pla偶e :D heh A jak najszybciej zgubic brzuch ? Jestem wstanie intensywnie cwiczyc tylko niewiem jak robie po jakies 500 - 700 skokow na jedna serie i przerwa Jak najlepiej skakac zeby szybko schudn膮c, trzeba duzo pic ? czy jak bo niewiem :P pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVAA
Tomar nie jestem specjalistka ale powiem Ci jak ja robie :P skacze 2000 dziennie to jest jakies 20 minut .. po 50 i 2-3 sekundy przerwy.. po kazdej 500 pije wode :P gdzies czytalam zeby nie pic jak chce sie schudnac i to nawet jeszcze z godzine po cwiczeniach..dla mnie to glupota .. pij pij :P trzymam kciuki ;) wczoraj nie skakalam .. wskoczylam na bierznie .. bieglam ok 25 minut z oporem i szybkim tempem i czulam sie jakbym skoczyla z 4000 nogi juz dawno przestaly bolec ale wychodza siodme poty hehe chwilowo sie przerzuce na bierznie lydki juz wymodelowalam a teraz kiedy kondycja jest duzo lepsza moge popracowac nad udami ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hepl
Witam :) ja skaka艂am na skakance prawie miesi膮c i... musz臋 powiedzie膰 偶e no niestety ale nie by艂am zadowolona... moje 艂ydki nie do艣膰 ze bola艂y to jeszcze teraz s膮 jakby bardziej umi臋艣nione. Za to 膰wiczenie jakie naprawd臋 daje efekty to brzuszki ale ze sk艂onami.Pracuj膮 tutaj ramiona, nogi no i przede wszystkim brzuch :-) Jak sie to wykonuje ? proste ... le偶ymy na plecach r臋ce na karku(z艂膮czone tak jak do typowych brzuszk贸w) teraz robimy rowerek i prawym 艂okciem do lewego kolanka lewym 艂okciem do prawego itd. To naprawd臋 dzia艂a :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post