Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Yeny, może to przesilenie? A może jakieś stresy? Może jakieś ziółka, a po pracy spacer?

Ani, nic nie działa. ani ziółka, ani proszki, ani sen, ani spacer. Stersy-takie jak zawsze. Nie mam siły na nic, nie mogę się skupić ,nie mogę skupić się na pracy- w czaszce mam młot pneumatyczny.

^%*^&^(^(%^%*&^^(&*^(&*%^* rozumiem.... leć do lekarza, niech wypisze jakiś doraźny mocny środek przeciwbólowy.... może masz początek migren:( Trzymaj sie ciepło, bidulko:(

U mnie dzis w pracy sie pochrzaniło.....zbyt dużo ludzi dziś coś ode mnie chce...lecę na zajęcia. Na razie! Yeny.....później postram sie skrobnac co nieco, ale nie wiem, czy mi sie uda, jak tak dalej bedzie:P

Gość Albo
kręgosłup szyjny, Yenny. Napięte mięśnie karku, zblokowane kręgi potrafią przyprawiać o kilkudniowy ból głowy, choć jakoś się tych dwóch spraw często nie łączy. A stres tylko pogłębia napięcia i blokady.

Ani! To hercklekoty jak pisała Whim. Tylko ze ja nie piłam alkoholu ;-) Chyba dzis po pracy sie wybiore do jakiegoś lekarza.

Ani! To hercklekoty jak pisała Whim. Tylko ze ja nie piłam alkoholu ;-) Chyba dzis po pracy sie wybiore do jakiegoś lekarza.

Juuuuupi, nie ma zajęć, zapomniałam o pewnych uprzywilejowanych godzinach i Pani Szatniarka dopiero mnie oświeciła:D:D:D:D:D:D:D:

Juuuuupi, nie ma zajęć, zapomniałam o pewnych uprzywilejowanych godzinach i Pani Szatniarka dopiero mnie oświeciła:D:D:D:D:D:D:D:

Witam koleżanki. U mnie dla odmiany piękna, słoneczna pogoda. No i do tego ciepło bo 16 stopni :) Środki czyszczące zakupione. A do soboty juz tylko 2 dni zostały :D Haha najpierw biadoliłam wam na forum, że przeprowadzka się przeciąga w nieskończoneość, a teraz będę was nękać narzekaniem na wspólne mieszkanie z J. ;) Yeny, faktycznie może masaż by pomógł? Zagoń swojego księciunia, niech się przyda też do masaży zewnętrznych ;)

Gość Ka.
Jak ja niecierpię katru......

Nie wiem czy mi lepiej czy po prostu przyzwyczaiłam się do tego bólu. Już zobojętniałam na wszystko. z ksieciuniem się dzis nie widzę Groszku. A Ka nawet jak podpada moderii - to ma duży zapas kropek do nicków... ;-)

Ka, a cóż to takiego katr????:P A u mnie zamieszania częśc dalsza....

Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Klawiatura jest taka głośna... I jak tu pisać z Wami?

Czesc pracusie ;) Yennka ty rzuc ta pracą i biegnij do lekarza !!!!!!!! Ani, kompy to fajna rzecz pod qwrunkiem, ze nic sie nie zawiesza i system nie zaczyna wariować no nie? ;) Groszku ;) no to teraz bliżej poznamy zalety i wady twojego księciunia ;) Ninke ;) w kwestii związków z żonatymi zgadzam sie z tobą w 100%, ale są różne sytuacje i mimo że on jest formalnie żonaty to prowadzi odrębne gospodarstwo domowe, ale w przypadku naszej nowej koleznki doradzam to co ty !!!!! Najpierw rozwód pózniej wspólne plany ;) I tak sobie myślę, że nawet będąc zkimś kto juz dawno rozwód ma za sobą to i tak ciąglę jesteśmy uwikłąne w ich stre życie, a to przez dzieci, a to przez exie, a to przez jakichs nadgiorliwych znajomych :P Ja chyba nigdy nie zdecydowałabym się na życie z zonatym :O To jakis obłęd!! No i te kobiece insenuacje i domyślanie sie :O Nie to nie dla mnie !!! pozdrawiam dzsiaj z wyjątkowo słonecznej i ciepłej małopolski ;) u mnie jest 18 stopni w cieniu ;) w końcu lato ;)

Piję kawę.................. deklaracje zrobiłam jestem luzak hi hi. Odnośnie związków z zonatymi gdybym wtedy posiadała taką wiedze na ten temat to uciekałabym gdzie pieprz rosnie byle dalej . A dzisiaj ............ swoje przeszłam i pewnie jeszcze nie jedno przejdę - ale kocham tego mojego niedźwiedzia . A ze niedźwiedzie o tej porze roku hibernują w gawrze to pewnie jemu ostatnio zahibernował sie mózg ......... najpierw klepał a potem myslał . Dzisiaj bardziej optymistycznie podchodze do tematu ........świeci piekne słońce , kawa ma piekny aromat i smak ..........na ten moment to ulotny urok dnia dzisiejszego. Yenny masz @ .

Dziewczyny, boli jak cholera. Miałam sporo klikania i chyba już zobojętniałam na to ze boli. Ale ja mam przybić pieczatkę ... oj, boli!

Znowu Was podczytuję :-) Yennyfer, do lekarza, ale szybko.. Bo takie silne bóle mogą być niebezpieczne.. [mama mnie nieźle wczoraj w rozmowie nastraszyła nimi, a im szybciej się wykluczy pewne rzeczy, tym lepiej] Proszę. 🌻

Wiecie co, aż mi głupio - jeczę tu - calkiem nieznajome osoby jak Kicia- 🌼 dla Ciebie - martwią się o mnie. Jak do jutra nie przejdzie mi to pójdę do lekarza. Na razie nie mogę.

Ka.. Głowa mnie boli.Od wczoraj. Nawet kalwiatura za głosno działa. Nie ma naszej kadrowej - poprosiła mnie szefowa o przygotowanie testów. Cholera, klikałam i klikałam i chyba zobojetniałam na ten ból. Ale ćmi bez przerwy - i od czasu do czasu nachodzi paskudny atak.

Yenny , Ani macie emilka ;) poszedł zbiorczo, bo był jednoczesnie do was dwóch pisany ;) Yenny mnie tez dzisiaj trochę pobolewa, ale u mnie to chyba znowu zatoki :O

Celi, czuję sie zaszczycona. Super.Ja juz uciekam do domu - dobrze, ze jeszcze weszłam na kafe! Jutro z samego rana siadę i napiszę - dzispo pracy bedę poza netem, niestety. Pozdrawiam.

Cel:D:D:D:D:D:D:D Odezwę sie później, bo nie mam czasu:( Jestem w połowie tego radosnego maila:) Odezwę sie później, bo lecę do pracy nr 1:P

Wubacz, że nie doczytałam do końca jestem na szanopwnej teściowej i jej zdaniu:P Po prostu dziś młyn..... :( straszny.....

Celi, jeden emilek już pobiegł, drugi wybiegnie później, najpóźniej jutro:)