Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość Kasica1
Hej dziewczyny otóż okres miałam ostatnio od 12 stycznia do 16stycznia był dziwny brzuch mnie tak nie bolał, otóż3stycznia kochaliśmy się z mężem i poszło do końca,ale okres był w tej chwili spożnia mi sie,niewiem co robic :) dziś w pracy stojąc kreciło mi sie w głowie duszności na dodatek dużo jem i senność co wy na to ?Wizyte mam dopiero na 29 bo miałam iść po okrsie

Gość mała 20
widzisz jesteś prawie w takiej samej sytuacji jak ja powiem ci szczeże nie bież tego wszystkiego tak do serca bo to jest jescze gorsze niz ta niepewność ja się tez tym wszystkim za bardzo przejmowałam i uwież idzie zgłupieć.Poczekaj do wizyty u lekarza i nie myśl tak o tym wiem że jest to tródne bo sama nie potrafiłam nad tym zapanować ale jutro właśnie idę do lekarza i zbytnio się tym nie przejmuję doszłam do wniosku że co ma być to będzie więc proszę cię o rozwagę staraj się mysleć o czym innym a zobaczysz że będzie ci lepiej jutro ci jeszcze napiszę co i jak ,jak wrócę od lekarza pozdrawiam

Gość Nieznajomaaa5
Witam, mi co prawda nie spóźnia się okres ale mam podobny problem jak Wy wszystkie.. Okres powinnam dostać dopiero za 3 dnia ( w niedzielę). W ten wtorek (2 dni temu) podczas oddawania moczu zauważyłam troszkę krwi w toalecie, ubrałam podpaskę, poszłam spać, rano obudziłam się i podpaska była czysta, pierwszy raz takie coś mi sie zdarzyło, jestem kompletnie skołowana, nie mam pojęcia co to może być.. 22 stycznia kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia..to znaczy, wszedł we mnie 3-4 razy, nie wytrysnął. Do wytrysku w ogóle nie doszło. Byłam wtedy w 7 dniu cyklu (już nie krwawiłam). Dotychczas zabezpieczaliśmy się prezerwatywą..zrobiłam dziś test ciążowy, wynik negatywny. Czy mam podstawy do zmartwień?może to naprawdę przez ten stres.. co o tym myślicie?proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

mam 19 lat nie współżyłam nigdy z chłopakiem ani nie robiłam innych rzeczy ze stosunkiem zwiazanych jednak spoznia mi się okres juz ponad 2 tygodnie;/ nie wiem co moze być tego przyczyną...stres, pogoda a może podczas wizyty w publicznej toalecie czy czegos doszło do zapłodnienia??? cholera nawet cycki mnie nie bola a zawsze bolaly przed okresem;(;(;( od 2 lat miałam mniej wiecej regularnie z różnica najwyzej tygodnia;/ prosze odpiszcie!

Gość mozttojuz
witam. mam problem okres spóźnia mi się 7 dni. zrobiłam już 3 testy i wszystki negatywne. no może jaka ś ta druga kreska świta ale ledwo co. czy miała któraś z was tak że pomimo tego że testy były negatywne to i tak była w ciąży? Proszę o odpwlk

Gość tuitam
słuchajcie dziewczyny mam pytanie okres mi się już długo spóźnia być może jestem w ciąży ale tydzień temu pilam wódkę ze znajomą czy to może zaszkodzić dziecku jeśli jestem rzeczywiście w ciąży boję się nie podejrzewałam że mogę być...

Gość tuitam
up

Gość mozttojuz
@ nadal brak

Gość kasia12091990
okres spuznia mi sie 12dni...robilam test ale byl negatywny brzuch mnie pobolewa od jakiegos czasu,piersi nabrzmiale, a okresu jak nie bylo tak nie ma;( wie ze w ciazy nie jeste moze stresw maju mature mam moze przez to

Gość CARMEN23
HEJ DZIEWCZYNY CZESTO CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI LECZ TERAZ JA MAM DO WAS PYTANIE.Z MEZEM STARAMY SIE O DZIDZIUSIA OD ROKU NO ALE JAKOS NIC. MAM PRZYPUSZCZENIA ZE MOGE BYC W CIAZY OKRES SPOZNIA MI SIE 3TYGODNIE A OD 2 TYGODNI BOLA MNIE BARDZO MOCNO PIERSI SA WRAZLIWE NA DOTYK.PO ZA TYM ZAUWAZYLAM ZE MAM BIALY SLUZ TEZ OD OKOLO 2TYGODNI NIE OBSERWOWALAM TEGO WCZESNIEJ WIEC NIE WIEM CZY TO JEST U MNIE NORMALNE NO I JESTEM BARDZO SENNA JAK WRACAM O 14TEJ Z PRACY TO O NICZYM INNYM NIE MAZE JAK TYLKO SIE POLOZYC I SPAC POTRAFIE NIERAZ 3-4GODZ.PRZESPAC KUPILAM SOBIE TEST NO ALE JUTRO RANO CHCE GO ZROBIC LECZ SIE BOJE BO NIE CHCE STRACIC TEJ NADZIEJI ZE MOZE W KONCU ZASZLAM.DZIEWCZYNY MOZE KTORAS Z WAS MIALA TAKIE OBJAWY PROSZE O ODPOWIEDZ Z GORY DZIEKUJE TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA TE DZIEWCZYNY CO SIE STARAJA TAK JAK JA ZEBY ZOSTAC MAMUSIA POZDROWIONKA

Gość niki1988
spóźnia mi się okres już tydzień robilam juz 5 testów i każdy pokaz wynik negatywny, ale stres robi swoje... Czy to jest normalne?

Gość Lala93
Hej!! Mam taki problem. Miesiaczke powinnam dostac 8marca dzisiaj juz jest 20 i po miesiaczce zadnego sladu nie ma. Robilam juz 2 testy. pierwszy po 6 dniach a 2 po 9 dniach. Obydwa wyszly nagatywnie ale nadal sie boje:(( Boje sie isc do lekarza bo nie chce zeby mi powiedzieli ze jestem w ciazy:(( Robie czesciej siusiu niz za zwyczaj czasem tez mnie pieklo w tych miejscach. Co jakis czas bardzo bola mnie jajniki, tak jak zawsze przed miesiaczka bolaly ale nadal okreu nie dostaje. 7 marca uprawialismy z chlopakiem peeting. powsadzal mi pare razy ale nie spucil sie we mnie ale i tak sie boje!!:(( czy to jest mozliwe ze moglo dojac do zaplodnienia i dlatego na nastepny dzien juz okresu nie dostalam? misiaczki mam jeszcze nie regularne raz dostaje na poczatku miesiaca raz w polowie a raz pod koniec ale teraz od dluzszego czasu wlasnie dostaje tak 6-8dnia w nowym miesiacu. Piersi mnie nie bola, goraczki nie mam. Czasem rano bylo mi nie dobrze i od czasu do czasu pokazuje swoje humorki, bardzo szybko sie wkurzam. Nie wiem juz co mam robic:(( Chlopak mnie caly czas pociesza ze wszystko bedzie ok i nie mam sie czym martwic. Od tamtego dnia bardzo sie stresuje czy to mozliwe ze przez to juz od 12 dni nie dostaje okresu? Mam 17lat i nie chce byc jeszcze mamusia!!!:(:( Pomozcie!!! Serio nie wiem juz co mam robic:((((( Czy mialyscie podobna sytuacje??? Nie umiem sie wogole uspokoic:((( Mamie tez narazie nic nie powiedzialam bo sie boje dopoki nie bd pewna tego. Prosze o szybka odp!!!:(:( Dzieki:(( :*

Gość onaaaawera
Hej słuchaj .wszystko jest możliwe ale jest zmiana temperatury klimatu moze ona ma wplyw ,stres albo antybiotyki .Poczekaj jeszcze z tydzien ,jezeli jej nie dostaniesz to wizyta u ginekologa, znam przypadki gdzie dziewczyna zanikał okres albo go wcale nie mialy przez 3miesiace ,mozliwe ze to nic powaznego ani zlego ,poczekaj tez tak mialam spoznil mi sie 2tyg po tym jak przez calusi tyg ledwo jadlam duzo plakalam i nie spalam ,problemy tez swoje robia pozdrawiam |!

Gość Lala93
onaaaawera Dzieki:P:P Dzisiaj dostalam okres:)) PIerwszy raz sie z tego ciesze:):):) Nie potrzebnie sie tyle stresowalam. Uspokoilam sie wczoraj i moze to dlatego:):) Wiec dla wszystich innych dziewczyn ktore maja taki problem, najlesza rada to uspokoic sie i nie myslec tak o tym:) Pozdrawiam:****

Gość bukaaaa
tez nie mam okresu.. tyle ze ja sie tym nie przejmuje tak jako moj chlopak ;/ sstrasznie to przezywa a przez to ja sie denerwuje ;/ jak mu usiwadomic zeby wyluzowal?

Gość maagaa
mi się już okres spóźnia 4 tygodnie,strasznie się denerwuje,bo współżyłam z chłopakiem,ale używaliśmy prezerwatywy... ;(

Gość onaaaawera
Hej laski ;D Najwidoczniej mam sama problem... Mhm otóż biore Tabletki Cyprest.. od 3miesiecy , iii mianowicie bylo wszystko ok , bo moj facet jest w angli od 3miesiecy i z nikim nie spałam.. Dziwi mnie to ze mialam juz odstep 7dni na tabsy ale nic nie ma minela ta przerwa 7dniowa i leci juz tydzien z tabletek i nic... totalnie nic.... nie rozumiem,:P mial kots cos takiego??

Ostatni okres dostałam 26 lutego, od tego czasu - nic. Uprawialiśmy z chłopakiem petting, ale gdy tylko miał wytrysk - w ruch od razu szły chusteczki. Mimo wszystko mam baaaardzo głupie pytanie - czy jeżeli miał wytrysk na koc, który znajdował się na łóżku, a potem leżałam na nim nago, to coś mogło z tego być? Liczę na szybką i wyrozumiałą odpowiedź :)

Gość MOniaa .
Siema . ! Mam tak samo tylko mięsiączkuje od 2 lat ; ( zawsze miała regularnie . a teraz nie mam już 2 tygodnie . ? co zrobić .? aa w ciąży napewno nie jestem . !

Gość MOniaa .
Ja miała ciote w 4.III

Gość a_a_b
kruuszyna - to fizycznie nie możliwe, nie na tym swiecie ;)

Gość Szczęśliwa!
Mam 17 lat, uprawiałam z facetem petting. Okres miał się pojawić wczoraj, stresowałam się cały czas.. Miałam wszystkie objawy okresu, jednak on nie pojawiał się wogóle. Próbując się pocieszyć zaczęłam czytać ten temat i.. właśnie mam okres! :D Spóźnił mi się jeden dzień, to niewiele, ale mam regularne okresy. Dostałam nauczkę, teraz muszę bardziej uważać. Trzymam za was kciuki dziewczyny!

Gość mala555
przez ostatnie miesiące miałam regularny okres, 2 miesiace temu spałam z chłopakiem bez zabezpieczenia ale był to pierwszy dzien gdy skonczył mi sie okres, w nastepnym miesiacu miałm normalnie miesiaczke ale w tym spoznia mi sie juz tydzien. Nie sposcił sie we mnie ale wiem ze jesli faceci wydzielaja sluz on tez ma plemnikie ktore moga zapłodnic. jeszcze mam nudnosci ktore trwaja pol dnia, po tym co zjem. ciagle chce mi sie spac. mam wachania humoru. czy jestem w ciazy?

Gość lolitaaa11
Wiatam .. Juz od roku wspolzyje z chlopakiem , w tym miesiacu nam sie to zdarzylo 4 razy.. ale zawsze ma on gumke. Ale juz 4 dni mi sie spoznia okres i mam nudnosci chce mi sie wymiotować..;/ Co o tym myslicie? Mam 17 lat.

Gość lolitaaa11
Mala555 skoro miałas miesiac temu wiec nie mozliwe ze jestes w ciazy..;p i prosze to odp na mój temat.

Hej.... jestem chłopakiem niedawno z dziewczyną odbyliśmy stosunek, ale nie w sensie pełnego seksu tylko tzw " palcówka". Oboje byliśmy nadzy ale nie doszlo do wytrysku ani przebicia błony dziewiczej, (nie mialem prezerwatywy). mija prawie tydzien a jej spóźnia się okres. wczesniej miala nieregularny cykl z powodów zdrowotnych. Czy mogła zajść w ciąże? oboje jesteśmy za młodzi na to, jeżeli tak to zdecydujemy sie na coś żeby nie urodziła dziecka. pomocy piszcie porady cokolwiek !! :(

Gość milka87
Drogi michael0402,jeżeli była to tylko "palcówka" to nie mogłeś jej zapłodnić. Jeżeli piszesz ze jesteście za młodzi na dziecko, to nie uważacie,że na seks też jesteście za młodzi? na wszystko przyjdzie odpowiedni czas. Ni napisałeś ile macie lat, a zwłaszcza twoja dziewczyna,jeli ok 15,16 to nieregularne okresy często sie zdarzają. Poczekajcie jeszcze kilka dni (nawet ok, tygodnia). Na temat "jeżeli tak to zdecydujemy sie na coś żeby nie urodziła dziecka." nie będę się wypowiadała....

dziękuje za odpowiedź ale już jest wszystko w porzadku nigdy okres nie spóźniał jej się az tydzien ale teraz napisala do mnie ze juz jest ok, wyjechala za granice i nie mielismy kontaktu dlatego zdenerwowanie potęgowało. Tak mamy 16 lat i ta historia napewno sprawi ze juz nigdy wiecej jak juz to za kilka lat z zabiezpieczeniem przepraszam ale zrozum mnie bylem tak zdenerwowany ze bylem gotow na usuniecie ciazy ona jest obiecującą uczennicą a ja sportowcem nie moglismy tak gwaltownie wplywac na nasze zycie. dziekuje i pozdrawiam ! KOCHAM ZYCIE :)))

Gość tatiana666
tak, zgadza się, że jesteście młodzi i jak chcecie przez ten ostatni stres ze wszystkim poczekać to fajnie, ale uderzyło mnie Twoje stwierdzenie, że chcieliście usunąć ciąże, jeżeli takowa by się pojawiła. jak można coś takiego w ogóle zrobić? trzeba potrafić unieść ciężar obowiązków, a nie pójść na łatwiznę, bo Ty jesteś dobrym sportowcem, a ona obiecującą uczennicą. każdy ma stres szczególnie jeśli macie tylko tyle lat, ale jeżeli odważyliście się na coś więcej w TYCH sprawach, to miejcie odwagę pójść w to dalej, jeżeli już ,a nie piszesz tu o usuwaniu dziecka. szczęście, że jednak Twoja dziewczyna nie jest w ciąży, bo zrobilibyście głupstwo waszego życia i jeszcze jedno. radzę poczytać o skutkach aborcji, szczególnie o tym, że często potem kobiety mają problemy z zajściem w ciążę. gdyby Twoja dziewczyna zaszła w ciążę i usunęła, a potem byście się rozstali, a przecież to jest jak najbardziej możliwe, szczególnie w tym wieku, bo może Twoja sportowa kariera lub jej nauka byłyby ważniejsze, a ona chciałaby w przyszłości ułożyć sobie życie, wliczając w to dzieci, to nie Ty byś miał problem z zajściem tylko ona. także ja radzę uważać na przyszły raz. pozdrawiam.

Gość aaspirynkaa
Hej wszystkim ;) mam 18 lat od jakiś 17 dni spóźnia mi się okres trochę się denerwuję bo nie ukrywając nie jestem święta i co nieco mam już za sobą ;) z moim narzeczonym kochaliśmy się ostatnio bez zabezpieczenia ... może to uznacie że nie myślimy czy coś.. nie! poprostu raz nas poniosło ... kilka mniesięcy temu miałam podobną sytuacje nie miałam okresu przez wszystkie okoliczności schodziły się na to że jestem w ciązy .. mdlałam wymiotowałam . Nie wytrzymując tego stresu i napięcia poszłam do ginekologa stwierdził brak ciąży ale powiedział że mam nadżerkę i musze ją jak najszybciej usunąć.. jednak ja kiedy tylko wszystko wróciło do normy nie poszłam do lekarza i nie usunełam tego świństwa... Miała któraś z Was tą nadżerkę? jakie miałyście jej objawy ? bolało usunięcie? czekam na odpowiedź! muszę iść znowu do lekarza... Trzymajcie kciuki żebym jednak nie musiała na razie pogodzić się z macierzyństwem ;)