Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 za艂amana_wawa_
Maaaja podaj namiary na tego dentyste jak mo偶esz? Mai艂a艣 wyrywane wszystkie 贸smeki? Ajjj jak ja sie boje :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dentysta pracuje w Damianie tj, przy Wa艂brzyskiej. Nazywa si臋 Wojtkiewicz.Mia艂am rwane dwie 8, ale te偶 i 1 6. On jest specem od chirurgii szczekowej, kiedys pracowa艂 te偶 na Lindleya i szkoli艂 student贸w, teraz nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana_wawa_
Dzi臋ki tylko w Damianie s膮 pewnie kosmiczne ceny, z tego co sie dowiadywa艂am to mo偶e by膰 nawet 300 z艂 za jeden z膮b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
ja tez mam podobne cisnienie.lekarze sa dobrzy w Centrum Psychoterapii na Sobieskiego 112.wspaniali sa tez psychoterapeuci.sa dlugie terminy zapisu,ale warto skorzystac z ich pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
Maaaja,ten lek jest bardzo tobie potrzebny?mialas takie ciezkie zaburzenia rytmu?to jest b.silny lek.czytalas o nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
nareszcie doszlam do tego jak robi sie te buzki i inne znaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
DOBRANOC WSZYSTKIM

Udost臋pnij ten post

Pipek No nie wiem, czy to dobry lek? Czyta艂am ulotke, jak zwykle spanikowa艂am, ale da艂 mi go lekarz kardiolog-pracuje w Mi臋dzylesiu w szpitalu. Propranolol nie pomaga艂, a wr臋cz dodawa艂 skurczy.W moim Holterze wysz艂y te dodatkowe skurcze i jaka艣 para-nie wiem co to jest, ale lekarz m贸wi艂, 偶e to du偶o gorsze od skurczy. Biore najs艂absz膮 dawk臋 40 2 razy dziennie.Lekarz m贸wi艂, 偶e to betabloker i 偶e mam sie nie ba膰, bo nie powoduje zwiekszonej 艣miertelno艣ci, jak pono膰 niekt贸re nowe leki na arytmi臋. Jak my艣licie mam jeszcze i艣膰 do 3 lekarza? No komu艣 musz臋 w ko艅cu zaufa膰 i sie z tego wyleczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
Witam wszystkich! Maaaja nie chodz juz do zadnego lekarza.trzymaj sie jednego,zaufaj mu.lece teraz do pracy.pa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda-k
Witajcie Pyta艂 ktos o lek Paxtin 20 -czy jest do kupienia w Polsce.Owszem jest i jest nawet nie drogi PIPEK- Ja wiem,ze ten lek uzale偶nia ale czy same nie jeste艣my ju偶 uzaleznione od naszych l臋k贸w,fobii,b贸li... Wol臋 to pierwsze uzale偶nienie bo teraz przynajmniej jestem spokojna.Nie ZA spokojna.Poprostu wychodze normalnie z domu nie mysle czy jak zn贸w stane w korku dopadnie mnie l臋k i panika,czy jak wyjde z synkiem na spacer szlak mnie nie trafi.I ciesze sie tym i b臋d臋 cieszyc ka偶d膮 chwilk膮.Mam nadziej臋,ze ten lek kt贸ry przecie偶 tez leczy bo nie jest tylko doraznym 艣rodkiem pomoze mi za jakis czas doprowadzi膰 moje nerwy do jakiego艣 porzadku nawet za cene uzaleznienia z kt贸rego wcale nie jest tak ciezko potem wyj艣膰 :) Mi艂ego dnia wszystkim 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi147
Hello Neerwuski;)Jak tam dzis sAmopoczucie u mnie takie sobie jakbym mia艂a bombe w srodku niewiem o co chodzi ,ale chyba nerwica.W艂asnie wychodze za艂atwiac sprawy urzedowe jak sobie pomysle o tych sympatycznych paniach to mnie szlak trafia oczywiscie bez urazy.aLE MI SERCE DZIS BIJE ulalalalala ,mam nadzieje ze padne ,jutro mam urodzinki 28lat stara d....... juz jestem a taka nerwowa.Buziaczki i mi艂ego dzionka wAM ZYCZE;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana_wawa_
Czy kto艣 ma zesp贸艂 jelita wra偶liwego? Co na to bierzecie?

Udost臋pnij ten post

ja mam wrazliwe jelito biore duspathalin - 艂agodzi skurcze jelit , na recepte, dobry jest tez gastop do ssania Dziewczyny jak mia艂yscie moze holtera to by艂yscie wtedy spokojne ?bo ja umieram ze strachu juz wyobrazam sobie jakie cuda tam wyjda;-( - jesli ca艂y czas dziwnie sie czuje w tych kabelkach -jakbym z intensywnej terapii uciek艂a;-)

Udost臋pnij ten post

Kringa ja jak mia艂am Holtera, to by艂am dziwnie spokojna, 偶e jakby co to wszystko wreszcie wyjdzie czarno na bia艂ym i wreszcie lekarze zobacz膮 co ja czuj臋.Najlepiej, 偶eby艣 w ten dzie艅 robi艂a wszystko co mozliwe. Troche ruchu, nerwy jakies, no wog贸le max prze偶y膰.Im wi臋cej tym lepiej, bo wszystko wyjdzie na wykresach. Mnie jakos tego dnia mniej wali艂o serducho ni偶 zwykle-niestety.Potem lekarze m贸wia, 偶e to prawie nic i 偶e to ,,taka uroda serca\".Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinka23
Dzie艅doberek wszystkim wczoraj bylam na spacerze z moim dzidziusiem i przed wyjsciem mialam napad leku ale sie nie dalam olalam go i bylo super ale niestety dzis jak sie obudzilam to musialam wziac lek na uspokojenie mialam brac cloranxen ale sie boje bo tak dziwnie sie czuje po nim boje sie ze sie udusze jak z reszta po wszystkich innych i boje sie brac czy wy mialyscie cos takiego i jak to przelamalyscie no to wziaelam alprox jest slabszy ale juz an mnie tak mocno nie dziala i teraz sie trzese i jakos sie dziwnie czuje wewnetrznie poddenerwowana najgorsze jest to ze sie boje brac lekow i nie wiem jak to przelamac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinka23
kora z was brala jakies dobre leki przeciw lekowe i dobrze sie po nich czula napiszcie jakie moze cos podsune mojemu lekarzowi ale najlepsze w tym ze ten cloranxen bralam przed ciaza prawie rok i on mi najlepiej sluzyl czyzby organizm sie odzwyczail od tak silnego leku i teraz jak biore to wariuje bo to jest tak jakby nasilaly mi sie objawy po zazyciu i potem przechodzi

Udost臋pnij ten post

no a u mnie odwrotnie sza艂 serducha ;-) 艂adnie....pewnie mnie na sygnale do szpitala zawioza jak ten holter odczytaja. Ja w艂asnie strasznie sie stresuje ze wyjdzie mi jakies okropne smiertelne skurcze, bloki i tak sie bezsensu nakrecam. Czuje ze jak mi go sciagna艂 to dopero sie wyluzuje ;-( ale to dopiero o 15

Udost臋pnij ten post

Pinko ja po kazdych sie czu艂am okropnie - tzn owszem by艂am megaspokojna zadnych l臋k贸w ale za to skutkiem ubocznym by艂o zmeczenie, potworna sennosc , apatia itp . To co ja bra艂am to by艂 to xanax, cloranxen (doraznie) i teraz w razie czego mam lexotan (ale to ponoc kiler;-) ale biore naprawde jak nie daje juz rady sama sie uspokoic.

Udost臋pnij ten post

Kringa Napisz jak ju偶 b臋dziesz wiedzia艂a co tam Ci wysz艂o? Trzymam kciuki bys dotrwa艂a do tej 15. Pozdrawiam. ps. A ja wci膮z mam niskie ci艣nienie i nie mam na nic si艂.95/68. Boj臋 si臋, 偶e nied艂ugo skali dla mnie nie starczy. Pij臋 kaw臋! To forum dla nerwicowc贸w to dopiero straszne historie! Proponuje za bardzo sie nie wczytywa膰, bo jeszcze sobie nagrabimy dodatkowych l臋k贸w.

Udost臋pnij ten post

Majuu mnie juz nic nie zdziwi w nerwicy , ale jak mi holter w miare dobry wyjdzie to bede skakac z radosci. A niesadze..(czarnowidztwo) ...bo ca艂y czas jakies dziwczne te wykresy migaja ;-( najgorzej jak siadam przed komp;-)

Udost臋pnij ten post

ja cisnienie miewam jeszce nizsze 90/60 to normalka u mnie - wtedy ide na spacer i szybko biegne po schodach i juz sie podnosi, no moze nie na d艂ugo ale zawsze cos;-) Maja a moze jakis sport ? rower -ja po wycieczkach rowerowych czuje sie bardzo dobrze, basen, spacery?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam_pytko
jaki kolor maj膮 tabletki afoban???? i lucetan 400?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
afobam ma kolor bialy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
dla mnie afobam i signopam byl pomocny w l臋kach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
ja tez mam zespol jelita wrazliwego ale nie lykam nic na to..poprostu z tym zyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
GABI,wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszego swieta 馃尲 馃尲

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋