netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 loczkins ty to dopiero jestes super laska.masz takie wlosy o których zawsze marzylam.normalnie ala kasia cichopek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 komu, komu bo ide do domu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 hihihi no co ty mnie tu od jakis cichopkowych hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 hihiih mam problem:) dostalam zdjecie jakiejs super rodzinki tylko nie wiem ,ktora to z Was:) czy to Ty mamo Julki?:) ale numer hihhihhiihih:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 dziewczeta ja czekam czekam na fotki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Tiaaa tylko ja na tym zebraniu to bym chyba jakas namulona musiała być ...:D albo trzeba by było autobus wynająć i zebranie objazdowe zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 co Ty tam bredzisz ewcia hih;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 Ewcia co sie martwisz!cos sie wymysli! Loczkins Cichopek to wymieka w przedbiegach!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 no i gdzie jakies zdjatka...netka mamajulki...ze nie wspomne o reszcie buuuuuuuuu;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 aaaaaa miloszka:) no to juz wiem:) rodzinka wzorcowa!gratuluje!!! 2 laski i 2 przystojniakow! super!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 no wlasnie nerwusko a gdzie fotki dla mnie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 loczkins jakiego masz emeila bo ja tobie wysłałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 wysle jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 loczkins@wp.pl zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 loczkins wlasnie wczesniej pisalam,ze dzisiaj nie mam tu zadnych fotek,ale obiecuje skombinowac i wszystkim poodsylam jak tylko bede miala,ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 ach nerwusko cos mi sie widocznie przeoczylo, nie ma problemu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Miloszko masz super rodzinkę ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 loczkins juz mnie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Loczkins my i tak mamy więcej fotek bo już znamy Kasiule no i Aniołka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 MamaJulki ciebie nie mam .... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 dziewczynki a ta rodzinaka na zdjęciu to od kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 dziewczynki kochane narazie koncze.ale bede po 21.ide na spacerek.sama niestety:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 netka to rodzinka miloszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 kolejna blondi na forum jak miło:):):):netka mam juz Twoje zdjatka, naprawde dobrze Was widziec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 a mamyJulki tez nie mam:(i Miłoszki tez nie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 26, 2006 Loczkins i netka ja też się na taki zjazd pisze!!!!!!! wysłałam zdjęcia do Efki, nerwuski chwilowej,mamyjulki,netki30,kasi100,loczkins dawaj swój adres a cio!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 miłoszka loczkins@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 26, 2006 ej dziewczyny ,,chwila ,,a kasia N......ska to która z was? bo mi się cos pochrzaniło!!a propos zjazdu- ZRÓBMY GO POD ŚMIETMIKIEM U EFCI!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 26, 2006 loczkins ....poszło do ciebie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Tak Miloszka popieram ..zebranie pod moim śmietnikiem ..podobne widoki są koło śmietniczka bo ten widok z balkonu to jest z drugiej strony bloku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach