lidiuszka 0 Napisano Listopad 8, 2006 dziwczyny dostałam od sąsiadki ALGI MORSKIE słyszałyście coś morze o nich pije kilka dni mają mi się rozmnożyć ponoć na odchudzanie ale nie wiem bo efektów nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 8, 2006 pogubilen sie w wpisach nic nie rozumiem co o mnie a co nie te które dostały moja fote mogą jeszcze raz napisać ocenę mojej foty czuje sie zle dusi mnie i obchodza dziwne myśli i dretwienie caly dzien także apeluje do tych co maja foto moje o jeszcze raz powiedzcie co o tym myślicie z górydzieki pozdro netka i aniołek,loczkins24 WOG?LE napiszcie czy przystojny jestem czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 8, 2006 sycylijczyk prześlij na mojego maila to ocenie z córką .................lidka-1970@tlen pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 czesc wszystkim.sycylijczyk moim zdaneim jesteś przystojny i chyba bardzo młody.a tymi dusznościami tak sie nie martw.ja tez wczoraj to przeżywałam ale dziewczyny wytłumaczyly mi że to tylko w mojej głowce głupie myśli.wklejam ci link który dostałam od efci.fajne ćwiczenia oddechowe. wypróbuj http://www.juliaburgund.pl/infopage.php?id=4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 8, 2006 kropka ma być przed pl sory za błąd w mailu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 mamo julki dzięki za twoje słoneczka.jak ja bym chciała mieć takie skarbki w domku.ja tez od dziś zaczęłam pić meliske.ada mówiła że tak robi.dzisiejszy dzień przeżyłam wspaniale :-) zero objawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 8, 2006 Kochani poradzcie mi cos na to mrowienie bo ja zwariuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 niezapominajka nie moge ci pomóc bo ja nigdy tego nie miałam.może zaraz ktoś sie pojawi kto ma jakiś sposób.jestem z tobą.wiem że cierpisz.mam nadzieje ze minie ci to jak najprędzej.tylko nie wpadaj w panike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 8, 2006 Sycylijczyk ja nie mam twojej foty agusia777344@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze bardzo pomóżcie Napisano Listopad 8, 2006 nie wiem co mi jest. Od pewnego czasu fatalnie sie czuje psychicznie- coś jakby mnie męczyło, dławiło, czuje straszny niepokój, jakby strach. Boje sie że niedługo zwariuje, jakiś czas temu zrobiłam coś głupiego, mam wrażenie że prześladują mnie wszystkie błędy przeszłości, zło które wyrządziłam innym. Czuje sie winna i zła. Mam straszne myśli- aż sama sie nie poznaje.Do tego mam objawy fizyczne: czasami mam kołatanie serca, szczękościsk w nocy, nie moge zasnąć wieczorem, jestem ciągle zmęczona. czy to może być nerwica? prosze podpowiedzcie mi cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 8, 2006 Adusia tak się cieszę ze dałaś radę ! :D odczytałaś ta kartkę myśląc o nas ? ;) chyba z tego napięcia masz takie bóle ..byłaś bardzo spięta ? teraz do następnego wystąpienia! Jesteś wspaniałą .. wielką ..kobitką! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 8, 2006 Neciu widzę że czytałaś tą stronkę ...aby kochana Ci pomogły te ćwiczenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 8, 2006 A gdzie moja Córeczka? Aniołku gdzie jestes ? jeszcze w pracy ? czy wszystko ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 8, 2006 dziewczyny ale motywujecie tym odchudzaniem ,że nie wypada mi nic innego tylko do was się przyłączyć :D ło matko tylko żeby ktoś zamknął moją lodówkę na kłódkę i klucz daleko za śmietnik wyrzucił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 8, 2006 Do kogoś bez nika ..... Jesli czujesz że coś jest nie tak ,że nie mozesz sama z sobą sobie poradzić to jedyne wyjście jest rozmowa z lekarzem. Te objawy o których piszesz to może być nerwica i im szybciej zaczniesz to leczyć to szybciej sobie ulzysz w cierpieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 8, 2006 chyba jestem sama to już monolog skonczyłam bo chyba wszystkie na odchudzaniu :D Miłej nocki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 8, 2006 Nikt mi nie pomoże?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 czesc efciu.czytałam tą stronke i rzeczywiście pomaga.zapominam juz o tych dusznościach.mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzie lepiej.efcia a z czego ty się chcesz odchudzać?ja schudłam 5 kilo przez ostatni miesiąc.ale raczej przez N niż odchudzanko.jestem taka szczęśliwa bo dziś miałam spokój cały dzień.efciu po rozmowie z toba i renką.dziekuje wam za to.a wlasnie tez pomyslałam o aniołku.gdzie ta twoja córcia się podziewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 wogóle to wszystkie gdzieś się podziały.pewnie liczą kalorie.a ja nie chce chudnąć.kochanego ciałka nigdy nie za dużo.chce byc okrąglutka i różowiutka jak prosiaczek :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 jak wy sie odchudzacie to ja ide wrzucić coś na ruszt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niespokojna... Napisano Listopad 8, 2006 Netka ja też się nie odchudzam. Mnie odchudza N. Jak mnie mocniej przyciśnie to mogę nie jeść nawet cały dzień. I czasem jest mi niedobrze. Czy to też nerwica..??? Niedługo wszystko zacznę na nią zwalać. Ale mój kardiolog wyraźnie stwierdził, że mam nerwicę serca. Muszę chyba mu uwierzyć, a nie szukać "dziury w całym". Niezapominajka na to mrowienie nie znam rady, sama często je mam i wiem jakie to okropne. Minie, to jedyna pociecha, że za jakiś czas minie. Trzymaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 8, 2006 Niespokojna dzięki za pocieszenie.... Bo ja juz od zmysłów odchodze... Mrowi i mrowi dłonie i pod stopami........ Łykam hurtowo magnez i witaminy... Lipa z tym.... Boje sie...... Mam lęki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 8, 2006 Mnie też odchudza N przy 170 cm ważyłam nawet 45 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 8, 2006 Sycylijczyk ja nie mam Twoich fotek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niespokojna... Napisano Listopad 8, 2006 Niezapominajka mnie mrowią nogi i ręce, czasem nawet całe ciało, taki prąd jakby. Pytałam wcześniej dziewczyn na forum i już wiem, że tak bywa przy nerwicy. Trzeba się z tym oswoić, choć to bardzo trudne. I mam znów pytanie do "weteranek": czy wam bywa też też tak bardzo zimno? Ja często mam dreszcze, aż mnie trzęsie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nav Napisano Listopad 8, 2006 Dobry wieczor, W natloku pracy znalazlem pare chwil aby ponownie tu zajrzec. Musze stwierdzic, ze codziennie ktos nowy tu dochodzi z tym samym problemem-to juz plaga narodowa! No ale sa i pozytywne strony odwiedzin, bo widze, ze chyba konkurs Mister forum nerwica sie kreuje, bo dziewczynki same o fotki prosza;). Dobra ide nadrobic zaleglosci forumowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 8, 2006 oj necia Ty nie masz sie z czego odchudzac skarbie albo Efcia z czego..... ja dzis troche sioe pilnuje ale kanapki na kolacje pojadlam ,nie jadlam nic slodkiego to tez cos Kasia100 to mamajulki mnie zarazila odchudzaniem...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 8, 2006 ale zbliza mi sie @...wielkimi krokami a wtedy bym jadla i jadla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 8, 2006 netka a ja dzis poszlam doi tego samego sklepu co wczoraj gdzie sie zle poczulam,...i bylo ok bo to nie miejsce zle dziala tylko zly moment sie zdarzyl bez wzgledu na to gdzie sie bedzie i bylam jeszcze na poczcie ,dzielna dziewczyna jestem!hihihi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 8, 2006 eeeeeeeee sama ze soba gadam wiec spadam !Dobranoc! rymło mi sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach