Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 nie mowicie o jedzeniu bo nie chce mi sie robic a chopaki tez sie lenią!!i nie chca mi zrobic kolacyjki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 ada7777: ja jeszce nie byłem u psychologa. ale musze go sobie poszukać. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 17, 2006 Ja dzisiaj mam brzuch jak balon jakbym miała urodzić slonia ,a polewe to mi smerfy wyzarly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 skoro tak to po tym bywa to juz mi lepiej choc i tak jest do d............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 17, 2006 JA ROBIE Pizzę i umiem robił pierogi każdego rodzaju oraz sery na sniadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniolek poruszaj się troche ty im dziś kolacje oni jutro śniadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 17, 2006 Sycylijczyk a umiesz ruskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 Adka ja im obiad sprzxatac zmywac a oni KOLACJE powinni kurcze nie dam sie! to jest wyzysk ,,, ale w suemit to siedze w domu i nic nie robie.. moze maja racje ze powinnam wszystko robic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 ja umiem zarabisate pierogi ze wszystkim bo to jes tylko kwestai tego sie tam wrzuci, casto takie mieciutki.. mniam lubie z paszczetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 cztyalam z ulotki,ze mi sie poprawi za jakis czas a co robic w miedzyczasie pomijajac ( o ile mozna pominac) telepki, lęki, doly,smietane zamiast mozgu mdlosc itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 17, 2006 iiyama na efekty działania leku trzeba trochę poczekać. Dlaczego jesteś taka zniechęcona? nie można tak sobie pozwolić na takie załamki bo to wtedy dłużej chorubsko tkwi w nas .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 No to drogi Aniołku jutro będe jadł pierożki. Wierzę że robisz mi je prawda ? ja mam chwilowo dosyć garów. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 dobrze Efka dobvrze !! iiyama a moze chcesz mlotka gumowego? ja sobie wale po glowie :) pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 telewizpr wyje, kot tupie, kartki ksiazki szeszcza jak łoskot kamieni ja chyba zaraz zwariuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 iiyamko: zrób tak : łyknij tablete uśmiechnij się i mów już mi lepiej i np zacznij coś robić co Ciebie zajmie na jakieś 2-3 godzinki. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 17, 2006 Kochani mój czas dobiegł niestety ..konca ! współlokator domaga się ...dojścia do kompa...:O Aniołku córuniu ....czółko ! Wszystkim miłej i spokojnej nocki ... i aby jutro nie było gorsze jak dziś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 hm, zgredek ty wiesz jakie to trudne ile wysilku kosztuje siedzenie przy kompie, nie chce nic wiecej lykac bo i tak sie boje tego rexetinu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Jutro będzie lepiej. Ja też powoli ide przykleić się do poduchy. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 Mamusiu pozdrow Tatusia :) i grzecznie tam śpijcie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 efka43 moj podly nastroj to nie moj wybor ja go nie chce , sam sie do mnie przy................. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 iiyama: nie siedź przy kompie. Zrób obiad czy śniadanie, posprzątak albo poczytaj sobie coś npo fantastyke, sf, jakaś przygodówkę byleby nie romansidła (rozklejacze cholerne) rob coś co zajmie Twój umysł albo idż się prześpij z godzinkę tabletę się bierze rano w czasie posiłku. U mnie zauwazyłem że działa ona tak po godzinie. zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 iyyma sprobuj zartowac troche mi to pomaga jak glupoty gadam jakies to nie mysle o zlym nastroju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 iiyama: mogę grzecznie prosić o foteczkę ? Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 17, 2006 a ja chciałam posłac wam rozweselacz ale sie nie chce posłać, szlak,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 zgredek, wtym rzecz ,ze totalnie nic mi sie niechce tylko rzygac. ale maie racje jutro bedzie lepiej, przeciez to nie pierwszy raz tak sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 ide sie pod prysznic wlozyc, a potem musze w kocu z tym moim pogaadac to tylko w kompie wciaz siedze ... dobrej nocki koledzy i kolezanki Niech Wam sie Aniołki śnią albo diabelki, takie jak ja :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 iiyama: ja tablete łykam ukradkiem w pracy. A że od rana ma trochę zajęcia to nie mam czasu myśleć o tym że coś mi dolega. W tym czasie tableta zaczyna sobie działać nawet nie wiem kiedy. ale zanim łykniesz zjedz śniadanie albo w trakcie śniadania. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Ja też was juz opuszczam. Czas trochę się polenić. Dobranoc wszystkim Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 prosic zgredek mozesz ale nie dostaniesz nie podobam sie sobie wiec nikogo straszyc nie bede zwlaszcza przed snem. sorrki. a tak poza stara baba zabrala mi nick adekwatny dla mnie iiyame mam na monitorze bo sama nic dzisiaj nie wymysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach