ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Netka ja jade do ciebie na parapetówe . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 dziewczyny ale miło super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 O rany Neciu ... odpukałam trzy razy w niemalowane ;) oby wszystko wyszło.. :) To by było wspaniałe zakończenie starego roku i rozpoczęcie nowego z nowym radosnym spojżeniem w przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ciekawi mnie zachowanie Marysi ,jakby nic się nie stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Necia wszystko wyjdzie tak jak sobie marzysz.Ja trzymam kciuki bardzo mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Idę i niedługo wrócę ..pewnie.. bo chłopak sam w pokoju siedzi ... posiedzę przy nim ...ale nie będę na niego wcale ...patrzyła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 netka ale ci zazdroszcze tyle nowosci przed toba, tyle spraw ktore mozna zaczac od poczatku, oby wam sie tam dobrze mieszkalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Netka ja ci też życzę wszystkiego dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 iiyama masz może jakieś zdjęcie to wyślij. Dzisiaj podpisywałam sobie fotki co dostałam i Dany nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baju baju bedziesz w raju Napisano Listopad 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Necia ja też chcę do Ciebie na parapetówkę:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Jak zasłużymy to i w raju będziemy a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Liduszka wyślę Ci fotkę chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Tak oczywiście ja tobie też jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 dziewczynki wszystkie was zapraszam, jak tylko wszystko sie uda to chyba upije sie ze szczescia a wy razem ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Marijke dziękuję za maila mi tez się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Oczywiscie,ze chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 dana ja tez poproszę twoją fotke bo nie mam neci007@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Marijke dziękuję za maila mi tez się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Oczywiscie,ze chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 liduszka, przesle ci mojego kota, bo ja nadal nie lubie siebie na zdjeciach a kicia sliczna daj adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 lidka-1970@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 Dzięki Efka i iiyama Fajnie, iiayama, że na Ciebie leki tak dobrze działają, u mnie jest lepiej, ale mam trochę dość wszystkiego :O Jutro wreszcie idę na kontrolę do psychiatry, śmieszne to wszystko, najpierw długo myślałam, że poradzę sobie sama i żadnych psychologów ani innych nie chcę, potem wreszcie zdecydowałam się na lekarza, a powiem Wam, że teraz, gdybym wiedziała, ze to najbardziej pomoże, to nawet na szpital bym się zdecydowała. Jakkolwiek niedorzecznie może to z zewnątzr wyglądać. Zresztą Aniołek też coś podobnego pisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Marijke dziękuję za maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Dziewczyny zmykam pa pa całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ja też zmykam dobrej nocki wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 iiyama słodka ta twoja kicia super Pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach