rrenka037 0 Napisano Styczeń 10, 2007 ale psychiatra jest zadowolony jak przychodzi pacjent przebadany na lewo i prawo ....moze sie spokojnie zajac jego \"klepkami\" w glowie hihihi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krążek Napisano Styczeń 10, 2007 zgredek-e to mija mama ci nie pomoże.myślałąm ze coś rozliczach.tak to chyba się nie kuma.musisz mieć kogos kto ci bedzie prowadził,albo się naucz sam.nie mam o tym zielonego poj ęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krążek Napisano Styczeń 10, 2007 ada777=ja mam do morza 90.pojezierze drawskie-poligon drawski.tam mieszkaja rodzice.same jeziora dookoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krążek Napisano Styczeń 10, 2007 zgredek + pipek-jak załozycie firme to moge wam polewać?bo ja po gastronomi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 krążek: spoko gastronomię tez chce otworzyć :) W urzędzie się przekręcą jak zobaczą moje załączniki PKD. Razie jest 6 kratek dwustronnych hehe. Prawdę mówiąc nie wiem który biznes będzie najbardziej dochodowy I że każda zmiana w papierach kosztuje 50 zł to przeanalizowałem całe PKD. A lda bajeru wpisałem też wzbogacanie paliw uranowych :) heheh zobaczymy co powiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 10, 2007 reniu moja mama choruje już ładnych parę lat.łapie ją przynajmniej raz na dwa tygodnie.ale ona bardzo spokojnie do tego podchodzi. umiarawia się w domu sama za pomocą leków.kiedyś tylko do szpitala pod kroplówki.teraz radzi sobie sama i czasem mi głupio że ja nie potrafie czasem sobie poradzić a ona przy migotaniu ma tyle siły i energii w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 10, 2007 marijke własnie tego się boje ze jak zaczne brać na serce to później bedzie problem z odstawieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 10, 2007 netka ja nie zamierzam odstawiac ,moge brac do smierci ,nie wypobrazam sobie tych rewolucji z sercem.....po za tym mialam za szybkie tetno wiec wskazania byly wyrazne jak do gastronomii to i ja sie dolaczam, moge polewac itp.poki co ide robic kolacje moim chlopakom bo z treningu zaraz beda ,DOBRANOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 10, 2007 ja też musze się pożegnać. słodkich snów kochane nerwuski. do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Krążek w Łobzie kończyłam liceum ,to niedaleko Drawska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Marijke jak leżałam w szpitalu to pielęgniarka mnie strasznie wkurzyła słowami :no młodzież u nas leży ,chyba udaje pewno papierek potrzebny.Myślałam ,że kopnę ją w d... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Ja mogę być kelnerka czasami pomagałam koleżance na stołówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Marijke ja też patrze na tych naszych regionalnych pijaczków i nie wiem skąd oni mają siły żeby tak walić codziennie ,a i kobietech jest pare takich czerwonych na pysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Ada, masz rację, takie jest podejście lekarzy i, co gorsza, wielu innych pacjentów do osób młodych! Jak chcę iść do lekarza rodzinnego, to chodzę z Tatą, który go dobrze zna i staramy się umawiać przed oficjalnym czasem wizyt... Bo jak idę normalnie, mam numerek, przychodzę punktualnie, to wszyscy emeryci patrzą na mnie jakby mnie chcieli rozszarpać. I nie wezmą pod uwagę tego, ze ja specjalnie jestem na czas, bo potem jadę na wykład albo do pracy (jak pracowałam czy miałam praktyki ze studiów) i nie mogę przepuszczać pani, która przyszła po raz setny pytać się o jakąś bzdurę, a ma dużo czasu. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, ale także przez takie podejście wydaję dużo pieniędzy na leczenie prywatne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 10, 2007 A co do tego biznesu w Berlinie, to ja mogę dużo rzeczy robić, znam dobrze język, miasto lubię :) Teraz powoli zbieram się spać. Jestem zmęczona, jutro znów referat, w sobotę egzamin z języka, nie mam nawet siły zajrzeć do książki... Od trzech tygodni żyję intensywnie, dużo pracowałam i chyba to się powoli odzywa. Byłam jakoś niesamowicie nakręcona, a teraz znowu kocyk, herbatka i telepatrzydło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Może im o to chodzi ,aby robić wszystko prywatnie.Ja wydałam tyle kasy ,że wstyd się przyznać ,a i tak jak mnie złapie to myślę ,że to nie nerwica ,ale coraz żadziej.Mój mąż dzisiaj mnie dobił wybiera się po wielkanocy do Norwegii ,a ja tu sama interes ,pokoje i dzieciaki i N.Już bede o tym myśleć-ciekawe jak ja sobie poradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredek rozwalił fotel i chyba już śpi ,moze ja też cos rozwale i pomoze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Ada, a co zamierza robić w Norwegii? A poza tym, od pomysłu do przemysłu to daleka droga, nie martw się na zapas! No i bez względu na to, czy masz N czy nie, to chyba nie powinien Cię zostawiać z całym interesem i trójką dzieci na głowie!!! Ech, chyba jest jak w tym dowcipie, który Kasia33 dziś wkleiła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loda47 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Do PATLYSI - masz rację,to forum jest od tego aby sie wyzalić i otrzymać\"kopa do przodu\".Mam córkę z poważna wadą serca,jest po dwoch operacjach,kończy eraz studia.ńo ale to nie miało być o nas.Tyle tylko,że przebywając z nią w wielu szpitalach,spotkałam całą masę ludzi młodych,którym nagle wysiadło serce.Rozmawiałam na tentemat z lekarzami.Okazało sie,ze może zdarzyć się,że młody człowiek nie zdaje sobie sprawy,że ma wadę serca dotychczas nie zdiagnozowaną.Spotkałam npmłodego chłopaka - zawodowego wojskowego - u którego nikt nie zauważył wady serca,aż pewnego dnia padł na ćwiczeniach.Zawały w młodym wieku sa rzadkością,ale najtrudniej jest je opanować.Nie przejmujcie się moje drogie nerwuski,wszystkie macie przebadane serca,a z nerwicą można żyć nawet 40 lat - jak to jest u mnie.Pewna lekarka powiedziała mi,że wiek 25-30 lat - to wiek kiedy ujawniają się wady serca tzw.ukryte.Takie jest życie.Musisz otrząsnąć się z tego przeżycia,nerwicówki są bardzo wrazliwe.W Twoim wieku też strasznie przeżywałam takie sprwy - czas robi swoje.Trzymaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 No dzisiaj ja pierwsza.Pogoda nad morzem do d piżdzi jak nie wiem co ,a niebo pochmurne tylko położyć się spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 11, 2007 ada a u mnie swieci slonko a ja i tak spiaca jestem ,tak jest codziennie ,nie mam juz sily......ziewam i sie przelewam z kata w kat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 11, 2007 No co Wy spicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzia26 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Witaj rrenka037 u mie tez słoneczko swieci a ja spiąca tylko bym lezała w łozeczku to jest straszne bo jeszcze dzis praca mnie czeka....dawno mnie u was nie było ...ale ta praca na zmiany :( mnie ciągle kręci sie w głowie to znaczy jakies takie zawachania mam...głowe mam cięzką i wogole koszmar bez humoru :( bardzo łatwo mnie wszusyko ostatnio denerwuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzia26 0 Napisano Styczeń 11, 2007 :)) pozdrawiam was wszystkich chodz nie moge z wami czesto rozmawiac to czytam wszystkjie wasze wypowiedzi...ale jak ja jestem to was nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peo 48 0 Napisano Styczeń 11, 2007 czy też tak macie, że po tabletkach antydepresantach jest suchość w jamie ustnej ,u mnie po 10 - 12 tabletce jest tak sucho,że prawie nie mogę przełykać, czy to minie bo ja przerywam zażywanie i prubuję czegoś innego i znów błędne koło. ponownie prubuję tzn. po jakimś czasie np. po miesiącu.Stosując doraźnie benzodiazepiny nie mam takich dolegliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Peo antydepresanty wususzają w buzi też tak miałam ,u mnie był jeszcze strasznie suchy kaszel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 11, 2007 do PEO te suchosc mozna pokonas zujac gume ,albo jakies lalndrynki czy tik-taki sa aerozole nawilzajace do gardla....skoro wzielas juz 12 tabl.to nie rezygnuj bo jak sama piszesz bledne kolo z probowaniem nastepnych lekow a innych objawowa nie masz? i co bierzesz? czy czujesz poprawe? pamietam Cie z watku o klimakterium..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 czy wy dzisia jstrajkujecie?Może kawke zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 No laski dobijam się do was cały dzień ,czy znowu pojawiło się grupowe ozdrowienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 U was też tak się robi cały dzień włacza mi się świńska reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach