Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 iiyama-jasne,ze to choroba jak kazda inna,ale wredna jest wyjatkowo,bo zauwaz-ludzie zwykle bagatelizuja'to tylko nerwica'.,to przeciez nic takiego,nikt nie rozumie,ze my naprawde cierpimy-ta choroba niby jest,a jakby jej nie bylo...nie ma na nia jednego lekarstwa-jak ktos choruje np na nerki-dostaje odpowiednie ku temu leki,tak samo jest z innymi schorzeniami-i po jakims czsie chory odczuwa poprawe,zdrowieje.a my? mamy tak wiele objawow,ze nie wiadomo co tu leczyc,od czego zaczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 11, 2007 bólowi nie poddaję się a ta franca nerwiczka robi ze mną co chce :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 ze mna tez,teraz niby czuje sie niezle,ale swiadomosc,ze jestem sama,wywolala u mnie 'obrecz':-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek124566688887 Napisano Styczeń 11, 2007 A czy ktoś z was stosował Fine;epsin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 11, 2007 wrednosc jej jest jeszcze taka, ze dosc dlugo ja bagatelizujemy, przynajmniej , ja pikalo strzykalo kolatalo a ja nic, ja trzymalam sie na nogach a w domu byli naprawde chorzy, a potem dupnelo ze zdwojona sila, i jest jeszcze jedno, kto nie doswiadczyl nerwicy albo depresji to nie ma zielonego pojecia co to jest te objawy naprawde sa niewiarygadne,naprawde zdrowemu czlowiekowi trudno uwierzyc, ze mozna sie bac nie wiadomo czego, ze ma sie sparalizowana wole a nie to ,z e jest sie leniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 ku-nie znam tego leku,niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 11, 2007 ale kaska ty nie jestes sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Kaśka, pisałaś o Hołdysie. A ja jakieś dwa-trzy tygodnie temu oglądałam angielski program \"Jak się nie ubierać\", prowadzące pomagały wybrać stroje wieczorowe bardzo znanej prezenterce telewizji brytyjskiej, uhonorowanej wieloma nagrodami, prowadzacej m.in. coś w stylu naszych \"rozmów w toku\". I ona w pewnym momencie przyznała się, że miała w życiu okres bardzo silnych lęków i napadów lękowych, ciągle się bała, że coś jej się stanie przy ludziach, np. na przyjęciu. Jej zwierzenia były dla mnie niesamowicie budujące, bo kolejny raz okazało się, że z tą paskudą można sobie poradzić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 11, 2007 ja dopiero tu uswiadomilam sobie ile jest osob z takim problemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 tam wyzej mialo byc -kwiatku-nie wiem,czemu mi tylko-ku wyszlo...sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Kwiatku, ja też nie znam, nigdy nie słyszałam tej nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 iiyama- wlasnie swiadomosc,ze nie jest sie samemu z ta chroba pozwala przetrwac czesto niejedna zla chwile,ja np kiedy pierwszy raz trafilam na to forum,kiedy zaczelam czytac pierwsze wypowiedzi-plakalam jak dziecko,z ulgi-ze sa osoby ktore tez TO maja,ze nie jestem wariatka,hipohondryczka i czym tam jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Kasiu ja też tak myslałam że sama jestem a tu tyle ludzi i co dzień ktoś nowy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 11, 2007 masz tyle lat co przy niku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Zmykam bo za chwile meżuś z pracy wraca a i ja rano wstaję pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru i kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 niestety,juz ie,mam 40 lat,i w zwiazku z tym jakis kryzys wieku sredniego,hi,hi,.a ty ? jesli mozna wiedziec,bo tyle tu woisow ze nie pamietam...jestem ze slaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waza Napisano Styczeń 11, 2007 Ja tez zw slaska,ale dolnego. troche mi komputer szwankuje jakb sie troche spóźniał. nie wazne. dobrze ze jestescie babki,troche mnie to buduje ze nie jestem sama,ale w moim otoczeniu nie znam nikogo z tą chorobą,więc jakby czuje sie samotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waza Napisano Styczeń 11, 2007 też przeczytałam kilka wpisów z pierwszej strony,ale szybko ją zamknełam,bo zaczeło sie ze mną cos dziwnego dziac. I terz ciągle o tym mysle. że moze to wrocic,choc biore leki.ale mimo wszystko cały czas mam obawy.wiem ze na to nie umre,ale..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamężna 26 Napisano Styczeń 11, 2007 helloo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 wazo-ja z gornego... w moim otoczeniu takze nie znam osob z podobnym problemem,a przez te chorobe nie mam juz zadnych kolezanek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 zamezna- napisz cos o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Kaśka, ale jak to - nie masz koleżanek przez nerwicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 11, 2007 kaska, jak czytalam pierwszy raz co tu napisane tez mi szczena opadla i tak razniej mi sie zrobilo. ktos tu pisal o kryzysie wieku sredniego, otoz slonka wy moje jeszce macie na to czas wiek sredni tro ja .mam50 i sama sie sobie dziwie , ze jestem taka stara awyglupiac mi sie chce jak nastolatce albo i gorzej, przed chwila gonilam kota po mieszkaniu wydajac z siebie cuuuuuuuuuuuuuuudne dzwieki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 11, 2007 zgredowaty zgredzie CO Z TOBA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Kasiu ja tak jak ty kiedy znalazłam to forum to kamień soadł mi z serca,że nie jestem sama z tym świństwem ,że ktoś ma to samo.Wstyd się przyznać ,ale poczułam ulge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Dziewczyny zaczernijcie się ,bo się trole zlecą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska33 Napisano Styczeń 11, 2007 Marijke-tak,przez chorobe rozpadly sie moje znajomosci,bo byl czas,kiedy wcale nie wychodzilam z domu,.zamknelam sie w sobie,czulam sie nierozumiana,odrzucona.nawet z rodzenstwem widuje sie tylko wtedy kiedy to oni mnie odwiedza,ja boje sie jeszcze wizyt,chyba ze z kims,ale i wtedy roznie bywa..nie jestem juz taka radosna jak kiedys,zrobilam sie napieta i stale podswiadomie boje sie 'ataku',wiec wole siedziec w domu,i tak oto stalam sie samotnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska33 0 Napisano Styczeń 11, 2007 probowalam sie zaczernic-sprawdzam czy sie udalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska33 0 Napisano Styczeń 11, 2007 udalo sie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniag234 Napisano Styczeń 11, 2007 Kasiu 33 ja tez jestem z gornego slaska.....pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach