Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Gość a niech Cie
a niby gdzie sie leczy zaburzenia nerwowe chyba na psychiatrii o ile sie nie myle a Ty sie kwalifikujesz i to bardzo -czarne wizje-ucho zatkane od razu ciezko chora-pewnie szpital-ratunku!!! a wiec widzisz .....przydaloby sie i nie ma tu nawet odrobiny przesady ,tylko dobra rada,pozdrawiam!

Uwazaj żeby ciebie na psychiatrie nie wzięli . Pozdrawiam was dziewczyny chyba pojade do tej laryngolog bo tak nie mozna życ ale zastanawia mnie czy do laryngologa czy do tego masarzysty z szyjnym kregosłupem

Gość a niech Cie
zacznij od laryngologa

a niech cie ,czy krecilo ci sie kiedyś w głowie i czy lekarz zaproponowal ci położenie sie na oddziale postaw sie w mojej sytuacji 4 dzieci najmlodszy 4 latka maz pracuje ale jest redukcja w zakładzie i w kazdej chwili moga go zwolnić po za tym mąż ma nadciśnienie cukrzyce hypercholesteremie i z kim ja niby moglabym zostawic dzieci po za tym mam lęk przed szpitalem bo mając 3 latka leżałam 4 miesiace w szpitalu na oddziale zakażnym na żółtaczke do dziś pamiętam brak rodziców ich miłości ,czułosci

Po za tym to nie jest tylko zatkane ucho bo gdyby było tylko zatkane i chociazby mnie bolalo to nic wielkiego ale jak człowiek nie potrafi śię schylic bo cały leci do przodu nie potrafi sie połorzyc bo cały sufit jest karuzela i inne rzeczy to nie wiem czy to świadczyo kwalifikacji na psychiatrie pozdrawiam cię

Dziekuje pipku o17 pojade do GLIWIC do tej pani laryngolog żeby mnie zbadala i zobacze co mi powie

Ammarylis przykro mi bardzo , wiem co czujesz, ja w zeszłym roku przeżyłam śmierć trzech znajomych mi osób, w tym dwie zmarły nagle. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Ja kiedyś mieszkałam w okolicach Opatówka, nie wiem czy znasz te tereny?

U mnie też ok, ale wczoraj czułam się lepiej .Wiem,że brałaś Kalms na Ciebie działał ten lek?Czułaś się lepiej?Zastanawiam sie czy warto go kupić

warto go kupic i nosic przy sobie.Ja uwazam ze pomaga .Bierz najpierw systematycznie przez 1 mies 3 razy po2,a potem jak potrzeba.

Ja staram się brać jak najmniej leków, ale bywają takie momeny , że niestety muszę po nie sięgać

ja tez nie naduzywam lekow,ale zawsze nosze je przy sobie,bo czuje sie pewniej.

tak jak ja w torebce zawsz coś się znajdzie, obecnie myślę ,że noszę ich mniej, kiedyś jak gdzieś jechałam trochę tych leków miałam przy sobie

Dana ja zawsze mam apteczke jak na dluzej jade-nawet na weckend.

Dana jesli chodzi o N to nie biore nic,sama sobie radze.Jestem po terapii.Bardzo sporadycznie w ataku paniki biore pol Afobamu 0,25.To mala dawka.,ale pomaga.

Witajcie Dana i Pipku pozdrawiam zajrzę tam ale wiesz jakie mam do tego podejscie

Systematycznie biore na cisnienie Enarenal i Propranolol na tachykardie nadkomorowa.

Wiesz lekarka chciała mi ostatnio przepisać ten lek ale ja troche się boje i zrezygnowalam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować