Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 Oliwinka
Bianka mi te偶 klawiatura dzisiaj si臋 popsu艂a. Ale zresetowa艂am dwa razy i jest dobrze:) ZDr贸wko maSz racj臋. Ja te偶 pracuj臋 w sklepie, dwa razy w tygodniu casem trzy. i jest to jaki艣 spos贸b bo uwaga skoncentrowana jest na czyms innym. nic mi tam nie dolega a przychodz臋 do domu i od razu g艂owa mnie boli;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Czesc dziewczynki:) jak dzisiaj sie czujecie?ja wysiadam ,za duszno bianka_120 --- jakis czas temu zamowilam sobie ksiazke,,kregoslup w stesie,, ale nie mialam czasu jej dokladnie przeczytac i dzisiaj przypomnialo mi sie o TOBIE. Jest tam rodzial: Ma艂e uszkodzenie mi臋dzykregowe g贸rnego i srodkowego odcinka szyjnego kr臋goslupa;napisane jest , ze zaburzenia ruchu niektorych tylko elementow gornego i srodkowego odcinka szyjnego kregoslupa stanowi膮 przyczyn臋 roznych dolegliwosci: -chorzy moga rownoczesnie odczuwac cierpni臋cie i dr臋twienie j臋zyka oraz dzi膮se艂,uciski w krtani, -mog膮 pojawiac sie migreny -wystepuja takze zawroty glowy,zaburzenia wzroku i sluchu -obnizenie lub podwyzszenie cisnienia t臋tniczego krwi,wyra藕ne og贸lne os艂abienie,nadmierna senno艣膰 -zaburzenia ruchomosci odcinka szyjnego kregoslupa powoduja rozne odmiany niemiarowej pracy serca- a nierzadko- stany depresyjne i l臋kowe * najskuteczniej ma艂e uszkodzenia miedzykregowe LECZY ukierunkowany zabieg r臋czny(terapia reczna-odddzialuje na przyczyne dolegliwosci,jest naturaln膮 form膮 leczenia,prost膮 w zastosowaniu) bianeczko mam nadzieje ze z czasem te wszystkie Twoje dolegliwosci beda tylko wspomnieniem. Wam wszystkim tego zycze:):)

Udost臋pnij ten post

Bianka - S艂o艅ce - je偶eli masz stwierdzon膮 chorob臋 b艂臋dnika - to niestety - ale musisz bra膰 te lekarstwa do ko艅ca 偶ycia...bo inaczej b臋dziesz mia艂a nawroty. Mojej Mamie te偶 lekarz powiedzia艂 偶e niestety ale jak b艂臋dnik si臋 uszkodzi ( w艂a艣ciwie nie wiadomo dlaczego) to jak na razie medycyna nie odkry艂a leku na to 偶eby to wyleczy膰 i mie膰 z g艂owy.... trzeba bra膰 lekarstwa systematycznie. Wr贸膰 do lekarstw - zobacz czy Ci pomog膮 - ja jestem przekonana 偶e tak.

Udost臋pnij ten post

hej rano bylo nawet dobrze,ale znow dopadly mnie dolegliwosci \"brzuchowe\" chyba ze stresu to znow dokucza, ale czym sie stresuje? tym ze bede powazniej chora,trafie do szpiatala albo potrzebne beda drogie leki:( i takie kolko,a wszytsko przez brak milej atmosfery i zapelnienia czasu:(

Udost臋pnij ten post

a tak btw....dzisiaj mi 艂ep p臋ka...kto艣 tu wczoraj chcia艂 sprzeda膰 b贸l g艂owy...nie b臋d臋 m贸wi膰 Kto....ale chyba si臋 uda艂o...ja przej臋艂am ca艂o艣膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia4775
Witam! czyta艂am w艂a艣nie ostatnie wpisy, zawroty g艂owy u mnie wyst臋puj膮 te偶 czasami ale s膮 bardzo s艂abe, a jak nad tym popracuje to ca艂kiem mijaja, dwa razy mi sie tylko zda偶y艂o jak nigdy 偶e jak wypi艂am dwie lampki wina to mia艂am taki wir w g艂owie 偶e my艣la艂am 偶e sie przewr贸ce.oczywiscie zdarzy艂o mi sie to jak juz by艂am chora na nerwice, nie wiem dlaczego akurat tak sie sta艂o. nieraz pije piwko czy winko i nigdy mi nic nie jest po tym, a te dwa razy to by艂 jakis koszmar.dodam 偶e nie by艂am pijana wog贸le.tak偶e ta nerwica to jest lekko por膮bana, bo daje tyle objaw贸w 偶e naprawd臋 mo偶na wkr臋ci膰 sobie wszystkie choroby 艣wiata:(

Udost臋pnij ten post

red bulko s艂oneczko prosze cie podaj mi tytu艂 i autora tej ksi膮偶ki moze uda mi si臋 j膮 gdzies kupic moze w niej znajde rozwi膮zanie mojego problemu to co napisa艂as bardzo pasuje do moich objaw贸w ........bardzo bed臋 ci wdzieczna za podanie mi tego .......... Dzieki wam dziewczyny pisze dziewczyny bo ja mam juz 41 lat niby nie jestem jeszcze taka stara a przez te dolegliwosci czuje sie jak staruszka ......dzis wzie艂am jedna tabletke przeciwko zawrotom jakos chodze ale r贸wnowaga zachwiana g艂owa ci臋偶ka kazdy obr贸t g艂owy to jazda ......da艂yscie mi nadzieje ......moze akurat cos z tego mi pomo偶e b臋de wdzi臋czna za ta ksi膮偶ke bo moja c贸rka studiuje fizjoterapie i mo偶e ona co艣 mi pomo偶e mo偶e tam co艣 wyczytamy pozdrawiam serdecznie A tak na marginesie to ja na dodatkowe skurcze mam od lekarza kardiologa OPAKORDEN ....iPROPRANOLOL i jako tako sie czuje ......

Udost臋pnij ten post

stres stop ja tez przechodzi艂am dolegliwo艣ci brzuchowe ale na to tez mam jua wypr贸bowane lakarstwa jak czuje 偶e mni 艂apie od razu zazywam i po 2 3 dniach jest spok贸j jest to dUSPATALIN >>>>>>>>oraz METEOSPASMYL mo偶e ci sie ta wiadomo艣c przyda ja tez to mam na tle nerwowym ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znerwicowany
O, jak fajnie. Sertralina i xanax(raz dziennie, wiczorem, 0.5mg,malo mi sie to podoba, no ale.). Trzymajcie kciuki. :]

Udost臋pnij ten post

Witam Was wszystkich co prawda sama nie ciepri臋 na nerwic臋 ale mam w rodzinie chor膮 osob臋 wi臋c czytam to forum od jakiego艣 czasu by wiedzie膰 jak jej pom贸c.... bianka- par臋 miesi臋cy temu mia艂am takie same objawy jak ty mia艂am tomograf i setki r贸znych bada艅 膮z okaza艂o si臋 偶e przez skrzywienie kr臋gos艂upa z dzieci艅stwa uciska mi na nerw w kr臋gach szyjnych m贸j narzeczony jest mgr fizjoterapii wi臋c od razu wzi膮艂 mnie w obroty;) i po wielu masa偶ach zabiegach przesz艂o ale 膰wiczy膰 trzeba ju偶 codziennie mo偶e tu tkwi przyczyna zawroty g艂owy silne s膮艣 powodowne jeszcze przez brak 偶elaza...... ja mia艂am takie jazdy 偶e nie mog艂am usta膰 na w艂asnych nogach a dzi艣 jest super pozdrawiam was wszystkich i trzymam kciuki za was bo nerwica to strasznie utrudniaj膮ca 偶ycie choroba buziaki

Udost臋pnij ten post

dobry wiecz贸r wam kochani. Bianka wprawdzie nie dr臋cz膮 mnie zawroty g艂owy ale my艣la艂am 偶e jako takiego leku na zawroty nie ma a tu widz臋, ze jak bierzesz to jednak jest:) to dobrze;]

Udost臋pnij ten post

tak na tle nerwowym:(bo jak sie zajelam konkretnym zajeciem to bol niby usta艂, albo jak bralam goraca pachnaca kapiel:)!!!! ja biore debridat:)tzn niby go juz nie bralam, ale od wczoraj znow zaczelam chociaz przez pare dni zeby mi sie tam wszystko uregulowalo i zeby sie pozbyc tych skurczy:) bianka120 dziekuje za odzew:) 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysia40
Witam wszystkich serdecznie!!! Od jakiegos czasu czytam wasze wpisy i dzieki nim przekonuje sie ze nie jestem sama ze swoimi nieszczesnymi dolegliwosciami. Walcze z nerwica juz dlugie lata , raz jest lepiej raz gorzej. Obecnie jestem w tym niestety troche gorszym okresie, dolegliwosci typu: bole ,zawroty glowy , kolatania serca, problemy z jelitami, a takze okropne leki , sa mi doskonale znane . DO bianki120- rozumiem cie doskonale na mnie takze rodzina juz nie zwraca uwagi , uwazaja ze przesadzam, a mnie jest przykro gdyz tak naprawde nie rozumieja co ja tak naprawde przezywam i jak bardzo chcialabym sie tego pozbyc.Ostatnio wlasnie nie moge sobie poradzic z glowa a dokladniej z brakiem koncentracji, bolami w roznych miejscach, sama nie wiem co myslec, jestem przerazona. Dopiero co skonczyly mi sie problemy z brzuchem , jeszcze biore debridat aby mi sie wszystko uregulowalo. PRosze powiedzcie mi ze to nic zlego , ten lek o wlasne zdrowie mnie wykancza, czuje sie niekiedy taka samotna.

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich. 馃槧馃槧馃槧馃槧-o wlasnie taka jestem zla ! wredna ,wstretna,podstepna nerwica! taki mi dzisiaj numer wyci臋la,ze az sie poplakalam-ja stara nerwicowka!zaczelo sie od gwizgu w jednym uchu a skonczylo na sztywnej szczece.normalnie myslalam ,ze udar....stara i glupia(zupelnie to nie przypominalo to ataku paniki).atak byl gigantyczny,postawil wszystkich na rowne nogi.dopiero telefon do lekarza i jego stanowcze -zazyc xanax-zmusilo mnie do pozarcia tabletki ,ktorej nie bralam barrrrrrrrrrrrdzo dlugo. no i wzielam -malutko 0,25mg ale po 20 minutach \"udar\"sie skonczyl.... no to pozostalo mi poszukac przyczyny bo jak wiecie byc musi.znowu cos do tej lepetyny upchalam.grrr zadziwiajace ,jakie oblicza przybiera ta j臋dza nerwica!

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich 馃槧馃槧馃槧-o taka jestem zla! podstepna j臋dza nerwica tak mi dala dzisiaj popalic ,ze myslalam -UDAR MOZGU!zadzwonili do lekarza a on -zazyc xanax.....no i w ten sposob pozarlam 0.25mg xanaxu i .......udar min膮l;) 4 lata choruje ale szczekoscisku ,gwizdow u glowie i mrowienia twarzy jeszcze nie mialam! pozostaje mi poszukac przyczyn w psychice.co tam znowu upchalam do tego 艂ba??? 馃槧-a tyle czasu juz nie bralam xanaxu........buuuuuuuu!

Udost臋pnij ten post

nie wiem co jest grane ...2 razy pisalam i nic!jakis durny bl膮d wyskakauje.grrrrr

Udost臋pnij ten post

nie wiem co jest grane ...2 razy pisalam i nic!jakis durny bl膮d wyskakauje.grrrrr

Udost臋pnij ten post

marysiu nie jestes samotna, jest nas wiele:) wiem ze fajnie miec wsparcie rodziny bliskich przyjaciol, a nie obcych z forum nerwica:P mi tez brakuje tej bliskosci, zrozumienia mnie przez ten swiat

Udost臋pnij ten post

marysiu nie jestes samotna, jest nas wiele:) wiem ze fajnie miec wsparcie rodziny bliskich przyjaciol, a nie obcych z forum nerwica:P mi tez brakuje tej bliskosci, zrozumienia mnie przez ten swiat

Udost臋pnij ten post

marysia nie jestes sama:) wiem ze lepiej miec wsparcie kogos bliskiego z rodziny badz przyjaciol, a nie obcych z forum nerwica:Pale coz zrobic, taki nasz los:( musimy byc silne!!! cos mam klopoty z oddechem nie moge wziasc powietrza, zdenerwowalam sie i to dlatego:( staram sie panowac wzielam przed chwila hydroxyzinum, oby pomoglo

Udost臋pnij ten post

marysia nie jestes sama:) wiem ze lepiej miec wsparcie kogos bliskiego z rodziny badz przyjaciol, a nie obcych z forum nerwica:Pale coz zrobic, taki nasz los:( musimy byc silne!!! cos mam klopoty z oddechem nie moge wziasc powietrza, zdenerwowalam sie i to dlatego:( staram sie panowac wzielam przed chwila hydroxyzinum, oby pomoglo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

oja sorki co to sie porobilo!!! ale jakis durny blad mi nie pozwalalal wyslac a jednak sie wyslalao:?ehh

Udost臋pnij ten post

stes-stop widze ,ze tez zaszalalas !mi tez blad wyskakiwal i skutki sa widoczne....;)

Udost臋pnij ten post

witam wieczorkiem ja dzis bylam w miescie nawet troche polatalam po sklepach bo wiecie ??te wesele w sobote ale bylam z corka i wnuczka i znajomy to razniej mi bylo tak moge chodzic bo jak ide sama to nogi jak z waty zawroty glowy itp scysje niewiem dlaczego jak sama to tak sie dzieje BIANKA ZDROWKO GOSIA TAKA SOBIE ZTRES STOP IWSZYSTKIE INNE NERWUSKI POZDRAWIAM AAA IEFCIA JAGODA ITD

Udost臋pnij ten post

nooo:)ja mysllalam ze sie nie wysla te wiadomosci:P ide sie polozyc, juz mi lepiej, uspokoilam sie (bo dostalam pewna wiadmosc i stad moje zdenerwowanie paniczne sie odezwa艂o:( )ale juz oki, poczytam gazetke i mam nadzieje ze zasne bez koszmarow Zycze udanej nocki i snow!!! 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰