Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to jestem ja

Wasze dziwne nawyki - wpisujcie!!!!!!

Polecane posty

Gość masakra!
o kuzwa wiec: -spie odkad pamietam z zapalona lampka -uwazam ze jak uderze zebami z lewej i prawej strony 3 razy po 3 to bede miala proste zeby(codziennie) -nigdy nie myje sie po imprezie -obgryzam maznokcie u stop -kocham wszytskie zapachy swojego ciala WSZYSTKIE :)... -wydrapuje sobie dziury w glowie tak ze mam placki lyse wielkosci kciuka! -zjadam strupy -licze czasami i musze to powtorzyc np 3 ,4 8 albo 18 razy -mowiac pacierz mowie wieczny odpoczynek racz jej dac panie 3 razy -oczywiscie jem kozy -jem skore -kocham krew- -wyrywam rzesy -kocham pierdziec i bekac -nie myje rak po wyjsciu z kibla -nie wchodze do morza -boje sie motyli,pajakaow chrabaszczow tak ze nie wychodze z domu po 21 jak lataja chrabaszcze -robiac obiad nigdy nie dotykam kurczaka -zjadam wszystko co mozliwe z mojego ciala -lubie jak smierdze -kocham zapach mojego psa -wyrywam wlosy z czupka glowy (z kazdej strony musze) -kocham miec pryszcze,strupki i rope kocham ich zapach i smak -cipke tez lubie

Gość Miśa Pyśa
- jak byłam mała to jadłam plastik np. tacki, które leżały na stole xd - jak idę przy jakiejś witrynie sklepowej to muszę popatrzeć na swoje odbicie - muszę spać z poduszką między nogami, bo inaczej mi niewygodnie ( wgl to śpię z czterema poduszkami) - jakimś cudem idąc z pokoju do pokoju trafiam w futrynę drzwi a zawsze mam przez to obita rękę xd zawsze muszę mieć sperścionek na palcu bo inaczej mam wrażenie, że będe miała pecha ;/ -zawsze odcinam końcówki parówek xd ( są jakieś takie obrzydliwe ) ;p - gdy idę po schodach to zawsze je licze - nie rozróżniam stron prawa -lewa xd

przychodze do domu, rzucam wszytsko i zagladam do lodowki nawet jak nie jestem glodna,weszlo mi to w krew nie siadam nigdy na deske klozetowa, robie to tylko u siebie

Gość ja tez naleze do walnietych
-sikam pod prysznicem -zjadam kozy z nosa -dlubie w uszach i zjadam obrzydliwe wiem

Gość notatka ;)
- cigle pisze mmsy w komorce (najczesciej przed snem) dodaje swoje zdjecie, zapisuje w wersjach roboczych i nastepny i nastepny (narazie mam ich 60 ;p )

Gość tinnyjustiny
A ja się rozpisałam i wszystko mi się przez przypadek skasowało i teraz muszę od nowa więc wypiszę tylko "najważniejsze". Swoją drogą to wątek genialny uśmiałam się po pachy. Myślałam, ze tylko ja sikam pod prysznicem i jem kozy:)] Poza tym: -potrafię jeden talerz spłukiwać 5 minut bo boje się, ze jak dobrze nie wypłucze to się otruje płynem do naczyń. Kubki, szklanki myję tylko wodą. -za cholerę nie zjem nic z niebieskiego talerza. -jak usnę przed telewizorem to potem jak się obudzę to wydaje mi się że mam takie cięzkie, brudne, niemiłe ręce albo stopy ale tylko jak przed telewizorem bo jak normalnie śpię to nie. -boje się, że nie zdążę wysiąść z autobusu. -jak pomyślę coś głupiego to staram się w coś puknąć 3 razy albo znaczę krzyżyk palcami. -kiedyś sobie wygoliłam baczki. - jak mam książkę, gazetę to muszę jej dotknąć w każdym rogu, tak samo z biurkiem, szafkami, drzwiami no po prostu muszę w każdym kącie. -jak trzymam nóż to muszę palcem dotknąć szpica - rano kubek z herbatą zawsze biorę ze sobą do łazienki -boje się, ze w nocy zadzwoni telefon -jak wyślę sms-a to zawsze sprawdzam parę razy skrzynkę nadawczą bo się boje, że wysłałam do kogoś innego albo coś głupiego napisałam, - jak wychodzę z internetu to czyszczę historię -często ktoś coś do mnie mówi,każe coś zrobić na przykład a ja tak automatycznie rzucam"ok" i potem nawet nie pamiętam ,że ktoś coś takiego mówił. -zawsze obdzieram "krawędzie" z szynki. Dobra, jak coś sobie przypomnę a takich rzeczy jest mnóstwo to napiszę.

Gość notak i co z tego
mam glupi nawyk ze jak cos robie ( nie wszystko) to licze np do 5 czy tam 11 ... nie zartuje wydaje mi sie ze to jest jakas choroba. w sumie co mam z tym zrobic? zawsze liczylam do 3 nie dawno zauwazylam ze do 5 a od pewnego czasu juz do 11 ... ja wiem ze pewnie sie smiejecie ale naprawde mowie powaznie... zaczyna mnie to mega wkur ale musze liczyc no nie umiem nie liczyc...

Gość notak i co z tego
cholera tak siedze i mysle ze ja faktycznie to juz wszystko co robie to licze np myje rece to 5 razy jak cos myje to tez 5 razy jak rozpalam w kominku to musze miec 3 kawalki drobnego drewna 3 troche grubszego i jedno calkiem grube inaczej nie rozpale nawykiem juz stalo sie poprawianie wszystkiego chocby o centymetr cos przestawic non stop poprawiam buty na korytarzu non stop sprawdzam torebke czy wszystko mam chociaz nic z niej i tak nie wyjmuje zerkanie na komorke tez juz jest nawykiem

Gość boemat
ja mam taki nawyk ze codziennie bije penisem po duzym staniku sasiadki wylewajac w niego litry spermy i jeszcze kilka innych ;)

Gość alicja333*
- nie usne jeżeli nie opróżnie nosa (przed pojściem spać biore pare głębokich wdechów przez nos i sprawdzam czy coś nie "świszczy", nienawidze tego, musze oddychać bezszelestnie inaczej nie usne - pije wode przed snem chociaz troche żeby nie miec sucho w ustach - nie używam błyszczyku ani szminek w dzien, ale na noc nakładam szminke ochronna - jak rozbieram łóżko to musze wytrzepać poduszke żeby ten pierz w środku byl na jednej stronie i wtedy moge spać jak jest taka puszysta - od zawsze śpie z jednym jaśkiem - nieraz jak nie chce mi sie myć całej wieczorem to myje tylko stopy, bo one musza być czyste - wszystko u mnie w pokoju musi byc praktycznie ustawione, zebym potem nie musiała szukac - wieczorem szykuje sobie ciuchy "na jutro" i ustawiam wszystko na fotelu począwszy od kurtki potem (zależnie od pory roku) czapka, bluza, spodnie, koszulka majtki i skarpety. Wszysko musze miec przyszykowane żebym rano nie musiała wczesniej wstawac i pół godziny szukac. Nawet skarpety wywijam na prawą strone. - ogólnie nienawidze wczesnie wstawac i wszystko wole zrobic wieczorem, nawet kanapki do szkoły które potem wkładam do lodówki, picie itp. - mam tak dlatego że wieczorem jestem pełna energii a rano jestem wyjebana jak koń po westernie dziwne to jest :o - aha no i jak ide spać to drzwi muszą być zamknięte i lubie miec otwarte okno w lecie - czuje niepokój gdy nie mam przy sobie tabletki od bólu głowy, często mam migreny i boje sie że będe źle sie czuć przez cały dzien, - - no i moje największe dziwactwo: lubie robić listy!! wszystkiego! jak robie porządki w pokoju to spisuje od czego zaczne (np. biórko, komoda, szafa, kosmetyki), liste rzeczy do kupienia w drogerii, sklepie, lista co zrobie danego dnia (plan :) ), lista rzeczy co włoże do torebki, co zabrać do szkoły... ogólnie lubie wszystko planować, zapisywać. no to tyle, może nie są to do końca dziwactwa ale takie nawyki :D

1. Wyrywam spalone prostownica pojedyncze włosy. 2. Rozdwojone koncowki urywam a jak się da to rozdwajam włosa na pół. 3. Przy łóżku zawsze muszę mieć czekoladę na noc, kiedy się przebudze od razu ja jem, najczęściej z zamkniętymi oczami, zdarza się zasnąć z kawałkiem czekolady w buzi, to chyba na tle nerwowym. 4. Gryze policzki odkąd pamiętam. 5. Nie potrafię wyjść z domu nieumalowana. 6. Zawsze muszę zapalić papierosa po jakimś ruchu, np. Zjem obiad to pale, wykapie się to pale, pomaluje paznokcie to również pale itp. 7. Wolę nie iść do szkoły niż iść do niej z nieumytymi wlosami. 8. Za bardzo martwię się o wszystko, np. Widząc bezdomnego psa od razu się zastanawiam czy ma gdzie spać, czy mu jest ciepło w nocy, czy jest głodny itp. 9. Gdy się kapie zawsze muszę mieć włączone radio lub tv w toalecie, nie potrafie w ciszy.

Gość gość
Przed snem nalewam do wielkiej szklanki (ok 0,5 l) wody i upijam pare lykow zanim zasne. Zawsze musi lezec na biurku inaczej nie usne,bo bede miec wrazenie ze chce mi sie pic,a nienawidze wychodzic w nocy z pokoju bo w mieszkaniu jest ciemno jak cholera (boje sie ciemnosci). Wysikuje sie tez przed snem. Dlubie w nosie i obgryzam paznokcie. (Fu) Jak sie ucze musze miec posprzatane biurko inaczej sie nie skupie :P Zawsze spie twarza do sciany i jak najblizej niej,zaslaniam czesto sie tak koldra ze nic nie widze tylko sciane. Mam wrazenie ze ktos stoi w pokoju,albo nademna. Czasami tez zapalam lampke na noc. Czesto ruszam nogami,albo wybijam rytm paznokciami. To chyba nerwicowe. Czesto tez dotykam twarzy i ust. Nie lubie siedziec z przodu w autobusie,za to uwielbiam na samym koncu po prawej stronie. Nie umiem chodzic po domu w dzinsach,musze ubrac dresy albo legginsy inaczej mi nie wygodnie. A jak jestem poza domem to wygodnie mi w dzinsach (?) Nienawidze jak ktos uzywa moich recznikow,dlatego mam je na wieszaku w swoim pokoju. Nie wyjde do miasta w nieumytych wlosach. (Codziennie je myje) Spie zawsze z uchylonym oknem,musze slyszec ze cos sie dzieje. Nienawidze zasypiac w kompletnej ciszy,za to nie usne z muzyka :P Jak jestem w sklepie,zawsze musze odliczyc sume pieniedzy za produkty za ktore musze zaplacic. Czasami robie to po pare razy,nie lubie robic tego jak juz ekspedientka skasuje produkty,mam wrazenie ze wszyscy sie na mnie gapia i mysla "Pospiesz sie idiotko" No i to chyba tyle.

Gość gość
zawsze zerkam na zegary gdy dzies sa aby sprawdzic dziwna godzine, bo zawsze trafiam na np. 12.21, 12.12, 12.34, 12.24, 15.15, 22.22, 23.32 itp. albo jadąc autem rzucam pierwsze spojrzenie na najbliższe inne auto a tam rejestracja skladajaca sie z podobnych liter do moich /mam 3/4 cyfry czyli dwie powtarzają sie /lub kolejność ułozenia podobna, nawet byla taka sama tylko inne litery :-P

Gość Babka z piasku
A ja mam swój własny system sprzątania różnych rzeczy, który mnie dręczy, ale nie umiem inaczej. Przedstawię mój zwichrowany sposób mycia naczyń : kubki, mój ulubiony i drugi męża ulubiony zawsze zajmują miejsca na górnej suszarce z przodu po prawej stronie obok siebie. Ładne kubki zawsze suszą się z przodu a brzydsze z tyłu. Talerze zawsze są pogrupowane na suszarce. Najpierw duże ze wzorem, potem duże bez wzoru, potem małe ze wzorem i małe bez wzoru. Jeśli umyję jeden taki i drugi taki, to zostawiam wolne miejsca na suszarce i liczę dokładnie talerze i wolne miejsca które mam zostawić. :D Kiedyś robiłam gorzej, układałam brudne talerze według kolejności do mycia :D Jeśli mąż umyje po swojemu i poukłada inaczej, to jak to zauważę to muszę koniecznie zmienić wg. własnych kryteriów. Wręcz nie mogę przejść obok tego obojętnie, do takiego stopnia że czuję lekki lęk ( chyba podłoże nerwicowe). MASAKRA :D:D:D.... podobnie z innymi rzeczami ale nie chce mi się pisać.

Gość gość
-ciagle wyrzucam to co uwazam za niepotrzebne bo nie lubie miec za duzo rzeczy ;o (potem sie okazuje ze cos by mi sie przydalo) - mowie ucin a nie utnij itd - jak czasami czegos dotkne jedna reka to musze zaraz druga - patrze latami jak leci dym z komina u sasiadow;p

Gość gość
sikam pod prysznicem

Gość windowsowy
1. Lubię pierdzieć :P i wąchać swoje bąki, zwłaszcza jak są takie zgniłe i mocno skoncentrowane :D 2. Jak ktoś inny pierdnie to boję się oddychać i zbliżać do tej osoby. Chyba że zrobi to ładna dziewczyna to wtedy dyskretnie wdycham i się delektuję... Wiem dziwak ze mnie :P 3. Codziennie myję włosy, a jak raz tego nei zrobię, to potem cały dzień mam wrażenie, że mnie swędzi - jakby mi coś chodziło po głowie :P 4. Jak jem obiad to nie lubię jak np surówka pływa w sosie. Dlatego najczęściej jem najpierw ziemniaki z sosem aż mi się zrobi miejsce na talerzu i dopiero wtedy nakładam coś :) 5. Idąc chodnikiem staram się stawiać nogę zawsze za szczeinę między płytkami. Tylko dziwnie to wygląda jak są duże płytki, bo muszę robić nienaturalnie duzę kroki :P 6. Zanim się udam na kibelek włączam internet wifi, a potem biorę telefon i w czasie posiedzenia umilam sobie czas przeglądając neta albo ściągając aktualizacje oprogramowania :D 7. Często jak siedzę, to ruszam nieustannie nogami... to na boki, to "sprężynuję" w górę i w dół. Nieraz mi ludzie zwracają uwagę bo ich to denerwuje :P 8. Jak piszę cokolwiek na forum lub piszę z kimś, to zawsze jakieś zdanie lub chociażby akapit musi być uwieńczony jakąś emotką :o

Gość gość
super topik!:) moje dziwactwa to: -szukam namietnie produktow na promocji i pozniej ciesze sie jak glupia ze kupilam taniej -sikam pod prysznicem -codziennie mysle o pieniadzach,inwestycjach itd. -czesto wole isc piechota niz zaplacic 3 zl za bilet -mam obsesje na punkcie wlasnego wygladu,procesu starzenia sie (mam 25 lat) -mysle za co bede zyc na emeryturze -szukam rozdwojonych koncowek i jak znajde to je urywam

Gość gość
wychodzac z domu kilka razy sprawdzam czy gazy wylaczone,jak czegos zapomne i musze sie wrocic to siadam i licze do trzech.... jesli czarny kot przebiegnie mi droge obracam sie pluje przez lewe ramie i robie trzy kroki w tyl ,,torby nie stawiam na ziemi ,podczas pelni ksiezyca patrze w niego i robie afirmacje...gdy rozsypie sol podczas gotowania biore odrobine w reke i sypie leekko przez lewe ramie za siebie.nosze w kieszeni troche soli i dziurawca czosnek na wampiry energetyczne duzo innych ale nie pamietam

Gość gość
nie lubie klasc np.13 pierogow kotletow .rozdzielam kanapki robie wieczorem na dzien nastepny i klade do lodowki..kazda rzecz moja i w domu musi byc rowno nie moze wystawac.podcza przyrzadzania posilkow myje od razu kazda lyzeczke talerzyk

Gość gość
jesli dzies pojade sprawdzam co chwila czy dokumenty sa na miejscu,w nocy wstaje i sprawdzam czy klucze sa na miejscu...jesli wyjezdzam to musze byc conajmniej godzine wczesniej na dworcu,,spakowana torbe sprawdzam kilka razy dziennie czy wszystko mam...nie patrze na ludzi idac ulica bo mysle ze patrza sie na mnie

Gość anol
a moj brat jak siedzi przed kompem i ma cos pod reka papierek pudełko to rozrywa je nozykiem na malusienkie kawaleczki takie mikro kawalki...

Gość edziunia
To może teraz ja :) 1. obgryzanie paznokci (obecnie już rzadko) i zadzieranie skórek 2. wyciskanie pryszczy a najbardziej lubię jak zrobi mi się we włosach na głowie a potem utworzy się strupek (uwielbiam go wtedy macać a potem wyrywać :) 3. jak śpię muszę mieć wsunięty kawałek kołdry pod brzuch tak aby był ściśnięty i płaski mimo że i tak jest to wydaje mi się, że mam wydęty :P 4. sikam pod prysznicem 5. kręcenie włosów palcem itd... 6. śpię z telefonem 7. nigdy nie odkręcam kaloryfera nawet jak jest -20 stopni mrozu na dworze, lubię spać jak jest w pokoju zimno, nienawidzę gorąca wtedy nie zasnę. 8. muszę mięć zegarek na ręce i sprawdzać co jakiś czas godzinę 9. nie wychodzę nigdy bez makijażu

Gość gość
- dłubanie w nosie ( gdy jestem sama )- nie potrafię się oduczyć - w mieszkaniu wszystkie drzwi muszą być zamknięte - nawet latem dotykam kaloryfer - w szafie w rzędzie mam ustawione kubki od kawy i piję codziennie po kolei w innym, a pozostałe przesuwam o jedno miejsce - przed snem codzienne wymyślam różne historie o nieznanych, wymyślonych przeze mnie ludziach

Gość gość
robię kupę o północy

hahaha dobre dziewczyny, dobre :D to i ja wpiszę swoje dziwactwa :D - lubię zmywać naczynia, ale nie u siebie w domu :P jak przychodzę do chłopaka to bardzo chętnie mu zmywam - a propos zmywania to brzydzą mnie talerze, na których są resztki jedzenia - zawsze odstawiam je na bok i czekam aż ktoś je wyrzuci, dopiero mogę je umyć :D - jak korzystam z internetu na telefonie to na f b zawsze specjalnie zmieniam na małą literę zanim napiszę jakiś post, komentarz albo wiadomość prywatną do kogoś :P tak samo jak i na kompie z resztą :P - nałogowo przeglądam się we wszystkich lustrach i witrynach, gdzie tylko mogę :D - jeśli mam rozpuszczone włosy to ciągle je poprawiam, wygładzam :D - jak palę papierosa to strzepuję go po każdym "buchu" :P - nikt nie ma prawa otwierać mojej paczki albo listu zaadresowanego do mnie :P - nie znoszę, kiedy kołdra w poszewce zmienia swoje pierwotne miejsce i część poszewki jest pusta, a w innej tej kołdry jest po prostu za dużo :D - nie znoszę, jak mam zbyt płasko pod głową, jedna poduszka to dla mnie zdecydowanie za mało :P często mam ich zbyt wiele (u mnie w domu mam dwie poduszki i dwa jaśki) i przez to później boli mnie kark :D - jak jestem sama w domu to obsesyjnie sprawdzam czy drzwi są zamknięte, boję się, że ktoś mi wejdzie :P i nie lubię sama zostawać w domu na noc, mam straszne schizy, zamykam wtedy drzwi na WSZYSTKIE możliwe zamki :P

CD :P - często jak wychodzę z domu to upewniam się czy na pewno nie wyszłam w kapciach :D - ciągle strzelam kostkami w karku, wiecie o co chodzi, tak wyginam tą szyję, żeby tylko "strzyknęło" :P - mój chłopak ma też nawyk, którego nie potrafię zrozumieć, mianowicie zawsze jak kładzie się spać, musi mieć pod głową kołdrę :D więc mu tłumaczę, że pod głowę to jest poduszka i wyciągam spod niego tą kołdrę, bo przez to mam odkryte plecy :D to chyba wszystko, jak coś sobie przypomnę to dopiszę :D piszcie! :)

Gość Dziewczynazpoczuciemchumorów
Kiedy chcę pierdnąć na siedząco, to unoszę jedną nogę. Kiedy nie chcę pierdnąć to unoszę dwie i wtedy pierdzę. Kiedy stoję w kolejce, tramwaju itp, to pierdzę po cichu i obserwuje stojących obok ludzi. Czasem zasłaniam nos i patrze się na jakąś dziewczynę, tak jakby to ona zrobiła i jest jej głupio bo robię to tak aby inni widzieli. I już wszyscy myślą, że to ona. Kiedy jadę autem i chcę się zrębać, to blokuję przyciskiem otwieranie okien i śmieje się z tego, że pasażerowie się duszą. Kiedy się kompie w wannie, to puszczam bulgotniki wanienne. Ja chyba żyję w jakimś posranym kraju?

Gość gość
Fajny topik, tyle juz przetrwal haha. A wiec dorzuce i ja swoje 3 grosze. Nienawidze gdy ktos rano wstanie przede mna, a juz marny jego los i niestety moj humor na caly dzien, jesli mnie przy tym obudzi. Nastepnie nie znosze rozmawiac z kimkolwiek przed pierwsza kawa. Strasznie klne za kierownica i trabie na innych kierowcow, przez to nikt nie chce ze mna jezdzic hahahaa. Standardowo licze w myslach przpadkowe slowa, tzn. licze litery w slowie, nie chodze po peknietych chodnikowych plytach. Lubie miec pootwierane drzwi w domu, do lazienki obowiazkowo. Po powrocie do domu, obojetne skad - zawsze myje rece, wrecz obsesyjnie, to samo gdy przez chwile dotykalam psa - a mieszka ze mna w bloku. Uwielbiam sprzatac ale tylko wtedy, gdy absolutnie nikogo nie ma w domu. Wtedy muzka na full i jazda! No i wszedzie nosze ze soba komorke, przede wszstkim do kibelka hahaha.

Gość gość
skubanie psa ! mam szorstkowłosego i wyskubuje mu te włosy ,nie mogę tego przezwyciężyć ,psa to nie boli ,ale jest to conajmniej dziwne gdy na spacerze co 10 m schylam sie i wyskubuję mu kawałki sierści te które powinny być trymowane