Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to jestem ja

Wasze dziwne nawyki - wpisujcie!!!!!!

Polecane posty

Gość calkowicie normalna dziewczyna
1) Przede wszystkim problemy z wychodzeniem z domu… jeśli wiem, ze jestem ostatnia to już jest koszmar- sprawdzanie po kilka razy czy zamknięte są okna, zakręcony gaz, wyłączone żelazko i prostownica… o zapomniałabym o kurkach z wodą :D je oczywiście tez sprawdzam :P 2) Kiedy już wyjdę z domu, zamknę drzwi- mimo, ze myślę o tym kiedy zamykam drzwi to potem i tak naciskam na klamkę a kilka kroków dalej zastanawiam się czy aby na pewno je zamknęłam :D 3) Jeśli już uporam się z domem, sprawdzam czy wzięłam pieniądze, komórkę i ew bilet 4) Kiedy ktoś nieznajomy na mnie patrzy wtedy mam problem - nigdy nie mogę ocenić czy przygląda mi się dlatego, że mam coś na twarzy czy też akurat coś go we mnie zainteresowało. Prawie nigdy nie daję rady odpowiedzieć sobie na to pytanie. 5) Nigdy nie zasnę mając odsłonięte okna- zaraz sobie wyobrażam ze na zewnątrz wszystko widać i ktoś mnie obserwuje… brr i nigdy nie jest to ktoś dobry- zawsze jakiś czarny typ 6) Nawet nie myślę o spaniu z otwartymi oknami- to już byłaby przesada :D więc nawet w upały kiszę się w hermetycznie zamkniętym pokoju- drzwi tez. 7) Tak jak niektórzy z Was muszę, po prostu MUSZĘ spać ze stopami pod kołdrą- widocznie nie tylko pod jednym łóżkiem czai się potwór… Zasypianie obowiązkowo z zasłoniętym ciałem, potem przez sen sobie radzę i skopuję kołdrę :D 8) Wcześniej bałam się wychodzić w nocy z łóżka, teraz już nie :P mam nadzieję ze to nie wróci, bo uciążliwe jest zastanawianie się w środku nocy czy udać się do łazienki siku czy tez poczekać do bezpiecznej, jasnej pory dnia. 9) Kiedy opuszczam przystanek autobusowy lub autobus/mks/tramwaj czy też cokolwiek innego zawsze sprawdzam czy czegoś nie zostawiłam- nie żeby mi się to kiedyś zdarzyło. Tak dla pewności :D sprawdzam oczywiście kilkakrotnie. 10) Często boję się o swoich bliskich. Wyobrażam sobie co mogłoby się ze mną stać po ich stracie-potrafię sobie tym zepsuć humor na cały dzień. Nie mogę tego powstrzymać niestety :/ 11) Sprawdzam często czy mam czyste paznokcie :) i czyszczę je sobie od razu- ciekawe czy to bardzo rzuca się w oczy? 12) Ciągle wydaje mi się że mam szorstkie ręce. Właściwie to nie wiem jakie one są. Robie testy na innych częściach ciała- np. dotykając ramion nie wiem co jest milsze w dotyku- czy dłonie czy ramiona. Chociaż wiem ze ramiona są gładsze to nie czuję tego w tym teście- przed chwilą taki robiłam :D i nadal nie mogę uwierzyć ze one nie są szorstkie :( 13) Szybko pozbywam się ewentualnych pryszczy- ale zawsze to ja jestem o stronie przegranej :/ mam wrażenie ze tylko widać te krostki 14) Obgryzam lakier z paznokci- często niedługo po umalowaniu. Właśnie zastanawiam się dlaczego- bo przecież lubię mieć ładne paznokcie i lakier mi nie smakuje. Dziwne :D Po dłuższym zastanowieniu wydaje mi się, ze lubię ten moment odrywania. Najlepiej od razu z większej powierzchni… 15) Odliczam literki w zdaniu- po trzy:) wygląda to tak, że jak no oglądam TV i wpadnie mi do ucha jakieś zdanie to pisze palcem po nodze te literki w rządkach po trzy. Teraz np. słucham muzyki: Czy ten pan i ta pan i są w so bie zak och ani 16) Czasami tez wyobrażam sobie że pisze jakiś wyraz na klawiaturze. I myślę wtedy gdzie jest jaka literka. 17) Kiedy się zdenerwuję to dotykam kciukiem okularów aby je poprawić. Bywa, że gwałtownie uderzam się tym palcem. 18) Lubię niszczyć słomki :D tak je zgniatam albo zgryzam. 19) Przeczytałam na kafe o SLS i teraz się wkurzam że mam kosmetyki z tym. Ale nie będę ich wyrzucać:) za bardzo mi szkoda – są gorsze rzeczy na pewno, ale wole o nich nie wiedzieć bo jeszcze okaże się ze najlepsza i najbezpieczniejsza jest śmierć. 20) Często zastanawiam się jakby to było gdybym była kimś innym albo w czyjejś sytuacji- prawie zawsze są to osoby, które spotkało coś złego- nie wiem może to za bardzo rozwinięta empatia. 21) Nienawidzę gryzoni. Są obrzydliwe. Nie, nie miałam z nimi kontaktu i to nie jest trauma. Po prostu są obrzydliwe- owady mi nie przeszkadzają dopóki mnie nie atakują, ale zabijam je bez większego obrzydzenia :P 22) Często zastanawiam się co stałoby się gdybym zaszła w ciążę- jaka byłaby reakcja moich rodziców i otoczenia. Raczej są to różne wersje zachowań tych ludzi, a nie moje. To czysta ciekawość a nie strach. 23) Boję się w autobusie że ktoś stojący obok mnie puści bąka albo zwymiotuje na mnie :/ zastanawiam się, co zrobiłabym w tej drugie sytuacji- kiedyś nawet rozważałam pójście z typem na policję :D 24) Kiedy widzę, że ktoś zrobił jakiś błąd ortograficzny albo podczas mówienia to od razu obniżam jego stopień inteligencji-wiem, że to nie powinno być istotne ale jednak nie mogę na to poradzić. Obniżam i już. Jak na razie nie będę pisać więcej. Na pewno coś jeszcze się znajdzie. pozdrawiam wszystkich czechizowanych :D Aha- nadal uważam ze jestem normalna :P żeby nie było :D

Gość calkiem normalna dziewczyna
ups wyslało się 2 razy... aha- powinno być "zeschizowanych"

Gość bie dajcie umrzeć temu
topikowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość bie dajcie umrzeć temu
topikowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość jestesccie po prostu nienormal
ni i tyle

Gość sami chorzy ludzie tu sa

Hej. Ja tez mam kilka. Jak jedzie auto to dodaje cyfry z rejestracji np. KJO 56783 to dodaje 5+6+7+8+3=29=2+9=11=1+1=2 hehehe czasem nie mam juz sily, jak ide chodnikiem to nie moge nadepnac na laczenie a jak juz nadepne jedna noga to druga tez musze dla wyrownania, albo jak wchodze po schodach to juz sie zastanawiam ktora noga skoncze i jak na dole wybiore lewa i wejde prawa to czuje ze krzywo chodze tzn utykam na ta noge. jak sie podrapie lewej nodze to po prawej tez musz dla rownowagi, zawsze wstaje prawa noga, nie chodze w nocy sikac bo pod lozkien ktos jest i mnie wciagnie, jak spie ze swoim chlopakiem w jednym lozku to on nie moze miec jednej nogi podkurczonej tak do gory bo od jego strony pod koldra moze cos do mnie przejsc.....:-) czasem nachodzi mnie mania dokladnosci i jak sprzatam i cos jest krzywo o milimetr polozone to moge za to udusic kogos kto to zrobil.....NIGDY NIE ZASNE ODWROCONA PLECAMI DO SKRAJU LOZKA JAK SPIE Z CHLOPAKIEM TO ZASYPIAM PLECAMI DO NIEGO A JAK SAMA TO LEZENA PLECACH ZEBY WIDZIEC CZY NIKT SIE NIE SKRADA..........

Gość apple juice new
ja juz od kilku miesiecy mam taką schizę ze dopasowuję swoją nogę do nogi idącej ze mna osoby (najczesciej mojego chlopaka), tzn. jesli on podnosi prawą to ja lewą i na odwrót (albo obydwoje ruszamy zewnętrzną albo wewnetrzna). zaczelo sie tylko od dopasowywania do chlopaka, potem do dowolnych idacych przede mna czy kolo mnie ludzi, a w tej chwili dopasowuję nawet nogę do idacego z naprzeciwka, mysląc jak musialabym isc gdybym szla w tą sama stronę co ta druga osoba :D

Potrafię kilka razy wrócić do domu i sprawdzić gaz albo czy zamknęłam drzwi. Ale chyba nie ja jedna :D

Moja obsesje głównie wiążą się ze zdenerwowaniem ... Jak ktoś zapyta się mnie o coś to ja szczelam odpowiedzi w ogóle nie związane z tematem ... xD Licze wszystko co popadnie jak się denrwuje... telepie mnie rękami jak u starych ludzi, jak przypomne sobie coś żenującego z dawnych lat to mówie nagłoś " a weś" albo coś w tym stylu ... i ruszam nogą jak siedze, szczelam palcami i panicznie się boję ruszać z górki na ręcznym, i parkowania , że kogoś obrysuje xD

Moje nawyki: - zasypiam plecami do ściany, bo jak będę plecami do pokoju, to ktoś mi wbije nóż w plecy x) - wyłączanie listwy jak komputer jest wyłączony - ZAWSZE myje ręce po skorzystaniu z toalety (schiza) - świecenie wszystkich świateł w domu, bo jak jest ciemno, to zjawy, duchy i potwory czają się w każdym kącie i za drzwiami...:D - Jak odkładam komórkę, to muszę ją zablokować :) - Jak wstaję rano, to pierwsze co robię, to skorzystanie z kibelka :D - obgryzam paznokcie xd

Gość Tym razem aanonimowoo
Dziwne nawyki? Mam takich kilka,ale raczej nie są dziwne, ale normalne- wręcz pożyteczne:D Mój jeden dziwny nawyk... Wychodząc z domu, zamykam drzwi, sprawdzam czy zamknelam, chowam klucze do torebki i schodza ze schodow zegnam się- W imię Ojca i syna i Ducha Sw. Ament. Zawsze jak wychodze, na schodach żegnam sie. Odruchowo reka mi idzie na znak krzyza:D Jak ide z kims to lukam czy ta osoba nie patrzy i tez robie znak krzyza... nie wiem czemu, ale nie potrafie funkcjonowac jak nie zrobia znaku krzyza:D Moze mnie chcroni?:D Kolejny nawyk- zasypiam z wlaczonym tv, wlaczona muzyka lub jakis program ktory mnie interesuje,ale jest pozno i wiem,ze musze rano wstac,wiec zaczynam usypiac przy tym programie:D Tv sie automatycznie po 15 minutach wylacza. więcej grzechow nie pamietam- za zaden nie zaluje:D

hahaa .. świetny temat xD Ja mam takie"triki nerwowe" hehe np, ciągle ruszam ręką albo bawie sie obrączką, włosammi itp :D Jak ktoś pokazuje mi jakąś rane to mnie boli w tym miejscu (przede przystkim kończyny, oczy i brzuch) a najdziwniejsze bo dzala na mnie tak samo widok kolczyka w pępku ;P zawsze wieczorem jak sie wykąpie musze isc siku mimo że mi sie nie chce ale inaczej nie zasne hahaa czasem gadam przez sen o jaa ! jakis wstyd :P no i ost najgorsze hahaa boje sie kiektórych owadów (przede wszystkim ćmy, osy i te samce komarów) jak to widze to normalnie paralizu dostaje i dre sie w niebogłosy :D:D:D hahaa

Gość ja to zawsze
jak mam wyliczone pieniądze na coś jak idę do sklepu to sprawdzam w drodze czy na pewno je mam po sklepie jak szukam produktu to tez sprawdzam czy je mam zanim podejde do kasy to liczę je jeszcze raz czy na pewno mam tyle ile trzeba przy kasie w kolejce tez raz.

Gość chybajestemkrejsi
kilka razy sprawdzam czy zamknęłam drzwi codziennie rano myję grzywkę nawet jak się nie tłuści przez noc jak jestem sama w domu to zamykam wszystkie drzwi od pokoi, lazienki- nie cierpię uchylonych drzwi zasypiam przy włączonym tv przed każdym wyjściem z domu myję zęby odsłaniam tylko jedną zasłonę w oknie :-P jak jestem sama w domu nie zamykam drzwi od łazienki jak sikam a jak się kapię to zamykam drzwi ale nie zasuwam drzwi w kabinie prysznicowej :-P używam 3 kubków- jeden do kawy, drugi do herbaty, trzeci do wody, nie wypiję kawy w kubku do wody przeglądam się w każdym lustrze i każdym oknie wystawowym ważę się kilka razy dziennie na razie to tyle :-P

Gość z-tym
przedglądanięm sie we wszystkim co jest możliwe to ja tez tak mam;)

Gość ladylady
a ja tez mam pare dziwnych nawykow:codziennie sprawdzam czystosc szafek kuchennych a zwlaszcza polke z przyprawami ,jak ogladam reportaz o chorych ludziach to wydaje mi sie ze tez jestem chora,namietnie kupuje zele pod prysznic ktore juz sie nie mieszcza w laziece,chomikuje ubrania do prasowania przez miesiac ,czytam te ssama gazete pare razy,najlepsze jest to ze moj sasiad ma weza i czasami mam wizje jak wrzucam tego gada do piekarnika temperatura 275 stopni i niech sie smazy gad wstretny co zjada bezbronne myszki.

Gość MadzQ
No nieźle:) Moje nawyki to: -bez przerwy gryzę kolczyk w brodzie od wewnetrznej strony -gryzę policzki od wewnatrz -ogladam namietnie horrory,a pozniej kątem oka widze zjawy -jak idę wieczorem do kotłowni to do domu biegne,bo wydaje mi się,że coś mnie goni:D -tez sie przegladam w szybach samochodów i sklepów -jak idę sama przez dworzec pkp to brakuje mi powietrza(nie wiem czemu:/) -jak zamykam drzwi to też muszę jeszcze za klamkę pociągnąc -codziennie jak mijam pewnego psa to musze mu kupić parówki w sklepie -jak wychodzę z psem na podwórko i gdzieś mi zniknie to wybiegam na drogę sprawdzić czy nikt go nie ukradł...:| -mam manię wyciskania pryszczy(nawet tych malutkich) sobie i chłopakowi No i tyle narazie;) Piszcie dalej,miło się Was czyta:]

Gość MadzQ
O,jeszcze mi się przypomniało:D -jak idę do sklepu to kilka razy sprawdzam czy mam pieniądze i zapiety rozporek - nie potrafię się wysikać w toalecie publicznej,wszystko mi przeszkadza:ludzie,muzyka...musze zatkać uszy,ale wtedy boję się,że ktoś będzie pukał a ja nie usłyszę:D schiz niezły,musze mieć zupełną ciszę. no,chyba już wszystko:D

Gość kaaasiiik
a ja namietnie drapie strupki,jak z malych robia sie duze to sie boje ze zostana blizny i drapie mniej wszystko wacham-jedzenie w restauracji,mieso po przyniesieniu do domu zanim kupie cos w sklepie,co mozna wachac to wacham jak sie wroce za prog siadam,licze do 10,zegnam sie (w imie Ojca i Syna itd) i do tego pluje 3 razy za lewe ramie

Gość kurcze no
--->jak ide spac to zawsze macham nogami tak do przodu i do tylu --->dziwne machanie szczeka --->zawsze jak wychodze z piwnicy to zapierdalam po schodach jakby mnie jakis diabel gonil :D

Gość kurcze no
--->i jeszcze obgryzam skorki na rekach --->i jak po cos siegam to lapie sie za posladek jedna reka

A moim głupim nawykiem jest mycie rąk robię to zawsze i wszędzie i jak tylko mam jakieś małe zabrudzenie to szoruję nawet pumeksem , a o dotykaniu jakiś brudnych rzeczy bez rękawiczek nie ma mowy, chyba mnie w poprzednim życiu za brudne ręce stracili :)

Gość Chopok
- jak leżę w łóżku to okrutnie sram - nigdy nie zamykam klapy w sroczu - gadam sam do siebie