Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Cześć dziewczyny, witaj simonka! Ja wczoraj zupełnie nie mogłam zajrzeć tutaj, bo cały dzień wypełniony miałam dosyć przykrymi sprawami - woziłam siostrę cioteczną po mieście, żeby pozałatwiała sprawy związane z pogrzebem własnej matki. Przyznam, że czuję się trochę zdołowana - bo np. po obejrzeniu katalogu trumien było mi dziwnie... Wiem, że przed każdym z nas to jest, ale ... - rety, ale z tematem wyjechałam z samego rana! Ale kawę poproszę - czarną, jak strój pani z zakładu pogrzebowego :-(

kajka:)-usmiechnij sie,a po smierci-wieczny odpoczynek..czy to nie cudowne-koniec z wszelkimi klopotami.... ale dalam-hi-hi!trudno jest pocieszac w takim momencie:( wiec wypij prosze ta kawusie-a ile slodzisz? a moze cappuccino?troszke jasniejsza-moze humorek ci sie poprawi:) z duza pianka-posypana kakao lub cynamonkiem:P

zapraszamy na kawkę, zapraszamy ja, simonka - słodziutką lubie, ale jednak pozostanę przy czarnej W zasadzie, to nie tak, że mi ten wczorajszy dzień humor rozwalił - raczej po prostu mnie te wydarzenia skłoniły do...... hm........ do zastanowienia się nad tym wszystkim, nad tym, co ważne...... czym się żyje.....

a z tym odpoczynkiem po śmierci - no, to też zależy..... i od tego w co się wierzy i i od tego jak jest naprawdę....

Siemka kobietki :D Widzę,że mamy nową koleżankę;) witam POZYTYWNIE_ZAKRĘCONA🖐️, simonka cynamonka ładnie stróżówałaś:) bezsenna noc?,kajla niestety taka kolej rzeczy :(,przykro mi ,współczuję,ze musiałaś takich przykrych rzeczy doświadczyć..Ja wkońcu dziś się lepiej czuję,ale jesień mamy niesamowitą w środku\"lata\" :( to ja poproszę kawkę z mleczkiem :) pozdrawiam cieplutko wszystkie kobietki🖐️ :D Cieszę się,że jesteście .

Witam wszystkie Kobietki, nowe czyli Poz Zakręconą I Simonke też :) też tu teraz mniej zaglądam bo ....bo....Anioł mi czas pochłania. Jest super super super, ale wczoraj powiedział coś co mi dało do myślenia....Kocham Cie!! aż mnie zatkało. Co mam o tym myśleć? Przecież znamy się za krótko i ....no takie tam . oczywiście było to przyjemne bardzo, ale teraz nie wiem co mam myśleć :) Pozdrawiam wszystkie! 🌻 Ja za kawke podziękuję, ale pączka nawet domowej roboty - chetnie bym skonsumowała:)

......czytam teraz swój post i jakbym nie wiedziała kto to napisał, to pomyślałabym- jakaś głupiutka szesnastka :-P ehh trudno, co to się ze mną porobiło :D

Millka wszystko z tobą oki :)) chyba się zauroczyłaś :) to przecież miłe uczucie :) dostałaś skrzydełek ,wiesz to ze krótko się znacie o niczym nie świadczy ,powiedział co czuje :)

witam Was wszyskie drogie koleżanki i Ciebie Pozytywnie_ Zakrecona równierz ostatnio mam w pracy małe zamieszanko więc nie gniewajcie się ze tak rzadko zaglądam do Was w domku też czasu brakuje na kom, ale to nie znaczy że o Was nie pamiętam :) :) :) Millka nie przejmuj się miłość jest piękna , a że czasami boli trudno i tak w zyciu piękne są tylko chwile więc narazie zyj chwilą zyczę Ci wszystkiego dobrego kajla współczuję Ci że miałaś taki przykry dzień, ale takie to nasze zycie jest niestety pamiętacie ten cytat : spieszmy się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą, mi bardzo zapadł w serce !!!! narazie znikam zajrzę później buziaki dla Wszystkich :)

kobieta z klasą pozdrawiam Cię serdecznie :) zrobiłam sobie przerwę piję herbatkę i palę papieroska ale widzę ze dziewczyny zajęte jesteście to zajrzę do Was później

hej Simonka Cynamonka i Pozytywnie Zakrecona :) Witam Babeczki Kawiarenkowe:) 🌻 Simonka >> meteory (perseidy czy leonidy nie wiem dokladnie) spdaja juz od miej wiecej polowy lipca, ale 12 go ma byc perzesilenie, wiec wydaje mi sie,ze spokojnie bedziesz mogla jje obejrzec w nocy oczywiscie ;) najlepiej gdzies poza miastem, gdzie swiatla nie beda przeszkadzały :) Millka >> powodzenia Ci zycze, i nie mysl nad tym za duzo, tylko rob, to co Ci serduch opodpowiada kajla >> usmiechnij sie, w wigilie Bozego Narodzenia umarla mi babcia :( wybrala sobie nieciekawy momnt, ale chorowala na raka, wiec mysle sobie, ze tak jest lepiej, bo przynajmniej juz nie cierpi :) taka mam cicha nadzieje, ze jednak zycie po zyciu jest 🌻 🌻 🌻 dla Ciebie kobieta z klasa >> jak sie czujesz?? lepiej juz?? :) Pozdrowienia dla wszystkich kobietek :)

czesc🖐️ witam i ja dzisiaj nieco później ale jestem :-) kawe dzisiaj piłam u koleżanki właśnie tam plotkowałam dzisiaj:P teraz troche wolnej chwili mam kończe obiadek ale z doskoku będe odpisywać no i znów jestem troche po tyle z czytaniem troche nadrobie i zaraz wracam:D

dzięki Efciak, faktycznie moment niezły na takie zdarzenie - Wigilia... no cóż, to nie od nas zależy... U mnie wieje, że cośokropnego, ale może ładną pogodę przywieje ;) Też bym sobie na te meteoryty popatrzyła - chyba, że niebo będzie chmurami zasnute - no to wtedy pupa blada - a że mamy piękną jesień tego lata, więc wszystko jest możliwe Kochaj, kochaj, Millka - wiadomo, że z \"jakąś-tam\" roztropnością ;) ale korzystaj z uniesień póki na nie czas... Aneta - zdrówka życzę! - wypij jakąś miksturkę alkoholową i od razu na nogi Cię postawi :D Pozdrawiam kobitki i do obowiązków lecę 🖐️ - a jutro rano pogrzeb -jakie optymistyczne zakończenie posta :o

Zajączek,Witumaziz,Efciak-dzięki lepiej:) kajla:D hehe w połączeniu z antybiotykami 1 lufa i po mnie hehehe,moze po pracy :D Fajnie,że jesteście kobietki:) zapracowane,ale ciszę się,ze nasza kawiarenka wciąż \"na chodzie\" :) bo miło sobie z Wami pogadać :) Pozdrawiam wszystkie babeczki:D ja dzis tez mam troche pracy,a miało być mniej :o no coz takie zycie ;) ale weekend juz tuż-tuż...

...ale mi fajnie każda napisała :) dzięki! znamy sie......hmmm...od 1 lipca . :D

wpadłam żeby Wam wszystkim moje drogie zyczyć miłego popołudnia i wieczorku raczej już dziś nie zajrzę. jestem jeszcze w pracy ale jeszcze chwileczka i znikam dość na dziś to jest wyzysk w domku do kom nie zasiąde bo już wiem ze przyjechali goście i zapowiada się miły wieczór i dość dlugi wieczór kiedy ja się wyśpie !!! pa do jutra

Cześć laski, nudzi mi się przeokrutnie :O Właśnie skończyłam czytać \"Pożegnanie jesieni\" Witkacego i jestem emocjonalnym wrakiem :O Wstawiam wodę na kawę :)

Gość Pomarańczova
...💤 Zzzzzz... 😴

Gość Dziendoberek
🖐️ czy już jesteście:-)

Ciao Pomarańczova🖐️,Witam wszystkie babeczki:) Zapraszam na poranną kawkę ,soczek,jogurcik itp. ;) Ja już piję kawkę podpalająć papieroska;) hehe,bo dziś mnie czeka znów ciężki dzień,miłego i udanego dnia wszystkim,pozdrowionka:D

Witajcie dziewczyny🖐️🖐️🖐️ Kobietko z klasą🖐️ widze że ci jest naprawde lepiej :-) super Wczoraj zostałam zaproszona do Opola jest tam przepiękna wioska o nazwie Konstańcino:-) nie macie pojęcia jak się odprężyłam od codziennych obowiązków:-)jaka cisza a tego mi było trzeba :-) nawet pies nie zastrzekał odpoczełam jak nigdy na dokładke muszę napisać że czułam się jakbym była na zachodzie w rajchu niby wieś a wszystko takie czyste i piękne no i w ogródkach pełno krasnali :-)rzeczywiście jak w niemczech:-) no ale teraz już siadam do kawusi z wami i życze miłego dnia🌻🌻🌻

Witam koleżanki cieplutko !!!! nie wiem jak u Was ale u mnie dziś fatalna pogoda jesień nastała i do tego pada, kurcze nic mi sie nie chce poproszę herbatkę i moze jogurcik zajrzę później bo muszę zabrać się za pracę, a tak mi się nie chce zna ktoś sposób na opanowanie ziewania :) narazie

Zajączek🖐️ u mnie też nie jest za wesoło:-) narazie pada i pada i ciągle pada też bym jeszcze najlepiej poleżała w wyrku ale musze pomyśleć o obiedzie bo moi mężczyźni idą do pracy na 2 zmiane więc trzeba pomyśleć o obiadku:-)