Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

hmm ja to raczej wole isc na impreze bez ogonka bo kto zabiera drzewo do lasu?;)zartuje ale na imperze wole isc z kumpela bo wiem ze bede sie dobrze bawic i nie bede ciagle sledzona przez mojego chlopaka;)

Gość ja_jestem
No fakt:)Jutro sobota.Normalnie idzie zwariowac samej.Niektore z Was mają facetow...z nimi spędzą mile chwile.Jeszcze zebym miala rodzenstwo.A tu pudlo.Jedynaczką jestem:)

Gość ja dziś sama
a to ja tak marudze, a ja mieszkam ze swoim facetem więc może dobrze, ze dziś wieczów od niego odpocznę ;) Popijam Martini i w sumie nie jest tak źle :D

Gość ja_jestem
Ehh...tez bym chciala tak odpocząc od faceta:)mając go oczywiscie:)Dziewczyny..jeszcze zalapalam dolka przez byłego:(Kurde.Niech ktos nas zaczaruje,tak zeby nam sie buzia usmiechala bez powodu i zeby nie bylo oznak nudzenia sie;)

Gość ja dziś sama
nie martw się to tylko przejściowy stan ;)

Gość ja_jestem
Hehe...sunflowers:)Dawaj brata.Wypozyczam:)Wiecie...to bylby dobry pomysl.Gdyby tak zalozyc firme wypozyczania braci lub sióstr:)Hehe....jedynakom na pewno spodobaloby sie;)Mozna by bylo sprobowac jak to jest mając rodzenstwo:)Ja zawsze chcialam miec starszego brata;)No ale niestety nie udalo sie.Wiecie co...juz mi sie humorek polepszyl dzieki Wam:)

ja mam brata starszego o 9 lat i siostre o 11 lat ale mojej siostry w zyciu bym nie wypozyczyla bo jest super babka a brata bierzcie sobie;)

Gość ja_jestem
No supergirl...to masz szczescie do potęgi n-tej ze masz fajową siostre!!!Jak bede miec dzieci to conajmniej dwójeczke:)Jedynaki to jednak maja przechlapane:)

Gość ja dziś sama
właśnie zobaczyłam, że nie jestem sama w domu :D Zapomniałam, że mamy mola, którego kumpela nazwała Stefanek ;) No i sobie Stefanek lata a mi się raźniej zrobiło :D

mam jeszcze mlodsza siostr tylko ze taka doszywana bo to siostra mojego chlopaka ma 13lat i jest biedna bo wychowuje sie wsrod 4 braci wiec mnie traktuje jak siostre:)

Gość ja_jestem
Hahaha...dobre:)Stefanek:)Uwazaj zeby ten kolega nie zaklimatyzowal sie za bardzo i nie zainteresowal ciuszkami:)Spoko:)Moze kupie sobie chomika.Takiego kudlatego.Zawsze to milej bedzie:)

Gość ja_jestem
Przegladam wlasnie stronke racjonalista.Fajne atrykuly.Dzieki

Gość ja dziś sama
:) Ja wiem co Stefanek wcina :D zapewne stare dywany, które upchałam do szafy, najchętniej bym je wywaliła, ale to wynajmowane mieszkanie i nie moje dywany, a za to Stefanek ma dobrze ;) A racjonaliste polecił nam na wykładach koleś zajmujacy się sektami, jest co poczytać :)

Hej no ja dziś też przy komputerze siedze. naszczęście jutrzejszy wieczór zapowiada się ciekawie :)

wybieram się z kumpelami na dyskoteke :) zamierzam sobie poszaleć

fajnie masz ja tez bym poszla poszalec.ale ja jade do przyszlych tesciow i wracam w poniedzialek tez zapowiada sie fajne:)

Gość też
Yyy, a ja mam na dziś robotę. Nawet nie to, że nudne, ale 1. zupełnie nowe i nieoswojone, 2. to druzgocące, że w piątek mam robotę do zrobienia. PS. W sobotę, niedzielę i poniedziałek NADAL, o ile się nie sprężę 😡

Gość też
Gula, redakcyjno-poznawcza, można powiedzieć :)