Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata herbata

mąż kasuje numery w swoim telefonie

Polecane posty

Gość beata herbataaaaaa
AHA---------------------ZNOWU MUSIAŁAM DODAĆ JESZCZE JEDNO A NA KOŃCU BO KTOS CIĄGLE ZACZERNIA MÓJ NICK NIE WIEM PO CO TO ROBISZ PODZSYWACZU, NIE SZKODA CI CZASU?

Gość beata herbataaaaaa
Ciocia Klara------------------------------on tej funkcjii akurat nie ma w tym modelu, którego aktualnie używa, tego licznika smsów

Gość beata herbataaaaaaa
balonik-------------------------------------------------------------ale Ty nie wiesz jak te rozmowy z nią wyglądają, ma inny głos, właściwei, to jak on od niej odbierze telefon i zacznie mówić to ja już wiem, że to ona, po jego głosie to wiem. Poza tym to oni sobie tak "ćwierkają". Kiedyś ze mną tak rozmawiał. Opowiadaja sobie ploteczki, obgaduja ludzi, wyżalają się, ja czuję, że coa nie tak jest w tych rozmwach. Jeśli to ona to będę miała "cięzki orzech do zgryzienia"

Gość Będę szczera
Beatko napisałam przecież, że kończę naszą znajomość. Przeczytaj uważnie moją wypowiedź.

udało się , juz się zaczerniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEDE SZCZERA---------------------------------------------przeczytała uważnie Twoją wypowiedz, a może spróbuj się np. z nimi razem zaprzyjaznić, tzn z jego żoną też

Gość obserwator_
:D :D :D

w nokii 6230 ... spis połączeń/licznik wiadomości lub połączeń/wiadomości wysłane, odebrane. Tam można zerknąc na wszystkie a wchodząc na imiona lub nr adresatów lub nadawców są dany i godziny.

cleo 72--------------------------------------------------ja to wiem, ale on kasuje jeden numer

też się zaczerniłam aby nie było kłopotów:D Beato jak mam się z niż zaprzyjaźnić na dupy jej mam wchodzić bez mydła!!!!!!!!!

no beata z ta przyjaźnia to faktycznie dałaś do pieca, z ta jego koleżanką z pracy przecież przyjaźnic byś sie nie chciała

Beata, mnie się podobał wczorajszy pomysł walnietej zeby podmienic karty w aparacie. Ale ty chyba tez nie jestes bez winy, skoro sama miałaś takiego przyjaciela. Moze twój mąż się wtedy czuł tak jak ty teraz? ukrywałaś tamta znajomość przed nim?

Malineczka-----------------------------------mamy małe dzieci, parę razy z nim jezdziałam np. jak dzieci były na wakacjach, a tak to ktoś musi z nimi zostać. Ciocia klara----------------------------------------------------dlaczego? Przecież to możliwe, ja kiedyś kolegę mojego poznałam z męzem, tylko kolega miał żonę i spotykaliśmy się we czwórkę, on nie występował solo.

Gość sddadsadadsads
a nie mozesz za nim pojechac raz?

balonik------------------------------------------------on o tym koledze nie dowiedział się, poza tym to było 5 lat temu i nie trwało długo. Nie jest możliwa podmiana karty, przeciez będzie chciał do kogos zadzwonić, a na karcie właśnie ma zapisane numery.

Gość karolcia34
niestety ale on chyba kogos ma na boku, przeciez nie dzwonilby tylko do jakiejs kobiety tak o ! piszesz ze czesto jest w rozjazdach, a skad wiesz gdzie dokladnie jezdzi. moze rzeczywiscie go wysledzic jak ktos tu wczesniej napisal. przebrac sie pozyczyc autko lub z kolezanka! moze to glupio brzmi i to male klamstwo ale takie jest zycie... niestety :-( postaraj sie pokrzyzowac mu moze czasem plany, zadzwon i powiedz ze chcesz sie gdzies spotkac. ja bym sie starala go przylapac na klamstwie albo choc bardziej bolesne na goracym uczynku, wtedy sie nie wyprze moze sumienie go poruszy kurcze ciezka sprawa, wspolczuje z calego serca

Gość Nieznajomska
Beata, sorki, jesli jestem wścibska, ale jak to jest?On spał u rodziców, nie widzieliście sie rano? nie kontaktowaliscie się?

no ale coś zrobić musisz skoro nie chcesz się tak dalej męczyć jak potępieniec...to moze odwrotnie: zabierz dzieci, zostaw go samego i sprawdź co wtedy zrobi, jak bedzie miał luz przez 2-3 dni to sama zobaczysz

karolcia------------------------------też tak mi się wydaje, tym bardziej, że jak napisałam wcześniej miała ze mną bardzo dobrze, bo nigdy go nie pilnowałam, nie kontrolowałam, nie sprawdzałam, mógł rocić co chciał

Gość nie upilnujesz
ale dobrze,że jesteś podejrzliwa."Kłamstwo ma krótkie nogi" . Powiedz mu ,że kobieca intuicja alarmuje Cię ,że robi coś wbrew interesom rodziny. I jeśli tak jest to może być pewny,że Ty zrobisz to samo,a ponieważ kobiety zakochują się w swoich kochankach naprawdę... to -jeśli nawet z jego strony jest to przerywnik- z Twojej strony może zakończyć się rozwodem. Niech się nad tym zastanowi !!!!!! Ja nie sprawdzałam i dowiedziałam się za późno aby się z nim rozwieśc. Zmarnowałam najlepsze lata swego ciała na dupka. Wierność i miłość dla takiego zera .

ooooooooooooooooooooo, a gdzie się podziały wpisy teo podszywacza? zauważyłam, że zniknęły, wiecie jak to działa? można je wykasować/

Gość Bożeee
jakie wy baby jesteście głupie i naiwne? ile można gadać non stop o tym samym???

pokłóciliśmy się przed wyjazdem, zreszta on atam najczęściej sam jezdzi, bo jego rodzice mnie nie tolerują i buntuja go bo nie jestem kurą domową jak by chcieli tylko pracuję, studiuje i mam swoje pieniądze, a oni uważja, że żona powinna służyć swojemu mężowi, ale to juz inna sprawa

kłótnie do niczego nie prowadzą :( zawsze trzeba ROZMAWIAĆ z druga osobą, sądzę ze wiele z tego co tutaj powiedziałas na forum twój mąż nie wie, ani się nie domyśla, bo mu nie powiesz.