Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Senda kochanie w dniu Twoich imieninek spełnienia wszystkich marzeń 🌻🌻🌻 Diaruniu szampańskiej zabawy ,ale Ci zazdroszczę ;D Buberku co do tego tytułu czy to z greckiego bo tak mi się dziwnie skojarzylo?

Truskaweczko, nie tytuł jest hiszpański.Peny, wyśle Ci piosenkę

Witajcie wszyscy! Cieszę się, że wciąż jesteście, choć troszkę się Was naszukałam. Miałam popsuty komputer i przez ponad tydzień żadnego kontaktu z Wami. Nie można za wcześnie cieszyć się z czegoś, bo pamietam jak w ostatnim swoim wpisie cieszyłam się, że będzie troche wolnego i wreszcie więcej popiszę. A tu niestety siła wyższa... Ale już jest ok i mam nadzieję, że teraz tu częściej będę. Muszę tylko poczytać co wcześniej popisaliście, bo jeszcze nie miałam okazji. A czy tak w ogóle to mnie jeszcze pamiętacie? 🌼 Prosze o Wasze numery gg, bo straciłam wszystko. :( Pozdrawiam serdecznie!!!

Musiku:) jeżeli chodzim o pochodzenie słowa \"puta\" jest to slang hiszpański

Dzięki musiku, już sobie wpisałam. 🌼 Ale stron popisaliście :D , czytam i czytam... Fajnie, suuuper!!!

Na jakich imprezach? Jestem dopiero na 66 stronie... ale czytam wszystko dokładnie :D. Muszę nadrobić zaległości, żebym jutro była na bieżąco.

Witaj Mirindo, dawno cię nie było. mam nadzieję że to nadrobisz. Widzę że nasze dziewczyny albo imprezują albo śpią. Buber dzięki za piosenki. Pamiętaj o mnie jak znajdziesz coś ciekawego. Teraz buszuję po necie i słucham w kółko Jem - They, jest rewelacyjna.

Witam wszystkich nocką czarną ❤️ Zdążyłam przed północą- Senda- ❤️ wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń, o których kiedyś nam pisałaś (i nie tylko tych). ❤️ Buberku- a dlaczego ja nie dostałam od ciebie muzyki? :O Też chcę- proszę... Peny- dziękuję za przesyłki. Z tego zdjęcia uśmiałam się do łez, humor zeszytowy, z braku czasu, zostawiam sobie na później. Jeżeli chodzi o imieniny- to Barbary jest- jak wszyscy wiedzą na Śląsku- 4 grudnia- \"Barbórka\". Wprawdzie u nas imienin się nie obchodzi, ale Barbórka to szczególny dzień w naszej śląskiej, z dziada pradziada, rodzinie. Pozdrawiam wszystkich 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Jutro znowu mnie nie będzie cały dzień. Pa! ❤️

Hej nadrobiłam zaległości i spieszę by coś napisać. Cieszę się , że moja dieta się przydaje. Nadal trzymam kciuki za Wasze odchudzanie. Może zróbmy konkurs na królową odchudzania. To będzie dodatkowa motywacja. Kto zrzuci najwięcej to na naszym spotkaniu dostanie koronę. Co Wy na to? Muszę Wam też napisać, że moja szefowa zorganizowała nam w nagrodę za pracę pobyt w Ośrodku SPA. Były maseczki na twarz, masaże, inhalacje , sauna i jakuzzi. Super tylko krótko. Mogłabym tak z tydzień. A poza tym przystojni masażyści.:) Na tę okoliczność przyjechała moja mama. Czytać - tytan pracy.Okna pomyte firany poprane i ogólnie świąteczne porządki. No i przede wszystkim nie ma już nic do prasowania. Dzisiaj byłam z chłopcami w kinie. Niby razem a osobno, bo oni poszli na \"Doom\" a ja na \"Plan lotu\". Wszyscy wróciliśmy zadowoleni, a ja najbardziej, bo jeszcze udało mi się kupić śliczny ciuszek przeceniony o połowę. Czekałam aż chłopcy wyjdą z kina i z nudów weszłam do sklepu. Teraz pewnie już wszystkie śpicie. Więc kolorowych snów. A od jutra zacznę wysyłać Wam swoje zdjęcie, bo ta akcja mnie ominęła. Flow dzięki za Twoje. No to do jutra . PA PA PA

Witajcie cieplutko! IGAM fantastycznie że jesteś znowu z nami. Na gg podałam ci swój adres czekam na fotki. Co do tej królowej odchudzania to ja nie mam żadnych szans moge zostać jedynie paziem. Wpadne później.

Cześć wszystkim Basieńko ucz się dziewczyno ucz, trzymam kciuki. Igam super że jesteś znowu ja też czekam na zdjęcie do kolekcji. Mam je w specjalnym folderze, który często oglądam. Buber twoje z żoną też już mam, ale nie powiem skąd. To dobry pomysł z tym konkursem odchudzania - popieram. Mnie znowu waga dzisiaj skoczyła, no cóz byłam wczoraj u mamy. Dobrze że z nią nie mieszkam bo ładnie bym wyglądała. Jak tylko do niej wchodzę zaczyna mi podtykać różne pyszne rzeczy. Dlatego jak staram się do niej wpadac bez męża, który na tą rozpustę patrzy z oburzeniem. Gruszeczko podaj mi swój dobry adres mailowy - czekam. A z tym odchudzaniem Gruszeczko to jest tak że potrzebny jest porządny impuls. Jak wam juz pisałam miałam w pracy koleżankę z którą zaczynałam pracę 12 lat temu. Wtedy była panienką w miarę szczyupłą. Potem wyszła za mąż i rodziła kolejne dzieci, a po każdym przybywało jej parę kilo. Po trzecim wyglądała jak monstrum 120 kg przy niskim wzroście. Żadne diety nie pomagały do momentu jak się okazało że mąż ma kochankę. To był kubeł zimnej wody. Najpierw nie jadła ze stresu, a potem kupiła właśnie te ziółka Ks. Klimuszki i zaczęła szaleć. Ale ona piła je bez przerwy, nie według zaleceń. Nie wiem czy to dobrze bo zioła też mogą zaszkodzić, ale zaczęła chudnąć. Ja przypuszczam że miała niedoczynność tarczycy a wtych ziołach jest morszczyn i to ją ruszyło. Teraz jest z niej niezła laska. Początkowo miała problem z obwisłą skórą, ale balsamy i różne maści na rozstępy pomogły. Może na tym forum jak będziemy sobie doradzać i się wspierać też damy radę. a wchodzimy w bardzo trudny okres kiedy niestety nabiera się wagi widzę to po moich nieco starszych koleżankach. Po sobie niestety też bo do tej pory mogłam się objadac bezkarnie ale się skończyło niestety. Ale się rozpisałam. Laski jak tam po imprezach piszcie. 🌻

Witajcie kochani 🌻🌻🌻 Jak się ciesze, ze juz wszyscy są obecni ; Igam 🌻👄🌻- zaraz wysyłam fotki i czekam na rewanż. Ja jeszcze nie mam fotki Gruszeczki 🌻 - ale coś mi nie dochodzi do ciebie poczta :) Do Sendy 🌻 zaraz napiszę na adres męża ... :P i tez czekam na twoje fotki... Maja🌻 i Mirinda🌻 - tez jesteście jeszcze tajemnicze ... Musik 🌻 zabawa była super , miłe towarzystwo ( znajomi od zarania dziejów) tylko nie obeszło się bez politykowania ( ale w naszym przypadku dyskusje pomiędzy dwoma \"politykami \" w towarzystwie = kupa śmiechu ) . Wróciłam o 1.00 i juz nie miałam siły na nic oprócz przytulenia \"Jaska\". Buber 🌻 dzieki wielkie za piosenki - własnie spływaja pozostałe . zaraza będe odtwarzać . Mirindko - fajnie ,że jesteś 🌻 mój gg to 7802886 Peny - 🌻jesli masz jakies swoje ulubione pisoenki to przeslij ... plisssss... Basiu🌻 ile ty masz energii , tylko pozazdrościc ... Igam🌻 ja wczoraj miałam dzień pokus , dietka była powaznie zagrożona , ale juz od dzisiaj znowu biorę się za siebie. Nie wiem czy będe miała tyle cierpliwości ,żeby mieć szansę na koronę .... :( Ale nie dla tej korony , tylko dla siebie to robie i wiem, ze juz nie mam odwrotu , szczuplejszą lubię siebie znacznie bardziej ... Jak ci zazdroszczę tego pobytu w SPA. To jest moje marzenie , zeby mnie tak ktoś pomasował .... ach ... Musze grać w totka , to sama sobie cos takiego zafunduję :) A u nas kino zostało zlikwidowane ! na seanse przychodziło po 6 osób . Teraz pozostaje jedynie wyjazd do Olsztyna. Nędza kompletna. Beatko 🌻 👄🌻

Cześć Peny - a z czego ty się chcesz odchudzać . Co najwyżej o kłopotach i zmaganiach swoich kolezanek możesz opowiadac . J esteś laska w rozmiarze 38 .... ( ach - kiedy to było ) :)

Kto leniuchuje ten leniuchuje ja już dawno na nogach i już obiadek zrobiłam.

Igam czy Diarra może mi przysłać twój adres ? Diaruniu dzięki za komplementy ale mój problem polega na tym że marynarki mam w rozmiarze 38 a spódnice 40 lub 42. Ponieważ biust mi juz raczej nie podrośnie staram się pilnować żeby w biodrach mi nie przybywało, ale mam budowe gruszki (nie mylić z naszą Gruszeczką). Diarro jak tylko wpadnie mój syn zaraz go zmuszę żeby mi ściągnął MP3 to wam powysyłam moje ukochane piosenki, na razie nie wiem jak to zrobić. Na razie to ja was proszę o piosenki. Beatko dobra jesteś z tym obiadkiem, u mnie dopiero po śniadaniu a obiad w lesie.

Witaj Beatko 🌻 Ja po wczorajszym obąrstwie dzisiaj nie robię nic na obiadek , a moja cócia ma wczorajsza lazanię. Jest dosyc ładnie na swiecie, więc moze wybiorę się na spacer. W nocy padał deszcz.

Peny🌻 adres Igam jest w jej stopce. A pioseneczki - zaraz postaram się coś wysłac . Beatko - czy tobie też ?

Na Mazurach piekne slońce . Idę na spacer . Miłego dzionka wam zyczę . 🌻

Cześć kochani ! Wróciłam z imprezki o 3.00 Ale było zajefajnie ! Tylko trochę mnie dzisiaj głowa boli .... U mnie też śliczna słoneczna pogoda. Biorę się teraz za obiadek i wpadnę po południu. Uzupełniłam tabelkę. TABELKA IMIENINOWA: Diarra - 21 czerwiec Senda - 5 listopad Bea - 6 wrzesień Buber - 25 kwiecień Flow - 13 marzec Peny - 29 lipiec Gruszka - 19 listopad Mus - 16 wrzesień Basia - 4 grudzień

Prosze mi przysyłać wszystko co możliwe. zmykam bo wróciły moje głodomory i dopominają się o obiad .

Weszłam na te MP3 nie wiedziałam że to takie proste, kiedyś pamiętam miałam z tym problemy. Pewnie nie miałam pościąganych odpowiednich programów. Wysyłam wszystkim pierwszą ściągniętą przeze mnie piosenkę. Buber i Diarra jak wy wyszukujecie takie fajne piosenki. Ja nie mogę nic fajnego znaleźć. Jaki tytuł nie wpiszę to takiego nie ma. Może źle szukam. Pomóżcie koleżance.

Peny🌻 ja za każdym razem korzystam z pomocy córki i czasami udaje się coś fajnego sciąnąć . Ale jeszcze nie distałam od ciebie zadnej piosenki . :( Ja postaram się coś jeszcze ci posłać .

Hej sloneczka 🌻🌻🌻 Diaruniu ciesze się ze zabawa byla przednia:) wtedy mozna podładować akumulatorki na dłuższy czas🌻 Flow Ty balowiczko nasza jak dałas radę do 3 no no:D Ja dzisiaj byłam na zebraniu u starszego syna no i zaczeło się jestem w komitecie studniówkowym no bo i czasu mam mnóstwo i mieszkam obok szkoły:) synek tak srednio zadowolony:D Wybaczcie ze nic Wam nie wysyłam ale nie lubię ściagac szperać itp.:)