Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Poezja!!! Kończę pracę i jadę do domu coś piec. Smaka mi narobiłaś, aż mi ślinka leci.

To ja zapraszam na grzybową i wpraszam się na ciasto! DROŻDŻOWE!!! Pycha!! Nie umiem robić:(

Hej, hej!!!! Szymcia 🌻uszku nie szczuj mnie tak tymi słodkościami, ja strasznie lubie ciasto drożdżowe a od dłuzszego czasu słodkościom mówie nie.Ale w niedziele prawdopodobnie sie złamie i zjem kawałek torcika urodzinowego mojej córci.

Witajcie kochani 🌻 Wpadłam znowu powiedziec wam tylko cześć , bo niestety późno wróciłam z pracy ( znowu nadgodziny) , wziełam się troszkę za sprzatanie, a córcia znowu okupuje neta .... :( Ale widzę, ze i tak u nas gwarno, więc na mnie będzie innym razem czas ... Pachnie tym ciastem okrutnie, uwielbiam domowe wypieki i nawet przy dietce nie odmawiam sobie . 🌻🌻kwiat] dla wszystkich

oj, kobiety, ileż tu kulinariów smacznych, Szymcia jeszcze raz wodę na herbatę, bo zapewne wystygła niestety. Przede mną jeszcze mega sprzątanie, wcześniej taniec z córką, jeszcze konkurs, kto narysuje najładniejszy słonecznik... I...., jak zwykle pewnie zajrzę na spokojniej tutaj w nocy. Bawcie się dobrze! Pozdrowienia dla Depechowców; Basia, Maja, zostawcie aby jakieś resztki dla mnie z pysznych obiadów... A słyszałam, że u nas ma być koncert Myslovitz, ale sobie posłuchałabym... No nic, lecę tańczyć i sprzątać... Glamur, Bea, Be-on, Peny, Diarra, Buber:) :) :):):)

szymcia🌻 taką ochote narobiłas tym ciastem, że wracając z pracy oczywiście nie omniełam cukierni:) DWA CIACHA pochłonęłam i trzecie do domu przyniosłam. Teraz zielona herbate pije, bo sie ciut zasłodziłam:) Wysłałam Wam Dżem ( nie wiem czy doszło, bo komputer cos mi wariuje) i cos jeszcze:) 🌻

Do ciasta i ja się przyłączam:) Wysłałem wam cos muzycznego dziewczyny.Pozdrawiam

Zahir 🌻 z tym panem to był oczywiście żarcik, a trzeba było go do kosteczek rozebrać :) Moje dzoecko dało mi wreszcie chociaż do poczty zajrzeć ... Nastrój mam podły, bo jestem okrutnie zmęczona, do tego trudne dni, dobrze,że to przejściowe... w pracy widze już powolutku światełko w tunelu, ale nie chcę za bardzo się cieszyc, bo los bywa okrutny i jeden telefon może wszystko zniweczyć. :) Dzisiaj nawet nie miałam czasy herbaty wypić , do tego nerwówka kierowniczki - mówię wam cholery mozna dostac.

Szymciu 🌻 - ja dzisiaj na te nerwy pojadłam sobie rodzunek i moreli z mojej naleweczki , wspaniałe i trochę jakby nastrój mi się poprawia. Ale na to winko i ja się pisze - juz biegnę po szło. Buberku🌻 jesteś łasuchem ? Dzieki za muzyczke , własnie wędruje do mojego folderka z muzą, nie mam wątpliwości , ze jest o.k. zaraz będe słuchać.

Gość haneczka 40tka
Witajcie Laski i Laseczki. Kilkanaście dni temu skończyłam 40 lat. Bez pretensji do świata i ludzi, że czas płynie. O wiele trudniej przyszło mi stać się kobietą trzydzistoletnią. Czterdziestka jest jakaś łatwiejsza do pogodzenia. Choć ostatnio wiele się wydarzyło. Mam 12 letnią córkę, dwa koty, męża z którym jestem w separacji ale i dużej przyjaźni, dobrą pracę, mieszkanie, samochód, zdrowie. Czy widzicie tu jakiś powód do narzekań.. Oczywiście miałam w ostatnich latach i ciężkie chwile, załamania, depresja po rozstaniu z mężem ale wszystko udało się zwyciężyć. A teraz pojaił się w moim życiu jeszcze ktoś: miły sympatyczny mężczyzna i to kilka lat ode mnie młodszy. Wiecie, dopiero dobijając do czterdzistki poczułam się atrakcujna, zadbana i kobieca chociaż żadną Cindy Crawford to ja nie jestem. Odkrywam radość seksu, bliskości z mężczyzną i choc nie mam jej na codzień, cieszę się, że moge tego doświadczać. Mam nadzieje, że przede mną jeszcze wiele lat cieszenia się dojrzałością, niezaleznością i dobrym zdrowiem. tego wam wszystkim życzę Drogie Czterdziestki. Żyjcie pełną piersią i dbajcie o siebie. Nie zapominajcie o sobie. całuję. Hania

Gość jak wygląda seks
u 40 altki??Możecie go porównać z seksem w wieku 20kilku lat?/jaki był wtedy?Który jest bardziej szalony, kiedy są lepsze doznania??

Peny 🌻 wysłałam Ci wszystkie numery gg jakie posiadam. :)

Witaj Haneczko🌻 Pozytywne nastawienie do ludzi i świata pomimo trudności i upywającego czasu - bardzo mile widziane u nas na forum. :) Hej Glamur🌻 jak się ma Jazza ? A co u Holendra - odpuścił ?

Bea🌻 dosyć tej pracy :) Mirinda 🌻potarmoś Aresa i Liptona za uszkiem ode mnie :) Musik 🌻wracaj do nas :) Maja 🌻opanowane nerwy przed wyjazdem ? Igam 🌻całkiem o nas zapomniała :( Peny 🌻zdrowiej nam szybko, wiosna za progiem :) Buber🌻jesteś niezastapiony z tą muzyczką, tym razem nawet moja córcia Cię pochwaliła :) Basia🌻wreszcie równowaga pomiędzy nauką-praca a relaksem :) miło Cię widzieć znowu ... :) Senda🌻już całkiem straciłam nadzieje, że właścicielka topiku się odezwie, nie reaguje na meile :( Gruszka🌻 jak się Twoja sarenka miewa, moja sunia dzisiaj jest zawiedziona, bo zmieniłam rogówkę w kuchni i nie ma juz punktu widokowego w oknie kuchennym , nie wie co się dzieje ... Glamur🌻 Szymcia🌻 i co wyszło z tą propozycja pracy , kiedyś mówiłaś ( przedszkole) całuski dla maluszka :) Alja🌻ja filmu od Ciebie nie dostałam., a ktoś się chwalił , plisssssssssss ... :) Sonik🌻gdzie jesteś ??? Zahir🌻Za twoje zdrówko i zdrówko o czywista Majeczki - podjadam własnie w dalszym ciągu rodzunki z nalewki. kto powiedział, że nie mozna jeść za zdrowie :) Perełka 🌻🌻 jak się macie słoneczka ? Czy fasolka już się wierci? Beauceron🌻zazdroszczę Ci wlasnego interesu, dzisiaj na naszą kierowniczkę nie moglysmy juz patrzec - klasyka szukania dziury w całym ... :) Cindy🌻 kiedy zakwitną tulipany ? Ja chcę wiosny ............kiedy masz urodziny - ja tez jestem Baranem - zodiakalnym :P

Ja to mam szczęście - albo pecha .... Jutro pewnie znowu córcia mnie nie dopuści do neta , we czwartek mamy zebranie współnoty mieszkaniowej- kurcze , to powino inaczej się nazywac , bo ze wspólnota niewiele ma to wspólnego. Będzie nerwówka ... chcemy zmienić zarząd , obecny nie robi nic - a jeżeli coś zrobi to tylko na szkodę nas wszystkich ... Musimy cos z tym zrobic, bo inaczej puszczą nas z torbami , mają pomysły z kosmosu, które mogą nas pociągnąc po kieszeni starsznie - ale to jest tylko po to aby pokazac gdzie jest nasze miejsce . I pomimo tego zebrania załozylismy juz także sprawę do Sądu , bo bez tego pewnie nie damy rady :) Kto nie miał problemów z sasiadami ( u nas jest jeden taki , który podpuszcza niektórych, mami, obiecuje, a najbardziej ma wpływ na moherowe pokolenie ... te ktre za ojcem Rydzykiem wspoczyłoby w ogień, wiecie - plastyczne umysły, podatne na manipulacje... ) ten pewnie mnie nie zrozumie . Na nic prośby i próby polubownych prób załatwienia spraw, facet skończył kadencję jako radny, wyrzucili go z pracy za przekręty, mial karną sprawe, bo jeździł Merolem prawie w 100% na kradzionych częściach, i dlatego teraz może rządzić tylko na podwórku i tak trzyma się tego stołka i knuje jak tylko potrafi - a potrafi, oj potrafi. Tak więc we czwartek BÓJ .

Szymcia - hura , wreszcie nie jestem samotnym żeglarzem na dzisiejszym topiku . Jejku , a co się stało - chyba nie przeze mnie ?

A już miałam się ewakuowac , no bo w końcy chyba wystarczy tego mojego ględzenia sama ze sobą :( Tematu seksu nie podjełam , bo byłby wykład do pustej sali ... :P Ale możemy kiedyś porozmawiac , oj zaroiłoby się od pomarańczowych ....

Gość micek24
A ja tak na marginesie powiem, że bardzo chetnie bym sobie poużywał takie 40-tki:D

Cześć ! Diarra ja też jestem. :) Ale słodko było dziś na stronie... Wczoraj mój szanowny pan mąż nie dał mi dostę pu do kompa, byłam wściekła, bo przecież czekała na mnie sałatka i ciasto. Ale trudno... Dziś miałam zebranie i też zajęty prawie cały dzień. Diarra dzięki, że przesłałaś Peny numery naszych gg, ja wcześniej nie mogłam.

Haniu bardzo miłe to, co napisałaś, dziękujemy. 🌼 To ciekawe, że dwudziestolatki też czytają nasz topik... ;)

No tak, teraz ja zostałam sama... :( Trudno, idę poczytać, miłego wieczoru i dobranoc, pa.

Mirondko 🌻 ja już się zbieram do odlotu, bo musze jeszcze napisac pozew dla mojego kolegi ( o separację :() ... Postaram się zajrzeć jutro , jesli oczywista okoliczności pozwola. Bawcie się dobrze, ja już więcej rodzynek nie bedę podjadała, bo jutro będe leczyć kacorka. Ciekawa jestem czy sprawdzają się u was prognozy pogody - ciągle straszą ( już od kilku dni codziennie to w TV widze) opadami sniegu , a tymczasem u mnie codziennie piękne słońce, powoli snieg się zmniejsza , ale lodu ciągle duzo i duże mrozy w nocy . Ale dzisiaj słuszałam juz takie piekne trele ptasie - ech gdzie ta wiosna. Jak tak dalej pójdzie to dzieci nawet Marzanny nie będa miały gdzie utopic. Miłej nocki wam zycze ... i udanego dnia 🌻👄🌻

Witajcie,witajcie!Dopiero wróciłam a muszę jeszcze troszkę popracować,bo dziś kolejny dzień upłynął pod znakiem domku.Myślę,że jak przebrnę przez te miliony odpowiedzi i decyzyjek na temat praktycznie każdego elementu domu,to już ze wszystkim dam sobie radę.Cała trudność dla mnie -oprócz ograniczeń finansowych-polega na tym,że nie mam wyobraźni i bardzo trudno mi w związku z tym podejmować szczególowe decyzje jeśli mam jeszcze dziury w podłodze i gdzie niegdzie na ścianach.Ale robię co mogę,głównie na intuicję i mam nadzieję,że efekt będzie do zniesienia.Zresztą pewnie ze mnie dziwak ale po 39 latach mieszkania w \"piwnicznej izbie\"(stare budownictwo z oknami od północnego-zachodu)nie ma dla mnie znaczenia wystrój jako taki i już jestem szczęśliwa,że wreszcie będzie słonecznie!Szymciu-przyniosę jutro przepis na pierogi ale wiesz,że to czasochłonne zajęcie-już tyle lat minęło,że nie pamiętam proporcji.Diarra-każdy kij ma dwa końce,czasem myślałam o zatrudnieniu się u kogoś ale jedynym,co mnie wstrzymywało,to właśnie wizja jakiegoś upierdliwego(przepraszam za wyrażenie)szefa.Choć są dni,gdy wcale nie chcę być szefem.Zmykam na dziś,bo jutro znowu pobudka zbyt wcześnie.Buziaki dla wszystkich!!!!\"-):-):-)AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!Chyba naprawdę idzie wiosna-pola za miastem zaczynają nieśmiało nabierać kolorków-coś jakby zieleń......:-)Pa,pa

I tak wygrałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Oj, bo będzie to niebezpieczna gra. Ok, a kto jutro najwcześniej wstanie, oto jest pytanie... z tych hamletowskich.... Obstawiam, że Zahir-skowronek, będzie miała już blachę ciasta upieczoną i obiad zrobiony! I znowu, wszyscy będziemy się obżerać, a później założymy nowy topik na temat odchudzania...

Jezu, ale Szymcia iskrzysz humorem i błyskasz dowcipem, powiedz lepiej, co ty w nocy robiłaś..., bo nie wierzę, abyś grzecznie spała... Tja, siedziałam z aniołem, bo jeśli ktoś nie wie, są anioły \"lepieje\"... Buziaczki dla wszystkich chętnych do całowania!

Oj Szymcia, Ty CUDZIE poranny :D aż się chce iść dzisiaj dalej w to zycie.🌻 Witam wszystkich! Alja... pewnie śpisz 😘. Zajrzalam zanim wysłałm i już nie śpisz:) Oj moje anioły :) :) , super jesteście!!! Diarra, ja niestety nie pojechałam na koncert, a Miły wrócił wczoraj około 1 w nocy - nie wiem dokładnie, bo byłam nieprzytomna :) - dzisiaj czekam, aż wróci z pracy o 19 to opowie jak było...(ja musiałam zostać ze zwierzakami). A jeżeli chodziło Ci o mój wyjazd do Niemiec... to cisza i nic na razie nie słychać. Widać, ze już masz trochę luziku.... napisz jak robisz te nalewki z rodzynek i moreli... tak mam na nie smaka!!! No i trzymam za udane i owocne zebranie mieszkańców kciuki (jutro)? - stalowych nerwów! Melduję, że dzisiaj pogoda u mnie fatalna ... leci jakiś grysik - zimno, szaro i wstrętnie Glamur 🌻 Buber 🌻 Mirinda 🌻 Beatko, odchudzanie odchudzaniem, a trochę przyjemności też się nam należy 🌻... mniam torcik urodzinowy :) sama będziesz piekła? Beauceron po przebrnięciu przez takie trudności w urządzaniu domu będziesz kochana doradcą dla innych :) Witaj Haneczko🌻 Ja już po kawce, teraz myślę o śniadanku :)

Witajcie,u mnie nic nowego tylko,żeby nie ten katar to bym z głodu zdechła.Prawie mi kapie na klawiaturę:) Ja dzisiaj poleżałam do 7.00 a obudziłam się o 6.00,mam lenia i jest mi zimno a wy od rana tak szczebiotacie,że musialam tu zajrzeć o czym?Idę coś robić ,zajrzę później.