Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość avoon
Ja kochałam Wink :)

Gość Jonatka_
Ja srednio lubie AVON. Kocham OLIVOLIO. Polecam wszystkim ich balsamy:)

Gość chicas walk
a ja sie przejechałam ... kupiłam zapomniany zapach pink suede za dość sporą sumkę ... okazł się przeterminowany o kilka lat i dupa blada śmierdzi jak najgorszy tchórz ......... ostrzegam że nie warto czasem dać 200 zł .. a nie lepiej kupić świeży zapach dużo lepszej marki niż avon ... !

Gość dochicas
A Czego się moja droga spodziewałaś? Chyba wiadome ,ze musi być po terminie jeśli na całym świecie jest wycofany :) Inna sprawa przeterminowania . Ja kupiłam u Beatrysi na Allegro i mimo ,ze miały perfumy 10 lat (Swoją drogą sprzedawczyni powinna o tym poinformować , lecz jest miła do czasu zapłaty) to mimo to wciąż ładnie pachną , ale za to są koszmarnie nietrwałe . Dałam z przesyką prawie 180zł i powiem tak : Wspomnienia : 10/10 , cena : 4/10 , trwałość : 2/10. Średnia ocena wagowa: 3 / 5 .

Gość surrender
Surrender Avon ... Cudo :(

Gość kasia007-20
Cześć dziewczyny szukam kogoś kto ma w posiadaniu celebre ice. Chętnie odkupie na prezent dla mej mamy, która oddałaby wszystko za flakonik ;-)

jeśli, któraś posiada perfumy EXTRAORDINARY na sprzedaż to jestem chętna :)) gulka5@op.pl

Gość Johann
SZUKAM WODY TOALETOWEJ AVON CLASS ACT I UOMO. WIE KTOKOLWIEK, GDZIE MOŻNA JE ZDOBYĆ? GG 15654352 LUB MAIL: kmfm@o2.pl

Gość Johann
JA PROPONUJĘ BY KAŻDY KTO SZUKA JAKIEGOŚ ZAPACHU CZY KOSMETYKU BY PISAŁ/PISAŁA DO AVONU!!!! IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ, I ZDANIE KLIENTÓW SIĘ LICZY!!!!!

Mam na sprzedanie perfumy męskie Christian Lacroix NOIR - orginalnie zapakowane w folię - pojedyńczo lub w zestawie z żelem pod prysznic i balsamem po goleniu.

Gość dochicas
po ile extraordianry Anulka ?

Gość dochicas
co tak drogo ?

Zależy dla kogo drogo. Tych perfum już dawno nie ma a ich zapach jest urzekający... Perfumy są zafoliowane, idealne na prezent. Stawiam sprawę jasno a jeśli cena jest za wysoka dla Ciebie to przykro mi. Mam tylko jedno opakowanie, więc poczekam na kogoś kto kupi bez namysłu.

Gość dochicas
yhyyy znam doskonale ten zapach i jest prosty jak strzala ... nic urzekającego . Wyłącznie przyjemna prostota jak cały ten Avon . 100% przebicia... no no no

Gość czysta wódka........
żele aqua takie butelki 200 ml czy jakoś tak które można było zawiesić pod prysznicem, zapachy fajne i ekstra nawilżenie, pink suede touch woda taka perfumowana slicznie pachnąca, pumeks w kremie foot works

Gość seria aromatheraphy i inne
seria aromateraphy mandarynkowa, zapachy takie jak wink, surrender ,staring, sunny skies,women of earth,była jeszcze taka seria naturals soja i trawa cytrynowa do problematycznej cery , no i maseczki peel off , odżałować nie mogę :( chyba trzeba napisać petycje do avonu

Gość odezwała się chyba z oriflame
Dziewczyny jak możecie tęsknić za kosmetykami tak wątpliwej jakości ?!! kosmetyki avon sa zajebiste .... podejrzewam ,że jestes konsultantka oriflame ;) jakoś oriflame mnie bardzo uczula a z avonu raczej nie.....

Dochicas, chyba jesteś bylejakim "specem" od kosmetyków jeśli wydajesz takie złe i raczej niesprawdzone opinie na temat kosmetyków firmy AVON i Oriflame. Ja, jak i wiele moich znajomych od kilkunastu lat używamy kosmetyków firmy AVON i na pewno nie jest to "szajs" tak jak Ty to twierdzisz. Pewnie nie masz wiedzy na temat działania składników kosmetyków i stosujesz to co jest nieodpowiednie dla Ciebie i stąd Twoja zła opinia na temat tych kosmetyków. Jest wolny rynek, nikt Cię nie zmusza do ich stosowania. Poczytaj więcej na temat działania tych kosmetyków a dopiero potem pisz takie opinie.

Gość dochicas
Jeśli sie ma niskie wymagania co do kosmetyków to sie chwali i Avon czy Oriflame . Ja jednak wymagam jakości i przede wszystkim dobrego efektu działania.

Gość do dochicas
wiesz jak używasz nawet kosmetyki diora i chanel, kenzo etc. to ci i tak to za wiele nie da :P bo słomy z butów one nie zatuszują , jak uważasz ,że to kosmetyki dla... jak ty to napisałaś "plebsu" po co zatem więc zaglądasz waćpanna ? czyżby kompleksiki jakieś gryzły i musisz za wszelką cenę je leczyć ? jesteś żałosna, jeśli nie umiesz czytać (temat jest "ZAPOMNIANE KOSMETYKI Z AVONU ZA KTÓRYMI TĘSKNICIE")i ty używając kosmetyków diora , chanel czy maria galant, zaglądasz na topik o kosmetykach których nie używasz, po co więc tutaj wchodzisz i się wypowiadasz? p.s podejrzewam ,że mama gimnazjalistce nie dała kasy na kosmetyki bo się wykosztowała na święta , ach nieszczęśliwa dziecino :P

Gość ja tam nie narzekam na nie
Lubie avon , lubie ziaje, bielendę, viperę i mirraculum te tańsze kosmetyki i nikomu nic do tego :P jak chodzi o avon to to ,że wycofują jakieś hity jest nie wybaczalne, nie będę nic dopisywać bo prawie wszystko dziewczyny napisały o zapachach i całych seriach których nie ma niestety od lat :( Jest taki balsam z avon care z mleczkiem migdałowym w czerwonym opakowaniu moim zdaniem jest za maleńka buteleczka i jest on zbyt rzadko a jak go wycofają to się chyba załamię.Ja od 15 lat prawie używam kosmetyków z avonu i uważam ,że są całkiem dobrej jakości , wiadomo jak każda firma ma jakieś tam niewypały ale ogólnie jestem bardzo zadowolona.Czasem się zdarza ,że jak zła konsultantka to sprzeda kosmetyki przed upływem terminu ważności albo da opakowania pomniejszone o procent zużycia, ale z tym ,że avon to kosmetyki dla plebsu to słyszałam tylko od konsultantek oriflame.....do tej pory

Gość seria arabian glow ach.....
te lakiery do paznokci , pomadki i brązery czemu wycofali ? szkoda

Gość płatki mają być białe i dobrze
pamietam 2 serie do pielęgnacji włosów z Advanced Techniques , do jasnych i do ciemnych włosów , maska odżywka szampon , nie ma tego od kilku lat a szkoda

Gość setti12
Witam Posiadam w przedaży avon surrender for her 50 ml nowe zafoliowane data produkcji wrzesien 2012 Zainteresowanych prosze o kontakt setti12@tlen.pl

Gość scrub do ciała brązowy cukier
i z tym cukrem do twarzy.... kurde jaka szkoda ,że tego już nie ma :( seria aroma therapy ..też już nie ma

Gość żele aqua i maski peel off
woda surrender , pink suede, sunny skies i był taki krem na zimę w błękitnym dużym słoiku 400 ml

Zostań konsultantką Avon Korzyści płynące ze współpracy z Avon : - Prezenty na start o wartości około 250 zł - Próbki, katalogi GRATIS - Brak opłaty wpisowej - Upust do 40%, przy mega ofertach do 50 % - Programy dla KK ze świetnymi prezentami - Szkolenia kosmetyczne - Termin do zapłaty faktury do 21 dni - Bezpłatne dostawy zamówionych produktów Kurier 24h - opłata tylko 6,90 - Brak opłat za rezygnację i nie złożenie zamówienia każdym katalogu -Spotkania (konferencje) ze znanymi ambasadorami Avon m.in. Joanna Koroniewska, Małgorzata Socha - Możliwość rozwoju i pracy jako lider zespołu (praca na umowę ) - Dodatkowe pieniądze co 3 tygodnie ( 17 wypłat w roku !!! ) Masz jakiekolwiek pytanie PISZ - wszystko Co wyjaśnię i sama zadecydujesz czy WARTO !!! ZAPRASZAM !!! avon-n.wp.pl@wp.pl