Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość berek144@o2.pl
Sprzedam celebre ice 2 nowe butelki . niestety nie mój zapach . niestety troche drogo bo to nie są polskie .

Gość olguś***
Zuza Rare pearls są juz do kupienia u nas :D:D jestem konsultantka mam katalogi i sa te perfumyyy :)

Gość aafisia fisia
perfumy extraordinary

Gość beti2682
Tęsknię za zapachem SUNNY SKIES, Prowl oraz za Rare Gold

Gość beti2682
Jestem konsultantką i Rare Gold są juz dostępne w katalogu 17/2010

Gość pusiol2
Poszukuje męskiej wody toaletowej Class Act. Ma ktoś może jeszcze w posiadaniu??

Gość Emilia 273
Witaj jestem konsultantka Avon-Białystok.Jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie zamówić .Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis!

Gość Emilia 273
Witaj jestem konsultantka Avon-Białystok.Jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie zamówić .Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis!

Gość Emilia 273
Witaj jestem konsultantka Avon-Białystok.Jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie zamówić .Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis! e-meil:emila1715@wp.pl

Gość lordgg
Hej Kupię wodę Modern balance , oumo

Gość Kairra
Odsprzedam pół buteleczki wody toaletowej Individual Blue dla Niej w kartoniku cena 20 zł + koszt przesyłki

Szkoda bardzo że nie ma kosmetyków takich jak: Blue Rush dla niej, bardzo piekny zapach, ostatnio sprawdzałam na allegro i tam ktoś sprzedaje za 80 zł bez kosztów przesyłki śmiech na sali.Kiedyś pamietam była taka woda Magnolia z czymś tam też super zapach.No i jeszcze Rary Gold, ale juz sa dostępne w katalogu 17.

Gość Behemocik
Czas idzie naprzód i pojawiają się nowe firmy obok Avonu, i ośmielę się powiedzieć, że lepsze niż AVON! Przykład? FM GROUP.

zato sa bardzo tanio na allegro, ja kiedys zarabialam ,ale moje 40% od ceny katalogowej bzo wyzsze niz na allegro z przesylka, przerzucilam sie na naturakne , zwlaszcza algi czekoladowe tak pieknie pachna, polecam Wam tez kiedzs kupowaam na allegro ,ale znalazlam stone http://www.estien.pl/kosmetyki-naturalne-c-1.html nawet taniej niz na alle co jest dziwne, bo zawsze jest odwrotnie

Gość Leelarouge
Poszukuję pilnie, bo na święta na prezent ponoć wycofanych już ale prześlicznych perfum z Avonu o nazwie CRYSTAL AURA 50 ml. Jeśli któraś z Pań, posiada takie nowe na sprzedaż, będę bardzo wdzięczna jeśli pozwoli mi je od siebie odkupić.

Beatrysia jestem bardzo zainteresowana perfumami PROWL z AVON-u. Czy byłaby szansa na ich zakup. Pozdrawiam Zimorka

Witam, bardzo lubię firme Avon, ale dawno w niej nie kupowałam. Mam pytanie, czy perfumy true glow zostały wycofane? jeśli tak to kiedy? I czy jest możliwość, żeby jeszcze kupić je, a najlepiej zrobić zapas na przyszłość? będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość Individual Blue dla Niej
Tak krótko mieli w sprzedaży tą wodę, a dla facetów jest w katalogu do dziś:( Jakie to niesprawiedliwe:(

Gość atakatama
Czy są jeszcze w sprzedaży takie balsamy upiększające do nóg (były w takich różowych tubach, zawierały samoopalacz)? Kiedyś to kupowałam i było ok, a potem straciłam kontakt z konsultantką i nie wiem, co się w tym avonie dzieje.

Bardzo chcialabym zdobyc zapach z serii Today Tomorrow Always - Love in Bloom. Ma ktos do odsprzedania albo wie gdzie moge go dostac? prosze o kontakt : berciamichalek16@wp.pl gg: 2362819

ja nie zaluje zadnego , po tuszu pieka oczy a pomadki mialm dwie wysuszaja usta, kiedys kupoawlam na allegro bo maja taniej niz mozna kupic jako konsultantka, moja kolezanka mial znizke 40 % ale i tak oplacalo sie kupowac na llegro jezeli oczywiscie kts ich lubi ,ja stosuje raczej surowce do pilegnacji skory a nie uzywam kolorowych kosmetykow (puder robie z glinki czerwonej z algami (jest w jasno rozowym kolorze naturalnym, http://www.estien.pl/algi-glinka-czerwona-p-6.html jak sie naklada pedzlem to superm maskuje, jak rosnie mi syfek to dodaje odrobine zielonej glinki

Gość marlenusia
woda toaletowa be kissable...

Gość zdradzik39@wp.pl
Odezwijcie się pod email w nicku . uchowały mi się perfumy be kissable oraz extraordinary :)

Gość raflezja
Daaaawno temu były takie perfumy...nazywały sie chyba Starring - Jezu, jakie one cudne były! W takiej buteleczce jakby wysoka wąska piramida, ze złotą nakrętką. Za nimi tęsknię. Choć w zasadzie nie wiem, czy to nie było może w oriflame...? Bo było to na prawdę dawno temu. Ale i ja już sporo lat mam :P

Gość natli.t@o2.pl
To forum służy jak widzisz do : Wymieniania się opiniami o zapomnianych już kosmetykach Avonu - poszukiwaniu kosmetyków już unikalnych - jeśli ktoś takowe posiada - oferowaniu ich !!! Więc weź to sobie do serca albo twój adres IP zostanie zbanowany za uporczywe śmiecenie tym konsultanckim gównem!