Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna fasolka

ZAPOMNIANE kosmetyki Avon-u. Za ktorymi tęsknicie?

Polecane posty

Gość kasiulasksk
Dziewczyny ja tęsknię za perfumami Millennia i Sunny Skies. Ma je może któraś do sprzedania, w rozsądnej cenie?

Gość sunny skies surrender wink
jak w tytule :( teraz jeszcze przepadł preparat do rozczesywania włosów dla dzieci Barbie , jak chodzi o wody to jest to nie wybaczalne

Gość dhdf@o2.pl
wink jest na tablica.pl

Gość kasiulasksk
Pink Suede:(

Gość prezentczemunie
Wish of pice - super zapach:)

Gość mam Millenie 50ml
Witam, mam na sprzedaż zapach Avon Millenia 50ml. - nietrafiony prezent. Kupiony za granicą. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy dexon123@poczta.onet.pl Proszę o propozycję cenową - realną :-). Chciałbym żeby chociaż zwrócił mi się koszt zakupu. Tani nie był. Ale czego się nie robi dla ukochanej...

Gość gchgjjvjhk
jaka cena mileni ?

Gość mam Millenie 50ml
Cena do ustalenia. Dałem 40Euro za 50ml Avon Millennia, ale chyba nie znajdę kupca za tą cenę, więc proszę o propozycję na maila dexon123@poczta.onet.pl. Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki 10pln

Gość gość
Dziękuje w takim razie . Dla mnie nie warta więcej niż 60-70zł . Pozdrawiam

Gość Amytpes
Szukam Individual Blue dla niej oraz Blue Rush dla niej - może ktoś ma do sprzedania - nawet 2 flakony?

Gość gość
Posiadam individual blue for her - 99zł .

Gość Amytpes
Z jak stara ta woda? kilka lat nie ma jej w sprzedaży, więc pytam? pozdrawiam.

Gość gość
nie wiem jak stara , ale pachnie obłędnie i świeżo . trzyma się długo , zatem tak jak powinno być w założeniu .

Gość gość
Mimo wszystko, mnie za drogo, dzięki.

Gość gość
więc kup na Allegro za 160zł ... tam masz taniej :P

Gość gość
skoro pachna dlugo itd, tzn,ze sa uzywane. w momencie zakupy ich wartosc zmalala o jakies 25 procent. do tego,jak byly lub sa uzywane, to nie kupilabym za wiecej jak 20-30 procent wartosci zakupu. jesli chcecie sprzedac uzywane perfumy, nie chwalcie sie tym,ze dlugo pachna. przeciez to logiczne, ze nikt nie kupi ponad polowy flakonika, za bezcen.) litosci

Gość Amytpes
Skoro taki poziom, to kupię na Allegro za 160, dzięki za radę.

Gość Dominika2006
Kupię perfumę Millenia :-) Bardzo mi zależy na tym zapachu... Proszę o kontakt

Gość Naveel
Rozpaczliwie poszukuję perfum today tomorrow always IN BLOOM, wie ktoś gdzie są jeszcze dostępne? Może ktoś ma na sprzedaż? help !

Gość gość
Nawael . Nie wiem czy to te in bloom (bo chyba Avon miał 2 i obie promowała ta sama aktorka ) ale na tablica.pl widzę jakieś 30ml i pisze in bloom .

Gość gość
Uwaga ! osoba powyżej sprzedaje przeterminowane około 13 lat śmierdzidła ! Uczulam na zakup perfum o tak długim wieku . W moim przypadku zakup wiekowych perfum skończył się ostrą niewydolnością oddechową . Sanepid powinien to ukrócić .

Gość gość
Zapraszam do współpracy! Jest to niezwykle przyjemny i łatwy sposób na dorobienie sobie kilku groszy i zaoszczędzenie na kosmetykach :) Praca na wakacje, jak i na stałe. Sama ustalasz sobie ile czasu poświęcasz na pracę ! Oferta jest skierowana do osób z Krakowa i okolic! Zapraszam niezależnie od wieku czy płci. Zapraszam zarówno osoby, które chcą pracować jako konsultantki oraz te, którym zależy wyłącznie na kupowaniu kosmetyków po niższych cenach. Nie ma żadnych zobowiązań, w każdej chwili można zrezygnować ! Nowy katalog wychodzi co 3 tyg. Nie trzeba składać zamówień w każdym katalogu. Dla nowych Konsultantek bardzo korzystna oferta ułatwiająca start w Avonie, 40% opustu + prezenty. Nie ważne czy masz 16 lat, 25 lat, 40 lat, 60 lat czy 100 lat! Wpisowe 0 zł. Dużo programów motywacyjnych. Dodatkowe promocje i oferty specjalne dla konsultantek. 100% gwarancji na produkty i możliwość zwrotu. Konsultantkom, które zdecydują się i zostaną konsultantkami u mnie oferuję fajny program na start+ pomoc i wsparcie. Możemy się spotkać, porozmawiać, zrobić wspólnie pierwsze zamówienie, ja wszystko wytłumaczę i pomogę. Zostań KONSULTANTKĄ lub KLIENTKĄ VIP. Pisz lub dzwoń! e-mail: avon.nowahuta@gmail.com / tel. 733 217 746 A tak bardzo prywatnie i intymnie: Na początku nie spodziewałam się, że tak mi się to spodoba. Bo tak serio to myślę, że każdy sobie bez problemu poradzi. Ja zawszę daję mojej babci, ciociom, koleżankom ze szkoły i to naprawdę wystarcza. Do tego korzystam z tego, że kupuję sobie taniej kosmetyki. I jest fajnie, naprawdę nie wymaga to dużo pracy, a zawsze jakieś dodatkowe źródło dochodu :)

Gość gość
Sama smierdzisz pod pseldo GOSC! sama ostatnio kupilam dawno zapomniane perfumy innej firmy i pieknie pachnialy!! Znasz ta osobe co to sprzedaje? Ze tak piszesz? Wachalas?

Gość gość
Sanepid powiadomiony więc już sie nie broń tak dziecino .

Gość Ewel1986
poszukuje perfum Sunny Skies- czy ktos posiada i jest chetny odsprzedac??

Gość gość
Ewela ktoś tutaj miał za 199zł , email mode_comp@o2.pl

Gość mam Millenie 50ml
Witam, Millennia już się sprzedała. Pozdrawiam wszystkich

Gość Katarzynka1980
Moje drogie.Rozpaczliwie poszukuję wody perfumowanej Women of earth lub Bond Girl...

Gość gość
Powyższa osoba owszem poszukuje... ale w cenie max 10zł . Idiotka jakaś .