Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

kurde a ja spadam już do pracy.buuuuuuu.miłego dnia.nie chce mi sie!!!!

Aneczko tak mam na imie Aneta mam te zapachy o które pytasz....zaraz na e-mail wyśle Ci pełną rozpiske jak bedziesz zainteresowana to wyśle darmowe próbki....

Ana, wiem, ze masz na imię Anetka, ale zasugerowałam się wpisem wcześniej i tak mi się napisało ;) chętnie popatrzę na ten spis :) zwłaszcz, ze jestem przed kupieniem czegoś :)

Aneczko masz juz na e-mail jak bedziesz chciała próbki to prześlij mi na poczte jakie i Twój adres wyśle CI je w ciągu dwóch dni...

ja sobie niedawno zaszalałam i kupiłam klasyczne damskie Fendi - moje wymarzone - zawsze w galeriach centrum się w nie wwąchiwałam:) a wcześniej używałam Romy - uwielbiam takie mocne korzenne zapachy:) byłam dziś u lekarza z kręgosłupem, kark mi sztywnieje od pracy biurowej - myślałam, że dostanę skierowanie na zabiegi czy masaże, a tu niestety:( jak się staram o fasolkę to musze zrezygnować z prześwietleń, zabiegów itp.. dostałam skierowanie na gimnastykę, ale to dopiero od 6 grudnia:) i moja lekarka była z brzusiem:) wszędzie widzę teraz kobietki w ciązy:) a sama nie jestem.... czasami jestem na siebie zła, że się porównuję do kogoś, ale to chyba nieuniknione...

hej Maklady a podobają CI sie Kenzo Jungle? (to tez korzenny zapach).....mam to samo co Ty, w ostatni weekend jak byłam na uczelni to kobiety cięzarne mnie chyba prześladowały dosłownie, gdzie bym nie odwróciła głowy to wszędzie były......echhhhh miały takie ładne zgrabne brzuszki wyglądały wogóle pięknie

AnA, zawsze podobało mi się męskie ogórkowe Kenzo:) ale to dawno temu było:) Kenzo Jungle też mi się podobają:) ale wąchałam tylko na papierku, więc nie wiem, czy na mojej skórze pachniałyby tak samo:)

uwielbiam, wręcz ubóstwiam, jak mi pięć osób dzwoni na raz, w tym samym momencie i każda z nich ma cholernie pilną sprawę 😠 a do tego zapominają powiedzieć \"dzień dobry\" brzydale :P ale juz pospławiałam ;) bo dzidzi nie wolno denerwować :)

cześć! czuję sie fajnie :) hormony strasznie buzują, ryczę jak bóbr przy różnych błahostkach, brzuch mi bardzo rośnie, przytyłam już 8-9 kg, dzidziuś rozwija sie tak prawidłowo, że termin porodu może wypaść nawet 10 lutego, taki mam rozrzut - między 10 a 18-tym, według ostatnich pomiarów. Tylko tyłeczka nie bardzo chciał pokazać i nie wiemy jakiej maleństwo jest płci

to bardzo sie ciesze Gusia....miło sie czyta jak tak piszesz o dziecku, 10-go lutego no to juz niedługo bedziesz sie cieszyć maleństwem.....a chcesz poznać płeć czy chcesz mieć niespodzianke?

a ja dzisiaj wyczytałam, ze płeć wiadoma jest już około 11-12 tygodnia, ale niestety nie wykrywa jej jeszcze usg... Szkoda :(

Maklady, ja też uwielbiam męskie Kenzo, taka butelka z irokezem, sama najchętniej bym go używała, a teraz uzywam gucci. Enigma, to nic nie da ja miałąm dzisiaj klientów ze Szwecji a i tak cały czas myślałam, jestem nastawiona entuzjastycznie bo zazwyczaj już plamienie miałąm a narazie nic, znowu nabrałam nadziei ale dobra narazie wyluzowuję, kupię test i jak nic nie bedzie to rano zrobię

Foli jak podoba CI sie to meskir kenzo, to polecam CI damskie LEAU PAR KENZO jest rewelacyjne spróbuj.....

Foli, ale nie zrób wieczorem, bo pewnikiem nie wyjdzie... Jeśli już koniecznie chcesz kupić, to wytrzymaj do rana :) A wiesz, że mi też w środę druga kreseczka wyszła? Dokładnie 3 tygodnie temu. Hihihi, może środy są szczęśliwe...

Foli, a mierzysz temperaturkę? Nie wiem, jak to jest po inseminacji, czy wychodzi wiarygodna... W końcu to też jakiś wskaźnik ewentualnej ciąży...

Gość AlicjaY
tabelka I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26.........Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24.........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79..........Kielce.............08.09.05.....Urodziła .........Igę Dorota28.......ZielonaGóra...30.10.2005..Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław........01.11.2005..Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.......08.11.05......Urodziła........Pawełka Ewka 77.........Leszno.........28.11.05.......10kg.............Ola Monika80.......Wrocław.......17.12.05.......14kg.........córeczka ...120cm Tu Kasia........Warszawa.....20.12.05.......14kg ............Bartuś.......112cm Suzinka.........Tarn.Góry.....29.12-4.01.06.......12kg.......Mateuszek..97cm Lulka79.........Bytom..........17.01.06........4kg..............?..............? Bozina .........Tarn.Góry .....22.01.06.......6kg...............?..............? Sysia1912......Malbork........30.01.06........7kg..............?.............88cm jagoda1977....Rzeszów.......31.01.06.......9,5 kg ...Wiktoria i Aleksandra....94 cm DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............?..............? li_de ..........Toruń............26.02.06.......10 kg......synuś.......101 cm olala...........ok Bydgoszczy..28.02.06.......4 kg.............?...............? Guśka..........Rzeszów........17.02.06.......3kg...............?..............? Aga28..........Kutno............27.03.06......?..................?..............? AlicjaY........Warszawa........11.04.06.......8kg...............?.............90 Roza_..........Olsztyn...........29.04.06......?..................?..............? Elff - ...........Łódź..............05.05.06......?..................?.............? Gonia78........Poznań...........19.05.06......1.8 .................?..............? Paula24........Poznań............06.06.06....3 kg...............?...........? furszulka......Bogatynia........30.06.06........?................?...........?

Gość AlicjaY
Hej Dziewczyny! Witak wszystkie kobietki. Mam niestety duzo pracy i mało zapału do niej więc staram się raczej pracowac ile mogę..... :-( Poza tym powiem Wam, że mój brzuch wziął sie do roboty i rośnie jak oszalały. Czyli dzidzia w sumie rośnie jak na drożdzach. Czuję juz jej delikatne ruchy jakby mi sie cos w brzuchu przelewało. czekam jednak ciągle na konkretne kopniaczki. Pozdrawiam i całuję Was wszystkie i przesylam fluidki ****************** ************************************************************************************** ************************************************************************************* A mam jeszcze pytanie. Czy któraś z Was wie coś na temat USG w przychodni przy Krakowskim Przedmieściu. Dokto Kulik czy Kulig. Jesli tak to bardzo poprosze o jakies info. Dziękuję.

Anka, postanowiłam nie mierzyć bo stwierdziłam że i tak temperatura powie mi dopiero coś w dniu oczekiwanej @ a musiałabym mierzyć cały czas i tak będę pewnie jutro wiedziała więc nie ma sensu ale chyba z testem do czwartku poczekam bo tak sobie myślę ze jak jutro wyjdzie że jestem w ciąży to cały dzień będę drżała czy dostanę okres.Po inseminacji nie ma zmian w temperaturze bo ja miałam na naturalnym cyklu to jest tak jak przy naturalnym zapłodnieniu tylko plemniki wstrzykują do macicy, nie muszą przechodzić całej tej drogi z pochwy do macicy i to jest jedyna różnica, nie brałam tableteki ani nic takiego

cześć Alicja, ja nic nie wiem na temat tego lekarza

Foli to jutro testujesz rano.....ale ten czas szybko zleciał....cześć Alycja dawno CIe nie było co u CIebie?

Gość AlicjaY
Hej! U mnie w sumie bez większych zmian. Najważniejsze to te , że brzuch rośnie jak oszalały a w grudniu ślub i mam wątpliwości czy zmieszczę się w sukienke ;-) Poza tym jestem zdrowa jak ryba i dzidzia też. Za dwa tygodnie wybieramy się na drugie nasze USG tym razem to takie nowoczesne 3D na którym widać wszystko jak na dłoni. Więc zobaczę moje maleństwo. :-)))

hi:) zapomniałam Wam napisać ze moj gin nie dowierzał ze mam @..........:):):):) Ja myślę ze po tych boleściach owulacyjnych też trza było się przytulać:p ale nie było juz siły na to......:( monik..... ja biorę clostirbegyt od 5dc czyli od wczoraj. Mam go brać przez 5 dni po 1 tabl. kopiuję.... Lek podawany w celu wywołania lub zwiększenia produkcji komórek rozrodczych zarówno kobiet i mężczyzn. Kobiety przyjmują go od 5 do 9 dnia cyklu w dawkach od 0,5 do 2 tabletek dziennie. Wielkość dawki zależy od reakcji organizmu na podawany lek. Jego stosowanie wymaga kontroli przed 5 dniem kolejnego cyklu za pomocą USG. Badanie to ma wykluczyć istnienie na jajnikach torbieli, powstałych na skutek stymulacji Clostilbegytem. W sytuacji, gdy stwierdzono, że takie torbiele powstały, NIE WOLNO przyjmować Clostilbegytu w następnym cyklu i konieczna jest farmakologiczna likwidacja torbieli. W leczeniu tym można stosować Duphaston. Mężczyźni przyjmują Clostilbegyt przez okres minimum 2 miesięcy w celu zwiększenia ilości lub poprawy żywotności plemników. foli...... my tu chyba też powinnyśmy przystopować bo wszystkie 3mamy za Ciebie kciukasy... i o niczym innym nie myślimy....:) powidzenia:)

Kurcze, a wiecie, czy w okolicy Wrocławia robą takie 3D usg? Foli, z tym czekaniem do czwartku to dobry pomysł, ale i tak zrobisz jak uważasz, bo pewnie jutro rano ciężko będzie się powstrzymać ;) A Ty jutro masz termin @, czy po prostu miną dokłądnie dwa tygodnie od inseminacji?? Bo pisałaś wcześniej, ze testy wykryją najwcześniej właśnie 2 tygodnie po...

Anka, jutro mam termin @ i będą 2 tygodnie od inseminacji, ja zawsze mam 2 tygodnie po owulacji ale już wczoraj i dzisiaj normalnie miałabym plamienie a tu nic :) dlatego się nakręcam jak głupia :) Enigma, rzeczywiście szybko urosły ci te pęcherzyki, tzn że bedziesz miała szybciej owulację chyba