Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martitka

JAKA SUKIENKA NA STUDNIÓWKĘ?? ?? ?? ?? ??

Polecane posty

Gość DO PANIENEK JEBNIETYCH
Do panienek jebnietych: "Nie podoba mi się". "JA Zazdrosna "marysiaczek". Hola Panie WW " DLACZEGO WYZYWACIE DZIEWCZYNY O DZIWEK I KURWISZAT? NAJWYRAZNIEJ NIE MACIE ZA GROSZ TAKTU I SZACUNKU DLA OSOB KTORE W PRZECIWIENSTWIE DO WAS SA ORGINALNE I NIE ZAKLADAJA STANDARDW TAK JAK WAM MAMUSIA KAZE I GRONO PEDAGOGICZNE. MYSLICIE,ZE JAK ZALOZYCIE SUKIENECZKE W GROSZKI, NIE RZUCAJACA SIE W OCZKA, TO WAS PRZEPUSZCZA I ZDACIE ABITUR NA 6 HAHHAH DOBRE SOBIE. To jest poziom reprezentowany przez puste panny, ktore sugeruja, ze kazda inna konczy zawodowke, a same nawet tego nie moga ukonczyc. Z jednej strony rozumiem was, przemawia przez was zazdrosc, tylko dlatego, ze dziewczyny zgrabne, ktore sa wysokie, maja ladna sylwetke, moga pozwolic sobie na czadowe, seksowne kreacje. Macie jeszcze czas aby schudnac i zmiescic sie w rozmiar 36 Puste debilki do gabrysi 123 zapewne bedziesz wygladala slicznie Jak sadze jestes ladna dziewczynka, dlatego czemu nie mozesz zakladac sukienek szytych dla ciebie. najlepije kup buciki zlote, do tego torebke. bizuteria tylko srebna, bo jak wspomnialas sukienka obszyta jest sreba nitka, dlatego taka bizuteria bedzie pasowala. makijaz zrob najlepiej sama. polecam podklad astor bo pasuje do zlota czy kremu, a karnacje i tak masz (jak piszesz) sniada, do tego blyszczyk Gold avonu, cienie miedziane, na gornej powiece polacz odcien zlota i srebra. Nie martw sie tak laczone kolory wygladaja kiut, bo sama mam zlota sukienke na 100dniowke i dosyc odwazna Nie pekaj i olewaj puste kurwy pappa milej zabawy

Gość kol z klasy
marysiaczek ano tak, też sie zgadzam z poprzednim. nie wypada taka sukienka i już. no jasne, taka sukienką można świetnie na siebie zrócic uwagę, ale bardziej negatywną. chyba że koleżanki po fachu. napewno powiedzą komplement. i jeśli któraś w takiej idzie to niech się liczy z tym, że chłpopcuy, którzy będą na bank nieźle pijani będą...dziwnie sie zachwywać. wiem, że teraz, kiedy sukienka za parę stów wisi w szafie to za późno, ale źle kupiłaś...

Gość kolega z klasy
hihihiih ej co ty tu robisz masz dzisiaj wolne ? nie puszczasz sie na katowickiej, przeciez twoja kolej dawania dupy hihi ze twoja siostra rucha sie na prawo i na lewo to ty zapewne tak samo skonczysz, na drudi raz zaslaniaj okno w pokoju bo widze jak chlopakowi robisz lda z ruchomym waflem ty dziwko

Gość do marysiaczek
spoj wyrzej suko

Gość JA Zazdrosna
No cóż, żeby wyglądac ładnie i powabnie, nie trzeba koniecznie , zakładac jaskrawych ciuchów i pokazywac wszystkiego co sie tylko da . Pewna tajemniczośc zawsze jest u kobiety mile widziana, tym bardziej jak dziewczyna ma niespełna 19 lat. atutem jest wtedy dziewczęczośc i subtelnośc, robienie sie na prostytutke wzorem podrzędnych gwiazdek typu Doda jest głupotą. Ale jeżeli ktos koniecznie chce sobie zrobic kuku i wyglądać jak przydrozna prostytutka , jego sprawa. Dla mnie moja droga mozesz pokazac nawet ten rowek n a pupie. A co mnie to obchodzi, to z ciebie będą się śmiać i z TwOICH rodziców. Bo wychowali pannicę, która nie potrafi sie stosownie ubrać. Co do matury nie mam najmniejszych watpliwości, z tym tez będziesz miała kłopoty, ale może P. Giertych pomoże.

Gość wyŻej
Będą kłopoty ze zdaniem matury oj będą.

Gość sara**
helo Oj czytajac te wasze bzdurne gadki, dochodze do wniosku CO JA WOGOLE TU ROBIE??? Nie wiem czy tutaj rozmawia sie o sukienkach, dziwkach, kolezankach z klasy ktore sie puszczaja. Tu sie poprostu ludzi krytykuje: za ich styl, urode, odwage, sposob bycia, pisania, wyslawianie sie, a nawet kwestie kto jaka ukonczyl szkole Dobre sobie!!! Dajcie sobie spokoj, nie macie co robic po swietach Odchudzajcie sie (-; I jezeli kogos krytykujecie i chociaz raz sopjrzcie na siebie w sposob krytyczny, a nie narcyza. Nie mam zamiaru opisywac mojej sukienki, bo nie jest to forum tego warte. Panna ktora ma gust nie potrzebuje gadac z pustymi laskami, ktore i tak sie ubieraja jak im kaze otoczenie. Wystarczy dziewczyny troche wyobrazni, kasa w portfelu, gazetke awanti w lape, hola do samochodu i jazda na zakupy. Nie marnujcie czasu na gadki z takim osobami, ktore nic wam nie do radza. Popieram panne ktora napisala, ze przez dziewczyny przemawia zazdrosc i czemu zgrabne panienki nie moga zakaldac swietnych sukienek. To jest w koncu nasza impreza a nie mamusi, babci, tatusia i cioci, wojka a moze ppprababci . Szczerze mowiac ja mam sukienke dluga, rowniez kremowa i odkryta I jest boska gdy ma sie niezla figure a do tego klase Czego brakuje panna z str9 pa

Gość orYginalnych
widzisz uczę cie poprawnej pisowni. Miła jestem, nieprawdaż? Jak widac w zawodowych szkołach nie dają sobie z tym rady, dziewczyny sa bardziej biegłe w robieniu makijażu jak w otrtografii.

Gość .... do JA Zazdrosna
Przepraszam masz problem z forum na jakie trafilas? Dziwki sa na stronie 9 musisz sie troszeczke cofnac, a edukacja nie jest na tej stronie. sam twoj nik swiadczy o tym ze jestes stara pudernica i zazdroscisz urody, ktora bog cie nie obdarzyl, ale nie martw sie niedlugo powstanie reality show o inteligentnych i pustych, a moze tlustych......

Gość .... do JA Zazdrosna
DO PANIENEK JEBNIETYCH Do panienek @@@nietych: "Nie podoba mi się". "JA Zazdrosna "marysiaczek". Hola Panie WW " DLACZEGO WYZYWACIE DZIEWCZYNY O DZIWEK I KURWISZAT? NAJWYRAZNIEJ NIE MACIE ZA GROSZ TAKTU I SZACUNKU DLA OSOB KTORE W PRZECIWIENSTWIE DO WAS SA ORGINALNE I NIE ZAKLADAJA STANDARDW TAK JAK WAM MAMUSIA KAZE I GRONO PEDAGOGICZNE. MYSLICIE,ZE JAK ZALOZYCIE SUKIENECZKE W GROSZKI, NIE RZUCAJACA SIE W OCZKA, TO WAS PRZEPUSZCZA I ZDACIE ABITUR NA 6 HAHHAH DOBRE SOBIE. To jest poziom reprezentowany przez puste panny, ktore sugeruja, ze kazda inna konczy zawodowke, a same nawet tego nie moga ukonczyc. Z jednej strony rozumiem was, przemawia przez was zazdrosc, tylko dlatego, ze dziewczyny zgrabne, ktore sa wysokie, maja ladna sylwetke, moga pozwolic sobie na czadowe, seksowne kreacje. Macie jeszcze czas aby schudnac i zmiescic sie w rozmiar 36 Puste debilki

Gość ha ha haaaaaaaaa
Owszem, impreza jest WASZA, ale wezcie pod uwagę, że jesteście nastolatkami, a impreza jest szkolna. Nie jest to bal Playboya, czy tez Hustlera. Wypada już wykazać na tyle smaku , żeby ubrac sie odpowiednio. A skoro uważasz się za taka zgrabną, i tak lubisz się obnażąć to idz na całość i przyjdz w stringach i toples. Będziesz napewno oryginalna . I Co tam zdania innych, przeciez Ty wiesz wszystko najlepiej.

Gość .... JA Zazdrosna
JA Zazdrosna PRZEPRASZAM No cóż, żeby wyglądac ładnie i powabnie, nie trzeba koniecznie , zakładac jaskrawych ciuchów i pokazywac wszystkiego co sie tylko da . ALE JA ROBIE TO SAMO, KURNA JESTEM DZIWKA I MUSZE SIE WAM DO TAGO PRZYZNAC. MATKA MOJA TEZ JEST KURWA NAWET ZNANA NA SWIECIE, BO WYSTEPOWALA W RANKINGU " ILE WYDYMAM WCIAGU MINUTY HI" NA 100DNIOWK NIE IDE BO MAM TAK DUPSKO ZRUCHANE A Z JAPSKA MI CIEKNIE SPREMA MOJEGO STAREGO BO JEBIE MNIE CO NOC I PRZEPRASZAM ZA TO ZE TAK WOLN PISZE ALE MUSZE SIEDZIEC ZE SLOWNIKIEM. OTO MOJ NUMER 50678124 ZADZWONICIE Z ZROBIE WAM DOBRZE FACETOM CZY DZIWECZYNA OBOJETNIE

Gość ha ha haaaaaaaaa
A i jeżeli chcecie jakoś jednak zdac tę maturę, poszerzcie troche słownictwo. Słowo "PUSTA", we wszelkich odmianach jest tu mocno naduzywane. Nie wspominając o wulgaryzmach. Kiepski macie poziom w tych WASZYCh szkółkach, zapewne zawodowych.

Gość .... JA Zazdrosna
ha ha haaaaaaaaa

Gość .... JA Zazdrosna
Madziaczek TY KURWO tutifrutii I tak większośc z Was 1)zrobi sobie koka usztywnionego lakierem+sztuczne rózyczki 2)do tego kieca z tafty rodem z Szanghaju ,najlepiej bordo ciemniejszy lub jaśniejszy ; 3)zakłujje się w deformujący piersi gorset 4)szpilki z bazarku z grubym pachem na dookoła ... 5)no i ten makijaż -maska ... ,ktory szpachelką mozna zeskrobać... A szacowne grono przygląda się czy to ta mycha z pierwszej ławki ,czy gruba Baśka z ostatniej Tak własnie wygląda 85 % lasek na studniowce Heh ale zalazłaś hahaha Ja będe miała włoski rozpuszczone, lekki makijaż, szpilkii nie, 5cm obcasik -typ delikatne sandałki, poźniej zmienie na płaskie , mój gorset bardzo ładnie eksponuje biust Wydaje sie większy-bo jest wyrobiony specjalnie żeby nie było płasko, A co do tych wielkich sukien to akurat u mnie w szkole głównie ida w prostej kiecke na ramiączkach wiec to ja sie będe wyróżniła, i sukienka ma kolor czarny. Nie wygląda ani jak z jarmarku, ani ze wsi, pierwszego lepszego sklepu tylko na prawde szlachetnie ale nie słuchajcie się innych dziewczyn tylko siebie. ciężko stwierdzić w czym jest komu dobrze ja np mam wymiary 88-90(zależy od dnia)/63/90 174 cm wzrosu i sle wyglądam w sukience prostej bo za bardzo mi uwydatnia biodra a ja pragne je schować takze odpadła a mierzyłam takich pare. Takze kazdemu jest inaczej, jedyna rada to mierzenie wszystkiego co sie wam podoba-różnych styli i wtedy zdecydujecie co zrobicie.

Gość JA Zazdrosna
Kochanie moje, daruj sobie te podszywy. to nie mój styl, ani poziom. I jak chcesz podawac jakis nr. tel. to podaj przynajmniek właściwa ilość cyfr. Swoją drogą nie dziwi mjie taki poziom dziewczyn, które preferują omawiany wyżej styl ubierania. No cóż nie tylko ubrania , ale słownictwo tez n a odpowiednim dziwkarskim poziomie.

Gość .... JA Zazdrosna
MUSISZ PRZYSWOIC SOBIE WYRAZ PUSTA BO TO TWOJE DRUGIE IMIE ZAGNA CIE PUSTA PUDERNICO MADZIACZKU

Gość .... JA Zazdrosna
DO PANIENEK JEBNIETYCH Do panienek @@@nietych: "Nie podoba mi się". "JA Zazdrosna "marysiaczek". Hola Panie WW " DLACZEGO WYZYWACIE DZIEWCZYNY O DZIWEK I KURWISZAT? NAJWYRAZNIEJ NIE MACIE ZA GROSZ TAKTU I SZACUNKU DLA OSOB KTORE W PRZECIWIENSTWIE DO WAS SA ORGINALNE I NIE ZAKLADAJA STANDARDW TAK JAK WAM MAMUSIA KAZE I GRONO PEDAGOGICZNE. MYSLICIE,ZE JAK ZALOZYCIE SUKIENECZKE W GROSZKI, NIE RZUCAJACA SIE W OCZKA, TO WAS PRZEPUSZCZA I ZDACIE ABITUR NA 6 HAHHAH DOBRE SOBIE. To jest poziom reprezentowany przez puste panny, ktore sugeruja, ze kazda inna konczy zawodowke, a same nawet tego nie moga ukonczyc. Z jednej strony rozumiem was, przemawia przez was zazdrosc, tylko dlatego, ze dziewczyny zgrabne, ktore sa wysokie, maja ladna sylwetke, moga pozwolic sobie na czadowe, seksowne kreacje. Macie jeszcze czas aby schudnac i zmiescic sie w rozmiar 36 Puste debilki

Gość maniliaa
Nie da sie ukryc poziom wypowiedzi niektórych panienek, adekwatny do stylu ubierania. Niestety takie środowiska, takie rodziny, takie wyrastaja dziewczyny. Żadnej kultury, żadnej ogłady.

Ja tez uważam, że studniówka jest uroczystością wymagającą stonowanych strojów. Wszystkie krzykliwe kolory, wyuzdane w kroju suknie mające za zadanie obnażyc jak najwięcej, nie sa odpowiednie. Dziewczyny chcecie tak sie ubierać, wasza sprawa, ale są ku temu inne okazję.

I panujcie dziewczyny nad językiem, posługując się takimi wulgaryzmami, wystawiacie tylkko nie najlepsze świadectwo swojemu wychowaniu. Nie warto. Dac sie ponieśc emocjom, i używac inwektyw świadczy o porażce w dyskusji.

Gość kołderka w kwiaty
Bo dziewczynom się wydaje, że kobiecosć i seksowność polega na odsłonięciu maksymalnej parti ciała. Nic bardziej mylnego.

Gość marysiaczek
cos się stało z tym forum?? najpierw po przeczytaniu kilku ostatnich wypowiedzi myślałam,że pomyliłam adresy. dziewczyny, tak dla przypomnienia, to forum o sukienkach na studniówkę!! nawet nie będę pisała jakie są moje gusta i jaką ja wybrałam, jakie mam zdanie o waszych sukienkach, bo i tak nikogo to tutaj nie interesuje. tylko chyba w każdej opinii próbujecie się doszukać negatywnych cech i już robicie z tej dziewczyny dziwkę. że powiedziała, że kiecka z odkrytymi plecami \"do samego rowka\" nie pasuje już ją wyzywacie?? poza tym szkoły do jakich chodzimy nie mają odrębnych zasad. czy to liceum, technikum albo szkoła zawodowa, tak czy inaczej jest to impreza szkolna i zobowiązująca i przyzwoitego wyglądu. a i tak przy przyjmowaniu na studia nie patrzą na zdjęcia czy filmy ze studniówki, ale na wyniki matury!!

Gość malinowe zycie
marysiaczek cos się stało z tym forum?? najpierw po przeczytaniu kilku ostatnich wypowiedzi myślałam,że pomyliłam adresy. dziewczyny, tak dla przypomnienia, to forum o sukienkach na studniówkę!! nawet nie będę pisała jakie są moje gusta i jaką ja wybrałam, jakie mam zdanie o waszych sukienkach, bo i tak nikogo to tutaj nie interesuje. tylko chyba w każdej opinii próbujecie się doszukać negatywnych cech i już robicie z tej dziewczyny dziwkę. że powiedziała, że kiecka z odkrytymi plecami "do samego rowka" nie pasuje już ją wyzywacie?? poza tym szkoły do jakich chodzimy nie mają odrębnych zasad. czy to liceum, technikum albo szkoła zawodowa, tak czy inaczej jest to impreza szkolna i zobowiązująca i przyzwoitego wyglądu. a i tak przy przyjmowaniu na studia nie patrzą na zdjęcia czy filmy ze studniówki, ale na wyniki matury!! WYPOWIEDZ JEDNEJ, JEDYNEJ OSOBY, KTORA MA POJECIE O ZYCIU I MOZNA Z NIA BEZ PROBLEMU POROZMAWIAC. OBY WIECEJ TAKICH OSOB, ALE NIE NA TAKIM FORUM....

Gość TO FORUM JEST DO D......

Gość truskawka**
Nie warto opisywac siebie i swojego stroju na 100dniowke, bo i tak kazda z was krytykuje sie nawzajem. Mamy tu dziwki, k....,polonistki, ktore zamiast doradzac, sprawdzaja bledy, osoby ktore chodza na 100dniowke jak tzw. cytuje "dziwkarki" jak i "zakonnice" ktore maja najwiecej do powiedzenia. Kazda 100dniowka jest inna, dlatego nie mozna w ten sposob oceniac osob na forum wg stroju. Inne lubia tanczyc w szpilkach, a inne w tenisowkach (jak przeczytalam) i dlatego mamy te osoby okreslac jako Wiesniary. Stuknijcie sie w glowe!!!!! Wiadomo, ze 100dniowka na wsi rozni sie od 100dniowki w miescie. Dziewczyny sa bardziej kreatywniejsze i chca sie wyrozniac, lubia oryginalne kolory i kroje. Ale panuja zwyczaje, ze musi byc tak jak dawniej, czyli gorsecik, badz klosz, w ktorym nie mozna sie w ogole ruszyc i potanczyc. Ja osobiscie mam sukienke, rowniez z odkrytymi plecami (calymi) Jest subtelna, delikatna i wyglada b. dobrze. Tylko u mnie na 100dniowce bedzie 600 osob, to nie wiem czy rzuce sie w oczy. Wiem jedno, ze wygladam bosko, czuje sie w niej swietnie i co najwazniejsze podoba sie mojemu otoczeniu osob na ktore moge liczyc. Tutaj bylabym okreslona mianem........ Marysiaczek i malinow zycie jestescie oki, pozostale (-; (nie wszystkie)ale glownie ta smieszna polonistka " zazdrosnica" idiotka. Ps. Gabi-nie zwracaj uwagi na te w/w teksty, 3 maj sie. I tak dopielas swojego, bo udalo Ci sie sprowokowac, takie dzieciaki, ktore sobie wlosy wyrywaja, bo nie wiedza juz co maja pisac. Okreslenie "puste" jak najbardziej do nich pasuja! milej zabawy papaptki

Gość juhuhuhuhuhuhuhuhu
i tak będziecie wyglądać albo jak tanie dziwki albo stare pudernice A "Twój styl "do łapy i przejrzeć co modne ,a nie tak czekać na pseudo -kolekcje rodem z bazaru

Gość Krakusiku
Hej wszystkimZupełnie nie wiem jakie sukienki sa teraz na topie.Nie wiem czy nosi sie dlugie czy krotkie i jakie kolorki pasują najbardziej.Jednak wiem ze moja sukienka bedzie (bedzie- bo jeszcze jej nie kupiłam bo imprezke dopiero 9 lutego) w kolorzeczarnym lub ciemno turkusowym(słyszałam ze taki kolor nazywa sie petrol).Mam 172 cm wiec chyba powinna byc dluga.Raczej chciałabym uniknac gorsetu.Kobitki cio o tym myslicie?